- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.561
kaşar, patates, pasta aynı gün pek olmamış sanki canım sen ne dersin
akşam salata ile kapatsan iyi olacak.
ne kadar yüz kararsısın peki
söyle bakim :44:
esracım nasılsın kolayladın mı işleri birazcıkda olsa
4. takımdan bir mesaj kopyalayacam size
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metabolizmanız calısacak deneyın
ne diyorsunuz kızlar hepimiz bunu deneyelim mi basit bişey
bu aralar hiç doymuyorum sürekli açım tatlıyla aram iyi değildir şerbetli tatlılarla özellikle onu bile mumla arar oldum
yüz karası işine gelince 1 kilo civarı fln herhal
4. takımdan bir mesaj kopyalayacam size
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metabolizmanız calısacak deneyın
ne diyorsunuz kızlar hepimiz bunu deneyelim mi basit bişey
bu aralar hiç doymuyorum sürekli açım tatlıyla aram iyi değildir şerbetli tatlılarla özellikle onu bile mumla arar oldum
yüz karası işine gelince 1 kilo civarı fln herhal
2 koli yaptım ıvır zıvır çok zor toplamak bide pazara gittim yanaklarım yanıyor yorgunluktan.....
evet deneyebilirim aç karnına zayıflatıp tok karna şişmanlatıyormuş........
deneyelim bakalım bi bu kalmıştı denemedik.....:18::18::18:
ya tutarsa
ben spor yapacam kızlar
okuldan yeni geldim kızlar çok yorgunum.biraz yatıp dinlencem akşam görüşürüz.
canım gündüz uykusu çok sakat. meto yavaşlıyor. ama işte yoruluyorum bende uyuyorum bazen. erken yatıp erken kalksam bu kadar yorulmayacam ama geç yatıyorum maalesef.
canım tatlı bişey istiyor yaaa. üff evde de meyve namına bişey yok. sütle yapılabilecek en hafif şey nediirr.
canım tatlı bişey istiyor yaaa. üff evde de meyve namına bişey yok. sütle yapılabilecek en hafif şey nediirr.
6 yıda yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?