- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.201
Leblebi diyomm sen memleket soruyosun herii :)Aynen bir de karnabahardan kısır yapıyorlar zayıflamak ugruna cılgın fikirler cıkıyor ortaya
Memleket nere kız
Waw :))kabagın spagetti gibi kesilip haslanms haliymş bn baktm hemencik
Bence yaparsınslm kizlar, bugün yine bi pasta yapma olayinca karisacagim degisik bi pasta buldum görümcecigime dogumgünü pastasi yapcambakalim basarili olabilcekmiyim
Aynen bir de karnabahardan kısır yapıyorlar zayıflamak ugruna cılgın fikirler cıkıyor ortaya
Memleket nere kız
Waw :))
senin bu görümcenin senede kac dogum günü oluyodu kuzuslm kizlar, bugün yine bi pasta yapma olayinca karisacagim degisik bi pasta buldum görümcecigime dogumgünü pastasi yapcambakalim basarili olabilcekmiyim
Ooo hemşerim nörün gı
Neresindensin
Biz merkez anada babada Çorumlu :)Anne tarafım oralı benim. Sungurlu iskilip karısık
ahahaha iki görümcem var canim gecen Kücük görümceme yapmistim simdi büyük görümcemde sirasenin bu görümcenin senede kac dogum günü oluyodu kuzu
Şimdi yıka canım bebeğin cicilerini ama her hafta tekrar yıkayıp ütüle yani bekledikçe kumaş dokularında gözle görünmeyen Yenidoğanı rahatsız edebilecek canlıcıklar oluşmasınahahahah ben bunu eylül nnelerine yazcaktm buraya mı yazmısım yanlışlıkla yaaaaa
dmi erken dogum ihtimali de var umarım olmaz öyle bişey ama olursa kıyafetler daha yıkanmadı bile
Aldır canım iz önemli değil o tip şeyler göründüğünden daha büyük oluyor lenflere yakın mıKızlar moralim çok bozuldu, benim boynumda yağ bezesi var nohut kadar aldırmak istiyorum bugün doktora gittim (plastik cerrahiye) iz kalır dedinapıcam ben ya görünen bir yerde. Aldırmasam da herkesin dikkatini çekiyor
Kendine güvenen tipler biraz aksi olur. Senin sağlığının patronu olduğunu hissettirmek hoşlarına gidiyorBilmiyorum canım, önce ultrason çektirmem gerekiyormuş sonra gel konuşalım dedi, biraz da ters bi doktordu
Kele bacım sende mi heriLeblebi diyomm sen memleket soruyosun herii :)
Yok heriHe ben de
Sizi gidi hemşehrilerOoo hemşerim nörün gı
Neresindensin
Anne tarafım oralı benim. Sungurlu iskilip karısık
Biz merkez anada babada Çorumlu :)
SendemiiiiiŞimdi yıka canım bebeğin cicilerini ama her hafta tekrar yıkayıp ütüle yani bekledikçe kumaş dokularında gözle görünmeyen Yenidoğanı rahatsız edebilecek canlıcıklar oluşmasın
Hem bebek giyene kadar eskimiş olur
Aldır canım iz önemli değil o tip şeyler göründüğünden daha büyük oluyor lenflere yakın mı
Kendine güvenen tipler biraz aksi olur. Senin sağlığının patronu olduğunu hissettirmek hoşlarına gidiyor
Kele bacım sende mi heri
Yok heri
Sizi gidi hemşehriler
canımm benim vucut kütlem cok agır olduğu için suyu vucudum kaldırıyor gercekten. Kapagetti için yarım ay seklinde soğan biberi 1 kaşık zeytinyağı ile kavurdum 1 kaşık salca ve baharat ekledim kavurdum azcık daha sonra yarım bardak su ekledim domates ve booolca maydanoz ekledim üstüne kanalları soya akla soydum tabi kalın kalın oluyır spagetti gibi ince degil ama cok lezzetli oluyır sonra karıştırdım kapağını kapattım kabaklar yumuşayınca kadar sonrada afiyetle yedim cok lezzetli hele ki makarnayı soslu seviyorsan bu tam senlik4 litre suben 1i bile içemezken
Menün cok guzel canım bu kabagettinin lezzeti nasıl ben de düşünüyorum yapmayı bir de neyle kestin
HeeeeSendemiiiii
Sağım solum Çorum canım memlketimm
Pansiyon kuzum otel değil günlük gitmiştik kalalım dedik. Tam tersi aç kaldıkSchonerDuft kuzum tatile mi gittin sen.. nerdesin oohh mis bol bol yuz acik bufeylede cok muhattap olma
Bayramla vedalasamadık derken çok yemissin anlamında söylemiştim ama internetten 3 kere alıntıladığım halde yazamadım. Dünde çok yemissin . Ne zaman düzelecek menüler ?20 haziran
Kahvaltı 07.30
2 dilim pide
3 zeytin 1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Öglen 11.30
Köfte dürüm( lavaş ekmekle)
2 tane ayran
Ara. 1 muz
1 şeftali
Bi avuç kiraz
Aksam 18.00
1 kase mercimek çorbasi
Bir porsiyon soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
1 dilim pide hala pide yiyorum ramazanda fazla olanları difrize atmışım bi sure pideli takılcam
Su 2 lt
Spor tempolu yuruyus 30 dk
Squat 30
Bel egzersizleri 5 dk :)
Diyette makarna ve pilav türevlerine karşı değilim . Makarna yiceksen tam buğdaylı ya da kepekli mak. Al 1 tabağa yakın tüketerek 1 öğün yaparsın yanına salata ile ama o gün ekmek türü şeyler yememelisin. Çiğ köfte de olmuş . Olmayan tek şey ikisinin bir arada olması. Sabahları paket ürün yerine tost yapsan evde yetismezmisin .Kızlar malum bugün benim ilk günümdü ve menüm çok değişti :)
Sabah : 2 form bisküvi, 2 adet kayısı, yeşilçay
Öğlen : ekmek olmadan çiğköfteve çay
Akşam : 3 YK makarna (tam dolu değildi) 1 tabak salata, 1 kase yoğurt, şimdi 2 tane közlenmiş biber yiycem
Akşam da 1 veya 2 dilim karpuz
Bu arada 40 dk tempolu yürüdüm
Ve gün içinde 2 litre kadar su içtim
Spor ile verilebilir kilo ise 3 gün diyet 5 gün spor ile verirsin.Hep useniyorum yanıma arkadas lazım beslenmeyi tam düzene koyamasamda sporu hayatima oturtmam lazim kizlar hep beraber hadi
Takıma dönmeyi düşünüyor musun peki ?Hoibulduk canım nasılsın değişiklik varmı.71 72 oldum sanırım
Anılar ile vedalaşmak çok zor oluyor. Yeni evi yeni anıları düşün.Ve işte evimizden ayrılıyoruz kızlarpek isteyerek gelmedim buraya pekte sevmedim aslında ama alışmıştık şu son bakış vardır ya aynen o durumu yaşıyorum. Çocuklar ve eşim evden ayrıldı son bir sigarasını bir kahvesini içiyorum ellerimden evimin. En güzel köşemdi burası huzur köşemdi. Ne çok anı biriktirmişim 3 yılda ne çoğalmışım. Şükürler olsun. Bir parçamıda burada bırakıyorum şimdi hep hatırlamak ve özlemek üzere anılarımı bırakıyorum. Bir yavrumun çocuk günlerini birinin bebekliğini bırakıyorum. Bize yalnızlığımızı unutturan can yoldaşımız bahçemizi bırakıyorum kapı önünde mor menekşelerimizi. Çok şey bırakıyorum aslında ama dönülmemek üzere elveda. Tek sigara tek kahvelik zaman yetmemeliydi vedalaşmamıza ama bitti görüşemeyiz elveda
Cuma günü basliyoruz insallah
Menüüü bildirimi
Sabah 1 yumurta rafadan
Küçük bir domates
1 salatalık 6 zeytin
1 kıl biberi ekmek nooo
Ara öğün kiraz ve sade kahve
Öğlen çok çok az makarna yedim bile denemeyecek kadar az bir kaşık taze fasulye çorba
Ara şekerli leblebi
Akşam bulgur pialvı taze fasulye sirkeli salata
Ara şekerli leblebi türk kahvesi
İlk güne göre fena değil gibi
Su çok az hiç söylemeyim spor ev işi :))
Pazartesiden kenara not aldığım sporlar boşa mı gitti yaniKızlar bir de migros'ta wasa sesam diye kraker'e benzer bişey aldımsabah kahvaltısında bunu tüketicem. İnternetten baktım şimdi ekmek hakkı için kullanılıyor ve 2 dilimi 1 dilim ekmek yerine tüketilmeli diyor. Daha önce kullanan oldu mu bu arada 35 kalori yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?