Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun spor puaniniizi birgarip i yada schonerduftu etikwtleyerek yaparsanız onlar yazarlar listeye birde menunuzu alt alta yazarsanız daha rahat okunur ve yorumlanir yine sabah öğle akşam şeklinde ama alt alta
2 tane bebegim var canim biri 2.5 biri 6 aylik telefonda bise yazarken cok karisiyolar oyle ozenip yazamadim ama bidahakine dikkat ederim oyle yazarim

2 tane bebegim var canim biri 2.5 biri 6 aylik telefonda bise yazarken cok karisiyolar oyle ozenip yazamadim ama bidahakine dikkat ederim oyle yazarim
Sorma bendede var iki tane :))olsun canm onmli degil ben sadece menü yazdığın belli olsun diye alt alta yaz dedim diğer türlü normal mesaj gbi oluyor dikkat çekmiyor

Erişte olmamış canım
2 öğün mü yiyorsun normal de

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :
munter :16
orkide1453 :20
Buki_89 :
segus :62,5
@swtyheart :16+43
poncikbirgelincik :

PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
A aaadddaaa :99
GamzeK17 :65
@tgb1907 :
N Nehir60 :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Merhaba arkadaşlar ben cumartesi günü Karatay yapmaya karar vermiştim saat 10 da kahvaltı yaptım akşam saat 17:00 yi zor ettim. Neyse akşamda tavuk salata yoğurt brokoli ceviz bir sürü şey yedim
Yedim ama sonra dayanamadım çok acıktım çok başım ağrıdı 21:00 de tost yedim 22:00 de ayran içtim fındık yedim yedim yedim yedim
Sonrada suçluluk duygusu çok üzüldüm
Bugün neler yediğimi birazdan yazarım
Sevgiler

Canım şimdi ben de Karatay arastiriyordum
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
Şurayı okurmusun

Bu sabah 11:00
1 yumurta
2 dilim mozarella
2 zeytin
1/4 avokado limonlu
Domates biber vs.
14:30
Sütlü dibek kahvesi
4-5 tarçınlı yulaf kepeği çıtırı
17:00
Küçük bir kase greyfurtlu yeşil salata
Ayran
Akşam için mercimek çorba
Ispanak soslu fırında mantar var evde onlardan yiicem saat 19:00 gibi yeriz.
21:30 tarçınlı süt planım var
Gece 2-3 gibi yatıyorum
Moralsizim dünkü başarısızlık beni mahvetti

Güzel canım afiyet olsun
Moralini bozma canım bozmamissin gibi devam et gayet iyisin

karatay diyeti yapiyorum canim 2 ogun yedigimde daha az yemek dusunuyorum
Yapabiliyorsan çok güzel canım
Erken yedim biraz tutsun diye eristedende aliyim dedim yoksa çayın yannda baya kaciriyorum kuruyemisi bisküviyi. Birsey yemeyecegm inşallah sabah tartiya kadar
Erişte olmamış erken yesende onu yedin yani . Obun yerine ara öğün yapsaydın çayla 3 ceviz sonra 1 bardak tarçınlı süt iyi opmaz mıydı
Kuzum denemiş oldun ve sana göre olmadığına karar verdin pişmanlık duymak yerine deneyimledim bana göre değildi eski düzenime dönecem diceksin motive her zaman yüksek
Çok acıkırsan sütün yanına 1 meyve ye elma ya da portakal afiyet olsun yavaş yavaş spora da mı başlasan acaba

Tamam dahada dikkat edeceğim yinede içim rahat iyi bir gündü benim için yemekten sonra oturmiyim dedim evimi süpürdüm tekrardan hareket olsun dedim ve SchonerDuft
60 squat =24
500ip=25
5 dk bölgesel =3==52puan

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :
munter :16
orkide1453 :20
Buki_89 :
segus :62,5
@swtyheart :16+43
poncikbirgelincik :

PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
A aaadddaaa :99
GamzeK17 :65+52
@tgb1907 :
N Nehir60 :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Afiyet olsun dünü düşünmeyin ileriye bakiyoruzz zayifliyoruzzz ve böyle durumlarda bn kendime hemen cezamı kesiyorum ip atlıyorum spor yapıyorum en azndan motive edyrm kendimj yemeden önce yedikten sonraki pismaanligimizi düşünelim yemeyelim

canm illaki iki ogun yiceksin diye birsey yok karataya yeni baslayanlar hep 3 ogunle basliyor bn butun kitaplarini okudum hatta ara ogunlerde ceviz ve badem bile yiyebkiyorsun snra ikiye kendgnden dusuyor

SchonerDuft canm sen saf protein yaotigin gunlerde ne yiyordun bana biraz bilgi verir misin dukanin saf proteini gbi mi
Evet dukan gibi sabah bir yumurtadan omlet peynir yağsız süt dana jambon ya da hindi füme öğlen genelde ayran tavuk ızgara ya da sadece ayran akşam de 120 gr kadar biftek yiyordum yanına yoğurt ara öğünlerde bol bol süt içiyordum kısa bir yürüyüş ya da jillian in videolarından ya da 45 dk 500 kalori adlı videoyu yapıyordum su da 3lt içiyordum

Tamam benm gbi bnde sut cok iciyorum dukanda cok dedigim.1.5 bardak civari peki yulaf kullaniyor muydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…