Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KUZUM merak ediyoz ama bebeğin ile ilgilendiğini düşünüyorum ben ondan etiket yapmıyorum seni hiç unuturmuyuz
canimmmmmm
ilk 3 ay kilo almadim hatta 71 e dusmustum cnm mide bulantisi falan birde ilk 3 ay yediklerin kendine o yuzden illa yiyim diye ugrasmamistim. kaptinn SchonerDuft @selcanmehmetcan kizlar hamilelikte kiloyu dusunmeyin biz zaten surekli diyet kafasinda oldugumuz icin gozumuz donuote oyle 25 30 kg lar almayiz. Saglikli beslenmeye dikkat edin yeter. Hamurisi ve sekerden mumkun oldugunca minimum yediniz mi oldu da bittii

he kız arada begenip kacıyo
SekerPancarii da yok valla bende bırakıp gitcem cok az kaldı bak gönder su kocanı işe
men gelmişem giz esim dışarı çıktı geldim hemen gelemiyom o varkene hamislere vurulmaz pardon ahıllı gizim cumartesi basliyo işe gocam

Canım benim derdim azcık ta göbek başka yerlerimden memnunum ama işte göbek teki yağ yakımı için de kilo vermem lazım
Ayy ben 2 haftadir yatmadan önce 1 bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi ceyrek limon sıkıp iciyorum gobegim acayip farketti ya suan 54 kiloyum ama karnim 52 kilodaki hali gibi

ahh bir kalmayı bşarsak be munter zaten dediğin gibi hayatımız diyet olmuş almayız çok aşırı kilo

Ayy kiz ben biliyodum boyle cabuk kilo veriyom ben hep zaten ama 57 de takili kalmıştım birden indi cok mutluyum 50 olacam sen verdin mi bu hafta
ya bende vermek istiyorum
tartılmadım bilmiyorum şu an kilomu ödem de mevcut . bugün bnyo etcem iyice liflenirim rahatlarım yarına inşallah.
çok güzel vermişsin şok diyet falan yaptın mı ? spor ?

ya bende vermek istiyorum
tartılmadım bilmiyorum şu an kilomu ödem de mevcut . bugün bnyo etcem iyice liflenirim rahatlarım yarına inşallah.
çok güzel vermişsin şok diyet falan yaptın mı ? spor ?
Vermissindir belkide kiz yarin ola hayrola Şok diyet yapmadim eşim evde ya ozel bisi yapamiyom diyet olarak zaten ama ben hep az az sık sık yerim bilirsin ama bu sefer daha da azalttim yediklerimi oglen bi ara yaptim sadece cok yedigimiz zaman esimle tempolu sekilde 2 saat falan yuruduk yürüyüş cok iyi geldi bana ya en onemlisi 57 kilidini kirmam oldu bence biliyodum ben hizli gidecegini haftaya 52 olurum insallah

sağol kuzuum..
dikkat edicem bi kac ay sonra tadını cıkartırım artık

beni beğenmiyor

sen demiştin dimi hindistan cevizi yağı ile süt içince yağ eritiyor
beni cok begeniyomş öle didi

valla bnde bi sldm kendimi ki sorma ne bulursm yiyorm akşam balık yicez koccem balık alaym sana dedi

men gelmişem giz esim dışarı çıktı geldim hemen gelemiyom o varkene hamislere vurulmaz pardon ahıllı gizim cumartesi basliyo işe gocam
ben bilmem yarın listeyi sen hazırlıcan

pek sanmıyorum vlla sen bu hızla 50yi görürsün

beni beğenmiyor

sen demiştin dimi hindistan cevizi yağı ile süt içince yağ eritiyor
Evet canım içiyorum bakalım

Ayy ben 2 haftadir yatmadan önce 1 bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi ceyrek limon sıkıp iciyorum gobegim acayip farketti ya suan 54 kiloyum ama karnim 52 kilodaki hali gibi
Sabah içiyorum canım aç karnına ama akşamda deneyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…