- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.601
Günaydin kizlar22 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 50+60
poncikbirgelincik
SchonerDuft
nilesss
@leylmira60 puan
bi-zuzu 80
Buki_89
Fat ördekler
Luluuu94 225+
segus
@tgb1907
Silent Scream 112,5
@2KediAnnesi
Miray12_34
tobosolu_dulcinea 90+45+30
G Gagamzege G Gagamzege
Günaydin kizlarspor listesine puanlarımı ekledim ancak nacizane önerim olucak squat ve plunk da yapiyorum ben squatın her bir sayısina 1 puan verdim kendimce listede ismimin yanindaki 30 puan 30 squat demek ayrıca plunk içinde kaç saniye yapabiliyorsam o ladar puan mi versem diye dusunuyorum yani 30 saniye plunk 30 puan mı olsa diye dusunüyorum simdilik
Öyle canım kolaylıklar diliyorum hayatımızaGeçmiş olsun canim iste hayat ...hepimizin stres sonucucunda başına neler geliyorAllah beterinden korusun
Afiyet olsun canımDünkü menümude yazayım suraya
Kahvaltı
1 muz
3 tane etiform limon lifli bisküvi
3-4 bardak sekersiz açık çay
Canım bisey istemedi pek yogunluktan heralde
Ara
1 corba kasesi kadar kiraz
Ögle
Nohut yemegi
Aksam
2 kase domates corbasi
Gun boyunca 2 lt den fazla su
Acık sekersiz cay
1 kupa limonlu yesilcay
Tamamdır canım
Puanlama sistemi 1.sayfada yazıyor canım bir garip arkadaşımız puanlama sisteminden sorumlu
Sağol canimÖyle canım kolaylıklar diliyorum hayatımıza
Afiyet olsun canım
Sagol canım seçim sonucu her ne olursa olsun vattanimıza milletimize en hayırlısı neyse o olsunHepimizin planları seçim sonuçlarına dayalıbizler için memleket için hayırlısı olur inşallah
Eşinin ailesiyle tanışamadığın için üzülme emin ol tanışmış görüşüyor olsan daha çok üzerlerdi seni. Bu kadar reddetmelerinin nasıl bir sebebi olabilir insan evladına bunu yapar mı ya
Yuh
Bildirim için listelerimiz var mesaja kilonu yazınca gözden kaçabiliyor bildirim listemize bildirim için belirlenen formülle yazman gerekiyor. Bunu not et haftaya lazım olacak.
Pazartesi günleride kilo kontrol bildirimi yapıyoruz
Kahvaltıda yediğin şeye biz menemen diyoruz hatta melemen diyoruz.Afiyet olsun makarna İçin üzülme hem 3 kaşık yemişsin hemde bugün cuma yarın Leslie yaparsın yine
Çok çiğköfte yemişsin onun yerine evde kısır yapsaydın Halley micanım fenerbahçemin forma sponsoru Halley’ i mi yedin? Canımcım onlar yemek için değil süs süs
Bir daha görmeyim
4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yanınada 1-2 parça ızgara et köfte bişey yiyeydin güzelim halleyi gömmezdin
Umarım uyumuşsundur yoksa yine şekerli leblebi mi yedin
Canım squatta mekik ve şinav kadar zor diye düsünmüstüm plunkta zaten malumkaptinn canim squat 5tane 2puan plank 30sn 4 puan şeklinde girermisin ilk sayfaya
Uygun dimi kizlartobosolu_dulcinea
Evet canım ama hemen hemen aynı puandalar zaten ama az diyorsan bakarizCanım squatta mekik ve şinav kadar zor diye düsünmüstüm plunkta zaten malum
Amin inşallah çok sagol canimLuluuu94 bugün doğumgünün galiba nice senelere sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun inşallah ❤❤❤
Canım doğum günün kutlu gönlünce mutlu bir ömrün olsun inşallah
Bir garipin doğum günü şerefine şimdi kahvemin yanına bi tiramisu yeyim bari 5 aydır tatlı yemiyorum
Yedikten sonra nasıl bir deneyim olduğunu paylaşırım sizinle
Cok sagol canım benimCanım doğum günün kutlu gönlünce mutlu bir ömrün olsun inşallah
Eki Görüntüle 2160444
Luluuu94
Canım arkadaşım sağlıklı mutlu
Sevdiklerinle birlikte nice yeni yaşlar
NasilmisBir garipin doğum günü şerefine şimdi kahvemin yanına bi tiramisu yeyim bari 5 aydır tatlı yemiyorum
Yedikten sonra nasıl bir deneyim olduğunu paylaşırım sizinle
Çok cok sağol canımLuluuu94 nice yaşlara Sağlıkla huzurla sevdiklerinle ailenle hayallerine bir bir ulaşarak nice yıllara:
Geçmis olsun nesi var ogluşunun.. örgü olayinı beğendim benim de şu ara agzimi tutmak icin biseylere ihtiyacım var aklim hep buzdolabındaKızlar ben çok yorum yapamıyorum oğlum rahatsız normaldede huysuz bir çocuk zaten birde kendime hobi edindim örgü örüyorum aklıma yeme içme gelmesin diyemenü bildirimi vs yapıyorum ama sohbetinize asgari oranda drdotty katılabiliyorum. İnşallah sizler için sorun değildr beni idare edin lütfenn
Oohh mis en sevdigim gunler alışveris gunleri bende 8 kilo verip 60 oldugumda yapacagim demistim bayramdan once çilginlar gibi alişveris yaptım eski kiyafetlerimi kaldirdim yeni cicilerimi koydum dolabaArkadaşlar biliyorsunuz giyecek hiçbirşeyim yok. ( doldurulmuş dolabın karşısına geçipte hiçbirşeyim yok deriz ya öyle değil gerçekten yok anacığımın entarilerini giyiyorum geceleri) şimdi alışverişe gidiyorum ve bugün dışarıda canım ne isterse onu yeme günüm alışveriş sonunda yiyecem ama )
Herkese sevgiler selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?