- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.001
babamın bizimle ilişiği yok zaten tek kumar değil her pislik var ben şu yaşıma geldim bi iğnesini görmedimCanım annen ve siz nasıl karsiliyor peki hata yaptiginin farkinda degilmi ki devam ediyor, benim son sansim kendiside soyledi tum mac uygulamalarini sildi telefonundan bir daha olursa yolu mahkemede alicaz
cok sevindim canim nasil gecti dönem orda hayatin nasil anlatsana biraz
İyiyim canım ama yormuyorum kendimi bebeği bile yanıma getiriyorlar o kadar abarttım yanieşimed dünden beri şekerim diye seviyo beni
napıyosun nasıl oldunnnn
Aslında zor oldu canım ilki çok kolaydı rahat şartlarda bi doğumdu ikincide dokularda çok yapışıklık olmuştu biraz uzun sürdü ameliyat ama yine de sıkıntı çıkmadı ama 3. De ameliyat 4 saat sürdü mesane yırtıldı rahim yırtıldı kordonları bağlamak zorunda kaldı vs. vs. Tabi iyileşme sürecide uzun ve zor oldu. Göbek olayına gelince ilk çocukta hiç kalmadı ikinciden sonrada epey toparlanmıştı ama ikinci 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım belki tam toparlansa vücut daha iyi olurdu 3. De ise alt karın var ve zayıflayıncada sarkma şekline geldi belim 73cm. Küçük oğlan 8,5 aylık belki adet olduktan sonra biraz daha toparlanırım bayram sonunda pilatese de başlamak istiyorum.yağ oranı çok önemli : kastan veya sıvıdan kaybedince beden incelmiyor küçülmüyor ..
ben yağdan verip vermediğimi göbeğimden anlıyorum..
3sezeryan :peki kuzum nasıl oldu zor oldu mu..
benim ilk oğlum sezeryan ..onda bile lök diye göbek var..katman katman... sezeryan deyince korkuyorum ikinci üüçüncü cesaret işi çocuklar da :)
Jamping jack candır ya 1km yürüyüp sahanın içinde 3 tur koşup 50 jamping jack yapıyorum evde olursam 100 jumping 2525 mekik 25 sinav yapabildiğim kadar sumo squat yapıyorum. Bunu 3 set halinde yapıyorum işe yarıyor mu tartıda hayır sebebi çözemedim dahaNasıl yapıyorsunuz ne kadar
Ben bugün yaptım jumping jack Jillianda vardı ya zaten mecbur
1250 ü geçmiştir bence . Ama ye ihtiyacın var . Sana diyet yasak . Toparladın mı birazBende menümü paylaşayım
Sabah 8:00
1 dilim peynir 2 etimek
1 haşlanmış yumurta
Domatesli semizotlu salata 1 tk zeytinyağ ile
11:00
Yaseminli yeşil çay 1 hurma 3 fındık
13:30
4 kaşık taze fasulye
2 hamburger köftesi büyüklüğünde ev köftesi
Salata yağsız
1 bardak ayran
17:30
1 sütlü nescafe şekersiz tabiki
19:00
1 avuç kiraz
20:20 eşimle iftar
Izgara balık salata
01:00
100ml badem sütü
Tahminen 1250 kaloriyi geçmemiştir. Toplamda 1 saat yürüyüş(2 parça halinde sabah ve öğle)
Sevgiler
Fark ettim kuzum yazmayınca .canım hiç keyfim yoktu bu aralar eşimle alakalı problemlerimiz oldu o yüzden buraya da yazmak içimden gelmedi sen napıyosun nası
kuzum çok güzel kilo vermişin maşallah sanalisteni paylaşırmısın bende ramazan sonrası yapmak istiyorum son kilolarımıda veriyim bitsin artık
Hamurlu şeyler yasak mı peki ?günaydın kızlaarrrr dün doktordaydım şekerim azıcık yüksek cıktı doktor diyet verdi
siz napıyosunuz kuyamadım geçmişi var mı bi yaramazlık
Var birşey sorarsan sevinirim yazarim özeldenTabi canim alabilirim önerini ama asıl tahlil sonuçlarıni bi goreyim ona göre konuşuruz kuzum yinedr a sormami istedigin bisey varsa yazabilirsin canim ozelden de elimden bisey gelirse seve seve yardimci olurum
Kuzum çok haklısın. Benim kuzenin eşi diş drsi o böyle şeylere takıldı sıfır arabasını evini ve muayne hanesini kaptırdı ve 3 4 sene kadar kirada kalmak zorunda kaldılar ki halen borç ödüyorlar 10 sene gibi bir zamandan bahsediyorum. Hatasını anlayıp anlamadığını sen daha iyi bilirsin eğer anladı ise destek olman gerekiyor tabi önce burnu iyice surtmeli.kızlar kaç gündür içim içimi yiyor sizede sıkıntımdan kısaca bahsetmek istiyorum işin içinden çıkamıyorum çünkü, eşim iddia oynar ama ben oynadığı rakamları düşük sanıyodum hobi niyetine ama C.tesi günü ciddi boyutta olduğunu bankadan gelen mesajı tesadüfen görmemle öğrendim bunun için kredi çekmiş hemde 2 senelik, bende çok büüyük tepki verdim doğal olarak rıskımızı nelere yatırıyosun, ben geleceğimiz için para biriktirip bişeylerden kıstıkça sen nerelere yatırıyosun diyerek evde büyük bi deprem oldu. yeminler etti ben sen farketme diye kapatmak için oynadım ama oynadıkça kaybettim ve içinden çıkamadım falan filan anlattıda anlattı, bende ailene söyleyecem dedim ve ablasıyla abisine anlattım abisi her ne kadar benim yanımda olsada ablası için gayet normalmiş gibi karşıladı beni olayı büyütmekle suçladı bende kendisiyle tartıştım (kendisi aldatılmış,dayak yemiş, eşi kumar oynamış affetmiş ama iyiki affetmiş çünkü şimdi çok mutluymuş benim ki basitmiş bi kaç aya ben kapatabilirmişim o borcu şükretmeliymişimde aldatma değilmiş falan filan)
ya sizcede olay bu kadar basit mi, benmi abartıyorum yoksa? bi hemcinsimden bu konuyu bu kadar normalleştirmek beni gerçekten üzdü hala inanamıyorum eşim bunu nasıl yapar diye
Kuzum bende bilmiyorum regli olunca gidicem büyük ihtimal ile var dedi dr varsa ameliyat olcam . Fizik tedaviye de gittim kızdı dr bana eğri duruyorsun dedi . Sırt egzersizleri yapmam gerekiyormuş bir ilaç içinde sinirlerini yatıştırır dedi kilo da verirsin bununla dedi bakalım sonuç ne olacak
Kuzum benim geçmişim çok bu konuda kaç dr gezdiğimi bende bilmiyorum ki o kadar tedaviye de sonuç ortada hayırlısı allah bana dayanma gücü versin diyorum artıkSelam kızlar konulari geriden takip ediyorum hayatida boyle arkasindan bakiyorum nezaman normale doncem bi fikrim yok. 11 aylik bi kizim var is okul ev yetisemiyorum okul bitsin rahatliycam kafasi var tahammulumun sonundayim.. bugun komsulardan birisi matkapla delmeli civi cakmali isler yaptı kızim uyuyamadı miz miz oldu.surekli kucagimdaydi odalari gezdik 10 kilo ciddi yoruyor artik. gecen sabah yataktan kalkamadim belim tutulmuştu .@kaptiin durumlar boyle bende burada cok guzel motive oluyorum surekli girip yazışmak fikir almak dert ortagi olamak istiyorum ama girsem 2 mesaj okuyup cikmak zorunda kaliyorum .
Insallah benim kiz yurur kendi kendine oyunlar kurar telefonu gorunce bana vee diye dunyalari yikmazda rahat zaman gecirebilirim..
SchonerDuft canim Allah buyukur bu mubarek gunlerde bol bol dua etmek lazim.. tedavini bi kac doktorla goruserek planlaman daha iyi olur nacizane tavsiyem.. ozel hastanede bana ambiane tabirle yazayim kısırsın dediler sukurler olsunki 2. Gittigim doktor testleri tekrarlardı sacmalamis size bunu diyen dedi.. tabiki seninkide oyledir diye degil ama neler gorup duyuyoruz o yuzden karnim agrisa doktorun verdigi ilaci doktor arkadasima sorup teyit ettiririm...insallah Rabbim tez vakitlerde kucagını miskokularla doldursun.
tugbaFB canim 20 bin gibi bi borc ve kumara gitmis belki soylemedigi bi miktar daha vardir..onu kapatayim derken diger yeri acarak meblayi daha da yukseltmis olabilir esin iyice arastir .. bu tip seyler bagimlilik olabilir ona karsi anlayisli olup destek olmanla bu gunleri cok rahat atlatirsin ama sana tavsiyem asla takibi birakma 3 yil 5 yil sonra bi 50 bin borcla karsina cikabilme ihtimali var huzurunuda kacirma guven nasil tamir edilir bilemiyorum zaman ilacidir insallah ..Allah kolaylik versin en cokta o kadar para nasil olurda bosluga verilir anlayamiyorum.
drdotty canim sen nasil oldun menunu gordum gene temkinlisin sayiyla hersey ben hasta oldugumda hiic dusunemem 10 kiraz yemeyi bikilo yer cikarim ) yuruyus bile yapmissin maasallah sana
kaptinn seker dikkat edildiginde sorun olmayan bi durum.. doktorun dedigi gibi beslenerek sorun olmaz diye umuyorum
En şeker kaptan bizim kaptan ikicanlısından hemde
Jamping jack candır ya 1km yürüyüp sahanın içinde 3 tur koşup 50 jamping jack yapıyorum evde olursam 100 jumping 2525 mekik 25 sinav yapabildiğim kadar sumo squat yapıyorum. Bunu 3 set halinde yapıyorum işe yarıyor mu tartıda hayır sebebi çözemedim daha
1250 ü geçmiştir bence . Ama ye ihtiyacın var . Sana diyet yasak . Toparladın mı biraz
Fark ettim kuzum yazmayınca .
Hamurlu şeyler yasak mı peki ?
Var birşey sorarsan sevinirim yazarim özelden
Kuzum çok haklısın. Benim kuzenin eşi diş drsi o böyle şeylere takıldı sıfır arabasını evini ve muayne hanesini kaptırdı ve 3 4 sene kadar kirada kalmak zorunda kaldılar ki halen borç ödüyorlar 10 sene gibi bir zamandan bahsediyorum. Hatasını anlayıp anlamadığını sen daha iyi bilirsin eğer anladı ise destek olman gerekiyor tabi önce burnu iyice surtmeli.
Kuzum bende bilmiyorum regli olunca gidicem büyük ihtimal ile var dedi dr varsa ameliyat olcam . Fizik tedaviye de gittim kızdı dr bana eğri duruyorsun dedi . Sırt egzersizleri yapmam gerekiyormuş bir ilaç içinde sinirlerini yatıştırır dedi kilo da verirsin bununla dedi bakalım sonuç ne olacak
Kuzum benim geçmişim çok bu konuda kaç dr gezdiğimi bende bilmiyorum ki o kadar tedaviye de sonuç ortada hayırlısı allah bana dayanma gücü versin diyorum artık
Menüler coştu. Bulgur pirinç makarna yiyorum haftada bir şekilde sebze yiyemiyorum bu ara . Aslında bu ara düzgünde beslenemiyorum gibi . Kabak çekirdeği yiyorum . 2 gün protein yiyorsam 3.gün hafif yiyorum . Yumurta yiyemiyorum sıcaklar başladı. Genelde peynir domates karpuz şeklinde yiyorum . O eski düzen bozuldu kısaca eskiye dönebilsem muhteşem olacakBeslenme nasıl gidiyor peki menülerini nasıl hazırlıyorsun
Menüler coştu. Bulgur pirinç makarna yiyorum haftada bir şekilde sebze yiyemiyorum bu ara . Aslında bu ara düzgünde beslenemiyorum gibi . Kabak çekirdeği yiyorum . 2 gün protein yiyorsam 3.gün hafif yiyorum . Yumurta yiyemiyorum sıcaklar başladı. Genelde peynir domates karpuz şeklinde yiyorum . O eski düzen bozuldu kısaca eskiye dönebilsem muhteşem olacak
oooo süper hizli yasiyoruz desene... vallah iyi yapmissin canim ne cekcen öylelerini gez toz hayatini yasa ohhh mis gibi okul Hayati gibisi yok zaten...İlk dönem daha zordu ama bu dönem daha çok alıştım tempoya baya yoğun geçti canım ya
Bazen kendime nefes alacak vaktim yoktu ama genellikle başardığımı düşünüyorum
Zaten staj için İngiltereden kabul aldım seneye de oradayım çok popüler bir hocadan kabul aldım benim geleceğim için iyi olacak onunla çalışmak
Onun dışında güzel arkadaşlar edindim, güzel yerler gezdik beraber
Bir tane sevgilim oldu ama cimri ve aksiydi dayanamadım ayrıldım
En son başka bir çocukla görüşmeye başladım asistan burada ama o da çok değişken, bir günü bir gününe uymuyor en son rest çektim ona da katlanamadım öyle kaldı işte hiç düzgün adam kalmamış yav
Ailemi özledim bir de çok artık yeter bir gidip sarılsam şöyle
Sende ne var ne yok yenilikler
Zaten ufak tefek biz ikimizde oynardık ama bu başka birde öğrenmeseydim kesin oynamaya devam ederdi cunku maasindan sadece 250 lira kaliyor(20 bin kredisi) mecbur gecinemediginden yeni hayallere kapilacakti. Bana karsi cok mahcup ama bi o kadarda rahatlamis konusuyorum ama mesafeli bende kendimi alisverise vurdum
mecburen ekledim kuzum bunları menüye sporum düzenli . sebze yiyemiyorum sadece bu aralar içim almıyor suyu da azalttım birde bi ton ilaç kullnıyorum illa etkisi vardır .İşte ondan ilerlemiyor kuzuş
Bir ara motivasyonun tavan yapıyor sonra ara kaçamaklar olunca tabi
Gerçi kaçamak olur bir gün olur ama sonra eskiye dönmek lazım
Ben de bugün hayatımda ilk kez pırasa yaptım annem görse oturup güler kahkahayla herhalde çünkü hiç pırasa yemem ben
babamın bizimle ilişiği yok zaten tek kumar değil her pislik var ben şu yaşıma geldim bi iğnesini görmedim
annem benim düğünümden sonra boşanmak istiyor biz zaten aynı evde kanlı bıçaklı gibiyiz gerçi ben artık görmezden geliyorum da o çok yüzsüz
tugbaFB senin eşin bence hatasının farkına varmış bidaha tekrarlamaz öyle düşünüyorum baksana sana farkettirmeden kapatmaya calışmış zaten benim babam borç yapıp yapıp annemden ister
iddia oynadığı sitede hesap var oraya para atıp o şekilde oynamış o hesaba baktım sıfırlanmış sonra tüm banka bilgilerini kontrol ettim, başka kartı varmı diye her yere baktım (hazırlıksız yakalandığı için saklama fırsatı olmadı diye düşünüyorum tabi iş yerinde saklamıyorsa) benim aklıma o an bunları yapmak geldi canım senin aklına başka bişey geliyorsa onlarıda yaparımSelam kızlar konulari geriden takip ediyorum hayatida boyle arkasindan bakiyorum nezaman normale doncem bi fikrim yok. 11 aylik bi kizim var is okul ev yetisemiyorum okul bitsin rahatliycam kafasi var tahammulumun sonundayim.. bugun komsulardan birisi matkapla delmeli civi cakmali isler yaptı kızim uyuyamadı miz miz oldu.surekli kucagimdaydi odalari gezdik 10 kilo ciddi yoruyor artik. gecen sabah yataktan kalkamadim belim tutulmuştu .@kaptiin durumlar boyle bende burada cok guzel motive oluyorum surekli girip yazışmak fikir almak dert ortagi olamak istiyorum ama girsem 2 mesaj okuyup cikmak zorunda kaliyorum .
Insallah benim kiz yurur kendi kendine oyunlar kurar telefonu gorunce bana vee diye dunyalari yikmazda rahat zaman gecirebilirim..
SchonerDuft canim Allah buyukur bu mubarek gunlerde bol bol dua etmek lazim.. tedavini bi kac doktorla goruserek planlaman daha iyi olur nacizane tavsiyem.. ozel hastanede bana ambiane tabirle yazayim kısırsın dediler sukurler olsunki 2. Gittigim doktor testleri tekrarlardı sacmalamis size bunu diyen dedi.. tabiki seninkide oyledir diye degil ama neler gorup duyuyoruz o yuzden karnim agrisa doktorun verdigi ilaci doktor arkadasima sorup teyit ettiririm...insallah Rabbim tez vakitlerde kucagını miskokularla doldursun.
tugbaFB canim 20 bin gibi bi borc ve kumara gitmis belki soylemedigi bi miktar daha vardir..onu kapatayim derken diger yeri acarak meblayi daha da yukseltmis olabilir esin iyice arastir .. bu tip seyler bagimlilik olabilir ona karsi anlayisli olup destek olmanla bu gunleri cok rahat atlatirsin ama sana tavsiyem asla takibi birakma 3 yil 5 yil sonra bi 50 bin borcla karsina cikabilme ihtimali var huzurunuda kacirma guven nasil tamir edilir bilemiyorum zaman ilacidir insallah ..Allah kolaylik versin en cokta o kadar para nasil olurda bosluga verilir anlayamiyorum.
drdotty canim sen nasil oldun menunu gordum gene temkinlisin sayiyla hersey ben hasta oldugumda hiic dusunemem 10 kiraz yemeyi bikilo yer cikarim ) yuruyus bile yapmissin maasallah sana
kaptinn seker dikkat edildiginde sorun olmayan bi durum.. doktorun dedigi gibi beslenerek sorun olmaz diye umuyorum
En şeker kaptan bizim kaptan ikicanlısından hemde
ben kuzenin kadar güçlü olamam sanırım,hastalık haline gelmiş olabilir tedavi olman gerekebilir diyorum kendisi ablaları yok artık saçmalama diyorlar ama görecez bakalım son şansı 5 liralık bile oynamasında affetmem biliyor bunu göze alıyorsa oynasınKuzum çok haklısın. Benim kuzenin eşi diş drsi o böyle şeylere takıldı sıfır arabasını evini ve muayne hanesini kaptırdı ve 3 4 sene kadar kirada kalmak zorunda kaldılar ki halen borç ödüyorlar 10 sene gibi bir zamandan bahsediyorum. Hatasını anlayıp anlamadığını sen daha iyi bilirsin eğer anladı ise destek olman gerekiyor tabi önce burnu iyice surtmeli.
ooo kimler gelmişleerrrrrDüşünüyorum aslında şu an bile dönebilirim ama tartım yok
Bu aralar evdeyim hep çünkü sınav dönemi ve dersler bitti artık çalışıyorum öyle geçiyor zaman
Ben de sizleri özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?