- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.001
Ohhhh yandan yandanayyy süperrr en sevdigim bugün 100 tane yaptim bileee aksama Kadar daha devamida gelir aksam evdede yine spor ohhhh gelsin puanciklarrr
Slm kizlar cokkk yoruldumm ben simdi cocuklarin karinlarini doyuracagim..
Sabah 15 dk plates,15 kondisyon bisiklet
Ogle 75 dk yürüyüş toplam 48 puann
Luluuu94 yazz hakimemm :))
BendeB cumartesi yapamadim canımvay masallah:) bnmde aksam spor ya benm dun off gunumdu pazar gunleri salon kapali ve 6 gun spor yaptim ama dunden puan alamicam yaaaaa cok kotu
5dk 5puankizlar su ABS challange varya 30 gün diye ona baslamak istiyorum ben bugün.
Ilk gün baya az sonra sonra cogaliyo... puanlamasi nasil olcak onun?
yada siz nasil yapiyosunuz galiba aranizda abs calisan vardi
Evet canımcanım bu 1 günlük sporun mu nasıl yapıyorsun masAllah
bugün 50 dk tempolu yürüdüm puan 20 puanLuluuu94
6 gofret derken nasıl hoşbeş gibi olandan mı yedin büyük olandan mı ?Alın beni denizlere atın yemeyecem bi daha sözseytana uymayacağım
11 kiloyu hemencecik verirsin kuzum . tartın hayırlı olsunMerhaba kızlar
Verimli bir hafta olur umarım hepimiz için
Bu sabah çıkıp kendime bir tane tartı aldım
Güncel kilom 76,5
Beklediğimden daha az aslında
Kızlar bugün ip atlarken zorlandim regldenmi acabayoksa nazarmi var masAllah deyin bakalım hepiniz
evet önlem almak içn pazarteside şartevet tamam o zaman pazartesi günleride tartılıyım
bi daha sakınAlın beni denizlere atın yemeyecem bi daha sözseytana uymayacağım
spordan sonra protein tüketirsen kas kaybın olmazkiizlar sabah 500 ip atladim 25 puan hava soguk yuruyus yapamiycagim icin ebru sanlinin pilatesini yaptim 50 dk surdu 30 puan baslangictada 30 squat 12 puan toplamda 85 puan yaparSchonerDuft ama aciktiimm daha 2 saat var meyvemi yesem bilemedim
Kist tarzı bir durumun yok değil mi?Teşekkür ederim sorayım bir aktara.Ilk regl olduğumdan buyana hep ağrım var doktora gidiyorum serumla geçiştiriyorlar fakat etkisi geçince tekrar ağrı başlıyor evlenince geçer çocuk olunca gcer dediler Benm sancilarim dahada arttı.
he o zaman tmYeni katıldım. Saba 1 saat yürüyüş yaptım ama akşama kadar ekleme yapacağım o yüzden henüz yazmadım. Akşam menüsüyle beraber bildiririm artık
Hos geldin canim .Gunaydin kizlar
Bende araniza katilabilirmiyim?
Boy 162
Kilo 59kg
Hedef 54kg
Bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum
ben elma yedim uykumu dagıttı baya sende yiçok uykum var uyumak istiyorum
Sabah 6 da kalkarsançok uykum var uyumak istiyorum
pancaar hamilemisin gıııAy evi toparladim kizim elbiselerini bi dagitmiskionlari duzenledim kalin kazaklari kaldırdım yoruldum ya kizimin okuldan alinma vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?