Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[/QUOTE]
Kuzum 1 saat hafif tempolu yürüyüş yaptım

Menü
1 haşlanmış yumurta
1 domates, maydanoz
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim tb. Ekmeği

Ara
Yarım muz

Öğlen
1 kase çorba

Ara
1 elma
1 yk tahin
1yk pekmez
Çikolatalı yarım tb ekmeği

Akşam
Haşlanmış karnabahar

2 buçuk litre kadar su

Milyon tane tilki var
En önemlilerinden biri nasıl kilo verecem o gücü bulamıyorum kendim de
Verirsin endişe etme. Ben 2 aydır çabalıyorum 3 kilo zorla verdim. Bıraksaydım ben bırakırdım. Bi arkadaşımı diyetisyene gitmeye zorla ikna ettim. Yürüyüşe bile zorla çıkarıyordum. 1 aydır diyet yapıyor. Üstüme 6 kilo verdi. Bendende çok yer biliyorum. Bazı bünyeler zor bazılarıysa daha kolay veriyor. Sabredip uzun vadede bile olsa vereceğiz kiloları.

08-12 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:55+125+50
Favelayn:12
munter:15,5+21,5
orkide1453:33 +35
tgb1907:36

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:30+50
UMEYYE:19+54+53,5
keptinn:48+6
Blacksee55:
SchonerDuft:6
Kmsl Hnd:42+36

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım cumartesi veya pazar günü 1000 tane ip atlayacak ve bildirecek mutlaka
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Günaydın kizlar bugun perşembe bugun hepimiz dikkat ermemiz gerekir
Dun giremedim iyi degildim otobuste acik sizi okuyum dedim butun gunumu mahvetti otobus tuttu butun gun sallandim tansiyonum düştü
Sabah 6 :30'da 1yk hakiki has polenli bal
10:00 bi kase az misir gevregi yogurda kattim,yogurtlu brokoli karnabahar iki catal peynir(tuzsuz)
Ogle sonu bu gozler neler gordu misafirlikte yemedim sadece 20gr haslanmis tavuk gogusu istedim hic doymadim iki yk kadardi allahtan yanima bi avuç uzum ve cig fistik karisimi almistim yedim idare etti
Sonra arkadas yuruyelim dedi ama sallaniyom 30dk tempolu 60dk normal yürüdüm sonra simit indirimdeydi 22 tane simit aldim sicak sicak herşey Güzel eve gelmeye yakin benim tansiyon ice dusti hem sallaniyom hem titriyom artik bir tane simiti %70 yedim %30 kaldi
Aksam 18:30 200 gr hamsi bi tabak salata 4yk nohut yedim sonra soda
Ara 4 tane kestane

Bugun karabugday yicem

Luluuu94 30 puan vardi cezam nese kes hakimemm adeletinize guveniyorum

He dun 1300 kalori aldim fazla fazla hesapladim ki hayal kirikligi olmasin yarinki kg da (
Bugun cok dikkat edelim olurmu hatunlar.... yoksa butun hafta tatlı neym surmedim agzima cok tuzlu bile yemedim cogunda tuzsuz yedim ins yarin supruz olsun artik pufff

6 kilo verdi iyiymiş

Kızlar kafayı yicem şunu izleyin
Ben niye anlamadım ki ? Kız orya zorla gelmiş gibi duruyordu

Birlikte vericez merak etme ♡♡♡
Offf nasıl

Canım böyle olduğunda orta da ne varsa en masum olandan az ye simit yerine onu yemiş olsaydın daha sağlıklı yemişolacaktın
Ben ne yicem kilom aynı kilo

günaydın arkafaşlar bir haftadır kalori sayıyorum spor da yapıyorum tuvalete de çıkıyorum ama tartıda artıdayım pazartesiden bei aynı gram oynamıyor valla şaşırdım bu işe az daha sinirlenip bozacaktım döndüm kahvaltımı evde yaptım artık anlamadım göbeğim falan inik +da olmamam lazım

Valla sendrkide cesaret ahahaha ben oynamasını bildigin halde istemiyorum ama bizim türk oyunlari zor degil zaten herkes kafasına gore oynuyor senin kinan ama çok güzeldiki ♡♡♡
kendi cesaretme bnde hayran kalmıştm ama gercktn küçükte olsa bi kına gecesi yapmalısın pişman olursun sonra
teşekkür ederim bebegm seninki daha güzel olsun

Bizim neden grup olarak kilo vetemedigimiz orta da coooooooooook istahliyiz
@Blacksee55 kaptinn SchonerDuft Kmsl Hnd
ah pek severiz yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…