Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence sen hiç karışma eşin madem istemiyor sana bişey dediklerinde topu direk eşine atarsın, aynı şey benim başıma gelmişti görümcem kendi ağırlamak istememiş misafirlerini ben yokum diye bana göndermeye çalışmış ben direk arayıp ben yokken kimseyi kabul edemem kusura bakma benim olduğum bi zaman gelsinler demiştim bozulmuştur eminim ama net bi şekilde söylemeseydim evim yol geçen hanına dönerdi

Benimki o yol geçen hanına döndü malesef. Yatılı misafirleri geldikçe yer yok diye bana şutluyorlar....

Benimki o yol geçen hanına döndü malesef. Yatılı misafirleri geldikçe yer yok diye bana şutluyorlar....

bikaç sefer tölere edilir ama devamlı oluncada insan sinir olur.bence kızların düzenini hiç bozma 1 oda varsada evde boş o odaya göre misafir al bi dahakine yada sende yavaş yavaş diğer eltilere benze

bikaç sefer tölere edilir ama devamlı oluncada insan sinir olur.bence kızların düzenini hiç bozma 1 oda varsada evde boş o odaya göre misafir al bi dahakine yada sende yavaş yavaş diğer eltilere benze
, evde boş oda yok ama insan isteyince üst üste de yatırır, yeter ki içten gelsin. Ama benim artık içimden gelmiyor ne yalan söyliyeyim. Onlara benzemeyi denedim ama olmuyor, karşımdakini kırmayı sevmiyorum. Onlar işine gelince canciğer işine gelmeyince dış kapının mandalı muamelesi yapıyorlar. Benim karşımdaki insan net olmalı karşımda ki ben de içimden geldiğince yapayım. Ama benim yerime artık karar almaya başlandığı için sinir oluyorum.

KESİNLİKLE KABUL ETMEZDİM. DİŞİMİ GÖSTERİRDİM HELE BAŞKASI İÇİN ÇOCUĞUMUN DÜZENİNİ BOZMAZDIM Kİ EVDE YOKSUN YATAK ODAN SENİN MAHREMİN GENÇ KIZLARINDA VAR ÜSTELİK ETRAF PİS İNSANLARLA DOLU AİLE BİLE OLSA ÇOCUKLARIMIN ODASINA GİRMELERİNE İZİN VERMEZDİM SANA SÖYLENİRSEDE ELTİLERİN GİBİ OL DÜMDÜZ .

Valla durumu eşime şutlayacam galiba, hep alttan alan olmaktan bıktım. Daha gelmelerine 1 ay var ama ima ederek emri vaki yapılması rahatsız ediyor beni. Kendi ailesi çözümü o bulsun ne yapayım. Ben ne desem kötü olurum şimdi kendi içlerinde halletsinler...

karşındakini kırmazsan kırılan sen olursun yerinde ve zamanında kırmasını öğrenmelisin, senin evinle ilgili kararlar alınmaya başlandıysa kırmanın zamanı gelmişte geçiyor

Kefir içmiyorum uzun zamandır ilaç alıyorum artık ancak rahatlatıyor
Neden canim hazir kefirleri sevmiyor musun? Ilac a alismasa bunyen daha iyi olmaz mi
munter tatlisi
afiyet olsun canimm
Dolu dolu hafif menu

Sagol canim

Hee geldim ya :) sen nasılsın
hos geldin cnm iyi bende ramazan bebek yogunluk
Ne yapcaz ya her seye bir sey katiyorlar . katkisizlar cook pahali olelim mi ac mi duralim napalimm
Al beni vur sna canin
Ben daha calismaya baslamadan bu haldeyim calisinca ne yapacagim bilmiyorum
Sana tavsiyem oglunun uyku saatini saaakin degistirmemen eve gelince yemeginizi yiyip hep onunla ilgilen o uyuyunca da sessiz olabilecek osleri hallet bosver saginik kalsin oglusundan onemli degil. EV supuruleceksr sen yemek hazirlarken esin evin bir tozunu alsin hani bebis yerdekileri toplar yer diye her gun supurulmesi iyi oluyor onun icin diyorum .
aktivite olarak adim adim egitim seti var kullaniyor musun ?
hangi diyetisyen o de bakem

Hazir kefir ictin mi ? ayrandan daha kati boza kivaminda hafif eksimsi bence yeniden dene seversin hem saglikli hem faydali hem bahirsak calistiriyor
Bence artik dur demenib zamani gelmis. Hic hoslanmadigim seydir ima emrivakim Bak esin hazir istemiyor sen esine at topu ve evde olmadigini kabul edemeyecegini soyle. Herkesin evi dolu olabilir ama soyle dusun sen olmsan o insanlari bir sekilde agirlayacaklar degil mi neden kendini kullandirasin. Evde olsa yine derim iyilik sende kalsin ama evde degilsin hic o top a girip milleti alistirma.

biliyorum canım denemiştim a101 den almıştım öğürmüştüm korkuyorum kusarım diye o yüzden cesaretim yok
diyetisyen mrvbilgeatalay kullanıcı adı

seviyorum ama alıma gelmior sık sık kullanmıyorum zaten ilacı ama kefirde yeterli gelmiyordu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…