Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uyimahtn skilinirmiii yahuii

yorgun cnm sen nasilsn

beni tehtit itmeeee
cuma dime bana
psikolojik baski uygulamaaa
sonra stresten sisicigimm

gecms olsim cnm karanfil isd yarar belki biliyrsundir.
spor olayini nasil yapsakki
Yakinda cok arar sıkıldığı uyhuyu

çok pahalı yaaa ben aliexpresten almıştım l-xl beden tam oldu sıkmadı biraz zayıflayımda küçüğünü yine sipariş verecem
ya o siteden gic alisveris yapmadm guvenli mi cok ucuzda guvenemiyorum bende mi alsam. mama sandalyesi almam lazim cok pahalilar .

yamunanin korseside orada satiliyor mu bugun kendi sitesinde indirim var ondn sordum ben 10 lora indirim

Valla dogru bildiklerimiz yanlismis kiz bol pismis sebze yi sen bu aralar ara öğünlerde de meyve insallah cozulur
günde 1 meyve yiyorum kefir içecem kefir aldım. evet ben sürekli marul yiyordum dukan zamanı da öyle mesela sebze dye marul yedim wc düzelmesi gerek dedim ama artmıştı

salata yasak kuzu çorba bakliyata giriyor iyi ki yokmuş diyorum. zaten midem de bulanıyor zorluyorum kendimi ? pasta meyveli olursa sonsuz kere evet

Bizim spor takimi ne zaman spor yapmayi planliyonuz
ben yürüyüş yapmyorum kuzum gerisine pek hevesli değilim şuan ama zorlarım kendimi .
üşenme fazla karbonhidratta iyi değil hızlı kilo alırsın

aa doğru canım çiğ sebze yoktu dimi inşallah geçer kuzum sıkıntıların
inşallah bu hafta çekecem sanırım ilk kez bu kadar kötü oldum

ya 10 lira ne ki 260 liralık korsenin yanında alla sen ben deli gibi alışveriş yapıyorum ordan şu ana kadar bi sorun yaşamadım cnm ama yine de düşük limitli kartımı kullanıyorum ben askılı modelini 19 liraya almışım munter

aa aa anladm cnm ins faydasi olur sana bakalim nasil olacak metabolizman cok merak esiyorum

kargoda ucretsiz eder sana 20 lora 19 tl mi inanamiyorum ay bende bakayim bu aliexpresin uygulamasi var oradanmi aliyorsun cnm. Bende dusuk limitli kart kullanayim dolandirilmayahk

ya o siteden gic alisveris yapmadm guvenli mi cok ucuzda guvenemiyorum bende mi alsam. mama sandalyesi almam lazim cok pahalilar .

yamunanin korseside orada satiliyor mu bugun kendi sitesinde indirim var ondn sordum ben 10 lora indirim

mama sandalyesi sanırım kademeli ayarlanıp yatanlardan felan istiyosun ben english home dan almıştım düz model ama çok memnunum zaten yemek süresi dışında oturtman bizimkini imkansız iyi ki o kadar para verip diğerlerinden almamışım diyorum

kargoda ucretsiz eder sana 20 lora 19 tl mi inanamiyorum ay bende bakayim bu aliexpresin uygulamasi var oradanmi aliyorsun cnm. Bende dusuk limitli kart kullanayim dolandirilmayahk

sen ordaki indirim fiyatına korse alırsın aliexpresten aynen canım 19 tl cik artık her üründe made in chına yazısını görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…