- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.681
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği kullanıyordum dukan yaptigimda onun dışında kullanmıyordum .şu protein sütler varya bazen ondan içiyordumTamam benm gbi bnde sut cok iciyorum dukanda cok dedigim.1.5 bardak civari peki yulaf kullaniyor muydun
Patates salatasını öğlen yeseydin daha güzel olurdu afiyet olsun . Karatay a başlamadın dimiMenum
Sabah 1 yumurta ve bir kasik yulafla az sutlu omlet peynir bikac badem ve ceviz
Oglen
2 adet hurma
1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 adet papatesle salata
heh tam olarak benim yaptigim modelden haftanin bikac gunu bu sekilde yapsam bana da iyi gekiyor cnku1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği kullanıyordum dukan yaptigimda onun dışında kullanmıyordum .şu protein sütler varya bazen ondan içiyordum
yok cnm ben onu yeni baslayanlara tavsiye esiyorum bama o kadar cok yag ve kuruyemis fazla geliyor midem bulaniyorPatates salatasını öğlen yeseydin daha güzel olurdu afiyet olsun . Karatay a başlamadın dimi
Perşembe den sonra bende yapacam 1 gün midem alırsa ama yumuşatacam 1 dilim ekmek çiğ badem pekmez belki portakal bu şekilde yaptığım zaman da ben güzel veriyordum.heh tam olarak benim yaptigim modelden haftanin bikac gunu bu sekilde yapsam bana da iyi gekiyor cnku
yok cnm ben onu yeni baslayanlara tavsiye esiyorum bama o kadar cok yag ve kuruyemis fazla geliyor midem bulaniyor
Evet bir gun yapayim cnm bnce de haklisin ya aslinda bnde yerim kilo kilo yerim ben zaten coookk uzun zamandir yemek yemim yapmim diye onu yiyorum ama midem rahatsiz oliyor agzim kuruyor cnm yaPerşembe den sonra bende yapacam 1 gün midem alırsa ama yumuşatacam 1 dilim ekmek çiğ badem pekmez belki portakal bu şekilde yaptığım zaman da ben güzel veriyordum.
Haftada bir kaç gün değil de 1 gün yap bence daha etkili olur ...
Kuruyemişten hiç sıkılmıyorum avuç avuç yerimama yağ rahatsız ediyo beni
Yemeyim diye yapmiyim olur mu kuzum nefsimize hakim olmak zorundayız ağız kurutuyor bence de ama çok lezzetliler yaEvet bir gun yapayim cnm bnce de haklisin ya aslinda bnde yerim kilo kilo yerim ben zaten coookk uzun zamandir yemek yemim yapmim diye onu yiyorum ama midem rahatsiz oliyor agzim kuruyor cnm ya
Ayyyu cnm guldurdun beni:) ben yedim bugunYemeyim diye yapmiyim olur mu kuzum nefsimize hakim olmak zorundayız ağız kurutuyor bence de ama çok lezzetliler yabu konuşma üzerine 1 avuç badem yicem
Bende yemek yapmayı önce düzenli hale getirdim sonra düzensizlesti dışarda çok yemeye başladık sonra battık tabi hesap yaptık evde yemek daha sağlıklı ve daha ekonomik dedik şimdi evde yapıyorum ama 2 3 gün annelerdr yiyoruz yine kaytarıyorumAyyyu cnm guldurdun beni:) ben yedim bugun
Iste cok yanlis yapiyordum zaten cnm artik yemek pisiriyorum normal insanlar gbi:)
Sen sanslisin benim yanimda kimse yok esim de cok calistigi icin yapmiyordum ama suan o da vucut yapmak icin cakisiyor beslenmesine ozen gosteriyor o yuzden mecbur yapiyorum bnde:)Bende yemek yapmayı önce düzenli hale getirdim sonra düzensizlesti dışarda çok yemeye başladık sonra battık tabi hesap yaptık evde yemek daha sağlıklı ve daha ekonomik dedik şimdi evde yapıyorum ama 2 3 gün annelerdr yiyoruz yine kaytarıyorum
Keşke benimki de dikkat etse belki bende bu kadar kilo almazdım. Eşin yardım ediyor mu sana yemek konusundaSen sanslisin benim yanimda kimse yok esim de cok calistigi icin yapmiyordum ama suan o da vucut yapmak icin cakisiyor beslenmesine ozen gosteriyor o yuzden mecbur yapiyorum bnde:)
Öğlen akşam mercimek olmamış spor?İyi akşamlar arkadaşlar menü yazıyorum
Sabah
3 yemek kaşığı menemen
Peynir
4 zeytin
2 bardak cay şekersiz
Öğlen
İki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Akşam
5 tane mercimekli köfte
Yeşillik
Ayran
Canım akşamın sırf karbon olmuşMenum
Oglen
2 adet hurma
1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 adet papatesle salata
Sen ne yapıyorsun hamilesinPerşembe den sonra bende yapacam 1 gün midem alırsa ama yumuşatacam 1 dilim ekmek çiğ badem pekmez belki portakal bu şekilde yaptığım zaman da ben güzel veriyordum.
Haftada bir kaç gün değil de 1 gün yap bence daha etkili olur ...
Kuruyemişten hiç sıkılmıyorum avuç avuç yerimama yağ rahatsız ediyo beni
Çokta kötü değil afiyet olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar menü yazıyorum
Sabah
3 yemek kaşığı menemen
Peynir
4 zeytin
2 bardak cay şekersiz
Öğlen
İki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Akşam
5 tane mercimekli köfte
Yeşillik
Ayran
Öğlen Mevlüt yemeği vardı aksamda yemezsem olurdu aslında haklısın 200 ip 30 dk lesli var cnmÖğlen akşam mercimek olmamış spor?
Zararı olur mu dolu dolu bir gün protein yesem olmaz mı ?Canım akşamın sırf karbon olmuş
Sen ne yapıyorsun hamilesin
Çokta kötü değil afiyet olsun canım
İyi gözüküyor cnmMenum
Oglen
2 adet hurma
1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 adet papatesle salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?