- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.681
İnşallah canım ya 700gram artının başka açıklaması olamaz herhalde yoksaSenmi dönemiyceksin ooo yapma
Döneceksin ve mezun olacaksın kuzum.
İveeeettttt3000 mi
Tamam kuzu perşembe yapmamTabi tabi kesinlikle spordan sen biraz spor yapma nasil inceliyosun ahaha
Oooovvvv yeeeeCuma 65.7
Bugün 65.2 ilk defa bu kadar eksi çıktım.
Tabiki deLuluuu94
Dünkü spor 30 squat=4.5
30 dk yürüyüş =6 puan =9.5
(akşam yazamadım hiç hareketsizlikten iyidir deegilmiii:))
Evet canım bencede ben yarım saati çok nadir geçerim genelde en fazla 1 saat yaparım sporuEvet cnm ya bende de olur o spor cok yaptgimda ertesi gun artik ya odem ya kas bilemiyorum ama fazllakik olurdu smdi 20p gram gitmis o bile az geldi bana sporun bir orta yolu vardir diyorlar ama dun akale okudum
sende oylesin iyiki varsin:)
Canım izne ayrıldım izne ayrıldığımda49.2 dim sonra aldım salak gibi inemiyorum o kiloyaLuluuu94 kuzum sen niye listeye giremiyorsun ben anlamadim mezun mu olmustun yoksam
Ne yaptın söyle bakimBende cuma gunu 55,7 veya 56.0 dim tam hatirlamadimbugun 55.0
Aynen neyse canim dogumlardan sonraki zayiflama takimi belli oluyortakım hamile diye kapıya kilit vurmaska bari
Kuzuuuumm nasılsınAynen neyse canim dogumlardan sonraki zayiflama takimi belli oluyor
günaydın şişko miu
hafta sonundan 200gr eksiyle cıkmak cok iyiEvet arkdaslar gunaydin b3m cuma gunu 67.6 idim.bugun 67.4 kiloyum haftasonundan 200 gram gitmis
ipi mi yedin diyesim geldi ip nası şişirsin kuzuKızlar artıyım ya neden kaçamak ta yapmıyorum dünkü ipmi şişirdi acaba
yaşasın 6lar
ooo 2 kişi aynı kilo da o zman bu haftaki rakibinDarısı başıma inş 69,60
500grCuma 65.7
Bugün 65.2 ilk defa bu kadar eksi çıktım.
sende mi 200 gr
geçen cuma kaçtın kuzu bildirim yapmış mydıngünaydın kızlar kalabalık olunca yazılanları okumak zor oluyor baya yazmışsınızk karnım ağrıyor adet oluyorum inşallah 60,.6 çıktım sabah aslında daha az olduğumu düşünüyorum inş cumaya ödem filan kalmayacak
herkes kilo vermiş ben almışımdır kesinBende cuma gunu 55,7 veya 56.0 dim tam hatirlamadimbugun 55.0
Nasılsın canımne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor
kaynanam patates göndermiş börek içi yapcm onu bugn de sarma sarcam yarında kek yaparm eşimin arkadasaını cagırcaktk tee ne zamandr cagıraym bari menü cıkardm bi andaOo onlari bizde kiyir kiyir yapiyoh yagli yaglimohüm olan yagsiz kurabiyeyi kiyir kiyir yapmah
Pattisli borek severin
İçiyorum canımipi mi yedin diyesim geldi ip nası şişirsin kuzubelki ödem fln vardır suyu arttır içine limonda atıver
hee biz seninle en başı çekiyozAynen neyse canim dogumlardan sonraki zayiflama takimi belli oluyor
ben işe başlayamadm burayı bitircm diyene çok konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor
bozulmasın moralinİçiyorum canım
Ayy moralim bozuldu
Iyiym canim sen nasilsin.... biri kilo mu almissin dediKuzuuuumm nasılsın
harika 2 gunde bir kilo nerdeyseBende cuma gunu 55,7 veya 56.0 dim tam hatirlamadimbugun 55.0
evet xanm rakipler acimasiz ben napim:)
hhmm kuraallar oyle demek cnmİnşallah canım ya 700gram artının başka açıklaması olamaz herhalde yoksa
İveeeettttt
Tamam kuzu perşembe yapmam
Oooovvvv yeeee
Tabiki de
Evet canım bencede ben yarım saati çok nadir geçerim genelde en fazla 1 saat yaparım sporu
Canım izne ayrıldım izne ayrıldığımda49.2 dim sonra aldım salak gibi inemiyorum o kiloya
izne ayrılınca ayrıldığın kiloya düşmeyince dönemiyorsun listeye
Ne yaptın söyle bakim
hayir bozma sakim bak bakalim sana ne artis yapmis onu bul cozum uretİçiyorum canım
Ayy moralim bozuldu
Hic bisi valla sadece biraz yememi kıstım abur cubur da yemiyom o kadarNe yaptın söyle bakim
Sen alacaksin hep buna aliş 9 aygünaydın şişko miu
hafta sonundan 200gr eksiyle cıkmak cok iyi
ipi mi yedin diyesim geldi ip nası şişirsin kuzubelki ödem fln vardır suyu arttır içine limonda atıver
yaşasın 6lar
ooo 2 kişi aynı kilo da o zman bu haftaki rakibinSchonerDuft
500grcumaya 1 kg ı geçer o
sende mi 200 grartıda pek kimse yok cok sevincliyim
geçen cuma kaçtın kuzu bildirim yapmış mydın
herkes kilo vermiş ben almışımdır kesin
seni gecmek sart oldu ısyerındede spor yapayımda gor senharika 2 gunde bir kilo nerdeyse
evet xanm rakipler acimasiz ben napim:)
hhmm kuraallar oyle demek cnm
Ben de gunde bir yada bir bucuk saati gecmeyim o zaman kuzu bnm de 200 gramdan fazla olmaliydi bnce
hayir bozma sakim bak bakalim sana ne artis yapmis onu bul cozum uret
alman pastası olmayaymış iyiymiş ama 3 ısırıkla kaldığına şükürSabah
3 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Zeytin
Peynir
Çay
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 kase bamya yemeği
Çay yanında 3 ısırık Alman pastası kızlar kendimi tuttum inanın küçük küçük ısırdım dayanamadm yoksa gidecekti mideye 1 Alman pastasiii (kayinbabam pastacı söylemiştim çocuklara getiriyor dayanamiyrumm :))
cok güzel afiyet olsunSabah
2 haşlanmış yumrta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
Yeşillik
Ara
1 kase hoşaf
Akşam
2 kase mercimekli sebze çorbası
1 közlenmiş patlıcan
1 domates
Bikaç dilim kornişon
Ara
1 kahve
2 kare bitter
Bikaç kuru üzüm
Yeşilçay
Form çayı
akşamBenimde menum
Sabah : haslnmış yumurta . Zeytin peynir , maydonoz ceri domates , limonlu yeşil çay 1 dilim tb ekmek
Ara : karısık sıkma meyve suyu
Ara : sekerli türk kahvesi
Öğle : şehriye corbası 1 dilim kepek ekmek
Ara: yarım muz
1 kurabiye
Akşam 2 dilim pizzabir ayran
1 bardak cay
Gündüz 45 dakka eliptik bisikletle cLıstım.
mücver olmasaymış çok güzel olurmuş canım ama olsun hergün daha iyi görüyorum menülerini tebrikler10:00 1 çay bardağı süt
11:00 Simsiyah Çavdarlı tam buğday 50 gr
1 dilim mozarella
1 tk lor peyniri
Domates
14:30
3 adet mücver ( bunun için pişmanım çocuklara yapmıştım dayanamadım)
16:00
1 ince dilim kavun
19:30
Simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği 50gr
1 şiş Izgara kırmızı et 2 kaşık Ankara tava
1 közlenmiş patlıcan (sossuz)
Kaşık salata
Soda limon
21:30 23:00 arası market alışverişi
23:30 00:00 arası yürüyüş
Sade nescafe
Menüm fazla sanırım çok yemişim ama hiç şeker ürünü yok ben bugünümden de memnunum biraz alışsın bünye tatlı yememeye sonra porsiyonlarımı da küçültürüm
Takımıza yakışanı yapıcam
Yavas yavas yap yorma kendinikaynanam patates göndermiş börek içi yapcm onu bugn de sarma sarcam yarında kek yaparm eşimin arkadasaını cagırcaktk tee ne zamandr cagıraym bari menü cıkardm bi anda
Ne gibi meselabozulmasın moralinsen bugün şok yap kenidne şaşırt vücudunu
İyiyim canım çok şükür bebiş nasılIyiym canim sen nasilsin.... biri kilo mu almissin dedi
Bilmiyorum ki dün öğün aralarını uzun tuttum ondan mı kihayir bozma sakim bak bakalim sana ne artis yapmis onu bul cozum uret
Canım kilon az zaten az az gider çok normal ben 55 le başladım haftada 500 400 600 gramlarla geldimhhmm kuraallar oyle demek cnm
Ben de gunde bir yada bir bucuk saati gecmeyim o zaman kuzu bnm de 200 gramdan fazla olmaliydi bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?