- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.621
nasıl yaa nayır nolamaz ceza veririz
[/QUOTE]iki gündür 60.9 cnm regl olacağından mı 300 gr fazla çıkıyorum 60.6 yı görmüştüm inşpazartesi 59.9 olurum yürüyüş yapıcam
ben hic bilmiyorum ki anlamiyorum bu bolunmelerdencanım @UMEYYE nin yüzdesi 2 ye mi bölünecek geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştı sanıır
menulere bakamadim ictiklerinden degilde yediklerinden olabilir mi veya spor yaptiysan ondan da oluyorbende o niyetle içiyorum hep ama bugün çok verememiş olunca akşam içtiklerimden acaba dedim
ama ben dediydim cumaya kadar yaparim diyenasıl yaa nayır nolamaz ceza veririz
**14. TAKİM 557. ETAP***
munter (66.6/ 65.9/ 0.7/1.05%)
UMEYYE(66.8/65.7/ 1.1/1.65)
06Derya (82.1/ 81.9/ 0.2/0.24%)
tgb1907 (72.00/71.70/0.3/0.42 % )
SchonerDuft (71.90/70,30 /1,60 /2,23% )
14.Takım Ortalaması :%1,118
ins cnmm gayet iyi gidiyorsu
ben hic bilmiyorum ki anlamiyorum bu bolunmelerden
menulere bakamadim ictiklerinden degilde yediklerinden olabilir mi veya spor yaptiysan ondan da oluyor
naber kuzummm
ama ben dediydim cumaya kadar yaparim diye
normalde cnm cikolata falan cekmiyordu bu 3 gundur seker orucundayimya dehset cnm cikolata balli tatlilar vs istedii yemedim ama zorlandim.
Ben kirabiyemle mutlu meaut kilo veriyorim kurallarla kilo veremiyorum ben
nazar etme ne olur ye seninde oluryaa valla ben su içsem yarıyor sana bak ahahaha nazar edecem kız sana
bende diyetisyenle adam akıllı konuşacam yarın bana bu listeyle 69 ları görürüz bu hafta dedi ahanda yok öle bişi kabızlıkta cabası oldu
BABASI amelyat oldu onun bir süre gelemez sanırımFavelayn gelseydi ben onu daha yeni yakalamıştım haftaya kapışırdık o da izinli su anda kilosunu merak ediyorum
tebrik ederim1.1 kg 65.7 yim
bugün biter yarın başlar
iyi bebegiimmm gün bitse diye bekliyrm kendimi dısarı atasm varnaber kuzummm
10+4 canımKaptinnim 11 haftalık sanırım gebeliğin ilk gebelik mi
aslaatebrik ederim
bugün biter yarın başlar
iyi bebegiimmm gün bitse diye bekliyrm kendimi dısarı atasm varsen napıyosnn
sen 62 kilo olduniyi bebegiimmm gün bitse diye bekliyrm kendimi dısarı atasm varsen napıyosnn
59 kiloyum canım , babam ameliyat oldu ben bir süre katılamayacağımFavelayn gelseydi ben onu daha yeni yakalamıştım haftaya kapışırdık o da izinli su anda kilosunu merak ediyorum
yok hava soguk aslında ama tatil başlıcak sonuctaaslaa
hava mi guzel
bende hafif ne yesem diye dusunuyotumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?