- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.761
az ye ama olur muarkadaşlar haftasonu köydeyim internetim az kaldı girmeye çalışcam ama beni merak etmeyin
sağol canısıTeşekkür ederim kuzum bende seni ederim şimdi gördüm
Aynen Sabah yerkende baahratliyorum hercesit . Baharatı çok seviyoruz eşimle .öğle yemeginde de güzel olur bence patates salatası yapıp yiyebilirsin limonlu baharatlı
akşam yemegini de güzel atlatırsan bugünü kazasız kapatırsın canım
evet hepinizin basarısı ama en cok kilo veren sensin
onu kilo almadan düşüneceğiidiiinnn
bu hafta tut bogazını saglam kilo ver yüzden bölüncek ona göre
bende cok severim ama midem almıyo baharat sarımsak soganAynen Sabah yerkende baahratliyorum hercesit . Baharatı çok seviyoruz eşimle .
çok sevindim iyi olmana canım. güzel gidiyor bende listeye girdim halen uzanıyor musunSchonerDuft iyiyim canim sagol dun doktora gittim herhangi bi sıkınti kalmadigini soyledi doktorum ama yine de dikkatli ol dedi oyle iste sizleri takip ediyorum sizler napiyorsunuz nasil gidiyor diyetlerrrr
Sagol cnm. Valla 3 haftadir yatiyordum yavas yavas kalkacam kayinvalidem bizde sagolsun o yuzden kalkmama gerek kalmiyor zaten bende yatmayi hiccc sevmem zatençok sevindim iyi olmana canım. güzel gidiyor bende listeye girdim halen uzanıyor musun
doktordan gelince haber vercektn haniSchonerDuft iyiyim canim sagol dun doktora gittim herhangi bi sıkınti kalmadigini soyledi doktorum ama yine de dikkatli ol dedi oyle iste sizleri takip ediyorum sizler napiyorsunuz nasil gidiyor diyetlerrrr
Yaa@ canim yazdim ama etiketlememistim gecmisi okursun diye dusunmustum kusurabakmadoktordan gelince haber vercektn hani
benim esimde spor yaptigi icin mwcbur yiyordu omlet yapiyorum boyle sevdi daha dogrusu krep gbi okuyor azcik da sutleaa omlet şeklinde olabilr aslında ama eşim yer mi bilmiyorum bi denemek lazım
aferin cnm cok iyisin sakin yeme yarin emin ol kilo vererek uyancaksin19:30 süt nescafe 2 zero şekerli sonra uyku
12:30 sütlü omlet 3 şeker domates ( cherry galiba adı) 1 dilim tam buğday ekmeği çay(tabi şekersiz) 1 avuç fındık
Gece 1,5 lt su içmiştim sabaha kadar ama gün içinde içmeyi unutmuşum şimdi yarım litre içtim
Şu ana kadar canım hiç tatlı istemedi. (Hayret)
Zaten tatlı krizlerim yeme ataklarım hep saat 16:00 dan sonra gelir. Şimdi sizlere karşı sorumlu hissediyorum kendimi. Yemiicemmmmm
oo bu ne guzellikBen geldim Eki Görüntüle 2115174 hazirlandim gocami bekliyom disari çıkcaz esim dışardayken size bakim dedim
sut katmiyor musun cnmEvet cnm bmde zaten yumurta ve yulafla omlet yapiyorum yumirtasiz olmuyor o yuzden hem ikisi yag yakiyor hem de wc ye cikiyorsun yulaf kepegi ama un gbi olandan 2 kasik yulaf ve 1 yumurta cipip yapiorum ustelik ikisi 100 kalori:)
acikiraqn sut icebilirsin cnm menun guzelKahvalti 11:30
Patates haşlama
Zeytin
Krem peynir
Birer Domates salatalik
Yeşillik bol
1 elma
Akşam yemegini erkenden bitiriyorum
16:00
4 yk makarna
Buyuk kase yeşil salata
Akşamda çay içerim birsey yersem yazarm mtlaka ama spor yapacagm su içeceğim birsey yemeyi düşünmüyorum
paranın gözü kör olsun bende bir yerden para bekliyorum da hastaneye gideyim devlette sıra bulmak çok zor ki dağın bşında hastaneler deBenim okara olaydi ben olurdum ama beyaz olmadi
Hicc yuruyecuh para yoh para yohsa sadece yuruyus varkizimi da okuldan alip parka falan gidirik
gozun aydin cnm iyi olmana sevindimSagol cnm. Valla 3 haftadir yatiyordum yavas yavas kalkacam kayinvalidem bizde sagolsun o yuzden kalkmama gerek kalmiyor zaten bende yatmayi hiccc sevmem zaten
Sgol cnm tesekkurlergozun aydin cnm iyi olmana sevindim
cnm sen hastaneyebgittin sanirim.dimi doktor bulamiyorum demistin sanki nasil gectiparanın gözü kör olsun bende bir yerden para bekliyorum da hastaneye gideyim devlette sıra bulmak çok zor ki dağın bşında hastaneler de
geçtiyse sorun yokYaa@ canim yazdim ama etiketlememistim gecmisi okursun diye dusunmustum kusurabakma
Gecti cnm sagol. Sen 2 li teste ne zaman gidiceksingeçtiyse sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?