- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.641
ironi yazmaya calistim kuzum telden yazilmiyor oronik olmis
Bence çok mantıklıdemek cezaliyimmmm
demek karbonhidrat yiyemeyecegim
persembe yapayim bari cumaya etkisi olur bir tasla iki kus vurayim
SchonerDuft olur dimii kuzum
İnşallah canımara verince oyle oluyor sen kus kadarsin hemen artirirsin ben bile bu cusse ile 70 sn durabiliyorsam
ilk anda o dort kiloyu bersem gerisi gekicek de yillardir 4 5 kilo vercem derken hep almisyim ilk kez duzenli yapmaya calisirum hayatimda canmcm insallah basarcam bu kezBen kilomun çoğunu öyle verdim desem her yaptığım da 1 2 kilo gitti sonra sabitledim
O kilolar verilir sen veremem düşüncesine girme yeterki 4 kilo nedir ya
hadi insallah hayirlisi canim benim bizi de haberdar etAlsaydim hemen yapardim dayanamayip biraz gecsin ustunden dedimzaten normal döngümde de 3 4 gün gecikiyomuş takvimime baktim da eger 5 gunun ustunde gecikirse oyle alirim test veya test yaptiririm
cok dogru soyledin bu ay verirsem rahatlarim yoksa cok paniklerim cnmO zaman kesin zayiflaman lazim kacamak yok mart bittiginde iyi bi kilo vermezsen inan cok uzulursun az kaldi bak
ahhh ahhh insallah gitsin benim kapak yapmam sart olduAynen senin kilon cok yok ve yeni baslasin sporda yapiyorshn bence hemem gider
hayirre yme ciss kotu onlarrrrselam vak vaklar
bana misafir geliyorrryine dengesiz bir beslenme olcak mutsuzum zorla sismanlatcekler benii cekemiollar zayifcik olmami mezun olmamii istemiollerrr
Bence çok mantıklı
ilk anda o dort kiloyu bersem gerisi gekicek de yillardir 4 5 kilo vercem derken hep almisyim ilk kez duzenli yapmaya calisirum hayatimda canmcm insallah basarcam bu kez
hadi insallah hayirlisi canim benim bizi de haberdar et
cok dogru soyledin bu ay verirsem rahatlarim yoksa cok paniklerim cnm
ahhh ahhh insallah gitsin benim kapak yapmam sart oldu
hayirre yme ciss kotu onlarrrr
Spor icin bir progtam yaptilar canm onu uyguluyorum insallah faydasini gorecegukkkk
Senin hedef kac kuzum
kim tutar seni cnm
Benimki tam olmuyo canim biraz sekersiz diyet :)Harika afiyet olsun
Afiyet olsun guzel canim
Afiyet olsun senin sekersiz diyetinde kuru meyvve var mi orkide meyve de yemiyordu
Ödülün baya büyük olmus gibime geldiinsallah arti olarak dönmez
Benimki tam olmuyo canim biraz sekersiz diyet :)Harika afiyet olsun
Afiyet olsun guzel canim
Afiyet olsun senin sekersiz diyetinde kuru meyvve var mi orkide meyve de yemiyordu
Ödülün baya büyük olmus gibime geldiinsallah arti olarak dönmez
Verirsin kuzun zaten spor ile sıkılaştın mı vermiş gibi görüneceksinilk anda o dort kiloyu bersem gerisi gekicek de yillardir 4 5 kilo vercem derken hep almisyim ilk kez duzenli yapmaya calisirum hayatimda canmcm insallah basarcam bu kez
hadi insallah hayirlisi canim benim bizi de haberdar et
cok dogru soyledin bu ay verirsem rahatlarim yoksa cok paniklerim cnm
ahhh ahhh insallah gitsin benim kapak yapmam sart oldu
hayirre yme ciss kotu onlarrrr
Spor icin bir progtam yaptilar canm onu uyguluyorum insallah faydasini gorecegukkkk
Pazar günleri öyle oluyor maalesef . Akşam menünü tam menü olarak yazarsan günlük menüyü görmüş oluruz kuzum.İyi günler hanımlar bugn pek girme fırsatım olmadı malum pazar günü sadece erkeklere tatil gibi oluyo:) bencil şeyler... Her neyse bugn sabah omlet domates y zeytin tere yeşil biber ve bi parça peynir yedm öğlende ıspanak haşladım yanına yoğurt ve domates yedim bu sefeeorkide1453 ü dinledim ve daha düzenli sağlıklı öğnler seçtim
bunu unut ve hemen dengele cnm insanlik hali kaciriyoruz ama onemli olan dengelemekMerhaba kizlar dun giremedim hic biraz da sacmaladim
Dünkü menum:5.gun
Sabah+öğle:1 kuru kayisi bol peynirli fumeli 2 yumurta 2 dilim ekmek 1 tk sekersiz recel 1 ck balli findik ezmesi
Aksam 1 kase tarhana corbasi ton balikli salata
Ara patlamış misir 1/2 zuber 20 yer fistigi biraz leblebi
Su 2 lt
Bence çok şaşırdım birde bu hafta sebze çorbası vermiş protein kaslara iyi gelmez mi normalda ben mi yanlış biliyorum
65 mezun olma hedefim sonra 60 a cekecegimSenin hedef kac kuzum
Canm ben kas kaybetyigim haftalar bana mutlaka cift yumurtayla baslardi sana niye krbonhidrat baslatti acabSebze corbasi + ton baligi yada tavuk verdi
Sabahta detoks iceceginde muz,sut,ispanak,elma, zencefil,zerdecal,tarcin karisimi var
O zaman nerdeyse 65 sin sen:)65 mezun olma hedefim sonra 60 a cekecegim
Tadı nasıl yaptın mı bugünSebze corbasi + ton baligi yada tavuk verdi
Sabahta detoks iceceginde muz,sut,ispanak,elma, zencefil,zerdecal,tarcin karisimi var
Afiyet olsun spor puaniniizi birgarip i yada schonerduftu etikwtleyerek yaparsanız onlar yazarlar listeye birde menunuzu alt alta yazarsanız daha rahat okunur ve yorumlanir yine sabah öğle akşam şeklinde ama alt altamerhaba kizlaar sabah 1 yumurtayla maydonozlu omlet peynir zeytin ve biraz ceviz yedim oglen sekersiz kahve ve simdi aksam yemegimde 1 kase tarhana 1 tabak kuru fasulye ve yogurt yedim ayrica spor olarak 60 dk yuruyus10 dk kosu 500 ip atladim43 puan sporaa kacaamksiz 2. gunum cok mutluyumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?