Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugünkü menüm

7:30 kahvaltı
2 ince dilim hindi füme
kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
çay

13:00 öğlen
2 dilim hindili boll salata

16:30 ara
2 kayisi
1 fincan zencefilli limonlu yesilcay

19:00 akşam
1 tabak kuru fasulye
salata

su 2 litre
spor 30 dk lesli
100 ip atlama
50 jamping jack

Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)
Örgü gerçekten hem keyifli hem vakit geçirtici amigurumi örüyorum ben mesela çeşit çok onu bitir onu ör şuan bu msjı pul biberli yoğurdumu yerken yazıyorum

Tebrik ederim canım cok basarılı bi gun olmuş spor ve menü anlaminda

Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanıtıp baslayabilirsin
O zaman tanıtayım ben
Nida ben 19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldımee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedimçok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur herkese yeniden Merhaba

Hosgeldin canim sen dün ben bugun doğmuşum
Kardesim yasindasin ... Oyy cok ozledim onu

Boy kac bu arada

Nerdesin ya sen bari kaybolma

Aday listesinde vardin herhalde

Bu ara sicaklardan buharlasmak uzereyim
kizim buyuduya telefonu elimde gormesin saldiriyor isiklari dikkatini cekiyor bende vermek istemediğimden teli alamiyorum
zaten ek godaya baslasigimizdan beridir mutfaktan cikamiyorum

Aday listesinde olunca bildirim yapmazsam sorun oluyor mi oluyorsa siliverin benii ben kendim gelir yaparim size bildirimimi kimseyi etkilemeyeyimm
bu arada 61.8 im

sen neler yapiyorsun canim oglusun duzeldi mi kac kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…