- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.301
Kızlar nasılsınız
hayır olmazzzz herkes kendi takımını motive etsin ceza almak istemiyosanız
bizimkinde öyle bi adet yok kuzum odundur kendsi
Yakinda cok arar sıkıldığı uyhuyuuyimahtn skilinirmiii yahuii
yorgun cnm sen nasilsn
beni tehtit itmeeee
cuma dime bana
psikolojik baski uygulamaaa
sonra stresten sisicigimm
gecms olsim cnm karanfil isd yarar belki biliyrsundir.
spor olayini nasil yapsakki
ne alakası vaaarrrrrr
bu halinle malesef etmezleeee cünki mavi yada gri giyinmeyenlerin partiye alinmadigini söyledilerBeni de gabil edeller mi kiEki Görüntüle 2110721 Hazirlandim bile bahsana
tabi orasi öyle bende en kolayini sectim iste kendimeAslinda bu liste isi bir yandan iyi hediye almak cok zor ben cok kararsizim ne alacagin belli olunca rahatsin al cik.
ins kalorisiz seylerde vardir
sormaaaYakinda cok arar sıkıldığı uyhuyu
Eski üyelerden kullanan vardı diye hatırlıyormyinidin soruyorum yamuna korse kullandiniz mi kizlaaaa
kk nin geneline mi sorsam acanaEski üyelerden kullanan vardı diye hatırlıyorm
yinidin soruyorum yamuna korse kullandiniz mi kizlaaaa
ya o siteden gic alisveris yapmadm guvenli mi cok ucuzda guvenemiyorum bende mi alsam. mama sandalyesi almam lazim cok pahalilar .çok pahalı yaaa ben aliexpresten almıştım l-xl beden tam oldu sıkmadı biraz zayıflayımda küçüğünü yine sipariş verecem
günde 1 meyve yiyorum kefir içecem kefir aldım. evet ben sürekli marul yiyordum dukan zamanı da öyle mesela sebze dye marul yedim wc düzelmesi gerek dedim ama artmıştıValla dogru bildiklerimiz yanlismis kiz bol pismis sebze yi sen bu aralar ara öğünlerde de meyve insallah cozulur
salata yasak kuzu çorba bakliyata giriyor iyi ki yokmuş diyorum. zaten midem de bulanıyor zorluyorum kendimi ? pasta meyveli olursa sonsuz kere evetoglen corban ya da salata ya da yogut olaydi daha doyurucu olurdu az geldi gozume cnm. afiyet olsun.
cnm yas padta istedi bol cikolatali
kuzu kizimdn dolayi kalk otur kalk otur yspinca servisi gelenler yapiyr tabagi dolduryrlar e benm evim yemesem misafre ayip olack yesem gonul razi degil kendmce mumkun oldgnca az yiyorim ama yazinca cok yemis gibi oluyor yoksa az yidim
kuzum ben kizimla ilgilndgmdn tabagima koymuslar e ev sahibi oluncada yemek zorunda kaldm . Valla ne gozum doydu ne karni. .m
napcuk boylee
oy yavrm hasta mi olack ndn uyandi
sag ol cnm seninde
ben yürüyüş yapmyorum kuzum gerisine pek hevesli değilim şuan ama zorlarım kendimi .Bizim spor takimi ne zaman spor yapmayi planliyonuz
üşenme fazla karbonhidratta iyi değil hızlı kilo alırsınbnde yiyemiyorum bi dün akşam yedim 3 5 tane hmsi o da zorla
dün eşim dere otu bakmş pazarda pogaca yaparız diye de bulamamışakşam sandviç yaparım kendime marul aldırdıydm peynirle marul eter domates fln yiyemiyom zaten tost gibi ısıtırım da sabah yenir herhalde
sırf üşengeçlikten acmaya sardım
bu cuma kilonu yazdıgında bu yediklerini hatırlatıcam sana
ofisin önünden cicek alan kızlar geçip duruyo5 senedir surdayım 1 kere bile cicek gelmedi bana
inşallah bu hafta çekecem sanırım ilk kez bu kadar kötü oldumaa doğru canım çiğ sebze yoktu dimi inşallah geçer kuzum sıkıntıların
aa aa anladm cnm ins faydasi olur sana bakalim nasil olacak metabolizman cok merak esiyorumgünde 1 meyve yiyorum kefir içecem kefir aldım. evet ben sürekli marul yiyordum dukan zamanı da öyle mesela sebze dye marul yedim wc düzelmesi gerek dedim ama artmıştı
salata yasak kuzu çorba bakliyata giriyor iyi ki yokmuş diyorum. zaten midem de bulanıyor zorluyorum kendimi ? pasta meyveli olursa sonsuz kere evet
ben yürüyüş yapmyorum kuzum gerisine pek hevesli değilim şuan ama zorlarım kendimi .
üşenme fazla karbonhidratta iyi değil hızlı kilo alırsın
inşallah bu hafta çekecem sanırım ilk kez bu kadar kötü oldum
kargoda ucretsiz eder sana 20 loraya 10 lira ne ki 260 liralık korsenin yanında alla senben deli gibi alışveriş yapıyorum ordan şu ana kadar bi sorun yaşamadım cnm ama yine de düşük limitli kartımı kullanıyorum ben askılı modelini 19 liraya almışım munter
ya o siteden gic alisveris yapmadm guvenli mi cok ucuzda guvenemiyorum bende mi alsam. mama sandalyesi almam lazim cok pahalilar .
yamunanin korseside orada satiliyor mu bugun kendi sitesinde indirim var ondn sordum ben 10 lora indirim
kargoda ucretsiz eder sana 20 lora19 tl mi inanamiyorum ay bende bakayim bu aliexpresin uygulamasi var oradanmi aliyorsun cnm. Bende dusuk limitli kart kullanayim dolandirilmayahk
ne işe yrıyor o korseler pekiya 10 lira ne ki 260 liralık korsenin yanında alla senben deli gibi alışveriş yapıyorum ordan şu ana kadar bi sorun yaşamadım cnm ama yine de düşük limitli kartımı kullanıyorum ben askılı modelini 19 liraya almışım munter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?