- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.681
annem tavuk çıkarmış ne yapabilirim ki başkatavuk yerine başka birşey yapsan
anladim cnm o zmn gun kurusu falan yiyecen baska da bir sey bilmiyorumbiliyorum canım denemiştim a101 den almıştım öğürmüştüm korkuyorum kusarım diye o yüzden cesaretim yok
diyetisyen mrvbilgeatalay kullanıcı adı
zeytinyagli cnmetli mi zeytinyağlı mı ?
anladm cnmseviyorum ama alıma gelmior sık sık kullanmıyorum zaten ilacı ama kefirde yeterli gelmiyordu artık
ÖLÇÜSÜNÜ GÖZ KARARI YAPARSIN yine deanladim cnm o zmn gun kurusu falan yiyecen baska da bir sey bilmiyorum
zeytinyagli cnm
anladm cnm
onuda yiyorum ama etki etmiyor ekmeğime yağ sürüyorum sahurlarda inşallah o etki eder son çare zeytinyağ içerimanladim cnm o zmn gun kurusu falan yiyecen baska da bir sey bilmiyorum
zeytinyagli cnm
anladm cnm
evet canim galiba onun cok etkisi var bide azönce regl oldum herhalde oda beni iyice bi tuaf yapti..havalardan gökyüzü hareketlerinden böyle hissediyoruz kuzum . geçen çok tatlı olmuştun
ay evet ya cok haklisin kuzum gercektende öyle bi ufacik olumsuzlukda hemen depresion moduna bagliyorum bu huyum cok sinir bozucu:)Canım hayatındaki güzel şeyleri hatırla
Bazen herşeyin neredeyse mükemmeline sahip oluyoruz sonrada abuk sabuk şeylerin eksikliğini hissediyoruz. Bir sorunda yokken çökmüş hissediyoruz.
En sevdiğin kişiyle en sevdiğin aktiviteye zaman ayır biraz canım bi yenilik yap hayatında Yen'i bir faaliyet Yen'i bir eşya bol bol alışveriş.
Hem daha gezmelerden de Yen'i geldin ne böyle Meryem usulü tükenmişlik sendromu Yeni yeni depresyonlar icat etmeyin. Hemen mutlu mesut hayatın akışına bırakın kendinizi (hayır sen de böyle yaparsan biz ölek o zaman)
Geç kalmışım ama bu konuya dalmak istedim. Misafirin başımızın üzerinde yeri var kaynanamıza gelmiş misafirinde baş üstünde yeri var. Gelsinler ikramda hürmette bulunalım yedirelim içirelim. Ama ev bizim özelimiz heleki senin genç kızların var sen evde yokken olmaz kızların düzenini değiştirmemelisin. Odalarında özel eşyaları olur ceplerine koyup götüremez yaçocuklar herşeyi. Bu konuda eşini öne sür tabiki istemeyen eşin olsun ailesine karşı. Ama senin fikrini eşinde net olarak bilsinKızlar size bi konuda akıl danışmak istiyorum. Aslında buraya be kadar uygun bilemedim ama bi akıl verirsiniz belki.
Şimdi benim oturduğum bina aile binası,kayınbabamlar, eşimin amcaları,biz ve ortanca kaynım. Küçük kayın ve elti kayınvalide ile oturuyorlar. Ben 7. Ayın sonunda ailemin yanına gidicem çocuklarla eşim bizden 2 hafta sonra geliyor. Ben gitmeden 5 gün önce başka bi ülkeden eşimin teyzesi ailece gelecekler ve bizimkilerin hal ve tavırlarından anladığım kadarıyla bizde kalmalarını istiyorlar. Nasıl olsa gidiyoruz evde sadece eşim kalıyor diye. Ama eşim kesinlikle istemiyor. Hem okul gem iş zaten yeterince yorgun oluyorum eve gelince onları çekemem diyo. Daha önce gelen misafirlerini ağırlıyordum ama ben kendim evdeydim, şimdi ben yokken evimde başkalarının dolanmasını istemiyorum. Bi de izne gitmeden tüm evi temizlemek zaten beni yoruyor arkamdan ne hale geleceğini düşünüyorum.
İhale sonuçta bana kalacak da kırmadan nasıl belli ederim rahatsızlığımı.
(Kendilerinin evinde boş oda yok anca oturma odasında uyutabilirler, ve diğer iki eltim hemen lafı çarptığı için onlara pek yanaşamıyorlar)
Bazen boşver ev kirlenir temizlersin bunun için ilişkini zedeleme diyorum ama bi yandan da kendimi enayi gibi hissediyorum. Tepki koymazsam bundan sonra da hep böyle devam edecek diye korkuyorum. Benim de 3 çocuğum var sonuçta kızların düzenini bozuyorum onlar için. Hepsini aynı odada uyutup diğer odayı onlara göre hazırlamam gerekiyor. Evim 4 oda, ikisi kızların biri bizim yatak odamız, bi salon kalıyor.
Sizce kuzu kuzu misafirleri ağırlayayım mı rahatsızlığımı belli edeyim mi? Bu ikilemden çıkamıyorum. Eşimin istemediğini bildikleri için konuyu hiç onun yanında açmıyorlar. Yoksa o lafını esirgemez hemen söyler ama ben yapamıyorum.
Senin 3 odan 3 te çocuğun var sana gelende salonda yatar. Çocukların odasını kimse için boşaltma. Daha olmadı 1 çocuk daha doğur boş yer kalmasınBenimki o yol geçen hanına döndü malesef. Yatılı misafirleri geldikçe yer yok diye bana şutluyorlar....
Her zaman dış kapının mandalı olduğunu ilk kalbi kırılacak kişi olduğunu bilmene sevindim. Aile apartmanında zor ama saygılı sevgili olup ilişkilerde mesafeyi korumak gerek., evde boş oda yok ama insan isteyince üst üste de yatırır, yeter ki içten gelsin. Ama benim artık içimden gelmiyor ne yalan söyliyeyim . Onlara benzemeyi denedim ama olmuyor, karşımdakini kırmayı sevmiyorum. Onlar işine gelince canciğer işine gelmeyince dış kapının mandalı muamelesi yapıyorlar. Benim karşımdaki insan net olmalı karşımda ki ben de içimden geldiğince yapayım. Ama benim yerime artık karar almaya başlandığı için sinir oluyorum.
Çok haklı sonuna kadar katılıyorum.karşındakini kırmazsan kırılan sen olursun yerinde ve zamanında kırmasını öğrenmelisin, senin evinle ilgili kararlar alınmaya başlandıysa kırmanın zamanı gelmişte geçiyor
Yok canım 3 gün sonra gidecek. Kıza bakmaya gelmişti başka şehirde yaşıyor@tgb1907 cnm nasilsin kv seninle mi oyle okudum sanki
ay evet ya cok haklisin kuzum gercektende öyle bi ufacik olumsuzlukda hemen depresion moduna bagliyorum bu huyum cok sinir bozucu:)
Tamam tüm kötü düsünceleri atiyorum simdi birazdan isten cikip bana iyi gelcek bisey yapcam ve kendimi kesin alisverise atarim
tsl ederim canim. Ekleme cikarma yaparak salata tarzi bir sey yaptim. Iftari bekliyorum bakalim nasil olmus.ÖLÇÜSÜNÜ GÖZ KARARI YAPARSIN yine de
1 bağ kadar maydonoz ,
yarım bağdan az yeşil nane ,
1 büyük soğan ,
3 4 diş sarımsak ,
biber salçası ,
2 çay kaşığı sumak
göz kararı karabiber
evde nar ekşisi varsa 2 3 yemek kaşığı nar ekşisi
mesela 1,5 bardak pirinç yarım bardak bulgur ekleyebilirsin
birde pişirirken 1 çay kaşığı kadar limon tuzu atabilirsin ama ekşi seviyorsan
Allah Allah yogurt tuketmeye calis bir de su ne ladar iciyorsun az icmeonuda yiyorum ama etki etmiyor ekmeğime yağ sürüyorum sahurlarda inşallah o etki eder son çare zeytinyağ içerim
ÖLÇÜSÜNÜ GÖZ KARARI YAPARSIN yine de
1 bağ kadar maydonoz ,
1 büyük soğan ,
3 4 diş sarımsak ,
biber salçası ,
2 çay kaşığı sumak
göz kararı karabiber
onuda yiyorum ama etki etmiyor ekmeğime yağ sürüyorum sahurlarda inşallah o etki eder son çare zeytinyağ içerim
iyi iyi gidiciyse sayili gun cabuk gecerGeç kalmışım ama bu konuya dalmak istedim. Misafirin başımızın üzerinde yeri var kaynanamıza gelmiş misafirinde baş üstünde yeri var. Gelsinler ikramda hürmette bulunalım yedirelim içirelim. Ama ev bizim özelimiz heleki senin genç kızların var sen evde yokken olmaz kızların düzenini değiştirmemelisin. Odalarında özel eşyaları olur ceplerine koyup götüremez yaçocuklar herşeyi. Bu konuda eşini öne sür tabiki istemeyen eşin olsun ailesine karşı. Ama senin fikrini eşinde net olarak bilsin
Senin 3 odan 3 te çocuğun var sana gelende salonda yatar. Çocukların odasını kimse için boşaltma. Daha olmadı 1 çocuk daha doğur boş yer kalmasın
Her zaman dış kapının mandalı olduğunu ilk kalbi kırılacak kişi olduğunu bilmene sevindim. Aile apartmanında zor ama saygılı sevgili olup ilişkilerde mesafeyi korumak gerek.
Çok haklı sonuna kadar katılıyorum.
Yok canım 3 gün sonra gidecek. Kıza bakmaya gelmişti başka şehirde yaşıyorseni merakta bırakmayayım dedim. Yanlış varsa @tgb1907 düzeltiversin artık
Afiyet olsun canımtsl ederim canim. Ekleme cikarma yaparak salata tarzi bir sey yaptim. Iftari bekliyorum bakalim nasil olmus.
Allah Allah yogurt tuketmeye calis bir de su ne ladar iciyorsun az icme
Masallah :) kaç aylık oldunuzhos geldin cnm iyi bende ramazan bebek yogunluk
Okulun kapanmasına az kaldı zuzu sanırım 3 hafta içinde toparlamış olursun kendini ayrıca mevsim geçişi ve gezegen hareketlerinden dolayı birçok kişi bu durumdaSelam kızlar. Bendesegus gibi depresyonsal takiliyorum aynı beni anlatmis sanki ev islerine okula bebise zaman ayiramiyorum takatim kalmadı sabah 8 e kadar uyumak bile lüks oldu. Donem sonu islemleri okulda, ev isi evde bebis sanirım disten dolayi atesli 38.3 ler de burnuda tikalı napcamı sasirdim hicbiyere yetemiyorum bikacgun dinlenesim var izin hakkimiz yok ogretmen oldugum icin son haftaya rapor almayı planliyorum yoksa en gösterişlisinden tukenmislik sendromuna yakalanacam.
Kuru patlıcan ve kuru biberle tarif sormus bi arkadas alintilarim yok oldu. Ben kuru sebzeleri hasliyorum ayri bi tavada sogan sarimsak az salcayla birazda domates rendesi koyup kavuruyorum. Cok leziz oluyo sadece tuz atip yiyoruz yaninda yogurtla cok guzel oluyor kuru sebzeleri haslayip dogramak lazim ama koca koca yapmiyorum. @kayacans sanirim sen tarif sormustum kuzum
Dombilianne olayinida anlamış olduk bi ara fransız kalmiştım
Yalnızkaptinn hafızana bayildim ayni benimkinden.. b12 ignesi oluyorum dogumdan sonra sende bi baktır
Az geldi menü doymaman çok normalBugun ki menum sahur
1 tane tereyagda yumurta
Zeytn peynr domts salatlk
2 dilim pide
Iftar
1 dilim karpuz
Et sote
1 yemek kasigi pirinc pilavi
1 tane tulumba tatlısı
Doymadim sanirim sahura kurtgibi aç kalkacam artık sahirda neleri lüpletirim bilemiyorum
Icim rahatladı valla bugun evde eşime terör estirdim.. adam en son kendini iftari hazirlayim diye iftara 3 saat kala mutfaga attiOkulun kapanmasına az kaldı zuzu sanırım 3 hafta içinde toparlamış olursun kendini ayrıca mevsim geçişi ve gezegen hareketlerinden dolayı birçok kişi bu durumda
Bu nedir ki detoks kuru falan mi hic yapmadim yabanciyim detoks islerine burdan gaza gelip yapabilirimÖLÇÜSÜNÜ GÖZ KARARI YAPARSIN yine de
1 bağ kadar maydonoz ,
1 büyük soğan ,
3 4 diş sarımsak ,
biber salçası ,
2 çay kaşığı sumak
göz kararı karabiber
Ayy yazık adama nasıl korkuttuysan artıkIcim rahatladı valla bugun evde eşime terör estirdim.. adam en son kendini iftari hazirlayim diye iftara 3 saat kala mutfaga atti
birde kendime yeni kiyafet çok almadim kilo verip alisveris yapicam diye kendimi tutuyorum 58 kilo oldugumda alisveris yapicam bol bol ..suara onuda kafama takiyorum her sabah ne giysem diye dusunuyorum. Utu yapamadigim icin olan kiyafetlerin %90 i eleniyo
Dolma tarifi kuzum munter istemişti. Detoks yasak kuzum hem bebeğinde var çok zorda kalirsan farklı şekilde çöZüm buluruz sanaBu nedir ki detoks kuru falan mi hic yapmadim yabanciyim detoks islerine burdan gaza gelip yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?