- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.621
Bence çok şaşırdım birde bu hafta sebze çorbası vermiş protein kaslara iyi gelmez mi normalda ben mi yanlış biliyorumDimi canim ya doktora dedim o kadar spor yaptim listeyi harfiyen uyguladim diye oda psasirdi cok degisken metabolizmam varmis
Valla bilmiyorum pancar takvim tutuyor otomatik hesaplanmıştır benceŞubat 28 cekiyor acaba gecikmeyle alakalimidir
Bende takvime baktım geçen ay 5 inde olmusty bu ay 2 sinde olmam lazmdi hep öyle olur ama yine 5i yazıyor sanrm 28 çektiği için düzenimiz değiştiBence çok şaşırdım birde bu hafta sebze çorbası vermiş protein kaslara iyi gelmez mi normalda ben mi yanlış biliyorum
Valla bilmiyorum pancar takvim tutuyor otomatik hesaplanmıştır bence
PuanLuluuu94 canim dun 50 squat
Hepsini degistirmedim canım degistirdiklerimden yaptiysan eğer yeniden hesapla canimDün yaptığımız sporu yeniden hesaplayalmmi
ah ne guzel ben regl ne zmn olacagimGünaydın ördekler
Ben adet oldumbeş gün sonra bekliyordum daha demek bu hafta ondan veremedim
karbonhidrat ne ben bilmiyomm oyle selerrrrrEvet bizde öyle yapıyoruz bende 4 5 senelik kot duruyordu yepyeni kalmış kilo verince giyecem dedim ama yine doyamadım giymelere
Kız 4 kilo vermekte ne var hemen verilir en fazla 1 ayda verirsin. Spor + diyet ben kilom durduğunda protein ağırlıklı besleniyorum 1 gün ya da saf protein yapıyorum vücut inadı kırıyor sende sana iyi geleni bulursun şoklarsın vücudu ayda 1 kere
Dimi cok güzel oluyor ben senede 2 tane alıyorum 1 alana 1 bedava kampanyası oluyor ya ucuz a geliyor ama 1.5 senedir almıyorum kilo veriyorum diye 1 sene daha almam artık
Kaşar kısır sabah 2 dilim ekmek üstü olmamış
Somondan yiyemiyorum iy allah affetsin kokusu tadı çok kötü geliyor
Inşallah levrek serbesttir. Demek davete gittinneler yemişsin öyle bir karbonhidrat yasak sana hangi gün istersen bunlar ancak erir. Ya o foto işini bende istiyorum bol bol cekilecem zaman hemen geçiyor dediğin gibi
Günaydın
Kilo birden iner sende 4leri görürsün kesin
kuzum ya ben seniYok canim unutmadim gece yatmadan once kalktim atlayiverdim ama cok zor ya 1000 ip nasil atliyosunuz siz
cnm sen spor salonuna gidiyorsunya bence 2 gun dinlen orada hocan yok mu o sana guzel bir progrm hazirlarmunter haftada bir dinlenme verecegim cnm kaslar dinlenmeli bnce de
cnm ben davete gittim baslayamadm bugun ins olculup baslayacagmmunter poncikbirgelincik kizlar dun olcum ve squat yaptınız mi 1 aylik degisim bakicaz bugün 55 yapıcaz ona gore
Dimi canim ya doktora dedim o kadar spor yaptim listeyi harfiyen uyguladim diye oda psasirdi cok degisken metabolizmam varmis
tokta gitsem su böreğini affetmem yerim benÖğlen ve akşam hiç olmamış şu böreği çok kalorili diye biliyorum aç gittin shanrm o yuzdenmj böyle oldu
Ekmek pilav makarna KURABİYE yemiceksin bir günah ne guzel ben regl ne zmn olacagim
karbonhidrat ne ben bilmiyomm oyle selerrrrr
kuzum ya ben seniLuluuu94 sanmisim gece gece ondan o ladar sasirmisim profil resimlerinizin tonlari benzioooyaa ondn sanirim
cnm sen spor salonuna gidiyorsunya bence 2 gun dinlen orada hocan yok mu o sana guzel bir progrm hazirlar
cnm ben davete gittim baslayamadm bugun ins olculup baslayacagm
tokta gitsem su böreğini affetmem yerim ben
puanlama iyi olmus cnm eline saglik belki benm puanlarda acik yukselir03 - 07 Mart spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :
munter :16
orkide1453 :20
Buki_89 :
segus :62,5
@swtyheart :16
poncikbirgelincik :
PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
@aaadddaaa:99
GamzeK17 :57,5
@tgb1907 :
N Nehir60 :
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik
Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak
kiz oronik yaptim yaEkmek pilav makarna KURABİYE yemiceksin bir gün
Oronik ne be anlamadım karbonhidratsız da kurabik yoqqqkiz oronik yaptim yapacami kurtaririm belkiii diyee
Daha olmadin dimi senah ne guzel ben regl ne zmn olacagim
Plank özellikle çok zor yapuanlama iyi olmus cnm eline saglik belki benm puanlarda acik yukselir
ironi yazmaya calistim kuzum telden yazilmiyor oronik olmisOronik ne be anlamadım karbonhidratsız da kurabik yoqqq
iner mi dersinDaha olmadin dimi senzor ya olunca göbek te iner hemencik inşallah
Plank özellikle çok zor ya
Bir dk falan rahat durabiliyordum canım ama sonra ara verdim ve 30 sn de pert oluyorum yavaş yavaş arttirmam lazıminer mi dersinolmadim ya en son 2016 aralikta olmustum yillardir regl olmuyom ay
ben plank i ilk yapmaya basladigimda 10 sn duramiyordum simdi 70 sn durabiliyorum kesik kesik artiriyorum sen kac dk durabiliyorsun benden cok duruyorsundir benim yarim kadarsib
Bende 30sn yapabiliyorum sonra pert:))çok zor plank heryeri zorluyorDaha olmadin dimi senzor ya olunca göbek te iner hemencik inşallah
Plank özellikle çok zor ya
Evet canımBende 30sn yapabiliyorum sonra pert:))çok zor plank heryeri zorluyor
ara verince oyle oluyor sen kus kadarsin hemen artirirsin ben bile bu cusse ile 70 sn durabiliyorsamBir dk falan rahat durabiliyordum canım ama sonra ara verdim ve 30 sn de pert oluyorum yavaş yavaş arttirmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?