- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.601
Iyi akşamlar canlar ben patates diyetine devam edemiyorum tansiyon problemi yaşadım psikolojik mi blmiyorm ama çok kötü oldum sanrm az yedim dünde erken yemistim
Proteinde mi alsan kuzum yumurta et ye bence bu surecteBugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan
Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek
Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam
Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz
Ara
Çay içerim
Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim
Menun guzel moralini bozma isteyince yapiyosunSabah
1 yumurta
1 parca peynir
Domates
4 ceviz
Oglen
Tavul haslama
Bir kase pul biberli yogur1 salatalik
Aksam
1 kase kuru fasulye
Salata vee yoğurt
8 gibi 1 elma ve muz
sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
2 su bardagi sut ile musli
1 etimek
1 tk kaymak bal
ara
1 dilim kek
aksam
sebze corbasi
1 bardak sut
1 avuc kadar findik
poncikbirgelincik 90 dk tempolu yuruyus 36 puan 50 sumo 20 puan toplam 56 puab Luluuu94
Canim zaten hepimiz paylasmaya calisiyoruz sende kendine gorev ver ve her gun bi saat belirleyip yaz gercekten o zaman engel oluyorsun yediklerineBugunku yediklerim hic ama hic olmadı aslinda önceden yaptığım gibi kötü beslendigim günler yazmayacaktim ama oyle yapa yapa kilo veremiyorum ya koruyorum ya alıyorum bunu size itiraf etmem gerekti irademi her zaman saglayamiyorum ve abartiyorum bi oneriniz var mi kizlar bi yaptirim mi olsa menü yazmaya yönelik ne dersiniz çünkü ben önceden kilo verirken buraya menu yazma korkusu oldugu icin yemezdim sonra buraya basladim aradan 3 ay falan gecmisti tabi verdigim butun kiloyu fazlasiyla alarak her gören kilo aldigimi söylüyor haftaya kayinvalidem eltim gelicek bisi demezler ama ben iyice napicam bilmiyorum icimi size döktüğüm iyi oldu bu arada bugun yediklerime gelince börek patates kizarmasi vb. Varlütfen bisi yapalım ve hepimiz hergün buraya menulerimizi yazalim lutfennn
hmm o zaman moralinizi bozma bizim hayatimizi bu kilolar yonetmeyecek biz yonetecegizRegl geçti canim olduysa meyveden baska da bisey aklima gelmiyor
bugun veya yarin yapayim diorum canm esim gdiyor yarin daha rahat olur benim icin aslindabende yapacam bir kendime geleyim bana 1 gün bile yetiyor zaten çok kilo verme derdim yok benim 63 62 arası yeter bana . sen ne zaman yapacaksın proteini
yok kuzu ya cok yedim kahvaltida bir de yavas yiyince zamanimi aldi benimAz yemissin gibi geldi canim sabahin fena degil ama acikmiyorsan sıkinti yok tabi ama
Canm benm her evlilikte olut biz kadinlar karsimizdakilerden bazen cok beklentiye hriyoruz ama erkekler genelde daha duz karakyerler o yuzden bizim de bazi noktalarda anlayis gostermemiz gerekli diye dusunuyorumkizlar nasilsiniz
Ben atarliyim esime sinirlendim
xanm zaten yaziyoruz biz ama bak boyle yaparsan ke dine zarar verirsin dun bitti gitti hadi bugun yeni bir gun tamam miBugunku yediklerim hic ama hic olmadı aslinda önceden yaptığım gibi kötü beslendigim günler yazmayacaktim ama oyle yapa yapa kilo veremiyorum ya koruyorum ya alıyorum bunu size itiraf etmem gerekti irademi her zaman saglayamiyorum ve abartiyorum bi oneriniz var mi kizlar bi yaptirim mi olsa menü yazmaya yönelik ne dersiniz çünkü ben önceden kilo verirken buraya menu yazma korkusu oldugu icin yemezdim sonra buraya basladim aradan 3 ay falan gecmisti tabi verdigim butun kiloyu fazlasiyla alarak her gören kilo aldigimi söylüyor haftaya kayinvalidem eltim gelicek bisi demezler ama ben iyice napicam bilmiyorum icimi size döktüğüm iyi oldu bu arada bugun yediklerime gelince börek patates kizarmasi vb. Varlütfen bisi yapalım ve hepimiz hergün buraya menulerimizi yazalim lutfennn
canim benmm cok gecmis olsunnn... yaoma kiz yaoma spor falan artikim bir birinci olalaimmmmmmayyy alemsin ya
Dün ve bugün hiçbir şey yapamadım bari bahçe işlerimi sayayım spordan ve hemen kendime geleyim
Olurmuponcikbirgelincik
gecmis olsun canimBugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan
Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek
Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam
Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz
Ara
Çay içerim
Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim
diyeti bozmadım cnm sadece moralimi bozdum kabızlık yok iyiyim üşütme olabilir bakalım elma çayı içtim sabah maydanoz kürü içtim inşallah cumaya eksi çıkarımAyni bende öyleyim moralini bozma simdi diyeti bozsan silbastan tekrar baslicaksin niye öyle oldun kabizmisin yada regl gununmu aci baharat yedinmi en onemlisi usutuncede oyle oluyor..ama gecer moralini bozma sonradan pisman olmamak icin..(
Gecmis olsun canimevet canım rahatsızım biraz
Yok canım ama yarın detoks yapabilirsem iyi olur. Dün misafirim vardı. 2 dilim börekle 2 şekerpare yedimUMEYYE sen patatis diyeti yapyon mu
Baktiklarimda h8c yok canim ya yesil cay var sadece
Sıvı beslenebilirsin canımkızlar ben de cumaya eksi çıkmak istiyorum yarın çorba filan mı içsem ne yapsam
Hakim olacaz kendimiz e hafta sonu kendine ödül öğünü ver
Oo süpersin 10 kilo daha verdin mi bu iş tamamdır
Sağol canım
Sağol kuzummmmcanim benmm cok gecmis olsunnn... yaoma kiz yaoma spor falan artikim bir birinci olalaimmmmmm
Haaa ben onu anlamadiydimdi ahahhahahayok kuzu tuvalet sıkıntısı yüzünden 30 kişiyiz su yok nere yapacamhadi burada yapamadım evde yaparım desem ordada su yok
Geçmiş olsun kuzum. Hastayım hasta canım ister pastaGunaydin kizlar kizim ve esimden sonra bende hastalandim burnum aciyo artik silmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?