- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.641
Tekrardan gecmis olsun nekadarlık ki bebiş. Insallah agrisiz acisiz cikartir tum dislerini ...Amigurumi bende yapmıştım kızıma bi kaçta hediyelik yaptim çok cici oldular. Şimdi zaman bulup yapamiyorum elimi neye atsam kıymete biniyo :) benim minnak hemen alıp oyun kuruyo bide bensiz oynamaz yapışık gibiyiz evde. Yogurt biber kurunu denedim ben ama midemde ki sorunlari tetikledi bıraktım.Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)
Örgü gerçekten hem keyifli hem vakit geçirtici amigurumi örüyorum ben mesela çeşit çok onu bitir onu ör şuan bu msjı pul biberli yoğurdumu yerken yazıyorum
Hoşgeldin canım aramıza bende unive kadar zayıftim safinaz derlerdi..nezaman ki gittim löp löp etlendimO zaman tanıtayım ben
Nida ben19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur herkese yeniden Merhaba
Hoşgeldin aynen bir garibin dediği gibi kardeşimin yasindasin oy canimO zaman tanıtayım ben
Nida ben19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur herkese yeniden Merhaba
Kiyamam yaBu ara sicaklardan buharlasmak uzereyim
kizim buyuduya telefonu elimde gormesin saldiriyorisiklari dikkatini cekiyor bende vermek istemediğimden teli alamiyorum
zaten ek godaya baslasigimizdan beridir mutfaktan cikamiyorum
Aday listesinde olunca bildirim yapmazsam sorun oluyor mi oluyorsa siliverin benii ben kendim gelir yaparim size bildirimimi kimseyi etkilemeyeyimm
bu arada 61.8 im
sen neler yapiyorsun canim oglusun duzeldi mi kac kilosun
Hic sorun degil canim
En küçük benmiyimkiHosgeldin canimsen dün ben bugun doğmuşum
Kardesim yasindasin ... Oyy cok ozledim onu
Boy kac bu arada
Herhalde sensin en küçükEn küçük benmiyimki1.56 yım
Magnum demek23 haziran
Kahvaltı 08.00
2 haslanmis yumurta
1 yk krem peynir
4 zeytin
3 dilim tam bugday ekmegi
Şekersiz çay
Ogle 13.30
esimle tekrar kahvaltı
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 kk kasar peynir
1kk beyaz peynir
2 tane galeta
Ara 15.30
1 muz
10 15 tane çubuk kraker
Ara 17.00
1 tane magnum
19.00
1 porsiyon levrek bugulama
1 buyuk kase salata
Spor
25 dk zumba
10 dakika bel ve basen egzersizleri
50 ip atlama
Su. 3 lt gecti
Kaçıverdi bi anda eşim markete girmişti alip getirmis arabadaydik evede gecmeye daha vardı eriyip ziyan olmasin caanım magnum dedim ve yedimMagnum demekonun haricinde menün guzel canim
İnşallahHerhalde sensin en küçükhosgeldin iki uc günü atlattinmi gerisi gelir :)
iyi canim sevindim.Kiyamam ya
Oglum iyi cok şükur hic evde durmuyor sağolsun disarlardayiz aksama kadar
Bende ayni pisbogazlikla devam en azından spora basladim hertarafim agriyor hamlamisim
Hic sorun degil canim
Canım benim teşekkür ederim.Of beş ay mı?
Değişe düştüm şu an
Nasıl sabrettin be kardeşim
Ve de nasıl böyle güzelleşin kurtuldun pis kilolarda valla helal
Ben 10 gün birebir diyet yapınca hop hemen bi kaçamak yapıyorum
İradene hayranınnnm
Bunu dün alıntılamışım cevabımı hatırlamıyorumKepekli ya da tam buğdaylı makarna al cuma günü öğlen 1 tabak ye ödülün olsun ama o gün ekmek tüketmek yok.
Bende mi yapsam acaba bir sasmaya ihtiyacı var vücudun
Gerekeni yapmışsın küçük kardeş.Herkese merhaba Böyle araya girer gibi oldu kusura bakmayın gruba katılmak için Ne yapıyoruz acaba
Amigurumi mi?Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)
Örgü gerçekten hem keyifli hem vakit geçirtici amigurumi örüyorum ben mesela çeşit çok onu bitir onu ör şuan bu msjı pul biberli yoğurdumu yerken yazıyorum
Merhaba canım hoşgeldin. Daha önce hangi takımda yarıştın mezun olabildin mi? Kaçıncı etapta bırakmıştın diyeti?O zaman tanıtayım ben
Maşallah canım çikolatayla verdin kilolarını mis gibi.Bu ara sicaklardan buharlasmak uzereyim
kizim buyuduya telefonu elimde gormesin saldiriyorisiklari dikkatini cekiyor bende vermek istemediğimden teli alamiyorum
zaten ek godaya baslasigimizdan beridir mutfaktan cikamiyorum
Aday listesinde olunca bildirim yapmazsam sorun oluyor mi oluyorsa siliverin benii ben kendim gelir yaparim size bildirimimi kimseyi etkilemeyeyimm
bu arada 61.8 im
sen neler yapiyorsun canim oglusun duzeldi mi kac kilosun
En küçük sensinEn küçük benmiyimki1.56 yım
23 haziran
Kahvaltı 08.00
2 haslanmis yumurta
1 yk krem peynir
4 zeytin
3 dilim tam bugday ekmegi
Şekersiz çay
Ogle 13.30
esimle tekrar kahvaltı
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 kk kasar peynir
1kk beyaz peynir
2 tane galeta
Ara 15.30
1 muz
10 15 tane çubuk kraker
Ara 17.00
1 tane magnum
19.00
1 porsiyon levrek bugulama
1 buyuk kase salata
Spor
25 dk zumba
10 dakika bel ve basen egzersizleri
50 ip atlama
Su. 3 lt gecti
Ekmek, galeta, çubuk kraker, magnum maşallah canım iyi yemişsin. Ama sonraki mesajını okudum yani mecbur yiyeceksin caaaanım magnum eriyip aksın mı? 1 magnum 580 kalori miydi?Kaçıverdi bi anda eşim markete girmişti alip getirmis arabadaydik evede gecmeye daha vardı eriyip ziyan olmasin caanım magnum dedim ve yedimozel gunumde bitmek uzere kacamaksiz gunler diliyorum hepimize
Bir program yaptın mı canım. Diyet ve spor programıİnşallahyarın başlıyorum o zaman
NasılmışCok sagol canım benim
Nasilmis
Çok cok sağol canım
Uyudum Uyandım
Amin inşallahKaçıverdi bi anda eşim markete girmişti alip getirmis arabadaydik evede gecmeye daha vardı eriyip ziyan olmasin caanım magnum dedim ve yedimozel gunumde bitmek uzere kacamaksiz gunler diliyorum hepimize
Hadi bakalım :)İnşallahyarın başlıyorum o zaman
Ayy bende yaaiyi canim sevindim.
Ay ne olacak bu pis bogazliklarimiz. yaz geldi dondurmaya basladimm
Guzel seyler neden zararli olur ki zaten dimiNasılmış
Bikere çok tatlıydı dilimi uyuşturdu resmen içimi baydı kakaolu şerbetli tatlı gibi geldi hiç beğenmedim. (O yüzden bi tabağı yalamadığım kaldı)
Gerçekten güzel değildi ama ben kısacık sürede yedim yuttum canımsın iyiki doğdun
Kuzum o tandırın yanında bi dilim pidesinden yeseydin acıkmazdın.. boyle yeme günü mü olurArkadaşlar 2 gündür 16/8 yapıyorum söylemiştim. Buna göre menüm
12:00
Nar ekşili yeşil salata 1 büyük kase
2 haşlanmış yumurta
1 etimek
1tk süzme peynir
15:30
1 tiramisu
1 vanilyalı filtre kahve
Ara
1 avuç yaban mersini
18:00
1 kutu ayran
6-7 fındık
19:30
Kuzu tandır
Salata
Ara sade nescafe
Toplam 3 lt su
Şimdi çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?