Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biliyorum canım denemiştim a101 den almıştım öğürmüştüm korkuyorum kusarım diye o yüzden cesaretim yok
diyetisyen mrvbilgeatalay kullanıcı adı
anladim cnm o zmn gun kurusu falan yiyecen baska da bir sey bilmiyorum
etli mi zeytinyağlı mı ?
zeytinyagli cnm
seviyorum ama alıma gelmior sık sık kullanmıyorum zaten ilacı ama kefirde yeterli gelmiyordu artık
anladm cnm

anladim cnm o zmn gun kurusu falan yiyecen baska da bir sey bilmiyorum

zeytinyagli cnm

anladm cnm
ÖLÇÜSÜNÜ GÖZ KARARI YAPARSIN yine de
1 bağ kadar maydonoz ,
yarım bağdan az yeşil nane ,
1 büyük soğan ,
3 4 diş sarımsak ,
biber salçası ,
2 çay kaşığı sumak
göz kararı karabiber
evde nar ekşisi varsa 2 3 yemek kaşığı nar ekşisi
mesela 1,5 bardak pirinç yarım bardak bulgur ekleyebilirsin
birde pişirirken 1 çay kaşığı kadar limon tuzu atabilirsin ama ekşi seviyorsan

ay evet ya cok haklisin kuzum gercektende öyle bi ufacik olumsuzlukda hemen depresion moduna bagliyorum bu huyum cok sinir bozucu:)

Tamam tüm kötü düsünceleri atiyorum simdi birazdan isten cikip bana iyi gelcek bisey yapcam ve kendimi kesin alisverise atarim

Geç kalmışım ama bu konuya dalmak istedim. Misafirin başımızın üzerinde yeri var kaynanamıza gelmiş misafirinde baş üstünde yeri var. Gelsinler ikramda hürmette bulunalım yedirelim içirelim. Ama ev bizim özelimiz heleki senin genç kızların var sen evde yokken olmaz kızların düzenini değiştirmemelisin. Odalarında özel eşyaları olur ceplerine koyup götüremez yaçocuklar herşeyi. Bu konuda eşini öne sür tabiki istemeyen eşin olsun ailesine karşı. Ama senin fikrini eşinde net olarak bilsin
Benimki o yol geçen hanına döndü malesef. Yatılı misafirleri geldikçe yer yok diye bana şutluyorlar....
Senin 3 odan 3 te çocuğun var sana gelende salonda yatar. Çocukların odasını kimse için boşaltma. Daha olmadı 1 çocuk daha doğur boş yer kalmasın
Her zaman dış kapının mandalı olduğunu ilk kalbi kırılacak kişi olduğunu bilmene sevindim. Aile apartmanında zor ama saygılı sevgili olup ilişkilerde mesafeyi korumak gerek.
karşındakini kırmazsan kırılan sen olursun yerinde ve zamanında kırmasını öğrenmelisin, senin evinle ilgili kararlar alınmaya başlandıysa kırmanın zamanı gelmişte geçiyor
Çok haklı sonuna kadar katılıyorum.
@tgb1907 cnm nasilsin kv seninle mi oyle okudum sanki
Yok canım 3 gün sonra gidecek. Kıza bakmaya gelmişti başka şehirde yaşıyor seni merakta bırakmayayım dedim. Yanlış varsa @tgb1907 düzeltiversin artık

tsl ederim canim. Ekleme cikarma yaparak salata tarzi bir sey yaptim. Iftari bekliyorum bakalim nasil olmus.
onuda yiyorum ama etki etmiyor ekmeğime yağ sürüyorum sahurlarda inşallah o etki eder son çare zeytinyağ içerim
Allah Allah yogurt tuketmeye calis bir de su ne ladar iciyorsun az icme

onuda yiyorum ama etki etmiyor ekmeğime yağ sürüyorum sahurlarda inşallah o etki eder son çare zeytinyağ içerim

iyi iyi gidiciyse sayili gun cabuk gecer

sayende merakim gitti cnm sag ol

nasil gidiyor oruc iki yavruyu da emziriyordun dimi

Selam kızlar. Bende segus gibi depresyonsal takiliyorum aynı beni anlatmis sanki ev islerine okula bebise zaman ayiramiyorum takatim kalmadı sabah 8 e kadar uyumak bile lüks oldu. Donem sonu islemleri okulda, ev isi evde bebis sanirım disten dolayi atesli 38.3 ler de burnuda tikalı napcamı sasirdim hicbiyere yetemiyorum bikacgun dinlenesim var izin hakkimiz yok ogretmen oldugum icin son haftaya rapor almayı planliyorum yoksa en gösterişlisinden tukenmislik sendromuna yakalanacam.
Kuru patlıcan ve kuru biberle tarif sormus bi arkadas alintilarim yok oldu. Ben kuru sebzeleri hasliyorum ayri bi tavada sogan sarimsak az salcayla birazda domates rendesi koyup kavuruyorum. Cok leziz oluyo sadece tuz atip yiyoruz yaninda yogurtla cok guzel oluyor kuru sebzeleri haslayip dogramak lazim ama koca koca yapmiyorum. @kayacans sanirim sen tarif sormustum kuzum
Dombilianne olayinida anlamış olduk bi ara fransız kalmiştım
Yalnız kaptinn hafızana bayildim ayni benimkinden.. b12 ignesi oluyorum dogumdan sonra sende bi baktır

Okulun kapanmasına az kaldı zuzu sanırım 3 hafta içinde toparlamış olursun kendini ayrıca mevsim geçişi ve gezegen hareketlerinden dolayı birçok kişi bu durumda

Az geldi menü doymaman çok normal

Okulun kapanmasına az kaldı zuzu sanırım 3 hafta içinde toparlamış olursun kendini ayrıca mevsim geçişi ve gezegen hareketlerinden dolayı birçok kişi bu durumda
Icim rahatladı valla bugun evde eşime terör estirdim.. adam en son kendini iftari hazirlayim diye iftara 3 saat kala mutfaga atti
birde kendime yeni kiyafet çok almadim kilo verip alisveris yapicam diye kendimi tutuyorum 58 kilo oldugumda alisveris yapicam bol bol ..suara onuda kafama takiyorum her sabah ne giysem diye dusunuyorum. Utu yapamadigim icin olan kiyafetlerin %90 i eleniyo

Bu nedir ki detoks kuru falan mi hic yapmadim yabanciyim detoks islerine burdan gaza gelip yapabilirim

Ayy yazık adama nasıl korkuttuysan artık
Çok alma tabi 1 tane al yeter sonra giyemezsen içinde kalmasın
Bu nedir ki detoks kuru falan mi hic yapmadim yabanciyim detoks islerine burdan gaza gelip yapabilirim
Dolma tarifi kuzum munter istemişti. Detoks yasak kuzum hem bebeğinde var çok zorda kalirsan farklı şekilde çöZüm buluruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…