- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.161
merhaba canim hos geldin kiloyu dusunme bebegine kavus lihusa doneminde seker ve hamurisinden uzak kal misler gi verirsin kilolarını hic takma kafanaselam kizlar misafirperverliğiniz icin cok teşekkürler muhakkak bu takimda olmak istiyorum basari hikayelerinde bu takimdan bi arkadasin başarısını okudum cok etkilendim . @kaptinn simdi beni alcak misiniz yoksa dogum sonrasini mi bekliyiruz onu anlamadim :)
tebrik ederim harika bir menu yarin bile uyandginda farki gorebilirsin
İnşallah canım herkesin menülerini okudum örnek almaya çalıştım
Yapıcammmm
yeniden 65 kiloya inersin camim. Sadece biraz daha fazla zaman alir. Eskisi gibi duzgun fizigin de olur spor ile desteklersen . 65 e inince spor yaparsin skilasirsinArkadaşlar ben hamileliklerime kadar hiç 56 kilonun üzerine çıkmamış biriydim. İlk Doğumdan sonra (98 kilodan)hiç diyet yapmadan 1 yılda 62 kiloya indim.
2. Ye 65 ile hamile kalıp 98 ile doğurup 1 yılda yine diyet falan yapmadan 75 oldum ki hemen hamile kalıp 102 ile 3. Yü doğurdum.
Şimdi 6 ay geçti 86 kiloyum artık daha zor kilo vereceğimi biliyorum.
Merak ettiğim şey şu yeniden 65 kiloya inebilir miyim yada o kiloya indiğimde eskisi gibi düzgün görünür müyüm? Yaşım 37
Benim bebekler gece 02:00 ye kadar uyanık oluyorlar akşam yemek işini erken bitirirsem gece çok acıkıyorum ve yanlış şeyler yiyorummemu guzel cnm afiyet olsun.
Sabah gec kahvalti aksam gec aksam yemegi yerine sabahi saat 10 a cekip alsam yemeginide en gec 6 da bitirrisen bence daha iyi olur. sonrasinda yogirttu suttu laloriai düşük seyler yiyip geceye devam edersin nacizane tavsiyem
Benimd3 bir bebegim var canim ve gece 1 2 den erken uyumuyor. 5.5 aylik daha uykusu falan yok zor bir bebek. Ben bu sekilde duzen oturttum aciktigim oluyor ama yogurt yiyorum chiali sut iciyorum falan filan sende bir dene derimBenim bebekler gece 02:00 ye kadar uyanık oluyorlar akşam yemek işini erken bitirirsem gece çok acıkıyorum ve yanlış şeyler yiyorum
Keşke uyku saatlerimizi düzenleyebilsem
Ay bir tirstinmmNasılım kizlarr
Canim cok guzel menun ornek alicamKizlar ben menumu yazayim yine erkenden
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 yumurta
2 kasik lor
Yesillik
Oglen ton balikli 2 cevizli salata
1 dilim ekmek
Ara
Bir avuc leblebi 10 badem 2 parca bityer cikolata
Aksam
Buharda sebze yogurt ve bir kepce corba
Son olarak da yarim.barsak sut ve dun yaptigim bir tane saglikli kurabiye
Gayet güzel gidiyorsun biraz kilo verdikten sonra spor yapmaya başladın mı hem sıkılaşacaksın hemde kilo vermeye devam edeceksin .İnşallah bu arada ben ilk kez diyet yapmaya çalışıyorum. O yüzden kaygılarım çok
Hepimiz için sağlıklı incecik mutlu günler
Cık yapmicam çıkmıyor idrarda bende .kendimi alıştırmıyorum kanamam var spor ve diyet zamanı korunmamak kötü oldu.SchonerDuft kuzum nasilsin masil hissediyorsun bir test alip yapsana
Bence gayet güzel verirsin 58i bile görürsün yeterki isteArkadaşlar ben hamileliklerime kadar hiç 56 kilonun üzerine çıkmamış biriydim. İlk Doğumdan sonra (98 kilodan)hiç diyet yapmadan 1 yılda 62 kiloya indim.
2. Ye 65 ile hamile kalıp 98 ile doğurup 1 yılda yine diyet falan yapmadan 75 oldum ki hemen hamile kalıp 102 ile 3. Yü doğurdum.
Merak ettiğim şey şu yeniden 65 kiloya inebilir miyim yada o kiloya indiğimde eskisi gibi düzgün görünür müyüm? Yaşım 37
O avatar oldun dimik iyi kuzu senNasılım kizlarr
tmm anlastik yarından itibaren paylasiyorum :)Kaptin hafta içi gelecek şöyle yapalım sen bizimle günlük menülerini paylaş bizimle kaynaş doğumdan sonra aramıza katıl olur mu ama doğumdan 2 ay sonra anlaştık mı
Ok canım düzgün besleniyorsun kiloyu düşünmüyorsun anlaştık mıtmm anlastik yarından itibaren paylasiyorum :)
Luluuu94 canik ben patateslere mi gectim sanirsam:)
@tgb1907 canım Leslie falan yapmaya çalış en azından olurmuDiyetisyen izni ise bisi diyemem ama çok ağır gelebilir . Yinede az spor yap derimLuluuu94 cezası ne dersen o olsun
Oooo çok harika12:30 Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim mozarella 1 domates biber salatalık
Yarım dilim siyah Çavdarlı tam buğday ekmeği 1 dilim kepekli tost ekmeği çay
15:30 sütlü tarçınlı nescafe
yulaf kepeği kıtırı
1 armut
19:15
1 kase karabuğdaylı ve sebzeli mercimek çorbası
100 gr beyaz et ürünü
1 dilim siyah Çavdarlı tam buğday ekmeği ( 100gr)
21:00 civarıda biraz yoğurt yerim Ve biraz yaban mersini
Benim gece uzun malum
Hiç tatlı yok
Neden görünmeyesin sporla desteklersen olur hiç korkma canımArkadaşlar ben hamileliklerime kadar hiç 56 kilonun üzerine çıkmamış biriydim. İlk Doğumdan sonra (98 kilodan)hiç diyet yapmadan 1 yılda 62 kiloya indim.
O ne gı değiştirNasılım kizlarr
O kadarcık yani
Hoşgeldin canım sadece abur cubur ve tatlıdan uzak durmak ve Yürüyüş le başla bencetmm anlastik yarından itibaren paylasiyorum :)
Görünürsün merak etme daha vucut 2 yilda topluyor kendini sen diyetini sporunu yap 2. Yilda biraz daha inceleceksin zatenArkadaşlar ben hamileliklerime kadar hiç 56 kilonun üzerine çıkmamış biriydim. İlk Doğumdan sonra (98 kilodan)hiç diyet yapmadan 1 yılda 62 kiloya indim.
Domatesler hadi azcik hareket yenilecek gibiyiz geride başladık24-28Şubat spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :96
Favelayn :
munter :12
orkide1453 :53
Buki_89 :
Hayyal :
segus :
PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
SchonerDuft :
A aaadddaaa : 129
GamzeK17 :
@tgb1907 :57
N Nehir60 :
poncikbirgelincik :
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 1 gün karbonhidrat tüketmeyecak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak 
Beni ve pancarı çıkar haksızlık olmasın kızlara bu hafta ikimizde yapamayız24-28Şubat spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :96
Favelayn :
munter :12
orkide1453 :53
Buki_89 :
Hayyal :
segus :
PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
SchonerDuft :
A aaadddaaa : 129
GamzeK17 :
@tgb1907 :57
N Nehir60 :
poncikbirgelincik :
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 1 gün karbonhidrat tüketmeyecak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak 
Tamam canımBeni ve pancarı çıkar haksızlık olmasın kızlara bu hafta ikimizde yapamayız
Chia tohumu için emziren anneler kullanmasın deniyor zaten küçük miktarda kullanılıyor ama yine de araştırmanı öneririm. Senin menülerini özellikle takip edicem son iki güne kadar çok kontrolsüz yiyordum zaten. İyi ki gelmişim buraya yemeden önce iki kere düşünüyorum. Hemde menüleri örnek alıyorumBenimd3 bir bebegim var canim ve gece 1 2 den erken uyumuyor. 5.5 aylik daha uykusu falan yok zor bir bebek. Ben bu sekilde duzen oturttum aciktigim oluyor ama yogurt yiyorum chiali sut iciyorum falan filan sende bir dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?