- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.701
Odem bende hamilelikte olmustu sicak ortamlarda siserdim serin yere gecince balon gibi sonerdim encok el parmaklarimda bi dene istersenAyak parmaklarım yaprak sarması kadar olmuş 7lerde ki gibi görünüyorum regli kesilmedi az az da olsa geliyor bitse iner mi diyorum ödemler. Çok uzun zamandır böyle şişmemiştim
Oruç iyi canım ilk günler çok zorladı ikisini de emziriyorum büyük zaten günde 2 yada 3 kere emiyor ama çok değil küçük olan çok emiyor ama kaşıkla da beslendiği için çok zorlanmadım. Çorbası yoğurdu meyvesi muhallebisi günde 4-5 öğün yediriyorum. Süt sıkıntısı olmadı açıkçası.iyi iyi gidiciyse sayili gun cabuk gecer
sayende merakim gitti cnm sag ol
nasil gidiyor oruc iki yavruyu da emziriyordun dimi
Sıcak ve nem çok yüksektir sizin oralarda canım o da şişirirAyak parmaklarım yaprak sarması kadar olmuş 7lerde ki gibi görünüyorum regli kesilmedi az az da olsa geliyor bitse iner mi diyorum ödemler. Çok uzun zamandır böyle şişmemiştim
Afiyet olsun canım22 mayıs salı menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
3 kk peynir
1 dilim ekmek
İftar
1 porsiyon fırında tavuk+fırında patates
1 kase mercimek çorbası
1 kaseden az salata
Yeşillik(tere+maydanoz)
1 dilim pide
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinGeç kalmışım ama bu konuya dalmak istedim. Misafirin başımızın üzerinde yeri var kaynanamıza gelmiş misafirinde baş üstünde yeri var. Gelsinler ikramda hürmette bulunalım yedirelim içirelim. Ama ev bizim özelimiz heleki senin genç kızların var sen evde yokken olmaz kızların düzenini değiştirmemelisin. Odalarında özel eşyaları olur ceplerine koyup götüremez yaçocuklar herşeyi. Bu konuda eşini öne sür tabiki istemeyen eşin olsun ailesine karşı. Ama senin fikrini eşinde net olarak bilsin
Senin 3 odan 3 te çocuğun var sana gelende salonda yatar. Çocukların odasını kimse için boşaltma. Daha olmadı 1 çocuk daha doğur boş yer kalmasın
Her zaman dış kapının mandalı olduğunu ilk kalbi kırılacak kişi olduğunu bilmene sevindim. Aile apartmanında zor ama saygılı sevgili olup ilişkilerde mesafeyi korumak gerek.
Çok haklı sonuna kadar katılıyorum.
Yok canım 3 gün sonra gidecek. Kıza bakmaya gelmişti başka şehirde yaşıyorseni merakta bırakmayayım dedim. Yanlış varsa @tgb1907 düzeltiversin artık
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin...Selam kızlar. Eşimin dayısı vefat etti iki gündür köydeydik. Köyde internet doğru düzgün çekmiyordu bacılar elektrik de yoktu şarjım da bitti bugün hiç tel açamadım yani. İlgili mercilerden özür diliyorum kızlar
Yok canım daha alöadım ahsap bultakları yapıyoruz hayvan yapbozlarından aldım bak guzel onerı verdın hangı oyuncakları alacagımıda dogru bılmıyorum sanıtım. Gelısımıne katkı saglayacak seyler almaya clııyorum ama netten arastıra arastıra. Zaten oyunckla ısı yok ama ılgısını cekeck seyler arıyorumNeden canim hazir kefirleri sevmiyor musun? Ilac a alismasa bunyen daha iyi olmaz mi
munter tatlisi
afiyet olsun canimm
Dolu dolu hafif menu
hos geldin cnm iyi bende ramazan bebek yogunluk
Ne yapcaz ya her seye bir sey katiyorlar . katkisizlar cook pahali olelim mi ac mi duralim napalimm
Al beni vur sna canin
Ben daha calismaya baslamadan bu haldeyim calisinca ne yapacagim bilmiyorum
Sana tavsiyem oglunun uyku saatini saaakin degistirmemen eve gelince yemeginizi yiyip hep onunla ilgilen o uyuyunca da sessiz olabilecek osleri hallet bosver saginik kalsin oglusundan onemli degil. EV supuruleceksr sen yemek hazirlarken esin evin bir tozunu alsin hani bebis yerdekileri toplar yer diye her gun supurulmesi iyi oluyor onun icin diyorum .
aktivite olarak adim adim egitim seti var kullaniyor musun ?
hangi diyetisyen o de bakem
Hazir kefir ictin mi ? ayrandan daha kati boza kivaminda hafif eksimsi bence yeniden dene seversin hem saglikli hem faydali hem bahirsak calistiriyor
Bence artik dur demenib zamani gelmis. Hic hoslanmadigim seydir ima emrivakim Bak esin hazir istemiyor sen esine at topu ve evde olmadigini kabul edemeyecegini soyle. Herkesin evi dolu olabilir ama soyle dusun sen olmsan o insanlari bir sekilde agirlayacaklar degil mi neden kendini kullandirasin. Evde olsa yine derim iyilik sende kalsin ama evde degilsin hic o top a girip milleti alistirma.
Burası gündüz sıcak akşam serin klima açmam lazım serin ortam için ama çok erken daha klimaya tüm yaz klimadayız zaten kemiklerim ağrıyor sonra başka ne yapsam ki aklım durduOdem bende hamilelikte olmustu sicak ortamlarda siserdim serin yere gecince balon gibi sonerdim encok el parmaklarimda bi dene istersen
Başın sağolsun genç miydi ?Selam kızlar. Eşimin dayısı vefat etti iki gündür köydeydik. Köyde internet doğru düzgün çekmiyordu bacılar elektrik de yoktu şarjım da bitti bugün hiç tel açamadım yani. İlgili mercilerden özür diliyorum kızlar
Pantolonum belimi sıkmaya başladı o derece şişim bugün rahat birşey götüreyim büroya orda giyerim . Niye böyle oldum ki tartıda 70i gördüm wc de sıkıntı kabak çekirdeği aycekirdegi badem fındık yiyorum ama 5gr yiyorum kalorisini sayıyorum . Diyetistene gitsem farklı birşey yapmıyorlar şaşırdımOruç iyi canım ilk günler çok zorladı ikisini de emziriyorum büyük zaten günde 2 yada 3 kere emiyor ama çok değil küçük olan çok emiyor ama kaşıkla da beslendiği için çok zorlanmadım. Çorbası yoğurdu meyvesi muhallebisi günde 4-5 öğün yediriyorum. Süt sıkıntısı olmadı açıkçası.
( iftarla sahur arası nasıl beslendiğim malum yani) ben çoğunluğun tersine bu aralar çok iyi hissediyorum kendimi musmutlu hissediyorum tabi buda süt üretimini tetikliyor
Sen de emziriyordun oruç etkiledi mi sütünü
Sıcak ve nem çok yüksektir sizin oralarda canım o da şişirirbi-zuzu ya katılıyorum serin ortamları tercih et dolaşımı etkileyecek kadar dar şeyler giymemeye özen göster olumlu etkilerini görürsün
Afiyet olsun canımMenüm
Sahur
Sandviç ekmeği( esmer buğdaydan ve çekirdekli),beyaz peynir, domates, salatalık ile yapılmış sandviç,1 kahve
İftar
2 kepçe domates çorbası,1 porsiyon patlıcan kebabı,4 kaşık pirinç pilavı,2 kaşık yoğurt,1 kase kayısı hoşafı
Tatlı olarak 4 minik hurma
Su:1.5 lt anca olmuştur.
Yalnız olmadıgıma sevındımSelam kızlar. Bendesegus gibi depresyonsal takiliyorum aynı beni anlatmis sanki ev islerine okula bebise zaman ayiramiyorum takatim kalmadı sabah 8 e kadar uyumak bile lüks oldu. Donem sonu islemleri okulda, ev isi evde bebis sanirım disten dolayi atesli 38.3 ler de burnuda tikalı napcamı sasirdim hicbiyere yetemiyorum bikacgun dinlenesim var izin hakkimiz yok ogretmen oldugum icin son haftaya rapor almayı planliyorum yoksa en gösterişlisinden tukenmislik sendromuna yakalanacam.
Kuru patlıcan ve kuru biberle tarif sormus bi arkadas alintilarim yok oldu. Ben kuru sebzeleri hasliyorum ayri bi tavada sogan sarimsak az salcayla birazda domates rendesi koyup kavuruyorum. Cok leziz oluyo sadece tuz atip yiyoruz yaninda yogurtla cok guzel oluyor kuru sebzeleri haslayip dogramak lazim ama koca koca yapmiyorum. @kayacans sanirim sen tarif sormustum kuzum
Dombilianne olayinida anlamış olduk bi ara fransız kalmiştım
Yalnız @kaptinn hafızana bayildim ayni benimkinden.. b12 ignesi oluyorum dogumdan sonra sende bi baktır
Yok canım dolma tarıfı vermısBu nedir ki detoks kuru falan mi hic yapmadim yabanciyim detoks islerine burdan gaza gelip yapabilirim
su en az 2,5 litre içiyorum genelde 3 - 3,5 arası içiyorum yoğurt yada ayran da tüketiyorum mesela dün iftarda 1 kase yedimtsl ederim canim. Ekleme cikarma yaparak salata tarzi bir sey yaptim. Iftari bekliyorum bakalim nasil olmus.
Allah Allah yogurt tuketmeye calis bir de su ne ladar iciyorsun az icme
afiyet olsun iftar ve sahurda kavun krpuz yememek gerekiyomuş bi diyetisyeni takip ediyorum o söylüyo iftardan en az 1 saat sonra yemek lazımmış canım bilgin olsunBugun ki menum sahur
1 tane tereyagda yumurta
Zeytn peynr domts salatlk
2 dilim pide
Iftar
1 dilim karpuz
Et sote
1 yemek kasigi pirinc pilavi
1 tane tulumba tatlısı
Doymadim sanirim sahura kurtgibi aç kalkacam artık sahirda neleri lüpletirim bilemiyorum
Ayak parmaklarım yaprak sarması kadar olmuş 7lerde ki gibi görünüyorum regli kesilmedi az az da olsa geliyor bitse iner mi diyorum ödemler. Çok uzun zamandır böyle şişmemiştim
Selam kızlar. Eşimin dayısı vefat etti iki gündür köydeydik. Köyde internet doğru düzgün çekmiyordu bacılar elektrik de yoktu şarjım da bitti bugün hiç tel açamadım yani. İlgili mercilerden özür diliyorum kızlar
afiyet olsun çok güzel22 mayıs salı menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
3 kk peynir
1 dilim ekmek
İftar
1 porsiyon fırında tavuk+fırında patates
1 kase mercimek çorbası
1 kaseden az salata
Yeşillik(tere+maydanoz)
1 dilim pide
afiyet olsun güzel olmuş suyunu biraz daha arttırrısan çok daha güzel olurMenüm
Sahur
Sandviç ekmeği( esmer buğdaydan ve çekirdekli),beyaz peynir, domates, salatalık ile yapılmış sandviç,1 kahve
İftar
2 kepçe domates çorbası,1 porsiyon patlıcan kebabı,4 kaşık pirinç pilavı,2 kaşık yoğurt,1 kase kayısı hoşafı
Tatlı olarak 4 minik hurma
Su:1.5 lt anca olmuştur.
afiyet olsun kuzum güzel olmuşDunku menumSchonerDuft
Sahur 2 tb ekmegınden peynırlı tost
Domates salatalık
Cay
Iftar 2 kepce mercımek corbas
3 4 yk şakşuka
4yk bulgur pılavı
1 kase cacık
1 dılım pıde
Ara 2 top profıterol (kendım yaptım kalorısı daha dusuktur belkı)
Dunku menumSchonerDuft
Sahur 2 tb ekmegınden peynırlı tost
Domates salatalık
Cay
Iftar 2 kepce mercımek corbas
3 4 yk şakşuka
4yk bulgur pılavı
1 kase cacık
1 dılım pıde
Ara 2 top profıterol (kendım yaptım kalorısı daha dusuktur belkı)
benim ayak parmaklarımda öyle oldu işte ellerimi sıkınca da acıyor nasıl gidecem bu ödemler kendime aklım çalışmıyor şuanafiyet olsun iftar ve sahurda kavun krpuz yememek gerekiyomuş bi diyetisyeni takip ediyorum o söylüyo iftardan en az 1 saat sonra yemek lazımmış canım bilgin olsun
aha benim parmaklarımda aynı böyle
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
afiyet olsun çok güzel
afiyet olsun güzel olmuş suyunu biraz daha arttırrısan çok daha güzel olur
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
ödem atıcı bişeyler içsene kuzum maydonoz kürü iç mesela hem adet söktürücü o hem ödem atıyorbenim ayak parmaklarımda öyle oldu işte ellerimi sıkınca da acıyor nasıl gidecem bu ödemler kendime aklım çalışmıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?