- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.361
Cuma günü 72,5 tim bugün 71,7 çıktım ama çok yiyesim var bugünlerde hatta bugün 2 öğle öğünü yaptım cuma hedefim 71,5evet eridim ama durmaya niyetim yokilk başlarken 65 demiştim hedefime ama hayaldi benim için ama bugün 65.1 dim ya şaka gibi 60 oldummu bitiriyorum
sen bu hafta ne kadar verdin de heletakımda ben birinci olmak istiyorum kırma beni
Yetişirim geçerim canım sen bebek düşünüyorsun diyet değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun normalbana yetiştin yemin ederim kendimi biraz gaza getirmem lazım sanırım.
cuma hedefini söyle bana o zaman bundn sonra aktifliğini menülerini bekliyorum
sağol kuzum . dediklerini doktora sorcam sağol
Geçerim walla ona göre diyetinizi boşlamayın yeyin için protein olsun ama kalori sayınolabılırmı dondurmadanyok artık korkuyorum senden benı gecceksın
Ayy hiç sevmiyorlar o aspiratör müydü neydi. Canım benim kızmıştır sana ama onun iyiliği için çalışmakta onlar içinhala var canım ya cok saol.burun akıntısı var sabah burnunu cektım cok aglattım sonra kv ye bıraktım arkamdan yıne agladı ıse geldım ama burda degılım yanı.gelmıycektım bugun ıse ama ıste doktorum gel mel evırdı cevırdı getırttı benı.
Canım ben ton balığı alıyorum sadece birde chialı bulgurunu denedim. Somonu ve diğerlerini denemedim ama bu ürünleri görünce yazdım aklıma diyette lazım olurokadar alakasızmısımkı ton balıgına kutu ıcınde sanıyorum nekadar cesıdı varmsı.ton balıklı fasulyeyle nohutlu somonu denıcem bende. somon cok kokuyo dıyolar dogrumu kokuyo dıye yemedım hıc.
geçmiş olsun sen burnunu çeerek ağlatmışşsın ben işe gelirken çığlık cığlıga ağlaı kapıdan dinledim kapıya geliyor deya diyor butün odaları gezmiş bende ağladım ama yapacak bişi yok işe geldim sabahn 8 inde çalışmasakta olmuyor geöçim zor hemde gelecekleri var bugün acayip vicdan yaptım hiç birşey yapasımda yok sabahtan toplantı öğlen bölüm yemeği sonra mimara kalıp yetiştir derken sayfaya anca bakabildim bendehala var canım ya cok saol.burun akıntısı var sabah burnunu cektım cok aglattım sonra kv ye bıraktım arkamdan yıne agladı ıse geldım ama burda degılım yanı.gelmıycektım bugun ıse ama ıste doktorum gel mel evırdı cevırdı getırttı benı.
Ay kendimi boş işler müdürü gibi hissettim alışveriş yemek emzirme okulu öğretmeni giydiği eskisi yenisi hepsi iş ama çalışmak başkageçmiş olsun sen burnunu çeerek ağlatmışşsın ben işe gelirken çığlık cığlıga ağlaı kapıdan dinledim kapıya geliyor deya diyor butün odaları gezmiş bende ağladım ama yapacak bişi yok işe geldim sabahn 8 inde çalışmasakta olmuyor geöçim zor hemde gelecekleri var bugün acayip vicdan yaptım hiç birşey yapasımda yok sabahtan toplantı öğlen bölüm yemeği sonra mimara kalıp yetiştir derken sayfaya anca bakabildim bende
hemde ne zor valla alalh yardımcımız olsun çalışan annelerin ben birde akşam ona organik olsun diye yemekti çörektiAy kendimi boş işler müdürü gibi hissettim alışveriş yemek emzirme okulu öğretmeni giydiği eskisi yenisi hepsi iş ama çalışmak başka
Büyüyecekler bu zorlukları geçecek o zamanda iyiki çalışmaya devam ettim diyeceksiniz. Yine de Allah kolaylık versin çocuk ağlarken bırakıp gitmek zor
az değil mi :) ok ekliyoumCuma hedefim
sabah aç karnına 80 kilo geldim
cuma hedefim 79.5 canım
yemicem inşallah kuzum tek korkum akraba günlerimiz ve ilk 1 ay gelen misafirlerInşallah yaza gider tum kilolar.
#Süt olsun ye# diyenleri cok dinleme dünyayı yedim genede olmadı olmayınca olmuyor. 7 ay emzirebildim mama destekli. Bol su, düzenli uyku, rahat kafa lazim süt için.. insallah bol sutlu olursun bebişte löpur lopür icer
Öğretmenim diger arkadaşlar pide tepsi kebap falan spariş ediyorlar cok kalorili katilmiyorum onlara kendimce kalorisiz seyler atistirmaya calısiyorum hic birsey yemeyip sütle gecistirincede aclıktan gözüm dönuyor:)
afiyet olsun canımbugünki menum
sabah kahvaltı ligt peynir kk 1 dilim ekmek 2 ceri domates maydanoz
öğln tavuk şiş ayran bulgur pilavı 3 yk
ara elma süt 2 ceviz
akşam salata 1 dilim ekmek
3 lt su çay kahve hariç
2 hafta senin gibi yapsam aslında olay bitmiştir hemencecik bu hafta öyle yapacam bakalım 67 yi görmek istiyorum haftaya da 66yıCuma günü 72,5 tim bugün 71,7 çıktım ama çok yiyesim var bugünlerde hatta bugün 2 öğle öğünü yaptım cuma hedefim 71,5
Yani yemeyi içmeyi kafaya koymuşum
Bana 70 li kilolar bile hayal geliyordu hatta 75in hayalini kuruyordum günde 10-15 tane ambalajlı ürün yiyordumçikolata kek vs. Çok şükür onlardan kurtuldum kilolarımdan da kurtulurum zaten hesaplayıcılar ideal kiloma 67 diyor. Ben hep daha zayıftım ama bundan sonra 65-70 arası iyidir
Yetişirim geçerim canım sen bebek düşünüyorsun diyet değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun normal
Geçerim walla ona göre diyetinizi boşlamayın yeyin için protein olsun ama kalori sayın
Yoksa
Ayy hiç sevmiyorlar o aspiratör müydü neydi. Canım benim kızmıştır sana ama onun iyiliği için çalışmakta onlar için
Canım ben ton balığı alıyorum sadece birde chialı bulgurunu denedim. Somonu ve diğerlerini denemedim ama bu ürünleri görünce yazdım aklıma diyette lazım olur
bahardan olsa gerek ya da açık büfenin etkisi kaldı sendeBugün kahvaltım sabah 8 de 1 sütlü nescafeydi sonra oğlanı okula bıraktım dışarıdaki işler vs
Eve geldim 12:30 gibi 2 yumurtadan soğanlı omlet yedim ve az öncede 1 light ton 100gr. 2-3 marul 2 taze soğan ve limonla salata yapıp yedim 1 dilimde kepekli light ekmek bugün doymuyorum. Gözümde doymuyor karnımda doymuyor.
79 yap o zaman hedefi koyayım da artık ne verirsekaz değil mi :) ok ekliyoum
yok cezası var ulaşılamayan hedeflere79 yap o zaman hedefi koyayım da artık ne verirsek
tamam kuzum haftaya bu kadar dikkat edemem ramazan öncesi bi tatlı ybu hafta sız paylasın bırıncılıgı haftaya bana bırakın gerıden gelıyorum
senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam 67 bayağı iyi olur sana ve 67 ye ne kaldı yaa max 1 ay sonra mezun olursunCuma günü 72,5 tim bugün 71,7 çıktım ama çok yiyesim var bugünlerde hatta bugün 2 öğle öğünü yaptım cuma hedefim 71,5
Yani yemeyi içmeyi kafaya koymuşum
Bana 70 li kilolar bile hayal geliyordu hatta 75in hayalini kuruyordum günde 10-15 tane ambalajlı ürün yiyordumçikolata kek vs. Çok şükür onlardan kurtuldum kilolarımdan da kurtulurum zaten hesaplayıcılar ideal kiloma 67 diyor. Ben hep daha zayıftım ama bundan sonra 65-70 arası iyidir
Katlanırız cezaya canım ip atlama olmasın yrüyüş olsun şeker cezası bana uyar her şeyi şekersiz içiyorum zaten 18 sene oldu sekeri bırakalı ama bu hafta sonu kaçamağından solayı kilo verebilecekmiyim bilmiyorum inaşşahyok cezası var ulaşılamayan hedeflere
şeker krizim tuttu benim ya
düzeltiyorum o zaman uygun bir ceza verirsin kendine maksat zorlanmadan motive kaybetmeden devam etmenKatlanırız cezaya canım ip atlama olmasın yrüyüş olsun şeker cezası bana uyar her şeyi şekersiz içiyorum zaten 18 sene oldu sekeri bırakalı ama bu hafta sonu kaçamağından solayı kilo verebilecekmiyim bilmiyorum inaşşah
beni gören biriyemedin dimi az kaldı cumaya cuma günü yersin eve gidince tarçınlı süt içersin
Tamamdır al beni deforestgump bu haftaki cuma hedefin ? ve spor listesine aldım seni yapıyorun spor snaırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?