- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.321
yediklerim ve ilaçlar sayesinde bence bir düzelme olcak bakalım amaaa aa anladm cnm ins faydasi olur sana bakalim nasil olacak metabolizman cok merak esiyorum
kargoda ucretsiz eder sana 20 lora19 tl mi inanamiyorum ay bende bakayim bu aliexpresin uygulamasi var oradanmi aliyorsun cnm. Bende dusuk limitli kart kullanayim dolandirilmayahk
evet cnm kararsizim ama uygun bulursam aliexpresten alirim kacirmammama sandalyesi sanırım kademeli ayarlanıp yatanlardan felan istiyosun ben english home dan almıştım düz model ama çok memnunum zaten yemek süresi dışında oturtman bizimkini imkansız iyi ki o kadar para verip diğerlerinden almamışım diyorum
aynen ya indirim foyatina korsesen ordaki indirim fiyatına korse alırsın aliexprestenaynen canım 19 tl cik artık her üründe made in chına yazısını görüyoruz
3 5 beden inceltiyormus cnmne işe yrıyor o korseler peki
ins cnmmyediklerim ve ilaçlar sayesinde bence bir düzelme olcak bakalım ama
Sağol kız takım arkadaşımı motive ettiğin içinevet her akşam yapalım ya herkes yaparsa gaza geliriz akşam pancar kalk demese canım hiç istemiyordu
İveeeettttt bencedehayır olmazzzz herkes kendi takımını motive etsin ceza almak istemiyosanız
bizimkinde öyle bi adet yok kuzum odundur kendsi
Uyuduk azcık oğlum la dişim başıma vurmuş çatlıyoruyimahtn skilinirmiii yahuii
yorgun cnm sen nasilsn
beni tehtit itmeeee
cuma dime bana
psikolojik baski uygulamaaa
sonra stresten sisicigimm
gecms olsim cnm karanfil isd yarar belki biliyrsundir.
spor olayini nasil yapsakki
Yeni uyandım zombi gibi tlfdan bakıyorumEki Görüntüle 2111112 İyyim ay sen napiyon
Pehi gri yeleh uygun olur mu hibu halinle malesef etmezleeee cünki mavi yada gri giyinmeyenlerin partiye alinmadigini söylediler
tabi orasi öyle bende en kolayini sectim iste kendime
Tamam canım olsun yine süpersin kiLuluuu94 dün 50dakika temp yürüyüs ve 10 dakika egsersiz.
Evde misafirim oldugu icin aksam spor yapamiyorum yoksa ip atlardim hep aksamlari... o yüzden buahfta cok asiri iyi bi performansim olmayabilir ama haftaya yine birsürü puanlarla gelcem insallah
heee bu tam partinin en gözdesi olursun böylePehi gri yeleh uygun olur mu hiEki Görüntüle 2111150
Tamam canım olsun yine süpersin ki
ne işe yrıyor o korseler peki
Coh abartı gacmaz demi o yelehheee bu tam partinin en gözdesi olursun böyle
ay yok negüzel partinin gözdesi gri yelekli ohhhh mis gibiCoh abartı gacmaz demi o yeleh
Plan şu bendeeee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
Bencede en guzel ben olacaaammmmay yok negüzel partinin gözdesi gri yelekli ohhhh mis gibi
ahahaha o niye beeePlan şu bendeEki Görüntüle 2111182
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?