Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft ayy cnm o ilk 4 kilo bana ndense olum.gbi geliyor bana da protein iyi gelir ozellkle dedigin gbi saf protein bnde yapayim kilo durunca hemen
Ben kilomun çoğunu öyle verdim desem her yaptığım da 1 2 kilo gitti sonra sabitledim
O kilolar verilir sen veremem düşüncesine girme yeterki 4 kilo nedir ya

Ne kadar gecikti şimdi günün öncesinde ne kadar gecikiyordu. Geçen ay belirti varmıydı mesela uykusuzluk göğüs ağrısı gibi bu ayla kıyasla
3 gun gecikti canim ay simdi takvimime baktim da gecen ay da 3 gün gecikmis oyle olmusum ondan onceki ay 1 gun once olmusum gecen aylarda da hep 3 4 gün gecikmis suan normal yani regl olabilirim heran gecen ay ki regli oncesinde hic bisi yoktu ama regl oldum ve hic bu kadar agrim olmamisti düşük yaptığımdaki kadar agrim vardi normalde olmaz agrim cok hafif olur
Bu ay da 1 inde olmam lazimdi o gün ayni regl olcam gibi kasiklarim belim agridi olmadim o gün gecince kalmadi agri falan vucudumda pek degisiklik yok bi tek gunduzleri uykum geliyo

hayirrrr cok karbonhidrat var burdaAaa

haftaya cokkk daha fazla gder canim

canm testi al evde bulunsun bnce hep elinin altinda
Alsaydim hemen yapardim dayanamayip biraz gecsin ustunden dedim zaten normal döngümde de 3 4 gün gecikiyomuş takvimime baktim da eger 5 gunun ustunde gecikirse oyle alirim test veya test yaptiririm

Bugün yarın olursun belki inşallah olmazsın tabi de.ama yoksa hemen ol ki hayal kırıklığı olmasın regli olursan da soğan kürü yap bu ay hem düzen e girer hemde gebelik için destek

Bugün yarın olursun belki inşallah olmazsın tabi de.ama yoksa hemen ol ki hayal kırıklığı olmasın regli olursan da soğan kürü yap bu ay hem düzen e girer hemde gebelik için destek
Aynen kuzum aslinda suan hic gecikmemis gibi düşünmem lazim insallah canim valla hemen olurum eger regl olacaksam Spor falan hic bisi yapmiyom iyce miskin oldum regl olacaksam hemen spora baslarim olunca en azindan

Bilemiyorum sen evde ac karna ve üzerinde hafif şeyler varken tartil önemli olan fark senin icin

Kizlar az once esim.gorumcemle konustu kari koca spora yazildik dedi o da benim icin dedi kiz gorumcem yani yaza kadae cop gibi olsun da gorelim dediii tobe tobeee zorla gaza getiriyorlar insani ya
O zaman kesin zayiflaman lazim kacamak yok mart bittiginde iyi bi kilo vermezsen inan cok uzulursun az kaldi bak

Ay hadi insallah esim benden daha cok istiyo cok ozlemis bebek Ben aslinda sonbahara planlamistim ama kismet iste olacak mi bakalim
Sen napiyon kahvaltini yaptin miiiiii
Yaptım ama yine acıktım lor peynirli menemen yedim yanında 2 dilim ekmek 1 bardak süt . Birazdan 1 portakal yerim çok sık acıkıyorum ya kiloda aldım 300 gram

Öğlen ve akşam hiç olmamış şu böreği çok kalorili diye biliyorum aç gittin shanrm o yuzdenmj böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…