Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım annen ve siz nasıl karsiliyor peki hata yaptiginin farkinda degilmi ki devam ediyor, benim son sansim kendiside soyledi tum mac uygulamalarini sildi telefonundan bir daha olursa yolu mahkemede alicaz
babamın bizimle ilişiği yok zaten tek kumar değil her pislik var ben şu yaşıma geldim bi iğnesini görmedim
annem benim düğünümden sonra boşanmak istiyor biz zaten aynı evde kanlı bıçaklı gibiyiz gerçi ben artık görmezden geliyorum da o çok yüzsüz

tugbaFB senin eşin bence hatasının farkına varmış bidaha tekrarlamaz öyle düşünüyorum baksana sana farkettirmeden kapatmaya calışmış zaten benim babam borç yapıp yapıp annemden ister

cok sevindim canim nasil gecti dönem orda hayatin nasil anlatsana biraz

İlk dönem daha zordu ama bu dönem daha çok alıştım tempoya baya yoğun geçti canım ya
Bazen kendime nefes alacak vaktim yoktu ama genellikle başardığımı düşünüyorum
Zaten staj için İngiltereden kabul aldım seneye de oradayım çok popüler bir hocadan kabul aldım benim geleceğim için iyi olacak onunla çalışmak
Onun dışında güzel arkadaşlar edindim, güzel yerler gezdik beraber
Bir tane sevgilim oldu ama cimri ve aksiydi dayanamadım ayrıldım
En son başka bir çocukla görüşmeye başladım asistan burada ama o da çok değişken, bir günü bir gününe uymuyor en son rest çektim ona da katlanamadım öyle kaldı işte hiç düzgün adam kalmamış yav
Ailemi özledim bir de çok artık yeter bir gidip sarılsam şöyle
Sende ne var ne yok yenilikler

eşimed dünden beri şekerim diye seviyo beni
napıyosun nasıl oldunnnn
İyiyim canım ama yormuyorum kendimi bebeği bile yanıma getiriyorlar o kadar abarttım yani
Aslında zor oldu canım ilki çok kolaydı rahat şartlarda bi doğumdu ikincide dokularda çok yapışıklık olmuştu biraz uzun sürdü ameliyat ama yine de sıkıntı çıkmadı ama 3. De ameliyat 4 saat sürdü mesane yırtıldı rahim yırtıldı kordonları bağlamak zorunda kaldı vs. vs. Tabi iyileşme sürecide uzun ve zor oldu. Göbek olayına gelince ilk çocukta hiç kalmadı ikinciden sonrada epey toparlanmıştı ama ikinci 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım belki tam toparlansa vücut daha iyi olurdu 3. De ise alt karın var ve zayıflayıncada sarkma şekline geldi belim 73cm. Küçük oğlan 8,5 aylık belki adet olduktan sonra biraz daha toparlanırım bayram sonunda pilatese de başlamak istiyorum.
Keşke hiç bozulmasaydı vücudum ama buna şükür 3 tane aslan gibi oğlum var biraz göbeği hakettim ben

Selam kızlar konulari geriden takip ediyorum hayatida boyle arkasindan bakiyorum nezaman normale doncem bi fikrim yok. 11 aylik bi kizim var is okul ev yetisemiyorum okul bitsin rahatliycam kafasi var tahammulumun sonundayim.. bugun komsulardan birisi matkapla delmeli civi cakmali isler yaptı kızim uyuyamadı miz miz oldu.surekli kucagimdaydi odalari gezdik 10 kilo ciddi yoruyor artik. gecen sabah yataktan kalkamadim belim tutulmuştu .@kaptiin durumlar boyle bende burada cok guzel motive oluyorum surekli girip yazışmak fikir almak dert ortagi olamak istiyorum ama girsem 2 mesaj okuyup cikmak zorunda kaliyorum .
Insallah benim kiz yurur kendi kendine oyunlar kurar telefonu gorunce bana vee diye dunyalari yikmazda rahat zaman gecirebilirim..
SchonerDuft canim Allah buyukur bu mubarek gunlerde bol bol dua etmek lazim.. tedavini bi kac doktorla goruserek planlaman daha iyi olur nacizane tavsiyem.. ozel hastanede bana ambiane tabirle yazayim kısırsın dediler sukurler olsunki 2. Gittigim doktor testleri tekrarlardı sacmalamis size bunu diyen dedi.. tabiki seninkide oyledir diye degil ama neler gorup duyuyoruz o yuzden karnim agrisa doktorun verdigi ilaci doktor arkadasima sorup teyit ettiririm...insallah Rabbim tez vakitlerde kucagını miskokularla doldursun.
tugbaFB canim 20 bin gibi bi borc ve kumara gitmis belki soylemedigi bi miktar daha vardir..onu kapatayim derken diger yeri acarak meblayi daha da yukseltmis olabilir esin iyice arastir .. bu tip seyler bagimlilik olabilir ona karsi anlayisli olup destek olmanla bu gunleri cok rahat atlatirsin ama sana tavsiyem asla takibi birakma 3 yil 5 yil sonra bi 50 bin borcla karsina cikabilme ihtimali var huzurunuda kacirma guven nasil tamir edilir bilemiyorum zaman ilacidir insallah ..Allah kolaylik versin en cokta o kadar para nasil olurda bosluga verilir anlayamiyorum.
drdotty canim sen nasil oldun menunu gordum gene temkinlisin sayiyla hersey ben hasta oldugumda hiic dusunemem 10 kiraz yemeyi bikilo yer cikarim) yuruyus bile yapmissin maasallah sana
kaptinn seker dikkat edildiginde sorun olmayan bi durum.. doktorun dedigi gibi beslenerek sorun olmaz diye umuyorum
En şeker kaptan bizim kaptan ikicanlısından hemde

Nasıl yapıyorsunuz ne kadar
Ben bugün yaptım jumping jack Jillianda vardı ya zaten mecbur
Jamping jack candır ya 1km yürüyüp sahanın içinde 3 tur koşup 50 jamping jack yapıyorum evde olursam 100 jumping 2525 mekik 25 sinav yapabildiğim kadar sumo squat yapıyorum. Bunu 3 set halinde yapıyorum işe yarıyor mu tartıda hayır sebebi çözemedim daha
1250 ü geçmiştir bence . Ama ye ihtiyacın var . Sana diyet yasak . Toparladın mı biraz
Fark ettim kuzum yazmayınca .
günaydın kızlaarrrr dün doktordaydım şekerim azıcık yüksek cıktı doktor diyet verdi

siz napıyosunuz kuyamadım geçmişi var mı bi yaramazlık
Hamurlu şeyler yasak mı peki ?
Tabi canim alabilirim önerini ama asıl tahlil sonuçlarıni bi goreyim ona göre konuşuruz kuzum yine dr a sormami istedigin bisey varsa yazabilirsin canim ozelden de elimden bisey gelirse seve seve yardimci olurum
Var birşey sorarsan sevinirim yazarim özelden
Kuzum çok haklısın. Benim kuzenin eşi diş drsi o böyle şeylere takıldı sıfır arabasını evini ve muayne hanesini kaptırdı ve 3 4 sene kadar kirada kalmak zorunda kaldılar ki halen borç ödüyorlar 10 sene gibi bir zamandan bahsediyorum. Hatasını anlayıp anlamadığını sen daha iyi bilirsin eğer anladı ise destek olman gerekiyor tabi önce burnu iyice surtmeli.
SchonerDuft kuzucuğum nedir durumun merak ediyorum hayırlı haberlerle gel hadi
Kuzum bende bilmiyorum regli olunca gidicem büyük ihtimal ile var dedi dr varsa ameliyat olcam . Fizik tedaviye de gittim kızdı dr bana eğri duruyorsun dedi . Sırt egzersizleri yapmam gerekiyormuş bir ilaç içinde sinirlerini yatıştırır dedi kilo da verirsin bununla dedi bakalım sonuç ne olacak
Kuzum benim geçmişim çok bu konuda kaç dr gezdiğimi bende bilmiyorum ki o kadar tedaviye de sonuç ortada hayırlısı allah bana dayanma gücü versin diyorum artık

Beslenme nasıl gidiyor peki menülerini nasıl hazırlıyorsun

Beslenme nasıl gidiyor peki menülerini nasıl hazırlıyorsun
Menüler coştu. Bulgur pirinç makarna yiyorum haftada bir şekilde sebze yiyemiyorum bu ara . Aslında bu ara düzgünde beslenemiyorum gibi . Kabak çekirdeği yiyorum . 2 gün protein yiyorsam 3.gün hafif yiyorum . Yumurta yiyemiyorum sıcaklar başladı. Genelde peynir domates karpuz şeklinde yiyorum . O eski düzen bozuldu kısaca eskiye dönebilsem muhteşem olacak

İşte ondan ilerlemiyor kuzuş
Bir ara motivasyonun tavan yapıyor sonra ara kaçamaklar olunca tabi
Gerçi kaçamak olur bir gün olur ama sonra eskiye dönmek lazım
Ben de bugün hayatımda ilk kez pırasa yaptım annem görse oturup güler kahkahayla herhalde çünkü hiç pırasa yemem ben

oooo süper hizli yasiyoruz desene... vallah iyi yapmissin canim ne cekcen öylelerini gez toz hayatini yasa ohhh mis gibi okul Hayati gibisi yok zaten...

cok sevindim canim harika basarilarinin devami gelir insallah.

bendede ne olsun canim isyerimde pozisionum degisti cok sükür artik proje yönetiyorum bi havam oldu yani

ara sira firsat buldukca esimle gezmelere cikiyoruz bazen almanya ici kesfetmedigimiz yerler bazende yurt disinda biyerlere atliyoz gidiyoz:)

gel kiz artik iyi oluyodu hep birlikde burda

anladim canim tavrini bozma anlamistir o hatasini insallah bidaha yapmaz. Para sIkintisi cekmek zor helede bi erkek icin kendini ezig gibi hisetme noktasina bile geliyolar

mecburen ekledim kuzum bunları menüye sporum düzenli . sebze yiyemiyorum sadece bu aralar içim almıyor suyu da azalttım birde bi ton ilaç kullnıyorum illa etkisi vardır .
pırasayı ben ağzıma koymam 1 senedir eve girmiyor pırasa kokusu da tadı da çok kötü

bi-zuzu kuzun öğretmensin sanırım ..
Öyleyse bitti okullar ..
Şimdi dinlen ..okul zamanı da kendine bi yardımcı bul.. kızına kim bakıyor
Haftalık yardımcı ile anlaşıp temizlik ve yemek konusunda sana yardım eder.sen de işten gelince çocuğunla ilgilenirsin,
Günde kaç saat çalışıyorsun?

tugbaFB senin eşin bence hatasının farkına varmış bidaha tekrarlamaz öyle düşünüyorum baksana sana farkettirmeden kapatmaya calışmış zaten benim babam borç yapıp yapıp annemden ister

kuzum Allahım babanı islah etsin annen ve siz neler yaşamışınız görünene göre en iyisi kurtulmak hakkınızda hayırlısı olsun, eşimde köpek gibi pişman belli ama ilerisi içinde ettiği yeminleri yutmaz umarım benden bişey istemeden halletmeye
iddia oynadığı sitede hesap var oraya para atıp o şekilde oynamış o hesaba baktım sıfırlanmış sonra tüm banka bilgilerini kontrol ettim, başka kartı varmı diye her yere baktım (hazırlıksız yakalandığı için saklama fırsatı olmadı diye düşünüyorum tabi iş yerinde saklamıyorsa) benim aklıma o an bunları yapmak geldi canım senin aklına başka bişey geliyorsa onlarıda yaparım
ben kuzenin kadar güçlü olamam sanırım,hastalık haline gelmiş olabilir tedavi olman gerekebilir diyorum kendisi ablaları yok artık saçmalama diyorlar ama görecez bakalım son şansı 5 liralık bile oynamasında affetmem biliyor bunu göze alıyorsa oynasın

6.6.2018 menüm
Sahur

İki yumurta
Bi Kk peynir
Domates salatalık
Zeytin
Karpuz

İftar

2.5 semizotu saç böreği
Salata
İki bardak ayran

Bi iki çatal tatlı

Misafirliğe gidilince mecburen diyette aksama oluyor

Normalde bir kase çorba hakkım var iki köfte kadar et ve sebze yemeği hakkım var ama kullanamıyorum maalesef ...
O yüzden evde olmak en güzeli...
Çorbam salatam yemeğim oluyor ve hepsi yağsız veya az yağlı oluyor ..

Bugün yürüyüş yapmam lazım,,önceki gün yediğim pastayı eritmem gerek.. yoksa kilo verişim düşecek... farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…