- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.961
kızlar ya ben verdiğim kiloları üst tarfaımdan veriyorum ve azda göbişten verdim. kollarımın iç kısmında çatlak oldu sarkacak gibi.. bacakalrımda da kırmızı kırmızı çatlaklar başladı. kilo vermeye başlayınca oldu kırmızı çizgiler. üffff eşim verde o önemli değil. hem daha iyi açık giymezsin diyo. zaten mayo filan bu çatlaklarla hayatta giyemem yaaa. utanmasam fotosunu koyacam harita gibi.
kızlar her ne kadar bildirimde 700 gram görünse bile, ben tatil dönüşü 700 gram fazlaydım yolculukdu istanbul kaçamaklarıydı sporsuz susuz günlerden sonra öle olmuştu. umutsuzluğa kapılmadım ve sabh yedim akşam salata yada elma yedim yada yoğurt. ve aldıklarımla birlikte 1400 vermiş oldum aslında bu hafta. ama ne varki keşke haftasonu almasaydım da bildirimimde 1400 olsaydı. kilo verme tarihimde ilk olurdu. neyse inşallah haftaya da 800 veririm. hedef 76 olsun haftaya inşallah. şize söz veriyorum haftaya 76 olicimm inşallah. olmazsam bana ceza veriniz pliiizzz.
kızlar ya ben verdiğim kiloları üst tarfaımdan veriyorum ve azda göbişten verdim. kollarımın iç kısmında çatlak oldu sarkacak gibi.. bacakalrımda da kırmızı kırmızı çatlaklar başladı. kilo vermeye başlayınca oldu kırmızı çizgiler. üffff eşim verde o önemli değil. hem daha iyi açık giymezsin diyo. zaten mayo filan bu çatlaklarla hayatta giyemem yaaa. utanmasam fotosunu koyacam harita gibi.
sırf ders çalışabilmek için okula çok erken gittimm ve sınav bana göre güzel geçti yapamadığım soru yok. 1 kiloda verdim buda süperr mutluluk hotmonum tavan yapması gerekirken sevgili olayına gelince stopluyo hormonum fena halde damara bağlayasım var kendimidua edinde arasın yuffeeenn yaa bıktırdım sizide bu sevgili muhabbetinden. ama napiim bi buraya pöykürebiliyorumm
bide anlayamadığım bi durum var 1 kilo vermiş olmama rağmen %lik oran niye düşükkine:26::26::26:
öznur nasılsın canım
kızlar yeni geldim.okuldaydım cıkınca kuzenlerle biraz gezdik dolastık eve geldim evdede misafir vardı ancak girebiliorum nete neler yaptınız bensiz
al işte bi damarlık olay daha. niye bnmle gezcek bi kuzenim yokk
cnm gerçekten çok iyi oluyo.ben kolay arkadaşlık kurabilen birisi değilim.başlarda biraz soğuk davranırım.öyle canım cicim olamam.kuzenler benim arkadaşlarım gibi hep onlarla takılıorm zaten ii oluo.bu arada erkek ark ım yarın dönüo mutluyum huzurluyum:))
senin adına sevindim.darısı bnm başıma.umarım güzel haberler alırım
sen naptın canım?konuştun mu hiç?ben geçmişi okuyamadım da
cnm şöyle bir durum var siz çıkıyosunuz.ilgisi var ki çıkıyosunuz.ya da eskiden beri mi böyleydi şimdi mi böyle oldu.sorunları mı var ailesiyle ya da işiyle ilgili.bunlar da çok etkiler.sen sabırlı davrancaksın bu gibi durumlarda.alttan alcaksın.bişeyler yapmaktan ziyade buluştugunuzda birbirinize odaklanın.bir cafede oturun muhabbet edin.gezin.yani illa birşey yapmak değil paylaşım.sizin konuşmaya ihtiyacınız var.yok hyr.masıl davranmam gerektiği hakkında bi bilgim yok aslında ona çok yükleniyorum kendi düşüncelerimde ama bende çok hata var sanırım
1)konuşacak konu bulamıyorum
2)her buluştuğumuzda ne yapsak kii düşüncesi mevcut
3) hesabı erkek öder mantığı çok ters geliyo bana ama onunda maddi durumunu düşünüp şunu yapalım bunu yapalım demesemde vırt zırt geziyo sürekli para harcıyo
bi erkeğin ilgisini nasıl üstünüze toplarsınız?
cnm şöyle bir durum var siz çıkıyosunuz.ilgisi var ki çıkıyosunuz.ya da eskiden beri mi böyleydi şimdi mi böyle oldu.sorunları mı var ailesiyle ya da işiyle ilgili.bunlar da çok etkiler.sen sabırlı davrancaksın bu gibi durumlarda.alttan alcaksın.bişeyler yapmaktan ziyade buluştugunuzda birbirinize odaklanın.bir cafede oturun muhabbet edin.gezin.yani illa birşey yapmak değil paylaşım.sizin konuşmaya ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?