Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizde de o gorev esimde indirim olmazsa alinmaz cok asiri pahali
Evet bizde öyle yapıyoruz bende 4 5 senelik kot duruyordu yepyeni kalmış kilo verince giyecem dedim ama yine doyamadım giymelere
evet cnm bu ay skayim bir kendimi 4 kilo bile atsam fark eder insallah
Kız 4 kilo vermekte ne var hemen verilir en fazla 1 ayda verirsin. Spor + diyet ben kilom durduğunda protein ağırlıklı besleniyorum 1 gün ya da saf protein yapıyorum vücut inadı kırıyor sende sana iyi geleni bulursun şoklarsın vücudu ayda 1 kere

Bnde mavinin kotlarini cok begeniyorum kizlar bnki de ondan genelde
Dimi cok güzel oluyor ben senede 2 tane alıyorum 1 alana 1 bedava kampanyası oluyor ya ucuz a geliyor ama 1.5 senedir almıyorum kilo veriyorum diye 1 sene daha almam artık
03 mart menum
Sabah
2 dilim ekmegin uzerine kasar sucuk firinda
3 zeytin
Cay
Oglen
4 yk kisir
Ayran
Aksam
Etli sehriyeli corba
Ince bir dilim pizza
3 litre su
Kaşar kısır sabah 2 dilim ekmek üstü olmamış
Ben somon yemiştim omega 3 var diye o biraz daha az kokuyor sanki
Somondan yiyemiyorum iy allah affetsin kokusu tadı çok kötü geliyor
Inşallah levrek serbesttir. Demek davete gittin neler yemişsin öyle bir karbonhidrat yasak sana hangi gün istersen bunlar ancak erir. Ya o foto işini bende istiyorum bol bol cekilecem zaman hemen geçiyor dediğin gibi
Günaydın ördekler

Ben adet oldum beş gün sonra bekliyordum daha demek bu hafta ondan veremedim
Günaydın
Kilo birden iner sende 4leri görürsün kesin

Yok canim unutmadim gece yatmadan once kalktim atlayiverdim ama cok zor ya 1000 ip nasil atliyosunuz siz

Günaydın canım

Regl oldun mu
Gunaydin kuzum ay olmadim gündüzleri uyyakalip duruyom 3 4 gundur goguslerim koltuk altimdan sismis acima yok ama icten icten agriyo sızlıyo baska hic bisi yok hala bekliyom 5 6 gün gecerse oyle test alalim dedi gocam dusukten sonra hep gecikmem oluyo ya guvenemedih 3 gun gecikdi daha

Alemsin ha iki tane alın birini de uç gün sonra yaparsınız kız merak ediyoruz bursa

Iyiyim bende uyku sorunum devam ediyor rahatlık batıyor sanırım sen ne durumdasın var mi gelişme
Uyyamiyon mu kiz ay surekli uyusam ben biraksalarda ben ayni valla daha gelen giden yok esim gunduz vardiyasina basladi oglen gidip gece gelecek test de alamicaz bu hafta gecen dışarı çıktığımızda alalim demistim daha erken dur hele dedi ablama aldiririm hafta ici bana gelirse

Bekle kuzum bakalım belki gecikti sen yine tedbirli davran 2 3 güne olmazsan direk kan ver sağlık ocağın da boş ver idrar testini

Bekle kuzum bakalım belki gecikti sen yine tedbirli davran 2 3 güne olmazsan direk kan ver sağlık ocağın da boş ver idrar testini
Aynen ya bide bi tek gecen ay tam gunumde oldum yoksa hep gecikiyodu dusukten sonra bu hafta olmazsam oyle gecikdi derim ben hayirlisi olsun i regl olacaksam hemen olurum iyce gecikmeden insallah

Aynen ya bide bi tek gecen ay tam gunumde oldum yoksa hep gecikiyodu dusukten sonra bu hafta olmazsam oyle gecikdi derim ben hayirlisi olsun i regl olacaksam hemen olurum iyce gecikmeden insallah
Ne kadar gecikti şimdi günün öncesinde ne kadar gecikiyordu. Geçen ay belirti varmıydı mesela uykusuzluk göğüs ağrısı gibi bu ayla kıyasla

hayirrrr cok karbonhidrat var burdaAaa

Günaydın ördekler

Ben adet oldum beş gün sonra bekliyordum daha demek bu hafta ondan veremedim
haftaya cokkk daha fazla gder canim

Kiz cuma gunu dışarı çıktık alalim dedim daha erken dedi esim dur bakalim biraz gecsin reglin dedi Kaldi oyle bende meraklaniyom
canm testi al evde bulunsun bnce hep elinin altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…