Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kilomun çoğunu öyle verdim desem her yaptığım da 1 2 kilo gitti sonra sabitledim
O kilolar verilir sen veremem düşüncesine girme yeterki 4 kilo nedir ya
ilk anda o dort kiloyu bersem gerisi gekicek de yillardir 4 5 kilo vercem derken hep almisyim ilk kez duzenli yapmaya calisirum hayatimda canmcm insallah basarcam bu kez

Alsaydim hemen yapardim dayanamayip biraz gecsin ustunden dedim zaten normal döngümde de 3 4 gün gecikiyomuş takvimime baktim da eger 5 gunun ustunde gecikirse oyle alirim test veya test yaptiririm
hadi insallah hayirlisi canim benim bizi de haberdar et

O zaman kesin zayiflaman lazim kacamak yok mart bittiginde iyi bi kilo vermezsen inan cok uzulursun az kaldi bak
cok dogru soyledin bu ay verirsem rahatlarim yoksa cok paniklerim cnm

Aynen senin kilon cok yok ve yeni baslasin sporda yapiyorshn bence hemem gider
ahhh ahhh insallah gitsin benim kapak yapmam sart oldu

selam vak vaklar

bana misafir geliyorrr yine dengesiz bir beslenme olcak mutsuzumzorla sismanlatcekler benii cekemiollar zayifcik olmami mezun olmamii istemiollerrr
hayirre yme ciss kotu onlarrrr
Spor icin bir progtam yaptilar canm onu uyguluyorum insallah faydasini gorecegukkkk

Bence çok mantıklı

kim tutar seni cnm

İyi günler hanımlar bugn pek girme fırsatım olmadı malum pazar günü sadece erkeklere tatil gibi oluyo:) bencil şeyler... Her neyse bugn sabah omlet domates y zeytin tere yeşil biber ve bi parça peynir yedm öğlende ıspanak haşladım yanına yoğurt ve domates yedim bu sefee orkide1453 ü dinledim ve daha düzenli sağlıklı öğnler seçtim

Merhaba kizlar dun giremedim hic biraz da sacmaladim
Dünkü menum:5.gun
Sabah+öğle:1 kuru kayisi bol peynirli fumeli 2 yumurta 2 dilim ekmek 1 tk sekersiz recel 1 ck balli findik ezmesi
Aksam 1 kase tarhana corbasi ton balikli salata
Ara patlamış misir 1/2 zuber 20 yer fistigi biraz leblebi
Su 2 lt

Verirsin kuzun zaten spor ile sıkılaştın mı vermiş gibi görüneceksin
Pazar günleri öyle oluyor maalesef . Akşam menünü tam menü olarak yazarsan günlük menüyü görmüş oluruz kuzum.

bunu unut ve hemen dengele cnm insanlik hali kaciriyoruz ama onemli olan dengelemek

Sabah
Haşlanmış yumurta üstüne 1 kaşık yağsız peynir
1kupa şekersiz yesilcay
1 küçük kase kuruyemis kurumeyve karışık

Öğlen
1 şekersiz yeşil çay
1 küçük kase karışık kurumeyve

Akşam 5
1 tabak dolu kıymalı kabak yemeği
Üstüne 2 kaşık sarımsaklı yoğurt
4 yemek kaşığı erişte

Sadece su içeceğim hicbjraey yemek yok

merhaba kizlaar sabah 1 yumurtayla maydonozlu omlet peynir zeytin ve biraz ceviz yedim oglen sekersiz kahve ve simdi aksam yemegimde 1 kase tarhana 1 tabak kuru fasulye ve yogurt yedim ayrica spor olarak 60 dk yuruyus10 dk kosu 500 ip atladim43 puan sporaa kacaamksiz 2. gunum cok mutluyumn

Afiyet olsun spor puaniniizi birgarip i yada schonerduftu etikwtleyerek yaparsanız onlar yazarlar listeye birde menunuzu alt alta yazarsanız daha rahat okunur ve yorumlanir yine sabah öğle akşam şeklinde ama alt alta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…