- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.921
canm ya uzulme lutfen bende takikdim kaldim takilinca yemegi iyice azaltinca da yine takiliyor bu kez sinir oluyorsun ve dha cok yiyorsun bnde o cok olduHerkes çok sağlıksız diyecek biliyorun lakin moralim çok bozuldu bu yüzden akşam yemeklerini kesiyorun olan öğlenide çorba veya yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. Bilemiyorum belki de vücut kendini korumayq aldı yaklaşık 20 gündr diyetteyim çünkü şümdiye kadar çok güzel verdim ama bu hafta durdu kilom napıcamı bilmiyorum. Bu haftada böyle deneyecem umarım bundan sonuç alırım
Sen nasıl atlattın peki bu dönemi yani metabolizmanı şaşırtmak için neler yaptıncanm ya uzulme lutfen bende takikdim kaldim takilinca yemegi iyice azaltinca da yine takiliyor bu kez sinir oluyorsun ve dha cok yiyorsun bnde o cok oldu
Hoş geldin canım 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım aktif olurum diyorsan katılabilirsinGunaydin kizlar
Bende araniza katilabilirmiyim?
Boy 162
Kilo 59kg
Hedef 54kg
Bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum
he o aman sıkıntı yok ınst attığın kuzeninin kızımıydı .demeyiz zaten kuzu artık yabancı değiller evin de her halini bildikleri için sorun olmuyotek soru onlar gelince uyuyamıyorum yoksa gelsinler çok seviyorum
ekmek yememekte ters tepiyor olabilir menülerini yazdığında beni etiket yap bakayım nasıl besleniyorsun belkşi az beslendiğin için veremiyorsundurEkmek hiç yemiyorum geçen bi dilim kepek ekmek yedim hala pişmanlığı çıkmadı içimden by hafta akşamı keseyim bakalım gecw dediğin gibi tarçınlı süt içerim bakalım nolck
etap dokuzuncusu olduk canımKizlar bizim dger gruplarla yarisimizin sonuclari noldu peki
36 puan çanımPuan?
Puan?
Once agladim uzuldum dusundum herseyden nefret ettim snra amannn ya diyet de neymis ne sorunlar var dedigim ve vcudumu rahat biraktgim anda verdim canm inanki hatirlamiyorum bile nasil gitti o derceSen nasıl atlattın peki bu dönemi yani metabolizmanı şaşırtmak için neler yaptın
hadi yaa bu jafta kotu olmusetap dokuzuncusu olduk canım
evettthe o aman sıkıntı yok ınst attığın kuzeninin kızımıydı .
ekmek yememekte ters tepiyor olabilir menülerini yazdığında beni etiket yap bakayım nasıl besleniyorsun belkşi az beslendiğin için veremiyorsundur
Sondan üçüncüyüzKizlar bizim dger gruplarla yarisimizin sonuclari noldu peki
Hoşgeldin canımGunaydin kizlar
Bende araniza katilabilirmiyim?
Boy 162
Kilo 59kg
Hedef 54kg
Bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum
Hoş geldin canım 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım aktif olurum diyorsan katılabilirsin
Yazdim bile36 puan çanım
listeyi bulamıyorum ya puanlar da hep farklı farklı aklımda kalmıyoYazdim bile
Not allisteyi bulamıyorum ya puanlar da hep farklı farklı aklımda kalmıyoişyerinde ki pcm vasat sayfa değiştirene kadar
EVET yeni üyeler geldiğinde canlanacak yani siz listye girince artıkOnce agladim uzuldum dusundum herseyden nefret ettim snra amannn ya diyet de neymis ne sorunlar var dedigim ve vcudumu rahat biraktgim anda verdim canm inanki hatirlamiyorum bile nasil gitti o derce
hadi yaa bu jafta kotu olmus
çok iyiymiş canımevetttkuzenim ama o da tek çocuk bende kardeş gibiyiz
evet varTsk ederim :) evet goz attim 1. Sayfaya
Aranizda emziren anneler var mi ?
doğru diyon olabilir bakNot al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?