Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlar spor listesine puanlarımı ekledim ancak nacizane önerim olucak squat ve plunk da yapiyorum ben squatın her bir sayısina 1 puan verdim kendimce listede ismimin yanindaki 30 puan 30 squat demek ayrıca plunk içinde kaç saniye yapabiliyorsam o ladar puan mi versem diye dusunuyorum yani 30 saniye plunk 30 puan mı olsa diye dusunüyorum simdilik

Dünkü menümude yazayım suraya
Kahvaltı
1 muz
3 tane etiform limon lifli bisküvi
3-4 bardak sekersiz açık çay
Canım bisey istemedi pek yogunluktan heralde
Ara
1 corba kasesi kadar kiraz
Ögle
Nohut yemegi
Aksam
2 kase domates corbasi
Gun boyunca 2 lt den fazla su
Acık sekersiz cay
1 kupa limonlu yesilcay

Puanlama sistemi 1.sayfada yazıyor canım bir garip arkadaşımız puanlama sisteminden sorumlu

Geçmiş olsun canim iste hayat ...hepimizin stres sonucucunda başına neler geliyor Allah beterinden korusun
Öyle canım kolaylıklar diliyorum hayatımıza
Afiyet olsun canım

Sagol canım seçim sonucu her ne olursa olsun vattanimıza milletimize en hayırlısı neyse o olsun eşimin ailesiyle durumumuzu hic anlatmiyim canim hem uzun surer hem de diyet topiğimizi bdv ye cevirmis olmiyim

Son düzenleme:
Luluuu94 bugün doğumgünün galiba nice senelere sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun inşallah ❤❤❤

Bir garipin doğum günü şerefine şimdi kahvemin yanına bi tiramisu yeyim bari 5 aydır tatlı yemiyorum
Yedikten sonra nasıl bir deneyim olduğunu paylaşırım sizinle

Of beş ay mı?
Değişe düştüm şu an
Nasıl sabrettin be kardeşim
Ve de nasıl böyle güzelleşin kurtuldun pis kilolarda valla helal

Ben 10 gün birebir diyet yapınca hop hemen bi kaçamak yapıyorum
İradene hayranınnnm

Canım doğum günün kutlu gönlünce mutlu bir ömrün olsun inşallah
Cok sagol canım benim

Eki Görüntüle 2160444
Luluuu94
Canım arkadaşım sağlıklı mutlu
Sevdiklerinle birlikte nice yeni yaşlar

Bir garipin doğum günü şerefine şimdi kahvemin yanına bi tiramisu yeyim bari 5 aydır tatlı yemiyorum
Yedikten sonra nasıl bir deneyim olduğunu paylaşırım sizinle
Nasilmis

Luluuu94 nice yaşlara Sağlıkla huzurla sevdiklerinle ailenle hayallerine bir bir ulaşarak nice yıllara:
Çok cok sağol canım

Geçmis olsun nesi var ogluşunun.. örgü olayinı beğendim benim de şu ara agzimi tutmak icin biseylere ihtiyacım var aklim hep buzdolabında

Oohh mis en sevdigim gunler alışveris gunleri bende 8 kilo verip 60 oldugumda yapacagim demistim bayramdan once çilginlar gibi alişveris yaptım eski kiyafetlerimi kaldirdim yeni cicilerimi koydum dolaba inanilmaz deşarj oluyor insan.. yeme gününde kutlu olsun doya doya ye afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…