- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.481
dimi protein tedaviyi destekler mi bacım kısmet olursa aklımda ocak sonu reglimde gitmek varProtein yap bence o kesin yagdan verdiriyor hem gelecek.cumaya kadar 69 korursun
ben konuyu karıştırdım poncikkız herkes biliyo ya
ben konuyu karıştırdım poncik
neyse ben yiemedim vallahatırlamıyorum
biri yap sende abartmaprotein iyi verdirmişti bana . ayran detoksu da öyle ikisi ağır olur mu acaba
4 dunu anneme verdim birini iki cocuk gordum paylaştırdim onlara, birini ben goturdum say.birer tane bebelerim yidi iki esim yedi geriye kaldi 13 bak boyle tuketiciyiz :))) kiz unum bitti cocuklarin beslenmelerine kahvaltida esim yesin dedim buzluga attim burda ekmekler 60 kr dustu simitte 50 kr bu zamm gelecek ekmeklére demektir onceden bir tl idi
3 iyidir cennetin anahtarı 3 kız cocuguhamilelik diyoduk erken düğün diyodukrüyamda 3 çocuğum vardı psikolojimi bozdunuz
Kızlar sporlarınıza bakın tam değil se söyleyinneyse ben yiemedim vallayiyenin sporundan gider kesin etiketlemişimdr Luluuu94 i
biri yap sende abartma
anaaam bizim burda ekmek 1.25
hamilelik diyoduk erken düğün diyodukrüyamda 3 çocuğum vardı psikolojimi bozdunuz
bizim burda da 1 tl susamlı alırsan 1.25 tlneyse ben yiemedim vallayiyenin sporundan gider kesin etiketlemişimdr Luluuu94 i
biri yap sende abartma
anaaam bizim burda ekmek 1.25
aman unutmayın bnm dolmaları
bekle kuzu öğlene kadar bekliyoruz zaten herkesi 2 ye kadar istediğin saatte tartılabilirsinarkadaşlar bgn akşam 6dan sonra su içmesem tartıyı etkiler mi
çok erken tartılıyorum sanki 9da tartılsam daha az çıkarım gibi 7de kalkıp tartılıyorum ben
oruc tutuyosan öyle yap kuzum iftara yakın tartıl yarın bildirirsin sabh erkendenkaptinn canım ben tutabildiğim kadar oruç tutmaya karar verdim ama sahura Kalkınca açlık süresi kısa olacak ben bugün iftar yapmadan tartılsam olur mu?
Bide kendimi kasmayacağım ya yada azcık dişimi sıkıp istediğim kiloya gelmeliyim ayh bilemedim
kendi ekmegimi kendim yapmaya baslıcam yakında
ayan olmuş sana
bizim burda da 1 tl susamlı alırsan 1.25 tl
hee o zaman ben protein yapayım
kaptinn kaçak bulundu ben 5 tane yedim diye topa tutuldum sende eksik kalma .güzelmiydi bari dolmalar
kuru dolayı çok severim taze dolma sevmem pek ama kuruya dayanamadım çok güzeldi
ayan olmuş sana
kaptinn kaçak bulundu ben 5 tane yedim diye topa tutuldum sende eksik kalma .güzelmiydi bari dolmalar
ay calışıyodun dimi@keptin canım 7.30 da evden çıkıyorum ben cumarrtesi mi tartılsamşaka tabi artık kısmet inş yarına kadar gider ödemler
ekmek yemeği azaltmayı düşünme he kendin yapbekle kuzu öğlene kadar bekliyoruz zaten herkesi 2 ye kadar istediğin saatte tartılabilirsinama su içmezsen ödem ousabilir aman diyim dikkattt
oruc tutuyosan öyle yap kuzum iftara yakın tartıl yarın bildirirsin sabh erkenden
kendi ekmegimi kendim yapmaya baslıcam yakında
evet çok güzel oluyor .kuru dolayı çok severim taze dolma sevmem pek ama kuruya dayanamadım çok güzeldi
kimyonlu su iç öğlen de 1 bardak limonlu su iç . normalde 2 lt içiyorsn bugün 3 lt iç atarsın@keptin canım 7.30 da evden çıkıyorum ben cumarrtesi mi tartılsamşaka tabi artık kısmet inş yarına kadar gider ödemler
ben zati 3 istiyom3 iyidir cennetin anahtarı 3 kız cocugu
ayan olmuş sana
Tamam canım
tatlim sen yanlizmi yasiodun?Hee millet annesiyle ağlıyor, ben kardeşimle ağlıyormuşum ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?