Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaşar, patates, pasta aynı gün pek olmamış sanki canım sen ne dersin
akşam salata ile kapatsan iyi olacak.

ne kadar yüz kararsısın peki
söyle bakim :44:

bu aralar hiç doymuyorum sürekli açım tatlıyla aram iyi değildir şerbetli tatlılarla özellikle onu bile mumla arar oldum
yüz karası işine gelince 1 kilo civarı fln herhal

esracım nasılsın kolayladın mı işleri birazcıkda olsa

2 koli yaptım ıvır zıvır çok zor toplamak bide pazara gittim yanaklarım yanıyor yorgunluktan.....

evet deneyebilirim aç karnına zayıflatıp tok karna şişmanlatıyormuş........

bu aralar hiç doymuyorum sürekli açım tatlıyla aram iyi değildir şerbetli tatlılarla özellikle onu bile mumla arar oldum

havalardan olabilir gözde ama 1 kilo çok değil mi ödem olabilir belki ödem söktüren çaylardan dene.....

deneyelim bakalım bi bu kalmıştı denemedik.....:18::18::18:

geçen hafta vediklerini geri aldın öylese
bak her sabah bir tatlı kaşığı ezilmiş çörek otunu suyla aç karnına içersen bir iştaın kapanıyormuş canım. zor bişey değil yarından itibaren bunu uygulamaya başla hemen tamam mı boşvermek yok. haftaya senden iyi bir sonuç istiyorum.

2 koli yaptım ıvır zıvır çok zor toplamak bide pazara gittim yanaklarım yanıyor yorgunluktan.....

evet deneyebilirim aç karnına zayıflatıp tok karna şişmanlatıyormuş........

kolay gelsin canım sıcak mıydı hava yanakların yanıyor yoksa yorgunluktan mı
bana da iyi bir fikir gibi geldi bu çörekotu bende deneyecem

Son düzenleme:
ben spor yapacam kızlar

gözlerim ağrıyo demiştim ma görmemde bozuldu galibaa. doğru mu görüyorum.neeee Aslı gözlerime inanamıyorum.:44::44::44:spor muuu? sen mii??? kıyamet alameti olmalı..zaten ülkenin birinde 21 mayısta kopacağına inanıyorlarmış ve işi gücü bırakmışlar panikten. bünye şaşıracak yaaa noldu benim sahibime diyecek.bu hafta dur tahmin edeyim 3,5 vermiş olacaksın galiba.

canım gündüz uykusu çok sakat. meto yavaşlıyor. ama işte yoruluyorum bende uyuyorum bazen. erken yatıp erken kalksam bu kadar yorulmayacam ama geç yatıyorum maalesef.

cnm vazgectim uyumaktan zaten çünkü uyusaydm gece uyuyamazdm.dinleniyorum öyle:S sen de gec yatma bence çünkü okul zaten yorucu oluyo bi de uykusuz hiç çekilmiyor.

hanaa evde incir var. onun içine ceviz koysam sütle kaynatsam olmaz mı 1 tanecik. ahanda sana tatlı.tamam geç olmadan yiyeyim de biyerim şişmesin:::))

kızlar saçımı brezilya fönü yaptırdım. kalıcı düzleştirme diyor. keratinle yaptı . saçımda parladı ya bakım gibi oldu. tavsiye ediyorum.. bu arada abant suyun içinden ot çıktı. onuda tavsiye etmiyorum...okulda 1.5 lt su içiyordum bizim burda o marka var maalesef artık içemeyecem okulda eskisi kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…