Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yine hata verdim akşam fındık yedim ( neyse ki 1 avuç hem tatlı yemedim) yaptığınız yorumlara desteklere teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz canlarımmmm
1,5 saat yürüdüm orta tempoda diyelim bugün 11.000 adım oldum tüm gün. Yürüyüşlere de Yen'i başladığım için hızlı değilim henüz.
Tarçını bugün akşam üstü nescafeme ekledim gerçekten çok iyi geldi
Keşke fındık yemeseydim
Yeni arkadaşlar hoşgeldiler

Üzülmeyin demekki azminiz var bu şekilde yazdiginiza göre. Bende canm birseyi çok yemek istediğinde aklıma hedefledigim kiloyu yapmak istediklerimi getiriyorum ve yemesem de olur olabilir diye düşünüyorum .
Hedefe ulastigimzda o çikolataların tatlıların canıni okuycaz hepberaberrr :))

Hee bende menumu yaziyim
Sabak erik yedim su icildi
Bugun gec kalktik 11:30 da bi yumurtadan omlet iki dilim ekmek peynir zeytin has bal uc catal kizarmis patitiz
Ogle sonu iki elma
Ara bi avuc karışık cerez fistigi coktu
Ara yine çerez bugun cok canim cekip durdu cerezi
Ara Türk kahvesi
Aksam uc yk bamya, bi yer elmasi
Suu su
Iki elma
Bugun evde degildim eve geldim tam dinleniyim dedim usta ölçü almaya geliyordu onun ardindanda annemgilnen teyzemgil geldi yemek kaldi bende kacamaklar bunlar karnim cok siss

Bugün aslında iyi geçti diyebilirim
Hergün bardak bardak kola içiyordum 2 gündür içmiyorum ve bugün hiç aklıma bile gelmedi kola içmek
Çikolata yemedim
Bisküvi kek ıvır zıvır yok
Hani fındık yedim diye kızdım kendime ama 2 gün öncesiyle kıyaslanamaz bile bu halim kendi çapımda başarılıydım bugün.
Çok güzel söylemişsin yemek istediğimizde hedeflerimizi hatırlayalım

Angelia yi begenniyon muu senn

Aa ben o kadar baktim nette ama rastalamadim tekrar bakarim canim. Benim menulerde kurabiye falan olur onlari yok say tamam mii
Bazı internet sitelerinde emziren anneler için iyi bir besin kaynağı olduğunu söylüyor ama bu şehrimizin cici diyetisyeni bizler için önermemiş.
Ben kinoa denedim hayatımda bu kadar kötü bişey yememiştim yani
Chia yı elmalı smothi ile beğendim belki birkaç ay sonra ek gıdalar yoğunlaşınca yine denerim

kızlar dogrumudur sizce
Ben bunlara hic inanmiyorum saglikli ve kalici kilo verimi olacagini sanmiyorum.

sag ol cnm

Merhaba kızlar bende bu gruba katılmak istiyorumm
tabi cnm 1. sayfada kurallari okuyup kabul ediyorsan gel yardimci oluruz

11.000 adim cok iyi
findik iicin üzülmeyin findik besleyici saglikli evet yemesek daha iyi ama yemissiniz bir kere moral bozmak yok . Gece enerji lazim zaten bebisler icin findik iyi bir secenek olmus. Afiyet olsun.
Bende yedim

Degisik bir menu olmus bir seyler yemissin cnm ama cok besleyici beslenmemissin boyle yine kastann kilo verirsin
cok sag ol cnm. Bende sevmistim chiali yogurdu oudink gibi oluyordu. Koca bir paket almistim
Daha yeni kinoa aldim onu deneyemedim tadi cok mu kotu hic denemyeyim

Kırmızı kinoayı denedim gerçekten berbat kısırını yaptım pilavını yaptım yoğurtla karıştırdım hiçbir hali yenmez diye düşündüm fazla esansiyel geldi bana. Çok iyi yıkayıp birazda sıcak su içerisinde bekletip sonra haşlanırsa biraz daha iyi oluyor ama benim kırmızı kinoalar çöpe gitti.
Şimdi evde beyaz kinoa var bu hafta onu deneyeceğim. Umarım daha iyidir

Ben beyazını almistim ins onun tadi guzeldir.

Angelia yi begenniyon muu senn
Cıks beğenmedim ama bu yaptığın iyi ;"

1 saat tempolu yuruyus:24
45 dk lesli:22.5
100 sumo squat:20
Toplam 66.5 puan
Süpersin

kızlar dogrumudur sizce
Canım kilon takıldığında yapabilirsin ama veriyorsun sen zaten böyle de

Sen bilirsin yine tabi
Süpersin fındık için üzülme olur arada

Gunaydin kizlarr ven kahvaltimi yaptim bi kase mercimek corba bi dilim kepekli ekmek bide serinlik icin bi tane portakal birazdan yürüyüş
ne kadar erken kalkmışsın

Açlık hissettiğinde 1 bardak süt iç yanına 2 ceviz ekle yada domates salatalık marul ye kalori değerleri çok düşük .
merhaba bayanlar yeni üyeyim bende katılabilir miyim ? :)
Hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıt bize
SchonerDuft canim hamilemisinnnn ayyy sevindimmmm amann dikkat et yattt♡♥♡
Kuzum regli günüm bugün regli olurum muhtemelen
Kuzum acikmamiz çok normal hele sen çok geç yatıyorsun 1 avuç fındık enerji verir.tabi kuruyemişleri çiğ ve tuzsuz yiyoyoruz
Gunaydin kizlarr ven kahvaltimi yaptim bi kase mercimek corba bi dilim kepekli ekmek bide serinlik icin bi tane portakal birazdan yürüyüş
Bu saatte yat uyu 2 hafta sonra uyku diye aranacaksın. Hem yumurta nerde peynir süt beğenmedim kahvaltını

Harikasin canim ya kisa surede yuruyusunde artti.gunden gune daha iyi olucaz o kacamaklar azalicak daha cok basindayiz ama sabredicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…