- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.441
Afiyet olsun canım güzel menü miktarları çok iyi kontrol ediyorsun maşallahSabah
8 topik peynir
1 salatalık
Ara
Yok
Öğlen
Yarım ekmekten az düşünün döner
Kalori değeri en fazla 400 diyelim
Ara
Nescafe
1 emilen şeker
Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk mantar sote
Bende bugün yeme krizlerindeyim herşeyi yemek istiyorum ama yardımcı kaptanBugün sırf koşuşturmayla geçti aslında. Sadece karnımı doyurmak amacıyla yedim sanki. Bu aralar sabah geç uyanıyorum, çocukların okuldan gelme saati de yaklaşmış olduğu için genelde önce yemek pişiriyorum.Gelince yemekleri hazır olsun diye.
Cuma’ya birazcıkta olsa eksi görsem çok mutlu olucam . Hala artıda olduğum yetmezmiş gibi 111 hedefi koydum Cuma’ya:)
Canım sende Cuma'ya kadar protein diyeti yapsan nasıl olur çok işe yarıyorBugün sırf koşuşturmayla geçti aslında. Sadece karnımı doyurmak amacıyla yedim sanki. Bu aralar sabah geç uyanıyorum, çocukların okuldan gelme saati de yaklaşmış olduğu için genelde önce yemek pişiriyorum.Gelince yemekleri hazır olsun diye.
Cuma’ya birazcıkta olsa eksi görsem çok mutlu olucam . Hala artıda olduğum yetmezmiş gibi 111 hedefi koydum Cuma’ya:)
Bana da anlatirmisin nasil oliy protein diyetiCanım sende Cuma'ya kadar protein diyeti yapsan nasıl olur çok işe yarıyor
Sandviç yapıp yanima alacaktım zamanim kalmadi evden çıkarken mecburen peynir zeytin aldim. Yinede k fleks ten galeta yemekten iyi geldi bol kalori alıp aç kaliyordum şimdi 150 kcal ile ogun yapmis oldum tok tuttuGuzel canım afıyet olsun.nıye oglendede kahvaltı yaptın
..07/05/2018
S _Safiye_ 75+90
Buki_89
SchonerDuft 60+10+15
segus 60+
@tgb1907 90+
@drdotty115+70
@Ghostpasha60+60
bi-zuzu 40+80
@tobosoludulcinea30+
Silent Scream 30+30
@kayacans
poncikbirgelincik
cicikizsinem 25+
Butlarin derisi alınmış dimi. Menünü beğendim bugün afiyet olsun canım8 mayıs salı menüm
08.00
1 yumurta haşlanmış
Yeşillik/domates/salatalık
1 kk süzme peynir
13.00
1 porsiyon etli patlıcan yemeği
18.00
3 tavuk but körili
1 kase yoğurt
19.00
2 gün kurusu kayısı
SchonerDuft
Yeterli bir menü . Kalori sayabilir misin peki. Sana zigzag kalori ayarlasak yapabilir misinSabah kahvaltı geç oldu çünki hem geç uyandım hem de temizlik yaptım. Ondan sonra kahvaltı ettim. Sonra da yemek saatine kadar dışardaydım, dışarı işleri birikmişti, yürüyerek gidip geldim bu arada yürüyüşümü de yapmış oldum. Bugün biraz böyle oldu
Kuşkonmazın çok bi kalorisi yok 100gr 13 kaloriymiş. Butun derisini sıyırıp tavada kendi suyunda pişiriyorum. Bana göre az bi menüydü aslında:)
Menü güzel afiyet olsun canım. Zig-zag kalori ile protein yap benceBenim menüm
Sabah
Sirkeli su
09:00
Biraz peynir domates
Bir yumurtadan Omlet
Öğlen
Ezogelin çorbası bir kase
Saç kavurma çok az
Yoğurt
Akşam
Salata yağsız nar ekşili
Bugün protein yapamadım evde hiç bir şey kalmamış alışveriş yapmak lazım
Bu kahveli değildi neyli onu da anımsamıyorum demek ki sevmedim yokluktan mecbur yedimAfiyet olsun canım güzel menü miktarları çok iyi kontrol ediyorsun maşallah
Emilen şekerkahveli şeker çok severim ay nerden aklıma düşürdün. Ben bugün herşeye bildiğin aşeriyorum.
Bende bugün yeme krizlerindeyim herşeyi yemek istiyorum ama yardımcı kaptanSchonerDuft hedefi kilona göre koy ve hedefe odaklan konsantrasyonu bozma motivasyonu düşürme dedi. Bence sende öyle yap sabah itibariyle menülerini sporunu belirle ve kaçamak yapma
Gece spor yapma bence niye vücudunu yoracaksın onlar çok kilo verme hırsı ile yapmıştı birisi birinci olmak için geceleri kalkıp spor yapmış az yemiş birinci oldu ama hasta olmuştu sonra öyle anımsıyorum. O yüzden lütfen yapma senden ricam bu .Geçen gece kk da takıldım geç saatlere kadar. Takım birincilerinin yazılarını okudum. Gece spor yapanlar var. Bende yapıcam zaten uyuyamıyorum sabah 5 e kadar oturuyorum. (Eşim yokken uyku tutmuyor çocukların başında nöbetçi asker gibi bekliyorum.)
Gözüm den kaçtı sanırım hemen bakıyorum
SchonerDuft benim menume yorum yok muu:-((
Bugün daha iyi menün 1 avuç fıstık tuzlu mu? Ceviz ile çok olan bir ara öğünBugünkü menum
kah.8:30
2has.yumurta
kk peynir
domates
bol maydonoz
Çay
2 dilim çavdar ekmeği
Ara 11:30
2 ceviz
minik avuç fıstık
Moringa tea
Oglen 14:00
Ispanak( 1 yumurtali)
1 kase yogurt
aksam 17:00
3,4 çatal ıspanak
Maydonoz limon cayi
2 litre su
SchonerDuft 30 dk lesli
Banada patlamasın mumkunseBana patlamasında yapamıyorum çünkü
Afiyet olsun canım çorbaları çok tüketme protein de sade protein olsun belki ondan az gidiyor
Dur sen bir sonuç al da ben hedefime ulaşmazsam alırım bende
Keşke göZünü doyuracak birşey yeseydin
Akşam çok olmuş bakliyat tüketmişsin zaten birdekarabuğday var neyse spordan kurtarırsın günü
Kilon 66lardaydi sanırım 1200 civarı al 2 gün 3.gün 1200ü geç 4.5. Günler 1200 al yine 6.cı gün 3.cü gün aldığın aldığın kaloriyi geç 7.ci gün de 1200 kalori al zigzag kalori tarzı düşün 1400 cidden fazla
Sabah çok geldi musliye gerek yoktu mesela onun yerine 1 i.dilim ekmek olsaydı. Kuşkonmaz kalorisini bilmiyorum yorum yapmicam ona diğerleri iyi akşam için but kızartma değil dimi deriyi de yemedin
Guzel olmus proteınmı yapıyosun sendeSabah
8 topik peynir
1 salatalık
Ara
Yok
Öğlen
Yarım ekmekten az düşünün döner
Kalori değeri en fazla 400 diyelim
Ara
Nescafe
1 emilen şeker
Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk mantar sote
Iyu yapmıssın canım guzel tercıh ozamanSandviç yapıp yanima alacaktım zamanim kalmadi evden çıkarken mecburen peynir zeytin aldim. Yinede k fleks ten galeta yemekten iyi geldi bol kalori alıp aç kaliyordum şimdi 150 kcal ile ogun yapmis oldum tok tuttu
Kaç kilo çıktın. Etli nohut yemeğimi yapacak. Kalorisine bakacam. Çorba yı kaçırma vitamin deposu 1 kase iç yanına salata ayran tüket. Su almayı unutma sakın su çok önemli .Banada patlamasın mumkunsebende sana bugun yıyecegım seylerı sorcaktım oglende kemık suyundan corba yapıcaklar aksamda kv yemege cagırdı nohut yapcakmıs. Napayım. Ne onerırsın
Yok Canım denk geldi eşim tavuk çorba istemişti. Zaten midem kötü oldu akşam peynir domates marul günlerine dönüyorum kv ve anne gunleri dışındaGuzel olmus proteınmı yapıyosun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?