Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iki gündür 60.9 cnm regl olacağından mı 300 gr fazla çıkıyorum 60.6 yı görmüştüm inşpazartesi 59.9 olurum yürüyüş yapıcam
[/QUOTE]
ins cnmm gayet iyi gidiyorsu

canım @UMEYYE nin yüzdesi 2 ye mi bölünecek geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştı sanıır
ben hic bilmiyorum ki anlamiyorum bu bolunmelerden

bende o niyetle içiyorum hep ama bugün çok verememiş olunca akşam içtiklerimden acaba dedim
menulere bakamadim ictiklerinden degilde yediklerinden olabilir mi veya spor yaptiysan ondan da oluyor

**14. TAKİM 557. ETAP***

munter (66.6/ 65.9/ 0.7/1.05%)
UMEYYE(66.8/65.7/ 1.1/1.65)

06Derya (82.1/ 81.9/ 0.2/0.24%)
tgb1907 (72.00/71.70/0.3/0.42 % )
SchonerDuft (71.90/70,30 /1,60 /2,23% )

14.Takım Ortalaması :%1,118

nasıl yaa nayır nolamaz ceza veririz
ama ben dediydim cumaya kadar yaparim diye
normalde cnm cikolata falan cekmiyordu bu 3 gundur seker orucundayimya dehset cnm cikolata balli tatlilar vs istedii yemedim ama zorlandim.
Ben kirabiyemle mutlu meaut kilo veriyorim kurallarla kilo veremiyorum ben

menulere bakamadim ictiklerinden degilde yediklerinden olabilir mi veya spor yaptiysan ondan da oluyor[/QUOTE]

ya evet dün sporu abarttım

menulere bakamadim ictiklerinden degilde yediklerinden olabilir mi veya spor yaptiysan ondan da oluyor

ya evet dün sporu abarttım [/QUOTE]
hah bak ondan iste
fazla spor da sisiriyor cnm.
Sen bir 69 68 lere in o zaman basla spori artirmaya derim.

yaa valla ben su içsem yarıyor sana bak ahahaha nazar edecem kız sana
bende diyetisyenle adam akıllı konuşacam yarın bana bu listeyle 69 ları görürüz bu hafta dedi ahanda yok öle bişi kabızlıkta cabası oldu

nazar etme ne olur ye seninde olur cok mutevazi gordum kendimi

Yarin diyetisyem yagi kasa dönüştürdüğünü bu yuzden tattida eksi goremedigini bunun daha iyi oldugunu soyleyecek :)

Kabizliga gun kurusu ile care buldum sen ara ogun olarak yiyorsun menulerinde goruyorum. Sabah ilik liminlu su ile 2 tane yemeyi denesene sana da faydasi olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…