Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr öğle yemeğimi paylaşıyorum

1 kase tarhana çorbası
2 dilim k.ekmeği
1 adet elma

bu arada yine bayaa su içtim bugün

selinay tebrikle canım.. beni getin bu hafta ama görürsün gelecek haftaaaa senn şimdi başlıyoruz yarışaaa

bu hafta şansım kilonun haftanın ilk günlerinde gitmesiydi aslında ama arkadaşlara gittiğimde bile 1200 kaloriyi geçmedim hiç....

heheh yarışa başlayana bak..............

sabah
1 elma.yarım kepek ekmek,1 yumurta

ara 1 elma
yarım bardak çilekli süt

öğlen 1 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek

14. TAKIM 206. ETAP

aynalar ( 102,9 / 99,4 / 3,5 / 3,40% )
pinkcat87 ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46% )
triptofan ( 78,0 / 77,5 / 0,5 / 0,64% )
anşaaa ( 81,1 ) 4. takıma transfer oldu
nev81 ( 91,0 ) 7. takıma transfer oldu
roseberry ( 70,4 / 70,2 / 0,2 / 0,28% )
irras ( 90,1 / 90,1 / 0,0/ 0,00% )
fdm ( 67,4 / 67,4 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 66,5 / 65,9 / 0,6 / 0,90% )
aysen_34 ( 75,2 / 74,7 / 0,5 / 0,66%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 615,3 / 609,7 / 5,6 / 0,91% )

kızlar tebrik ederim sizi bu hafta 2. olduk. bende bireyselde 1. oldum çok mutluyum
geçen cuma 102.9 dum bu pazartesi tartıldığımda 103,5 olmuştum pazartesi diyete başladım aynı anda spora 4 günde 4.1 kilo verdim
belki şuan çok fazla geliyo ama inanın buna ihtiyacım vardı

selam kızlar,yaptığım kolileri tekrar açtım evi biraz topladım yoruldum attım kendimi kanepeye ......

kızlar 10 seans lpg 10 seans radyo frekans yaptıracağım 3 seans lenf drenaj toplam 1000 tl nasıl fiyatı evimin hemen karşısında yakın olması iyi olacak .........

canımcım akşam bildirdim kilomu bugünde kendimi toparladım sonra evi biraz toparladım giremedim.

süpersin fadime,daha yolun başındasın ne kilolar gidecek, bak bizimle takılmaya devam et tebrik ediyorum seni....

arkadaşların fikriydi süpriz olsun heyecan olsun diye
ama biraz zorlanıldı galiba
tekrar eskisi gibi yapabiliriz isterseniz

2 gün izinlisin ama diyetten değil haberin olsun canım

canım snei tebrik ediyorum veee takıma alıyorumm

iyi fikir bende yapıyım bari spor yaparken
bu arada menülerin süper canım

tekrar tebrik ediyorum canım böyle gidersen kısa sürede hedefine ulaşacağına innanıyorum

selinay tebrikle canım.. beni getin bu hafta ama görürsün gelecek haftaaaa senn şimdi başlıyoruz yarışaaa

hadi bakalım bu hafta senden de bir atak bekliyorum canım haberin olsun

şimdi oldu mu ya hani selinayla yarışa giriyordun

canım taşınmayacak mısınız kesin mi
bu arada hiç bir bilgim yok seans fiyatları ile ilgili canım

inanamıyorum 2.olmuşuz herkes özellikle kaptancım seni tebrik ediyor bu azminn devamını bekliyorum ........

teşekkür ederim canım
buna gerçekten ihtiyacımız vardı iyi oldu

kızlaarrr hepinizi tebrik edrimm :81::81::81::81:

sağol canım bende seni tebrik ediyorum tekrardan
herkesin de benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum takımımıza çok şey katacağını düşünüyorum
artık 14. takım üyesisin tebrik edrim canım :13:

Son düzenleme:
roseberry canım çok teşekkür edrim inanın sizinde desteğinizle oldu bu

bu arada canım dün yatsıda ve sabah senin için bol bol dua ettim ayetel kürsi için sayı sölememişsin ama ben okuyabildiğim kadar okudum başka bildiğim dualarda vardı onlarıda okudum allah kabul edr inşallah canım hiç üzülme olurmu:81:

kızlarrrrrrrrrrrr aslııı inanamıyorum artık takımdamıyım çok teşekkür edrim gerçketen oleyy oleyyyyyy
çok mutlu oldumm artık takımdayımmm

aslıı canım inan hep böyle gidecek bundan sonra söz veriyorum çünki çok kararlıyım azimliyim inan artık bişey yemeyi düşünürken kalorisi geliyo aklıma ve bennn 3 gündür bi yudum cola bile içmedim ki ben fazlasıyla tüketirdimm ama artıkk bütün abur cuburları hepsini hayatımdan kovdum gitti

inş canım hep beraber inan bende senin gibiyim bu defa çok kararlıyım :13:

ben sporumu yapıp geleyim öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…