- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.541
beni beğenmiyorhe kız arada begenip kacıyo
SekerPancarii da yok valla bende bırakıp gitcem cok az kaldı bak gönder su kocanı işe
sen demiştin dimi hindistan cevizi yağı ile süt içince yağ eritiyorCanım benim derdim azcık ta göbek başka yerlerimden memnunum ama işte göbek teki yağ yakımı için de kilo vermem lazım
canimmmmmmKUZUM merak ediyoz ama bebeğin ile ilgilendiğini düşünüyorum ben ondan etiket yapmıyorum seni hiç unuturmuyuz
ilk 3 ay kilo almadim hatta 71 e dusmustum cnm mide bulantisi falan birde ilk 3 ay yediklerin kendine o yuzden illa yiyim diye ugrasmamistim.Evet daha gelismedigi icin etkilenmezmis iki -3kg versen uc aydan sonra iyice beslensen olmazmikaptinn yine tabiki saglikli beslenecen burda topikte bir arkadasim hamile kaldu dr ilk uc yemenin bebege faydasi yokmus arkadaş kgluydu en az uc ay icinde 5 kg mu ne vermesini istemis..
Vallamunter sende hamileyken hrmen kg almadindi dimi bak simdi 69 dustun.ben olsam sanki 20-25kg alirim gibi geliyor cunku bu haftada tam 4 kg fazla cikan biriyim puff
he kız arada begenip kacıyo
SekerPancarii da yok valla bende bırakıp gitcem cok az kaldı bak gönder su kocanı işe
Ayy kiz ben biliyodum boyle cabuk kilo veriyom ben hep zaten ama 57 de takili kalmıştım birden indikıskandım seni şuannaıl verin de bana hele
Ayy ben 2 haftadir yatmadan önce 1 bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi ceyrek limon sıkıp iciyorum gobegim acayip farketti ya suan 54 kiloyum ama karnim 52 kilodaki hali gibiCanım benim derdim azcık ta göbek başka yerlerimden memnunum ama işte göbek teki yağ yakımı için de kilo vermem lazım
ahh bir kalmayı bşarsak be munter zaten dediğin gibi hayatımız diyet olmuş almayız çok aşırı kilocanimmmmmm
ilk 3 ay kilo almadim hatta 71 e dusmustum cnm mide bulantisi falan birde ilk 3 ay yediklerin kendine o yuzden illa yiyim diye ugrasmamistim.kaptinn SchonerDuft @selcanmehmetcan kizlar hamilelikte kiloyu dusunmeyin biz zaten surekli diyet kafasinda oldugumuz icin gozumuz donuote oyle 25 30 kg lar almayiz. Saglikli beslenmeye dikkat edin yeter. Hamurisi ve sekerden mumkun oldugunca minimum yediniz mi oldu da bittii
ya bende vermek istiyorumAyy kiz ben biliyodum boyle cabuk kilo veriyom ben hep zaten ama 57 de takili kalmıştım birden indicok mutluyum 50 olacam sen verdin mi bu hafta
Vermissindir belkide kiz yarin ola hayrolaya bende vermek istiyorum
tartılmadım bilmiyorum şu an kilomu ödem de mevcut . bugün bnyo etcem iyice liflenirim rahatlarım yarına inşallah.
çok güzel vermişsin şok diyet falan yaptın mı ? spor ?
@keptin canım iki hamilelik geçirdim tecrübelerime dayanarak söylüyorum bebeğine üç dönem var gelişimi açısından ne deniliyordu hatırlamıyorum ben hep çıakrttım 23. haftaya kadar ilk dönem senin yediğin öyle çok etkilemiyor ikinci dönemden itibaren en önemli besinler et süt yumurta balık yoğurt peynir zaten bunlar sana kilo yapmıypr bebeğini güzel besliyor ikinci hamileliğimde sadece 10 kilo almıştım ekmek şeker yemediğin sürece bişey olmaz ki yiyebilirsinde kasma kendini kilo ile falan sadece tadını çıkar çok özel bi dönem bence
beni cok begeniyomş öle didibeni beğenmiyor
sen demiştin dimi hindistan cevizi yağı ile süt içince yağ eritiyor
yarin ne vardi tatlim?ya bende vermek istiyorum
tartılmadım bilmiyorum şu an kilomu ödem de mevcut . bugün bnyo etcem iyice liflenirim rahatlarım yarına inşallah.
çok güzel vermişsin şok diyet falan yaptın mı ? spor ?
valla bnde bi sldm kendimi ki sorma ne bulursm yiyormcanimmmmmm
ilk 3 ay kilo almadim hatta 71 e dusmustum cnm mide bulantisi falan birde ilk 3 ay yediklerin kendine o yuzden illa yiyim diye ugrasmamistim.kaptinn SchonerDuft @selcanmehmetcan kizlar hamilelikte kiloyu dusunmeyin biz zaten surekli diyet kafasinda oldugumuz icin gozumuz donuote oyle 25 30 kg lar almayiz. Saglikli beslenmeye dikkat edin yeter. Hamurisi ve sekerden mumkun oldugunca minimum yediniz mi oldu da bittii
men gelmişem giz esim dışarı çıktı geldim hemen gelemiyom o varkene hamislere vurulmaz pardon ahıllı gizim cumartesi basliyo işe gocam
pek sanmıyorum vllaVermissindir belkide kiz yarin ola hayrolaŞok diyet yapmadim eşim evde ya ozel bisi yapamiyom diyet olarak zaten ama ben hep az az sık sık yerim bilirsin ama bu sefer daha da azalttim yediklerimi oglen bi ara yaptim sadece cok yedigimiz zaman esimle tempolu sekilde 2 saat falan yuruduk yürüyüş cok iyi geldi bana ya en onemlisi 57 kilidini kirmam oldu bence biliyodum ben hizli gidecegini haftaya 52 olurum insallah
@Blacksee55 bu sanasağol kuzuum..
dikkat edicem bi kac ay sonra tadını cıkartırım artık
beni cok begeniyomş öle didi
tartı günü ya kuzumyarin ne vardi tatlim?
Evet canım içiyorum bakalımbeni beğenmiyor
sen demiştin dimi hindistan cevizi yağı ile süt içince yağ eritiyor
Sabah içiyorum canım aç karnına ama akşamda deneyeyim bakalımAyy ben 2 haftadir yatmadan önce 1 bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi ceyrek limon sıkıp iciyorum gobegim acayip farketti ya suan 54 kiloyum ama karnim 52 kilodaki hali gibi
heee Dogru ya yarin Cuma buhafta felegim sasti benim
he vallah öyle oldu:) ama inan Cuma herzaman kafamda kendim icin kontrol günü olarak kalcak
bende içeyim bende çok olduğu için hmen fark edilir her gün içiyorsun dimi ölçü var mı ?Evet canım içiyorum bakalım
Sabah içiyorum canım aç karnına ama akşamda deneyeyim bakalım
bende bugünü cuma gibi yaşadım ama meğersem perşembeymişheee Dogru ya yarin Cuma buhafta felegim sasti benimbende yarin artikkk 65 görcem gramlari sayiyorum varyaaa
valla unuttu hee
Gocam evdeben bilmem yarın listeyi sen hazırlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?