Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

19.30 yazmışın yanlış oldu o sanırım.
Öncelikle paket gıdalardan uzaklaş canım.
Gaz durumu varsa kahvaltıdan 10 dk önce 1 çay bardağı kimyonlu su iç tüm ödemi atıyor.
Ekmek olayına gelince ekmek sadece sabah ye çok bağlıyım birden bırakamam dersende öğlen 1 dilim ye akşam sıfır olsun ayrıca beyaz ekmek tüketme kesinlikle.
Menü Çok yetersiz düzensiz geldi ama alışırsın önemli olan pes etmemek

paranın gözü kör olsun bende bir yerden para bekliyorum da hastaneye gideyim devlette sıra bulmak çok zor ki dağın bşında hastaneler de
Hee ozel hastaneleri ayagimizin altina yapiyolar devlet hastaneleri dagin basinda aynen burda da ay sürekli tuvaletim geliyo suyu da cok icmiyom evden cikarken yaptiydim eve kadar zor dayandim

Hee ozel hastaneleri ayagimizin altina yapiyolar devlet hastaneleri dagin basinda aynen burda da ay sürekli tuvaletim geliyo suyu da cok icmiyom evden cikarken yaptiydim eve kadar zor dayandim
Evet sinir olyorum bir de belediyeler gidiyo orya. Devlette baştan sağma bakılıyor birde çok pis özellikle kadın doğum.
Yaaa üşüttün mü acaba . Bende usuttugum zaman öyle oluyor

Menüm yetersiz olabilir ben günlük ortalama bu şekilde yeyip aralara serpiştirerek çikolata kola fındık ceviz ( ama paket paket) mutlaka 1-2 çeşit ve çok porsiyon sütlü tatlı yediğim için bugün ne yapacağımı bilemedim. Ekmekleri özellikle yedim bu saatlerde bisküvi kek aranmayayım diye ama söylediğin gibi menüyü biraz kaliteli hale getirmeliyim 2 bebek emziriyorum.
Bugün hiç tatlı ambalajı açmadım günü böyle kapatabilirsem (şeker ürünü almadan) kendimle gurur duyucam

Cok iyi canim afiyet olsun

Saatler duzensiz olmus canim biraz oda evde olduğundan oyle sanirim olsun duzelir nescafe 2 zero ne anlamadim

acmazsin acmazsin

09.00 1 dilim tb ekmegi biriki catal melemen 1 bardak az sekerli cay
12.00 1 kase yogurt ve 1 dilim tb ekmegi
Ara ogun 1 elma
Aksam 2 pogaca 1 kurabiye 3 bardak az sekerli cay
Simdiye kadar 3 lt su
Cok kotu hic begenmedim cok yetersiz sadece ekmek goruyorum

Bugünkü Menüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
2 dilim tereyağlı tb ekmegi
6 7 tane topik peynir
Sekersiz cay

1 gibi sekersiz turk kahvesi ve 2 adet kuru kayisi

Öğlen
3 parça tavuk izgara
2 catal pilav
1 buyuk ayran

Sade soda

Aksam
1 tabak kuru fasulye
Yarimdan az dilim tb ekmegi

Simdi suyumu icmeye calisiyorum 3 e tamamliycamm

09.00 1 dilim tb ekmegi biriki catal melemen 1 bardak az sekerli cay
12.00 1 kase yogurt ve 1 dilim tb ekmegi
Ara ogun 1 elma
Aksam 2 pogaca 1 kurabiye 3 bardak az sekerli cay
Simdiye kadar 3 lt su
Aboo ağşamınan poğaça kurabiyee şekerli çay hiç olmamış.
Benim menüye bakma hıı

Hmm olmuş eh işte akşamki ekmek olmasaymış iyiymiş. Tereyağlı ekmek demek

Hmm çok iyi menün bizımlesin

Hmm başlangıç için iyi . Elma yiyebilirsin

Aboo nasılda yemiş. olmamış

Hmm afiyet olsun güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…