- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.521
E cnm sut işinasıl olacakkaptinn canım ben tutabildiğim kadar oruç tutmaya karar verdim ama sahura Kalkınca açlık süresi kısa olacak ben bugün iftar yapmadan tartılsam olur mu?
Bide kendimi kasmayacağım ya yada azcık dişimi sıkıp istediğim kiloya gelmeliyim ayh bilemedim
Aksam saat 9-10dan sonra icme en az sekiz dokuz saat ac olsaniz yeterarkadaşlar bgn akşam 6dan sonra su içmesem tartıyı etkiler mi
çok erken tartılıyorum sanki 9da tartılsam daha az çıkarım gibi 7de kalkıp tartılıyorum ben
Canim niye kendini uzuyorsunki sen zayif oldugundan cok yavas gidebilir kaldiki sen emziriyorsun yapma böyle gunah yavruya sutunu azaltma egerki fazla cikarsan izne ayril hep burda yazalim menulerimizi beraber verecegiz burda kg larimizi rabbim saglik sihhat versin..kaptinn canım ben tutabildiğim kadar oruç tutmaya karar verdim ama sahura Kalkınca açlık süresi kısa olacak ben bugün iftar yapmadan tartılsam olur mu?
Bide kendimi kasmayacağım ya yada azcık dişimi sıkıp istediğim kiloya gelmeliyim ayh bilemedim
KUZUM merak ediyoz ama bebeğin ile ilgilendiğini düşünüyorum ben ondan etiket yapmıyorum seni hiç unuturmuyuzselam kizlar
gexmisi tek tek tek tek okudum beni bir kisi bile merak etmemisbasima bir sey gelse gic umrunuzda degil
bu tohatt bendeen hepinize gelsin
Luluuu94 cnm aksam spor yamadim bugun misafirim var hazirlik yaptim
cok yoruldum spor yapamadim
protein ağırlıklı gideyim o zaman 2 hafta kadar ama heründe yenmez kiDestekler protein beslenenler erkek bebegi olurmus bilimsel calisma :))) nolca iki gunden fazla yapda ondan sonra sebze ile desteklersin
hee valla benim hayalim 4tü etrafım da bıcır bıcır hepsi ama nerdee 1 tane bulsak şükür diciz
yoğurt annemler gönderirse yiyorum ayran da içmiyorum elimden geldiğince hazır olduğundan çorbayı eklerim ama günlük olarakCnm corba yoğurt ayran falan ekle ögunlerıne
Evet daha gelismedigi icin etkilenmezmis iki -3kg versen uc aydan sonra iyice beslensen olmazmi3 ay dikkat et kilo alma fazla pişman olursun sonra
bende ilk 3 kilo verilebilir diye biliyorum . kız biz hamile kalalım doğuralım da kilo hiç önemli değil valla 100 kiloya bile razıyım tırssam da . sen ne zaman gidiyorsun doktoraEvet daha gelismedigi icin etkilenmezmis iki -3kg versen uc aydan sonra iyice beslensen olmazmikaptinn yine tabiki saglikli beslenecen burda topikte bir arkadasim hamile kaldu dr ilk uc yemenin bebege faydasi yokmus arkadaş kgluydu en az uc ay icinde 5 kg mu ne vermesini istemis..
Vallamunter sende hamileyken hrmen kg almadindi dimi bak simdi 69 dustun.ben olsam sanki 20-25kg alirim gibi geliyor cunku bu haftada tam 4 kg fazla cikan biriyim puff
Tamam canımLuluuu94
45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
20 dk bölgesel 6 puan
kızımla 20 dk kadarda dans ettik 10 puan
Tamam canımBacim benimkini yanlis yazmisin dunku spor tempolu yuruyus 30dk 18puan+60dk normal yürüyüş 12puan=30-4=26 puan daha yazcaktin..
30+50+26 olcak kk
Canım daha önce de tuttum yetiyor çok şükür şu kısa günleri değerlendirmek istiyorum uzuyor git gideE cnm sut işinasıl olacak
Amin inşallah canımCanim niye kendini uzuyorsunki sen zayif oldugundan cok yavas gidebilir kaldiki sen emziriyorsun yapma böyle gunah yavruya sutunu azaltma egerki fazla cikarsan izne ayril hep burda yazalim menulerimizi beraber verecegiz burda kg larimizi rabbim saglik sihhat versin..
Benim mide bulantım olmadığı halde iki kilo verdim sadece tatlıya dikkat ettim ekmek siyah ekmekti zaten her öğün yemiyordum yesem de iki dilimi geçmiyor dubende ilk 3 kilo verilebilir diye biliyorum . kız biz hamile kalalım doğuralım da kilo hiç önemli değil valla 100 kiloya bile razıyım tırssam da . sen ne zaman gidiyorsun doktora
çok iyi ya . ama sende yapı olarak bir zayıflık vr gibime geliyor benim.Tamam canım
Tamam canım
Canım daha önce de tuttum yetiyor çok şükür şu kısa günleri değerlendirmek istiyorum uzuyor git gide
Amin inşallah canım
İzne ayrılmayayım bakalım bu hafta da toparlayamazsam haftaya ayrılırım takımı etkilemeyeyim
Benim mide bulantım olmadığı halde iki kilo verdim sadece tatlıya dikkat ettim ekmek siyah ekmekti zaten her öğün yemiyordum yesem de iki dilimi geçmiyor du
öğlenleri cok fazla yiyoruuummmmkurabiye canavari derlrr baana
tatlim ya heves mi ettin gel izgara yapem sana
muhallebi haric harikadünkü menüm;
sabah:
kepek ekmekli sandwich
ara: 1 portakal
öğlen:
5 köfte
salata
ara: 6 badem
akşam:
1 kase yayla çorbası
4 yk barbunya
yoğurt
ara: 2 tatlı kaşığı muhallebili tatlı (komşum getirmiş dayanamadım)
hheeeeeKız hamıle mısın aaaaa
ayyy hakket bi işe aramıyo mu ilk 3 ay yenenleerrrr bari cok yemiyim yaEvet daha gelismedigi icin etkilenmezmis iki -3kg versen uc aydan sonra iyice beslensen olmazmikaptinn yine tabiki saglikli beslenecen burda topikte bir arkadasim hamile kaldu dr ilk uc yemenin bebege faydasi yokmus arkadaş kgluydu en az uc ay icinde 5 kg mu ne vermesini istemis..
Vallamunter sende hamileyken hrmen kg almadindi dimi bak simdi 69 dustun.ben olsam sanki 20-25kg alirim gibi geliyor cunku bu haftada tam 4 kg fazla cikan biriyim puff
ben 6dan sonra yemiyorum ona rağmen farketmedi kilom yaAksam saat 9-10dan sonra icme en az sekiz dokuz saat ac olsaniz yeter
nerde yanlış yapıyosun ki acababen 6dan sonra yemiyorum ona rağmen farketmedi kilom ya
he kız arada begenip kacıyoblackten ses yok yine ban mı yedi acaba
Canım benim derdim azcık ta göbek başka yerlerimden memnunum ama işte göbek teki yağ yakımı için de kilo vermem lazımçok iyi ya . ama sende yapı olarak bir zayıflık vr gibime geliyor benim.
bilemedim hiç kaçamak yapmadım buraya ne yazdıysam o dün dolma yedim ama dünlük değil bu olaynerde yanlış yapıyosun ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?