Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam benm gbi bnde sut cok iciyorum dukanda cok dedigim.1.5 bardak civari peki yulaf kullaniyor muydun
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği kullanıyordum dukan yaptigimda onun dışında kullanmıyordum .şu protein sütler varya bazen ondan içiyordum

Menum
Sabah 1 yumurta ve bir kasik yulafla az sutlu omlet peynir bikac badem ve ceviz
Oglen
2 adet hurma
1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 adet papatesle salata
Patates salatasını öğlen yeseydin daha güzel olurdu afiyet olsun . Karatay a başlamadın dimi

1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği kullanıyordum dukan yaptigimda onun dışında kullanmıyordum .şu protein sütler varya bazen ondan içiyordum
heh tam olarak benim yaptigim modelden haftanin bikac gunu bu sekilde yapsam bana da iyi gekiyor cnku

Patates salatasını öğlen yeseydin daha güzel olurdu afiyet olsun . Karatay a başlamadın dimi
yok cnm ben onu yeni baslayanlara tavsiye esiyorum bama o kadar cok yag ve kuruyemis fazla geliyor midem bulaniyor

heh tam olarak benim yaptigim modelden haftanin bikac gunu bu sekilde yapsam bana da iyi gekiyor cnku

yok cnm ben onu yeni baslayanlara tavsiye esiyorum bama o kadar cok yag ve kuruyemis fazla geliyor midem bulaniyor
Perşembe den sonra bende yapacam 1 gün midem alırsa ama yumuşatacam 1 dilim ekmek çiğ badem pekmez belki portakal bu şekilde yaptığım zaman da ben güzel veriyordum.
Haftada bir kaç gün değil de 1 gün yap bence daha etkili olur ...
Kuruyemişten hiç sıkılmıyorum avuç avuç yerim ama yağ rahatsız ediyo beni

Evet bir gun yapayim cnm bnce de haklisin ya aslinda bnde yerim kilo kilo yerim ben zaten coookk uzun zamandir yemek yemim yapmim diye onu yiyorum ama midem rahatsiz oliyor agzim kuruyor cnm ya

Evet bir gun yapayim cnm bnce de haklisin ya aslinda bnde yerim kilo kilo yerim ben zaten coookk uzun zamandir yemek yemim yapmim diye onu yiyorum ama midem rahatsiz oliyor agzim kuruyor cnm ya
Yemeyim diye yapmiyim olur mu kuzum nefsimize hakim olmak zorundayız ağız kurutuyor bence de ama çok lezzetliler ya bu konuşma üzerine 1 avuç badem yicem

Yemeyim diye yapmiyim olur mu kuzum nefsimize hakim olmak zorundayız ağız kurutuyor bence de ama çok lezzetliler ya bu konuşma üzerine 1 avuç badem yicem
Ayyyu cnm guldurdun beni:) ben yedim bugun
Iste cok yanlis yapiyordum zaten cnm artik yemek pisiriyorum normal insanlar gbi:)

Ayyyu cnm guldurdun beni:) ben yedim bugun
Iste cok yanlis yapiyordum zaten cnm artik yemek pisiriyorum normal insanlar gbi:)
Bende yemek yapmayı önce düzenli hale getirdim sonra düzensizlesti dışarda çok yemeye başladık sonra battık tabi hesap yaptık evde yemek daha sağlıklı ve daha ekonomik dedik şimdi evde yapıyorum ama 2 3 gün annelerdr yiyoruz yine kaytarıyorum

Sen sanslisin benim yanimda kimse yok esim de cok calistigi icin yapmiyordum ama suan o da vucut yapmak icin cakisiyor beslenmesine ozen gosteriyor o yuzden mecbur yapiyorum bnde:)

Bugünkü yediklerim
Diyetimin 6.gunu:4.3.2018
Sabah+ogle: fumeli peynirli 2 yumurta 1 tk sekersiz recel 1 ck ballı findik 2 dilim ekmek
Ara 1 fincan sütlü kahve 10 yer fistigi 10 leblebi
Aksam 1 tabak firinda tavuk patates salata 1 kase mercimek çorbası
Su 2 lt
Spor 200 ceza ip atlama

Sen sanslisin benim yanimda kimse yok esim de cok calistigi icin yapmiyordum ama suan o da vucut yapmak icin cakisiyor beslenmesine ozen gosteriyor o yuzden mecbur yapiyorum bnde:)
Keşke benimki de dikkat etse belki bende bu kadar kilo almazdım. Eşin yardım ediyor mu sana yemek konusunda

İyi akşamlar arkadaşlar menü yazıyorum

Sabah
3 yemek kaşığı menemen
Peynir
4 zeytin
2 bardak cay şekersiz

Öğlen
İki kaşık pilav
İki kaşık kavurma

Akşam
5 tane mercimekli köfte
Yeşillik
Ayran

Menum
Sabah 1 yumurta ve bir kasik yulafla az sutlu omlet peynir bikac badem ve ceviz
Oglen
2 adet hurma
1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 adet papatesle salata
Canım akşamın sırf karbon olmuş

Sen ne yapıyorsun hamilesin

Çokta kötü değil afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…