Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah kabul etsin canım . evet artık etmen gerekli bak bizden sonra gelenler mezun oldu biz kaplumbağa kadar gidemedik
Abooo hee şaka yaptımm ne poğaçası ne keki yoğurdumla taze fasulyem varr onu yiycem bakalım ne diceksin dediydim
böyle oluyor işte birde yediğini düşünsen tepki 10 kat artacak
demir fe olan değer değil mi ? bende de hep düşük şuan 24 ya da 28 vitamin kullanmış halim bu . hadi bakalım korumakta çok önemli

Dur bacim napiyon yarin cuma tartı günü hepimiz takım için çalısıyoruz yarin iyi bi derece alalim diye bugün sabret sabah tartıda eksiyi gorürsen kendini odüllendirebilirsin az miktarda

sanki öyleydi diskalifiye değildi

senin listeyi yapamıyorum ben ton balığı var içinde günde 5 ekmekli bir diyetim vardı o listeye uyacam içine kefir eklerim 1 çay bardağı birde güzel spor yaparım
bende bu seferki protein diyetinde kabızlık yaşamadım çok mutluyum , 5 ekmekli bi diyet mi nasıl diyetmiş öle
Listeye girmiş canım cuma yarışmasına bildirimini yapmışız. Ben geçmiş ortalamaları kontrol ederken gördüm. Kuralı pekiştirmek için soruyorum. Taze kaptanım ya

anladım kuzum ay geçmiş ortalamamı varmış benimki yüksektir heral senin kadar olmasada

Dur bacim napiyon yarin cuma tartı günü hepimiz takım için çalısıyoruz yarin iyi bi derece alalim diye bugün sabret sabah tartıda eksiyi gorürsen kendini odüllendirebilirsin az miktarda
yarın srprizli bir tartım olacak
daha tkımda bile değilim yoksa size acaip bir derece gelebilirdi

bende bu seferki protein diyetinde kabızlık yaşamadım çok mutluyum , 5 ekmekli bi diyet mi nasıl diyetmiş öle

anladım kuzum ay geçmiş ortalamamı varmış benimki yüksektir heral senin kadar olmasada
sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim ekmek akşam ve öğlen 4 yk yoğurt . öğlen 120 gr et yada 4 köfte yada 160 gr ton balığı yada 4 yk lor peyniri salata akşamda sebzeydi sanırım güzel bir menüydü aslında

Suyunu çıkarıp pamukla cildine sürmek yada sprey şişeden sıkmak demek istedim canım
5 yaşındaki çocuklar oralara giderse memlekette baskının şiddetin terörün önüne asla geçilemez. Fikrimi yazdım diye de uyarı aldım.
Tatil hazırlığını yaptın mı

27.06.2018 -- Kefir Detoks 1 . gün
toplam 1,25 lt kefir + 15 hurrma yedim tüm gün :)

sabah 06-07 -- Leslie
Akşam -- 0930-10:30 arası 1 saatte 6 km yürüyüs
Maşallah canım
Tanımak isterim seni ne kadar disiplinlisin.
tartılmadım ki :) keyfi kaçmasın dedim bir 3 gün yapayımda tartılırım
Yarın sabah hiçbirşey yemeden tartılıp 12den önce takıma kilo bildirimi yapıyoruz
2 kez bildirim yapmayan listeden çıkarılıyor.
Bilginize
Sevgiyle
Canım benim boğazıma hiçbişey takılmaz bıraksan dünyayı yer içerim. Ben çok seviyorum niye takıldıki sana
yarın srprizli bir tartım olacak
daha tkımda bile değilim yoksa size acaip bir derece gelebilirdi
Sen böyle devam et canım yine gelir dereceler

bi hafta bu menüyü deneyebilirim bu ara karbonhidrat hiç tüketmedim şaşırtıyım metoyu

benim cok begendim ve cok hos duran seyler var internetten bi bak cakepop ismi acayip kolay petibör ile bile yapilan tarfileri var onlari cubuklara yapip böyle cam bardaklarini süsleyip koyabilirsin mesela cok hos durur

bende yegenime bebek partisi yapmistim istersen sana özelden resim atabilirim

Şikyet eden olmuştur fikirlerinden nasıl rahatsız oldularsa artık. kadında ilahiyat bölümü mezunu . ban yemeyeyim diye tuttum kendimi . uyarıları doldurdumda azcık
yok kuzum ya zaten 1 elbise götürcem etekle gidecem yanımıza iç çamaşırı alacam 2 havlu bikini koycam belki suya girersem diye. bu kadar birde terlik koycam parmak arası
bi hafta bu menüyü deneyebilirim bu ara karbonhidrat hiç tüketmedim şaşırtıyım metoyu

perşembe günü için fekalet bi menü olur yarın cuma tartı günü

kendi yanımıza alcaz kuzum ama eşim park besik istemedi mobilya istiyo
Aslında park yatak şimdi almasan bile 6 ay sonra güvenli oyun alanı sağlamak İçin yine alacaksın. Onların çok iyi versiyonlarıda var bendeki ürün çocukların ikisini de büyüttü (orta karar bişeydi.beğendiğim ürün pahalı gelmişti) Ankara’ya gelince eşyasız malum ; 1 park yatak daha aldım gece uyuyor gündüz salona taşıyoruz içinde oynuyor kenarlarından tutup ayağa kalkıyor. Ayrıca içinde bırakıp herhangi bir işini yapabilirsin. Gerçekten çok kullanışlı oluyorlar. Beşik özelliğini sevmezsen oyun parkı olarak çok seveceksin. Daha sonrada oyuncak sepeti yaparsın
Ben proteınıde denedım yapamadım olmuyorr olmuyorrr
Sen 16/8 diyetini dene canım. Saatlere dikkat edip istediğini yiyebilirsin

ortadoğuya gidiyordun değil mi ? orası kapanacak diyorlar çok doktoru vp medicale geçmiş durumda

Göremedik zaten seni birkaç gündür merak ettim etiketledim. Keşke cuma kilo bildiriminden sonra ara verseydin artı (+) çıkarsan
Cihazın bozuk olması, görevliye gıcık olman motivasyonunu düşürmesin. Sonuçta kendin için emek veriyorsun ve alacağın iyi sonuçlar senin sağlığın için, mutluluğun için, geleceğin için... 2 gün diyetten izinli olmak iyi gelmiştir.
Yarın öğlen 12 ye kadar lütfen kilo bildirimini yapalım
Sevgiler

kullanım alanı cok diyosun ya bende arastırdım onu herkes cok memnun ama eşim istemiyo sanırsın mobilya almaya durumumuz varms gibi
bizim aileler sagolsn biz alcaz diyip sonra yarı fiyatını bile karsılamadılar 2 ay kala 3 5 kurus verip gidin alın dediler
2 ay kaldığı için bizde tutustuk tabi simdi almaya calışıyoruz acilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…