- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.661
kaç saatlik yol memleket ? kendi araban ise rahaty oluyorBızde 2 gun aldık pazar gunu donerız bayramda 1 gece kalıp donerız anca cok az tatıl.
Kızlar size bi konuda akıl danışmak istiyorum. Aslında buraya be kadar uygun bilemedim ama bi akıl verirsiniz belki.
Şimdi benim oturduğum bina aile binası,kayınbabamlar, eşimin amcaları,biz ve ortanca kaynım. Küçük kayın ve elti kayınvalide ile oturuyorlar. Ben 7. Ayın sonunda ailemin yanına gidicem çocuklarla eşim bizden 2 hafta sonra geliyor. Ben gitmeden 5 gün önce başka bi ülkeden eşimin teyzesi ailece gelecekler ve bizimkilerin hal ve tavırlarından anladığım kadarıyla bizde kalmalarını istiyorlar. Nasıl olsa gidiyoruz evde sadece eşim kalıyor diye. Ama eşim kesinlikle istemiyor. Hem okul gem iş zaten yeterince yorgun oluyorum eve gelince onları çekemem diyo. Daha önce gelen misafirlerini ağırlıyordum ama ben kendim evdeydim, şimdi ben yokken evimde başkalarının dolanmasını istemiyorum. Bi de izne gitmeden tüm evi temizlemek zaten beni yoruyor arkamdan ne hale geleceğini düşünüyorum.
İhale sonuçta bana kalacak da kırmadan nasıl belli ederim rahatsızlığımı.
(Kendilerinin evinde boş oda yok anca oturma odasında uyutabilirler, ve diğer iki eltim hemen lafı çarptığı için onlara pek yanaşamıyorlar)
Bazen boşver ev kirlenir temizlersin bunun için ilişkini zedeleme diyorum ama bi yandan da kendimi enayi gibi hissediyorum. Tepki koymazsam bundan sonra da hep böyle devam edecek diye korkuyorum. Benim de 3 çocuğum var sonuçta kızların düzenini bozuyorum onlar için. Hepsini aynı odada uyutup diğer odayı onlara göre hazırlamam gerekiyor. Evim 4 oda, ikisi kızların biri bizim yatak odamız, bi salon kalıyor.
Sizce kuzu kuzu misafirleri ağırlayayım mı rahatsızlığımı belli edeyim mi? Bu ikilemden çıkamıyorum. Eşimin istemediğini bildikleri için konuyu hiç onun yanında açmıyorlar. Yoksa o lafını esirgemez hemen söyler ama ben yapamıyorum.
Benimki o yol geçen hanına döndü malesefbence sen hiç karışma eşin madem istemiyor sana bişey dediklerinde topu direk eşine atarsın, aynı şey benim başıma gelmişti görümcem kendi ağırlamak istememiş misafirlerini ben yokum diye bana göndermeye çalışmış ben direk arayıp ben yokken kimseyi kabul edemem kusura bakma benim olduğum bi zaman gelsinler demiştim bozulmuştur eminim ama net bi şekilde söylemeseydim evim yol geçen hanına dönerdi
Benimki o yol geçen hanına döndü malesef. Yatılı misafirleri geldikçe yer yok diye bana şutluyorlar....
bikaç sefer tölere edilir ama devamlı oluncada insan sinir olur.bence kızların düzenini hiç bozma 1 oda varsada evde boş o odaya göre misafir al bi dahakine yada sende yavaş yavaş diğer eltilere benze
KESİNLİKLE KABUL ETMEZDİM. DİŞİMİ GÖSTERİRDİM HELE BAŞKASI İÇİN ÇOCUĞUMUN DÜZENİNİ BOZMAZDIM Kİ EVDE YOKSUN YATAK ODAN SENİN MAHREMİN GENÇ KIZLARINDA VAR ÜSTELİK ETRAF PİS İNSANLARLA DOLU AİLE BİLE OLSA ÇOCUKLARIMIN ODASINA GİRMELERİNE İZİN VERMEZDİM SANA SÖYLENİRSEDE ELTİLERİN GİBİ OL DÜMDÜZ .Kızlar size bi konuda akıl danışmak istiyorum. Aslında buraya be kadar uygun bilemedim ama bi akıl verirsiniz belki.
Şimdi benim oturduğum bina aile binası,kayınbabamlar, eşimin amcaları,biz ve ortanca kaynım. Küçük kayın ve elti kayınvalide ile oturuyorlar. Ben 7. Ayın sonunda ailemin yanına gidicem çocuklarla eşim bizden 2 hafta sonra geliyor. Ben gitmeden 5 gün önce başka bi ülkeden eşimin teyzesi ailece gelecekler ve bizimkilerin hal ve tavırlarından anladığım kadarıyla bizde kalmalarını istiyorlar. Nasıl olsa gidiyoruz evde sadece eşim kalıyor diye. Ama eşim kesinlikle istemiyor. Hem okul gem iş zaten yeterince yorgun oluyorum eve gelince onları çekemem diyo. Daha önce gelen misafirlerini ağırlıyordum ama ben kendim evdeydim, şimdi ben yokken evimde başkalarının dolanmasını istemiyorum. Bi de izne gitmeden tüm evi temizlemek zaten beni yoruyor arkamdan ne hale geleceğini düşünüyorum.
(Kendilerinin evinde boş oda yok anca oturma odasında uyutabilirler, ve diğer iki eltim hemen lafı çarptığı için onlara pek yanaşamıyorlar)
Bazen boşver ev kirlenir temizlersin bunun için ilişkini zedeleme diyorum ama bi yandan da kendimi enayi gibi hissediyorum. Tepki koymazsam bundan sonra da hep böyle devam edecek diye korkuyorum. Benim de 3 çocuğum var sonuçta kızların düzenini bozuyorum onlar için. Hepsini aynı odada uyutup diğer odayı onlara göre hazırlamam gerekiyor. Evim 4 oda, ikisi kızların biri bizim yatak odamız, bi salon kalıyor.
Sizce kuzu kuzu misafirleri ağırlayayım mı rahatsızlığımı belli edeyim mi? Bu ikilemden çıkamıyorum. Eşimin istemediğini bildikleri için konuyu hiç onun yanında açmıyorlar. Yoksa o lafını esirgemez hemen söyler ama ben yapamıyorum.
Valla durumu eşime şutlayacam galiba, hep alttan alan olmaktan bıktım. Daha gelmelerine 1 ay var ama ima ederek emri vaki yapılması rahatsız ediyor beni. Kendi ailesi çözümü o bulsun ne yapayım. Ben ne desem kötü olurum şimdi kendi içlerinde halletsinler...KESİNLİKLE KABUL ETMEZDİM. DİŞİMİ GÖSTERİRDİM HELE BAŞKASI İÇİN ÇOCUĞUMUN DÜZENİNİ BOZMAZDIM Kİ EVDE YOKSUN YATAK ODAN SENİN MAHREMİN GENÇ KIZLARINDA VAR ÜSTELİK ETRAF PİS İNSANLARLA DOLU AİLE BİLE OLSA ÇOCUKLARIMIN ODASINA GİRMELERİNE İZİN VERMEZDİM SANA SÖYLENİRSEDE ELTİLERİN GİBİ OL DÜMDÜZ .
, evde boş oda yok ama insan isteyince üst üste de yatırır, yeter ki içten gelsin. Ama benim artık içimden gelmiyor ne yalan söyliyeyim . Onlara benzemeyi denedim ama olmuyor, karşımdakini kırmayı sevmiyorum. Onlar işine gelince canciğer işine gelmeyince dış kapının mandalı muamelesi yapıyorlar. Benim karşımdaki insan net olmalı karşımda ki ben de içimden geldiğince yapayım. Ama benim yerime artık karar almaya başlandığı için sinir oluyorum.
Neden canim hazir kefirleri sevmiyor musun? Ilac a alismasa bunyen daha iyi olmaz miKefir içmiyorum uzun zamandır ilaç alıyorum artık ancak rahatlatıyor
munter tatlisiİftar
1 hurma 2 su
Ezo gelin çorba 1 kepçe
2 közlenmiş patlıcan 1 küçük soğan ve 1 biberi 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile tavada soteleyip üzerine 4 ızgara köfte ekledim (tek başıma yedim)
Domates salatalık söğüş
21:30 uykum geldi yürüyüşe çıktım komşularımla 30 dk.
22:30
1 çay bardağı süt
2 adet munter tatlısımunter
00:00
Peynirli yeşil salata
1/2 greyfurt
00:30
Bantta 40 dk orta tempoda yürüyüş
10 dk kürek
03:30
Kıymalı mantarlı 2 yumurtalı menemen
2 tam buğday ekmeği
1 form etimek
2 dilim süzme peynir
Domates maydonoz soğan biberli salata
Çay
1 adet munter tatlısı çay
2litreden fazla su
Gördüğünüz gibi bu kısa zaman dilimine bunca yiyeceği sığdırdım
Kalorisini hesaplamadım ama 1300-1400 civarıdır.
Eşim yok o yüzden gündüz yürüyüş falan yapmam yan gelip yatarım çocuklarla ilgilenirim
hos geldin cnm iyi bende ramazan bebek yogunlukSagol canim
Hee geldim ya :) sen nasılsın
Ne yapcaz ya her seye bir sey katiyorlar . katkisizlar cook pahali olelim mi ac mi duralim napalimmCanım ben normalde kuru ürünleri marketten aldığımda Tadım markanın ürünlerini alıyorum. Çoğunlukla bu tip ürünleri üreticileri eşimin çalıştığı yere hediye getirirler şimdi evdeki hurmalarda öyle. Ne yazıkki herşeyde katkılar var. Bende bu tip ürünlerin alışverişlerinde çok zorlanıyorum
Al beni vur sna caninYa kızlae okadar yogun ve yorgunumkı anlatamam. Evde ısım bıtmıyo ıste ısım bıtmıyo depresyona gırmekten korkuyorum. Esım cok yardımcı evde ona ragmen yetısemıyorum. Oglumla kalıtelı zaman gecıremıyorum son gunlerde. Eve gel yemek yap az ortalık toparla derken onum uyku saatı gelıyo uyutuyorum bı bakıyorumkı hıc oturup onunla oynayamamısımbana akıl verın napayım ben nasıl kalıtelı zaman gecırebılırım uyku saatını yavas yavas ertelesemmı 10 aylık en gec 8.30 da uyuyo. Bende 5te evde oluyorum. Cok moralım bozuk
hangi diyetisyen o de bakemdrdottynin eski adı dombilianneydi kaptinnde karıştırmış dombili anne nerde uzun zamandır girmiyo dedi de onu güldük zuzucum@kaptinn SchonerDuft
afiyet olsun sakala çorbası neykiiftar ve sahurda karpuz kavun yememek gerekiyomuş canım iftardan en erken bi saat sonra yenebilirmiş instagramda bi diyetisyen takip ediyorum onun önerisi
inşallah canım, ben kefiri çok önce denemiştim içememiştim çok kötü gelmişti bana tadı
afiyet olsun menün çok güzel
afiyet olsun canım çok yedim diyince bende bişey sandım evet çok ve çeşitli yemişsin ama zararlı bişey göremedim
değişik değişik çorbalar duyuyorum bune kiafiyet olsun canım
Bence artik dur demenib zamani gelmis. Hic hoslanmadigim seydir ima emrivakim Bak esin hazir istemiyor sen esine at topu ve evde olmadigini kabul edemeyecegini soyle. Herkesin evi dolu olabilir ama soyle dusun sen olmsan o insanlari bir sekilde agirlayacaklar degil mi neden kendini kullandirasin. Evde olsa yine derim iyilik sende kalsin ama evde degilsin hic o top a girip milleti alistirma.Kızlar size bi konuda akıl danışmak istiyorum. Aslında buraya be kadar uygun bilemedim ama bi akıl verirsiniz belki.
biliyorum canım denemiştim a101 den almıştım öğürmüştüm korkuyorum kusarım diye o yüzden cesaretim yokNeden canim hazir kefirleri sevmiyor musun? Ilac a alismasa bunyen daha iyi olmaz mi
munter tatlisi
afiyet olsun canimm
Dolu dolu hafif menu
hos geldin cnm iyi bende ramazan bebek yogunluk
Ne yapcaz ya her seye bir sey katiyorlar . katkisizlar cook pahali olelim mi ac mi duralim napalimm
Al beni vur sna canin
Ben daha calismaya baslamadan bu haldeyim calisinca ne yapacagim bilmiyorum
Sana tavsiyem oglunun uyku saatini saaakin degistirmemen eve gelince yemeginizi yiyip hep onunla ilgilen o uyuyunca da sessiz olabilecek osleri hallet bosver saginik kalsin oglusundan onemli degil. EV supuruleceksr sen yemek hazirlarken esin evin bir tozunu alsin hani bebis yerdekileri toplar yer diye her gun supurulmesi iyi oluyor onun icin diyorum .
aktivite olarak adim adim egitim seti var kullaniyor musun ?
hangi diyetisyen o de bakem
Hazir kefir ictin mi ? ayrandan daha kati boza kivaminda hafif eksimsi bence yeniden dene seversin hem saglikli hem faydali hem bahirsak calistiriyor
Bence artik dur demenib zamani gelmis. Hic hoslanmadigim seydir ima emrivakim Bak esin hazir istemiyor sen esine at topu ve evde olmadigini kabul edemeyecegini soyle. Herkesin evi dolu olabilir ama soyle dusun sen olmsan o insanlari bir sekilde agirlayacaklar degil mi neden kendini kullandirasin. Evde olsa yine derim iyilik sende kalsin ama evde degilsin hic o top a girip milleti alistirma.
etli mi zeytinyağlı mı ?kizlar kuru biber ve patlican ile aksam icin dolma harici nasil bir sey yapabilirim sanki bir tarif vermisti birisi burada
seviyorum ama alıma gelmior sık sık kullanmıyorum zaten ilacı ama kefirde yeterli gelmiyordu artıkNeden canim hazir kefirleri sevmiyor musun? Ilac a alismasa bunyen daha iyi olmaz mi
munter tatlisi
afiyet olsun canimm
Dolu dolu hafif menu
hos geldin cnm iyi bende ramazan bebek yogunluk
Ne yapcaz ya her seye bir sey katiyorlar . katkisizlar cook pahali olelim mi ac mi duralim napalimm
Al beni vur sna canin
Ben daha calismaya baslamadan bu haldeyim calisinca ne yapacagim bilmiyorum
Sana tavsiyem oglunun uyku saatini saaakin degistirmemen eve gelince yemeginizi yiyip hep onunla ilgilen o uyuyunca da sessiz olabilecek osleri hallet bosver saginik kalsin oglusundan onemli degil. EV supuruleceksr sen yemek hazirlarken esin evin bir tozunu alsin hani bebis yerdekileri toplar yer diye her gun supurulmesi iyi oluyor onun icin diyorum .
aktivite olarak adim adim egitim seti var kullaniyor musun ?
hangi diyetisyen o de bakem
Hazir kefir ictin mi ? ayrandan daha kati boza kivaminda hafif eksimsi bence yeniden dene seversin hem saglikli hem faydali hem bahirsak calistiriyor
Bence artik dur demenib zamani gelmis. Hic hoslanmadigim seydir ima emrivakim Bak esin hazir istemiyor sen esine at topu ve evde olmadigini kabul edemeyecegini soyle. Herkesin evi dolu olabilir ama soyle dusun sen olmsan o insanlari bir sekilde agirlayacaklar degil mi neden kendini kullandirasin. Evde olsa yine derim iyilik sende kalsin ama evde degilsin hic o top a girip milleti alistirma.
ATIN BENİ DENİZLERE
İYİ FİKİR EVE GİTMEK İSTİYORUMbeni yatağıma atsınlar
bende istiyorum ama gidemiyorum, bugün çok yoruldum 2 kere adliyeye bi kere de markete çıktım gözlerim kapanıyo şuanİYİ FİKİR EVE GİTMEK İSTİYORUM
tavuk yerine başka birşey yapsanbende istiyorum ama gidemiyorum, bugün çok yoruldum 2 kere adliyeye bi kere de markete çıktım gözlerim kapanıyo şuaneve gidince bide tavuk yapcam kendime inşallah iftara yetişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?