- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.221
Anladım canimkio veriyordum diğer hafta artı görüyordum çok canım sıkıldı listeyi de etkiliyorum diye bıraktım canım inan 2 aydır ekmek tüketmeme diyet yapmamama rağmen yarışmadaki gibi kilo almadım sanırım stres etkiledi beni migren ataklarım da devam ediyor
2ay oldu daha canimKontrol ederiz ne zaman mezun oldun listeye giremezsen de buki munter gibi aday listesine alırız kuzum
Evet versinler benim şu anki aklım olsa hep fit kalırdım bir örnek yoktu annem hep zayıftı ama ben okuldan sonra değiştim
Geçmiş olsun canım. Ne yapayım yeni uyandım işe koşacam annemde kaldım dün
kizin nerde kaliyo canim ?kızlar günaydın 4 gündür gelemedim kızımla ilgilenmek istedim telefonu elime hiç almadım. pazar günü bıraktım kızımı ama gerçekten çok zormuş Allahım hiç bi yavruyu annesinden ayırmak zorunda bırakmasın, kızıma yansıtmamaya çalışıyolar devamlı gezip aktive yaptırıyorlar ama bana çok zor oldu ev bomboş, dün işe gelemedim gün boyu ağlamaktan ama Allahtan kısa 11 günümüz kaldı
bende geldim ama başlayamıyorum bir türlü baş ağrım var uykumu alamadım sankiben işe geldim bilee çalışmaya baslıcam birazdan
o ne demek kikaptinn geçmiş olsun kuzum ....
kızlar günaydınlaaaa.r.
dünki egzersizerden sonra bu sabah karın kaslarım ağrıyor ..işe yaradı sanırım..
NO PAİN NO GAİN :)) doğru sözzmüş..
15 DK LESLİE YAP EVDE 40 DK YÜRÜYÜŞE DENK GELİR28.05.2018 menüm
sabah
1yumurta 1 kk light peynir 1beyaz çay 2ince dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık közlenmiş k biber
ara. 1 anamur muz
öğlen.
6 kaşık et kavurma 2dilim ekmek 2 bardak ayran
ara. 3 kepekli etimek
ara. 1beyaz çay
akşam
salta közlenmiş k.biber 1bardak ayran
ara.: misafirlikte olduğum için yapamadım iki meyve hakkım vardı..
*** diyetimi 3 gündür birebir uyguluyorum ancak sporda diyetisyenimin talimatına göre eksik kalıyorum maalesef...
günlük 40 dk yürümem gerekiyor ancak akşam yemek sonrası: oğlumla ilgileniyorum yemek topla kaldır oğlumu uyuturken uyuya kalıyorum..çünkü ikindinleri oğlumu bahçeye inip koşturuyorum peşinden ve baya yoruluyorum ama eğlenmek pahabiçilemez :))
SAYILI GÜN HEMEN GEÇER KUZUMkızlar günaydın 4 gündür gelemedim kızımla ilgilenmek istedim telefonu elime hiç almadım. pazar günü bıraktım kızımı ama gerçekten çok zormuş Allahım hiç bi yavruyu annesinden ayırmak zorunda bırakmasın, kızıma yansıtmamaya çalışıyolar devamlı gezip aktive yaptırıyorlar ama bana çok zor oldu ev bomboş, dün işe gelemedim gün boyu ağlamaktan ama Allahtan kısa 11 günümüz kaldı
ADAY LİSTESİNE ALIRIZ SENİ LİSTEYE DÖNMEK İÇİN 6 AY GEÇMESİ GEREKLİAnladım canim
2ay oldu daha canim
kuzum Allah kavuştursun..kızlar günaydın 4 gündür gelemedim kızımla ilgilenmek istedim telefonu elime hiç almadım. pazar günü bıraktım kızımı ama gerçekten çok zormuş Allahım hiç bi yavruyu annesinden ayırmak zorunda bırakmasın, kızıma yansıtmamaya çalışıyolar devamlı gezip aktive yaptırıyorlar ama bana çok zor oldu ev bomboş, dün işe gelemedim gün boyu ağlamaktan ama Allahtan kısa 11 günümüz kaldı
ayy bıraktın mı kızını kuzumkızlar günaydın 4 gündür gelemedim kızımla ilgilenmek istedim telefonu elime hiç almadım. pazar günü bıraktım kızımı ama gerçekten çok zormuş Allahım hiç bi yavruyu annesinden ayırmak zorunda bırakmasın, kızıma yansıtmamaya çalışıyolar devamlı gezip aktive yaptırıyorlar ama bana çok zor oldu ev bomboş, dün işe gelemedim gün boyu ağlamaktan ama Allahtan kısa 11 günümüz kaldı
bnde burnumu cekmekten calışsamıyormbende geldim ama başlayamıyorum bir türlü baş ağrım var uykumu alamadım sanki
o ne demek ki
15 DK LESLİE YAP EVDE 40 DK YÜRÜYÜŞE DENK GELİR
SAYILI GÜN HEMEN GEÇER KUZUM
ramazandan sonra gelirim bak böyle tekliflerle gelme banaCanım sen gel ben tartayım senıbıde cayımı ıcersın tatlıda soylerım ıstersen ıskenderde yerız
yarım ekmek sandviçmiBugunku menumSchonerDuft
Sahur yarım ekmek sandvıc ve cay
Aksam 2 kepce tarhana corbası
4 5 yk cıger kavurması
4 yk pılav
Mınıcık 2 yudumda pıde yıyebılırım.
Ara 2 3 fıncan cay
afiyet olsun akşam menülerimiz çok benzeşiyo28 mayıs
Kahvalti
Tereyaginda yumurta
5 zeytn 3 tane burgu peynir
1 dilim pide
Ogle.
10 tane yaprak sarmasi
Aksam
1 porsiyon iskender
1 kase salata
1 minnak lokma kunefe
2 litreden fazla su
Spor 1 saat yuruyus
resim atılcak bi evrede değildi saten giydirdiler üstüme iğnelediler heryanımı gelinlik namına bişey yoktu ortadaSanmıyorum eksileri görmek bana hayal geliyor
bana da resim at bari
Yok Canım gelmiyor . Sporlar ne durumda dönecek misin takıma
12 yaşında olsun canım şimdi hemen verebilir onlara örnek olmak için kilo verebilirsin aslında 12 yaşında 10 kilo fazlası var sağlığı için se vermesi lazım
günaydın kuzum nasıl oldun etki etti mi ilaç biraz olsungünaydın kızlar gelemedim kac gündür nasılsınızzz
hastaydım az biraz toparladım sayılır
ikindilerdekki koşturman spor niyetine geçebilir mi ki belki28.05.2018 menüm
sabah
1yumurta 1 kk light peynir 1beyaz çay 2ince dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık közlenmiş k biber
ara. 1 anamur muz
öğlen.
6 kaşık et kavurma 2dilim ekmek 2 bardak ayran
ara. 3 kepekli etimek
ara. 1beyaz çay
akşam
salta közlenmiş k.biber 1bardak ayran
ara.: misafirlikte olduğum için yapamadım iki meyve hakkım vardı..
*** diyetimi 3 gündür birebir uyguluyorum ancak sporda diyetisyenimin talimatına göre eksik kalıyorum maalesef...
günlük 40 dk yürümem gerekiyor ancak akşam yemek sonrası: oğlumla ilgileniyorum yemek topla kaldır oğlumu uyuturken uyuya kalıyorum..çünkü ikindinleri oğlumu bahçeye inip koşturuyorum peşinden ve baya yoruluyorum ama eğlenmek pahabiçilemez :))
canım Allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer inşallah üzülmekızlar günaydın 4 gündür gelemedim kızımla ilgilenmek istedim telefonu elime hiç almadım. pazar günü bıraktım kızımı ama gerçekten çok zormuş Allahım hiç bi yavruyu annesinden ayırmak zorunda bırakmasın, kızıma yansıtmamaya çalışıyolar devamlı gezip aktive yaptırıyorlar ama bana çok zor oldu ev bomboş, dün işe gelemedim gün boyu ağlamaktan ama Allahtan kısa 11 günümüz kaldı
kizin nerde kaliyo canim ?
kuzum Allah kavuştursun..
sana tavsiyem >: hem kendin hem kızının iyi hissetmesi için
ona günlük notlar yaz..hissettiğin duygu düşünceleri kaleme dök: hem sen rahatlarsın hem kuzuna ilerde '' bak sen miniciktin sen dedenlere gezmeye gittin ve ben seni çok özledim bunlarda taa o zamanlardan kalma'' her daim seni çok seviyorum ve özlüyorum ...
gibi içini ona dökebilrisin..
ben oğlum uyanmadan işe geldiğim zamanlarda onun başucuna notlar bırakıp uyandığında anneme okumasını rica ediyorum henüz tam olarak anlayamasa da ...
bazen bir de balon koyuyorum bazen boya kalemleri vs..
önemli olan hissiyat ayrılıklar olmasa ama mecburiyetler var..
üzülme bak ağlamak fayda değil onu niçin bi şeyler yap..
bu arada kuzun ne kadarlıktı?
inşallah tatlımSAYILI GÜN HEMEN GEÇER KUZUM
ayy bıraktın mı kızını kuzum
üzülme sende o yokken evdeki işlerini halledersin kendine ugrasıcak seyler bul zaman cabuk geçer inşallah hemencik kavusursubuz
amin canım inşallahikindilerdekki koşturman spor niyetine geçebilir mi ki belkiafiyet olsun akşam az gibi geldi sabaha göre
canım Allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer inşallah üzülme
bayram temizliği bence de yap cıksın aradanmemlekete annemlere bıraktım canım 2 haftalığına
bende her ay dönümünde resim çekip o resimin arkasına o ay'ı anlatan notlar yazıyordum ama senin fikirde güzel yaparım kızım bu arada 21 aylık
inşallah tatlım
bıraktım kuzum zaten kendimi gezmeye ve temizliğe vuracam
yok kuzum aynı öksürüğümü fln kesmedi hiç ama yavas yavas düzeliyorm daaha iyiyim en azından enerjim yerine geldi ve cok acıktımramazandan sonra gelirim bak böyle tekliflerle gelme banadün yedim zati iskender
yarım ekmek sandviçmihmm güzelmiş çok doyurucu
afiyet olsun akşam menülerimiz çok benzeşiyo
resim atılcak bi evrede değildi saten giydirdiler üstüme iğnelediler heryanımı gelinlik namına bişey yoktu ortadadantelimi de değiştirdim ek fiyat oldu
günaydın kuzum nasıl oldun etki etti mi ilaç biraz olsun
Allah kavustursun canim.. hemencik gecer 11 günmemlekete annemlere bıraktım canım 2 haftalığına
bayram temizliği bence de yap cıksın aradankeşke bende yapabilsemm
tugbaFB kızın ile oğlum aynı ..
her şeyi anlayabilecek yaşta...
bu ay birden büyüdü gibi oldu benim oğlum da..
Rabb im hayırlar yazsın sağlık versin inşaallah...
poncikbirgelincik
keşke sayılsaaaaaaaa koşturmaca...
kilo aldıım ya önceki hafta bu hafta o sebeple akşamları salata var..10günün 4günü sadece salata var.. adetli olduğumdan salatayı ardarda yiyiorum ki oruçlu olunca gözüm de midem de aç olmasın diye..
yoksa bi salata bi kurubaklagil bi sebze yapardım :)
bu akşam ve yarın akşam eşimin iş arkadaşlarıyla iftira gidiyrouz ..
dikkatli yemem gerek ..
sınır dışında çıkmamam gerek..
yüksek ihtimal ya balık ya et yiyecem...
iki gün sağlam spor yapmam gerek....
saol kuzum amin inşallahAllah kavustursun canim.. hemencik gecer 11 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?