Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahahah ben bunu eylül nnelerine yazcaktm buraya mı yazmısım yanlışlıkla yaaaaa

dmi erken dogum ihtimali de var umarım olmaz öyle bişey ama olursa kıyafetler daha yıkanmadı bile
Şimdi yıka canım bebeğin cicilerini ama her hafta tekrar yıkayıp ütüle yani bekledikçe kumaş dokularında gözle görünmeyen Yenidoğanı rahatsız edebilecek canlıcıklar oluşmasın
Hem bebek giyene kadar eskimiş olur
Aldır canım iz önemli değil o tip şeyler göründüğünden daha büyük oluyor lenflere yakın mı

Bilmiyorum canım, önce ultrason çektirmem gerekiyormuş sonra gel konuşalım dedi, biraz da ters bi doktordu
Kendine güvenen tipler biraz aksi olur. Senin sağlığının patronu olduğunu hissettirmek hoşlarına gidiyor
Leblebi diyomm sen memleket soruyosun herii :)
Kele bacım sende mi heri
Yok heri
Ooo hemşerim nörün gı
Neresindensin
Sizi gidi hemşehriler
Anne tarafım oralı benim. Sungurlu iskilip karısık

Biz merkez anada babada Çorumlu :)

Sendemiiiii

4 litre su ben 1i bile içemezken
Menün cok guzel canım bu kabagettinin lezzeti nasıl ben de düşünüyorum yapmayı bir de neyle kestin
canımm benim vucut kütlem cok agır olduğu için suyu vucudum kaldırıyor gercekten. Kapagetti için yarım ay seklinde soğan biberi 1 kaşık zeytinyağı ile kavurdum 1 kaşık salca ve baharat ekledim kavurdum azcık daha sonra yarım bardak su ekledim domates ve booolca maydanoz ekledim üstüne kanalları soya akla soydum tabi kalın kalın oluyır spagetti gibi ince degil ama cok lezzetli oluyır sonra karıştırdım kapağını kapattım kabaklar yumuşayınca kadar sonrada afiyetle yedim cok lezzetli hele ki makarnayı soslu seviyorsan bu tam senlik

20.06.2018 / Çarşamba
Sabah : 2 haşlanmış yumurta + 5 zeytin + 2 yk tulum peynir
öğlen : ton balıklı salata
Ara : Sütlü nescafe
akşam : 2 yumurtadan peynirli omlet + 1 minik kase yoğurt (akşam yemeklerini kayınvalidemde yiyoruz genelde. dün akşam sağolsun benlik hiç birşey yapmamıştı. tarhana çorba + pilav+ barbunya ve patatesli salata :) omlete talim olduk :)

şirkette toplamda 30 adet squat

21:15-22:30 arası leslie + egzersiz (sabah yapmak için kalkıp bacak ağrısından yapamayınca akşam hepsini yapmadan yatmadım

SchonerDuft kuzum tatile mi gittin sen.. nerdesin oohh mis bol bol yuz acik bufeylede cok muhattap olma
Pansiyon kuzum otel değil günlük gitmiştik kalalım dedik. Tam tersi aç kaldık
Bayramla vedalasamadık derken çok yemissin anlamında söylemiştim ama internetten 3 kere alıntıladığım halde yazamadım. Dünde çok yemissin . Ne zaman düzelecek menüler ?
Diyette makarna ve pilav türevlerine karşı değilim . Makarna yiceksen tam buğdaylı ya da kepekli mak. Al 1 tabağa yakın tüketerek 1 öğün yaparsın yanına salata ile ama o gün ekmek türü şeyler yememelisin. Çiğ köfte de olmuş . Olmayan tek şey ikisinin bir arada olması. Sabahları paket ürün yerine tost yapsan evde yetismezmisin .
Hep useniyorum yanıma arkadas lazım beslenmeyi tam düzene koyamasamda sporu hayatima oturtmam lazim kizlar hep beraber hadi
Spor ile verilebilir kilo ise 3 gün diyet 5 gün spor ile verirsin.
Hoibulduk canım nasılsın değişiklik varmı.71 72 oldum sanırım
Takıma dönmeyi düşünüyor musun peki ?
Anılar ile vedalaşmak çok zor oluyor. Yeni evi yeni anıları düşün.
Cuma günü basliyoruz insallah

Pazartesiden kenara not aldığım sporlar boşa mı gitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…