Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya ben verdiğim kiloları üst tarfaımdan veriyorum ve azda göbişten verdim. kollarımın iç kısmında çatlak oldu sarkacak gibi.. bacakalrımda da kırmızı kırmızı çatlaklar başladı. kilo vermeye başlayınca oldu kırmızı çizgiler. üffff eşim verde o önemli değil. hem daha iyi açık giymezsin diyo. zaten mayo filan bu çatlaklarla hayatta giyemem yaaa. utanmasam fotosunu koyacam harita gibi.

Merhaba, İyi akşamlar 14.takımın fıstıkları
Bugün ki menümü yazayım size,
Sabah ; kalkınca 2 bardak su
1 dilim ekmke, bir dilim peynir, domates, salatalık, bol yeşillik.
Ara: yok, kahve içtim
Öğle: 2 bardak su, 1,5 dilim pizza
Ara: yok evden bişiler atmayı unutmuşum çantama ya
Akşam: brokolili bol ekşili salata, çok az da ekmek 1 dilimden azdı sanırım.

Bugünü böyle bitirdim gece yatmadan süt de içiyorum.Çünkü benim hemen gözlerimin altı filan morarıyo dyt.de bana bunu söylemişti.

Yarın sınavım var tekrarlarımı yapmam lazım kızlarr, inşallah iyi geçer de kurtulurum artık.

Hadi görüşürüz pazartesi, veya gelebilrisem hftasonu..

Ya çatlaklar daha öyle kırmızıyken müdahale edildiğinde etkili oluyormuş diye duymuştum biberiye yağı, portkal yağı filan ama tam olarak nasıldı bilmiyorum canım bir araştır bir de hareket yap sarkmazsın da, çatlak da olmuyo nemlendir vücudunu bol bol ben de olmadı hiç mesela spor da yaptım yeni bıraktım sporu tavsiye ederim

150 şınav yada mekik

canım o çatlaklar beni öldürecek
kesin bir çözümüde yok malesef

sırf ders çalışabilmek için okula çok erken gittimm ve sınav bana göre güzel geçti yapamadığım soru yok. 1 kiloda verdim buda süperr mutluluk hotmonum tavan yapması gerekirken sevgili olayına gelince stopluyo hormonum fena halde damara bağlayasım var kendimi dua edinde arasın yuffeeenn yaa bıktırdım sizide bu sevgili muhabbetinden. ama napiim bi buraya pöykürebiliyorumm

bide anlayamadığım bi durum var 1 kilo vermiş olmama rağmen %lik oran niye düşükkine:26::26::26:

canım aramasını bekleme sen ara konuş artık ne olacaksa olsun sende yolunu gör canım en iyisi bu bence

kızlar yeni geldim.okuldaydım cıkınca kuzenlerle biraz gezdik dolastık eve geldim evdede misafir vardı ancak girebiliorum nete neler yaptınız bensiz

al işte bi damarlık olay daha. niye bnmle gezcek bi kuzenim yokk

cnm gerçekten çok iyi oluyo.ben kolay arkadaşlık kurabilen birisi değilim.başlarda biraz soğuk davranırım.öyle canım cicim olamam.kuzenler benim arkadaşlarım gibi hep onlarla takılıorm zaten ii oluo.bu arada erkek ark ım yarın dönüo mutluyum huzurluyum:))

senin adına sevindim.darısı bnm başıma.umarım güzel haberler alırım

ohhh yürüyüşümüde yaptım ama yarın yataktan nasıl kalkacağım bilmiyorum aerobik çok yordu ve bence aerobik ve step zayıflatır inanırmısınız ben yürüyüş yapıyorum hamlamam diyordum ama maalesef öyle olmadı karnım midem kalçam bir ağrıdı böyle böyle kas yapacam

sen naptın canım?konuştun mu hiç?ben geçmişi okuyamadım da

yok hyr.masıl davranmam gerektiği hakkında bi bilgim yok aslında ona çok yükleniyorum kendi düşüncelerimde ama bende çok hata var sanırım
1)konuşacak konu bulamıyorum
2)her buluştuğumuzda ne yapsak kii düşüncesi mevcut
3) hesabı erkek öder mantığı çok ters geliyo bana ama onunda maddi durumunu düşünüp şunu yapalım bunu yapalım demesemde vırt zırt geziyo sürekli para harcıyo

bi erkeğin ilgisini nasıl üstünüze toplarsınız?

cnm şöyle bir durum var siz çıkıyosunuz.ilgisi var ki çıkıyosunuz.ya da eskiden beri mi böyleydi şimdi mi böyle oldu.sorunları mı var ailesiyle ya da işiyle ilgili.bunlar da çok etkiler.sen sabırlı davrancaksın bu gibi durumlarda.alttan alcaksın.bişeyler yapmaktan ziyade buluştugunuzda birbirinize odaklanın.bir cafede oturun muhabbet edin.gezin.yani illa birşey yapmak değil paylaşım.sizin konuşmaya ihtiyacınız var.

ailesiyle ilgili sorunları var tamam ama arkadaşlarıyla çok zaman geçirirken ben neden ikinci plandayım :/ ayrılmak istediğimde gerekirse zaman tanıyalım dedi ama ilgisizlikte kötü oluyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…