- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.541
olmaz olmaz o zamanneyse biz tarladan tplayıp kendimiz donduruyoz bişicik olmaz allahın izniyle
bizim burasıda öyle dışarı çıktım ve geberiyorumbugün bizim burası cok sıcak yaaa
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsundrdotty kaptanligin hayırlı olsun :)
Kaptan dottyayy asil sana masallah neredeyse beni gececeksin supersin yaa mezun olmussu tebrik ederim ve sanirim kaptan da olmussun durdurulamiyorusne
sag ol cnmm sende durumlar nasil
ben oldugum yerde sayiyorum
masallah size ya iyi ilerliyorsunuz
Teşekkür ederiz canım sizin yardımlarınızla üstesinden geliriz inşallah
tam bana göre bir lezzetay bunu ilk kez duyuyorm ama zaten kendisi tatlı bide bal katarsam içine
idare ediyorum kuzum bende biliğin gibiayy asil sana masallah neredeyse beni gececeksin supersin yaa mezun olmussu tebrik ederim ve sanirim kaptan da olmussun durdurulamiyorusne
sag ol cnmm sende durumlar nasil
ben oldugum yerde sayiyorum
masallah size ya iyi ilerliyorsunuz
Sağol canım
hoşgeldin bebegiiim iyilikkk sen nasılsınnnkozlarr ben geldimnabersiniz
he cıkmsken boş dönsen şaşardmolmaz olmaz o zaman
bizim burasıda öyle dışarı çıktım ve geberiyorum
notere diye çıktım 2 tane kepçe aldım bide kavanoz baktım ama kararsız kaldım
ayran candır sıcak havalardatam bana göre bir lezzet
idare ediyorum kuzum bende biliğin gibi
yok kuzum ya ben sevmiyorum bana göre hoşaf şerbet ve suayran candır sıcak havalarda
bendehoşgeldin bebegiiim iyilikkk sen nasılsınnn
he cıkmsken boş dönsen şaşardmben cıkmaya korkuyrom biran öcne eve gitmem lazım çıkışta
ben de tatlı içeckleri sevmemyok kuzum ya ben sevmiyorum bana göre hoşaf şerbet ve su
haberlerde diyodu kırk ikindi yagmurları mı varms bugün galiba o mudur ki öyle mi oluyodu okızlar burda bir yağmur yağıyor sanarsınız kış ayındayız gökgürültüleri birbirleri ile yarış yapıyor resmen
Ay çok özendim canım ya ne çok ihtiyacımız var bizim de yağmura bilemezsin.kızlar burda bir yağmur yağıyor sanarsınız kış ayındayız gökgürültüleri birbirleri ile yarış yapıyor resmen
bnm yarın tatilllllbendeservsi yokmu kuzu gdiersin hemencikk yarın öğlene kadar çalışıyomuşuz sinirlendim
bnm yarın tatilllllo zaman buralar sana emanet yarın sonra zaten bayram tatili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?