Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim niye kendini uzuyorsunki sen zayif oldugundan cok yavas gidebilir kaldiki sen emziriyorsun yapma böyle gunah yavruya sutunu azaltma egerki fazla cikarsan izne ayril hep burda yazalim menulerimizi beraber verecegiz burda kg larimizi rabbim saglik sihhat versin..

KUZUM merak ediyoz ama bebeğin ile ilgilendiğini düşünüyorum ben ondan etiket yapmıyorum seni hiç unuturmuyuz

3 ay dikkat et kilo alma fazla pişman olursun sonra
Evet daha gelismedigi icin etkilenmezmis iki -3kg versen uc aydan sonra iyice beslensen olmazmi kaptinn yine tabiki saglikli beslenecen burda topikte bir arkadasim hamile kaldu dr ilk uc yemenin bebege faydasi yokmus arkadaş kgluydu en az uc ay icinde 5 kg mu ne vermesini istemis..
Valla munter sende hamileyken hrmen kg almadindi dimi bak simdi 69 dustun.ben olsam sanki 20-25kg alirim gibi geliyor cunku bu haftada tam 4 kg fazla cikan biriyim puff

bende ilk 3 kilo verilebilir diye biliyorum . kız biz hamile kalalım doğuralım da kilo hiç önemli değil valla 100 kiloya bile razıyım tırssam da . sen ne zaman gidiyorsun doktora

Luluuu94
45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
20 dk bölgesel 6 puan
kızımla 20 dk kadarda dans ettik 10 puan
Tamam canım

Bacim benimkini yanlis yazmisin dunku spor tempolu yuruyus 30dk 18puan+60dk normal yürüyüş 12puan=30-4=26 puan daha yazcaktin..

30+50+26 olcak kk
Tamam canım

E cnm sut işinasıl olacak
Canım daha önce de tuttum yetiyor çok şükür şu kısa günleri değerlendirmek istiyorum uzuyor git gide

Amin inşallah canım
İzne ayrılmayayım bakalım bu hafta da toparlayamazsam haftaya ayrılırım takımı etkilemeyeyim
bende ilk 3 kilo verilebilir diye biliyorum . kız biz hamile kalalım doğuralım da kilo hiç önemli değil valla 100 kiloya bile razıyım tırssam da . sen ne zaman gidiyorsun doktora
Benim mide bulantım olmadığı halde iki kilo verdim sadece tatlıya dikkat ettim ekmek siyah ekmekti zaten her öğün yemiyordum yesem de iki dilimi geçmiyor du

08-12 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:55+125+50
Favelayn:12
munter:15,5+21,5
orkide1453:33 +35
tgb1907:36+34

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:30+50+26
UMEYYE:19+54+53,5
keptinn:48+6+4
Blacksee55:
SchonerDuft:6+28
Kmsl Hnd:42+36

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım cumartesi veya pazar günü 1000 tane ip atlayacak ve bildirecek mutlaka
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

çok iyi ya . ama sende yapı olarak bir zayıflık vr gibime geliyor benim.

kurabiye canavari derlrr baana

tatlim ya heves mi ettin gel izgara yapem sana
öğlenleri cok fazla yiyoruuummmm
corba 1 tabak nohut pilav 1 ane yag biberi )közlenmiş) 2 dilimde ekmek yedim he bide tursu
muhallebi haric harika

Kız hamıle mısın aaaaa
hheeeee

ayyy hakket bi işe aramıyo mu ilk 3 ay yenenleerrrr bari cok yemiyim ya
bende kesin cok alcm bak gör

@keptin canım iki hamilelik geçirdim tecrübelerime dayanarak söylüyorum bebeğine üç dönem var gelişimi açısından ne deniliyordu hatırlamıyorum ben hep çıakrttım 23. haftaya kadar ilk dönem senin yediğin öyle çok etkilemiyor ikinci dönemden itibaren en önemli besinler et süt yumurta balık yoğurt peynir zaten bunlar sana kilo yapmıypr bebeğini güzel besliyor ikinci hamileliğimde sadece 10 kilo almıştım ekmek şeker yemediğin sürece bişey olmaz ki yiyebilirsinde kasma kendini kilo ile falan sadece tadını çıkar çok özel bi dönem bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…