Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canm ya uzulme lutfen bende takikdim kaldim takilinca yemegi iyice azaltinca da yine takiliyor bu kez sinir oluyorsun ve dha cok yiyorsun bnde o cok oldu

demeyiz zaten kuzu artık yabancı değiller evin de her halini bildikleri için sorun olmuyo tek soru onlar gelince uyuyamıyorum yoksa gelsinler çok seviyorum
he o aman sıkıntı yok ınst attığın kuzeninin kızımıydı .
Ekmek hiç yemiyorum geçen bi dilim kepek ekmek yedim hala pişmanlığı çıkmadı içimden by hafta akşamı keseyim bakalım gecw dediğin gibi tarçınlı süt içerim bakalım nolck
ekmek yememekte ters tepiyor olabilir menülerini yazdığında beni etiket yap bakayım nasıl besleniyorsun belkşi az beslendiğin için veremiyorsundur

Sen nasıl atlattın peki bu dönemi yani metabolizmanı şaşırtmak için neler yaptın
Once agladim uzuldum dusundum herseyden nefret ettim snra amannn ya diyet de neymis ne sorunlar var dedigim ve vcudumu rahat biraktgim anda verdim canm inanki hatirlamiyorum bile nasil gitti o derce
etap dokuzuncusu olduk canım
hadi yaa bu jafta kotu olmus

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :150
munter :16
orkide1453 :20+9
Buki_89 :26
segus :62,5+70
@swtyheart :16+43
poncikbirgelincik :36
@Pembesepet :

PATATESLER
@selcanmehmetcan :30
UMEYYE :
A aaadddaaa :99
GamzeK17 :65+52
tugbaFB :76,5+51
N Nehir60 :
N-A-R :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak
[/QUOTE]

Once agladim uzuldum dusundum herseyden nefret ettim snra amannn ya diyet de neymis ne sorunlar var dedigim ve vcudumu rahat biraktgim anda verdim canm inanki hatirlamiyorum bile nasil gitti o derce
hadi yaa bu jafta kotu olmus
EVET yeni üyeler geldiğinde canlanacak yani siz listye girince artık
evettt kuzenim ama o da tek çocuk bende kardeş gibiyiz
çok iyiymiş canım
Tsk ederim :) evet goz attim 1. Sayfaya
Aranizda emziren anneler var mi ?
evet var
Luluuu94 munter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…