- 25 Mayıs 2013
- 13.966
- 20.526
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.221
haklısın artı çıkmam inşaallah ancak bu bi iki gün böyle oldu maalesef..Göremedik zaten seni birkaç gündür merak ettim etiketledim. Keşke cuma kilo bildiriminden sonra ara verseydin artı (+) çıkarsan
Cihazın bozuk olması, görevliye gıcık olman motivasyonunu düşürmesin. Sonuçta kendin için emek veriyorsun ve alacağın iyi sonuçlar senin sağlığın için, mutluluğun için, geleceğin için... 2 gün diyetten izinli olmak iyi gelmiştir.
Yarın öğlen 12 ye kadar lütfen kilo bildirimini yapalım
Sevgiler
evet biraz sıkıntı yaşadılar ancak ne haldeler net değğil..ortadoğuya gidiyordun değil mi ? orası kapanacak diyorlar çok doktoru vp medicale geçmiş durumda
tamam canım sen tam listeyi atabilirsen haftaya p.tesi başlarımtugbaFB bence dene kuzum protein sebze dengesi var
Kiyafet anne kız yapamadım cok istedim ama abartmayayim dedim kendi aramizda sade bisey dusundurgum icin orta kivamda kendime cicili bicili kizima elbise aldım ucus pembeden. Şık sunum tepsim var iki katlisi tek katlisi yeter gibi simdilik. Kuzum esim devlet memuru ama onceden izin tarihi belli olmadıgi icin son anda belli oluyor erken planlayamadik akdeniz istiyorum ama oteller cok fena ogretmenevleri dolmus karadeniz dusunuyoruz simdilik sinopta sarıkum plaji amasrada inkum cok guzel akdeniz plaji gibi oralara gitmeyi dusunuyoruz otel falan ayarlamadik belkide gidemiycezkıyafet en zor olanı onu halletmişin iyi kikişi sayısı az olduğu için ikramlıklar kolay olur senin için sadece onları sunman için şık sunum tepsileri bakabilirsin belki, temizlik içinde yardımcı alırsan kolaylık olur sana çokta inceleme çünkü o gün fazlasıyla dağılıyor ev
tatil içinde bende bakıyorum bulabilirsen önerilere açığım
Mobilya besik aldim bende cok memnunum ozellikle sallanip sallanmasi iptal edilebilen yukseklik ayari olan, dikilipte dusme olayi olmasin diye birde cekmeceli agir hantal mobilyalari tabsiye etmem. Bilmiyorum baktin mi ama kuzum tahteravalli diye bi marka var sitesinden de bakabilirsin gayet kullanisli saglam urunler var daha uygun fiyatli konforbebe var instagramda da kendi sitelerinde de satis yapiliyorlar onlarada goz atbeşik bakıyorum internettenuykularım kactı ya gece rüyama fln girdi inegölde cok pahalı beşikler
Tesekkur ederim kuzum valla ohh dedim icim azcik rahatladi sizinlede konusurken azbucuk planladim yiyecekleride dert etmemeye basladimCanim bi arkadasimda gormustum ben cok hosuma gitmisti fikir olmasi icin senlede paylasiyorum belki sende yapmak istersin
Eki Görüntüle 2162696 Eki Görüntüle 2162697 Eki Görüntüle 2162698 Eki Görüntüle 2162699 Eki Görüntüle 2162700
Ben vaktim olsa yapacaktim ama bebisten dolayi elime bi ise atamiyorum hep ilgi istiyo kucak kusu zaten hemen el atmak ister
Saol kuzum baktim az once kek topları olarak yapamak daha kolay geldi tarifleri inceledim pratik ve kolay tam aradigimbenim cok begendim ve cok hos duran seyler var internetten bi bak cakepop ismi acayip kolay petibör ile bile yapilan tarfileri var onlari cubuklara yapip böyle cam bardaklarini süsleyip koyabilirsin mesela cok hos durur
bende yegenime bebek partisi yapmistim istersen sana özelden resim atabilirim
bakayım o sitelerede kuzum sağolasınKiyafet anne kız yapamadım cok istedim ama abartmayayim dedim kendi aramizda sade bisey dusundurgum icin orta kivamda kendime cicili bicili kizima elbise aldım ucus pembeden. Şık sunum tepsim var iki katlisi tek katlisi yeter gibi simdilik. Kuzum esim devlet memuru ama onceden izin tarihi belli olmadıgi icin son anda belli oluyor erken planlayamadik akdeniz istiyorum ama oteller cok fena ogretmenevleri dolmus karadeniz dusunuyoruz simdilik sinopta sarıkum plaji amasrada inkum cok guzel akdeniz plaji gibi oralara gitmeyi dusunuyoruz otel falan ayarlamadik belkide gidemiycez
Mobilya besik aldim bende cok memnunum ozellikle sallanip sallanmasi iptal edilebilen yukseklik ayari olan, dikilipte dusme olayi olmasin diye birde cekmeceli agir hantal mobilyalari tabsiye etmem. Bilmiyorum baktin mi ama kuzum tahteravalli diye bi marka var sitesinden de bakabilirsin gayet kullanisli saglam urunler var daha uygun fiyatli konforbebe var instagramda da kendi sitelerinde de satis yapiliyorlar onlarada goz at
Tesekkur ederim kuzum valla ohh dedim icim azcik rahatladi sizinlede konusurken azbucuk planladim yiyecekleride dert etmemeye basladim
Ben vaktim olsa yapacaktim ama bebisten dolayi elime bi ise atamiyorum hep ilgi istiyo kucak kusu zaten hemen el atmak istero yuzden 1 yazili metalik renk balonlar var ondan alicam
ahahaha benimki zora kalinca benden güzel yapar vallah toplama isi zaten ondan arkami esim topluyo desem yeridir vallah:)... evet canim dügün cumartesi pazarda abimin oglusunun bebek mevlüdü var nasil yetiscem bilmiom arada 200km var dügünden sonra kayinvalidemlerde kalcaz mecbur Sabah kahvalti falan derken kimbilir kac olur üfff hep üst üste stress oldum suanohh ellerine sağlık benim evde heryer dağınk eşim evde sağolsun hiç elini sürmez temizliğe anca bulaşık yıkar
düğün mü var bu hafta da öylesine mi gidiceksiniz
evet cok kolay yapimi güzelcede süslersen tamamdir:)Saol kuzum baktim az once kek topları olarak yapamak daha kolay geldi tarifleri inceledim pratik ve kolay tam aradigim
Ben kendi yatak odama koydum iki yil sonra tayinciyiz diye oda yapmadim benim yanimda yatacak ozamana kadar odayi daraltmasin rahatca cekip silip supureyim diye tercih ettim. Ama sen baska odaya koyacaksan tekrar dolap almaktansa daha iyi olabilir .. o sekilde kullanan arkadasim var gayet memnun.. ben evde tum mobilyalara halay cektiririm temizlik yaparken:) o yuzden bana olmadibakayım o sitelerede kuzum sağolasıncekmeceli olsun demiştik esyalarından bi kısmını koyarız diye ama bakayım tavsiyeni göz önünde bulundurucam
yok canım bizde oda yapmıcaz yanımızda durcak :) bakalım duruma göre alcaz artıkBen kendi yatak odama koydum iki yil sonra tayinciyiz diye oda yapmadim benim yanimda yatacak ozamana kadar odayi daraltmasin rahatca cekip silip supureyim diye tercih ettim. Ama sen baska odaya koyacaksan tekrar dolap almaktansa daha iyi olabilir .. o sekilde kullanan arkadasim var gayet memnun.. ben evde tum mobilyalara halay cektiririm temizlik yaparken:) o yuzden bana olmadi
kaç kg tartıldın mı peki?evet biraz sıkıntı yaşadılar ancak ne haldeler net değğil..
diyetisyenim farklı bi yerde ..şimdilik orda görüşüyorum kuzum
ok atarım ınstgramdan bulayım datamam canım sen tam listeyi atabilirsen haftaya p.tesi başlarım
keşke benim ki de öyleahahaha benimki zora kalinca benden güzel yapar vallah toplama isi zaten ondan arkami esim topluyo desem yeridir vallah:)... evet canim dügün cumartesi pazarda abimin oglusunun bebek mevlüdü var nasil yetiscem bilmiom arada 200km var dügünden sonra kayinvalidemlerde kalcaz mecbur Sabah kahvalti falan derken kimbilir kac olur üfff hep üst üste stress oldum suan
Hiç aceleyle mobilya almanı tavsiye etmem canım sonra kullanamayacağın şeyleri evine getirmiş olursun.Gerçi sen mobilya memleketindesin.kullanım alanı cok diyosunya bende arastırdım onu herkes cok memnun ama eşim istemiyo sanırsın mobilya almaya durumumuz varms gibi
bizim aileler sagolsn biz alcaz diyip sonra yarı fiyatını bile karsılamadılar 2 ay kala 3 5 kurus verip gidin alın dediler
2 ay kaldığı için bizde tutustuk tabi simdi almaya calışıyoruz acilen
Kiyafet anne kız yapamadım cok istedim ama abartmayayim dedim kendi aramizda sade bisey dusundurgum icin orta kivamda kendime cicili bicili kizima elbise aldım ucus pembeden. Şık sunum tepsim var iki katlisi tek katlisi yeter gibi simdilik. Kuzum esim devlet memuru ama onceden izin tarihi belli olmadıgi icin son anda belli oluyor erken planlayamadik akdeniz istiyorum ama oteller cok fena ogretmenevleri dolmus karadeniz dusunuyoruz simdilik sinopta sarıkum plaji amasrada inkum cok guzel akdeniz plaji gibi oralara gitmeyi dusunuyoruz otel falan ayarlamadik belkide gidemiycez
Mobilya besik aldim bende cok memnunum ozellikle sallanip sallanmasi iptal edilebilen yukseklik ayari olan, dikilipte dusme olayi olmasin diye birde cekmeceli agir hantal mobilyalari tabsiye etmem. Bilmiyorum baktin mi ama kuzum tahteravalli diye bi marka var sitesinden de bakabilirsin gayet kullanisli saglam urunler var daha uygun fiyatli konforbebe var instagramda da kendi sitelerinde de satis yapiliyorlar onlarada goz at
Tesekkur ederim kuzum valla ohh dedim icim azcik rahatladi sizinlede konusurken azbucuk planladim yiyecekleride dert etmemeye basladim
Ben vaktim olsa yapacaktim ama bebisten dolayi elime bi ise atamiyorum hep ilgi istiyo kucak kusu zaten hemen el atmak istero yuzden 1 yazili metalik renk balonlar var ondan alicam
Hiç aceleyle mobilya almanı tavsiye etmem canım sonra kullanamayacağın şeyleri evine getirmiş olursun.Gerçi sen mobilya memleketindesin.
İlk çocukta bunu herkes yaşıyorBen alt açma ünitesi ve dolaplı yüksek bebek küveti bile almıştım ilk çocukta (ne gereksiz) ve hiç işe yaramadan başka ailelere hediye edildi sanırım gittiği yerde de işe yaramamıştır.
Sen şöyle kumaşı yatağı bebeğe uygun olanlardan bir park yatak al hem ucuza kapatırsın hem 3-4 yıl işine yarar.
cok fazla bişey almıyoruz zaten kıyafet bile herseyden azar azar aldım hediye gelir kullanamam diye büyüdükc alırım hem modaya da uyms oluruz. banyo kuveti de almadım ben ablam ben alırım dediHiç aceleyle mobilya almanı tavsiye etmem canım sonra kullanamayacağın şeyleri evine getirmiş olursun.Gerçi sen mobilya memleketindesin.
İlk çocukta bunu herkes yaşıyorBen alt açma ünitesi ve dolaplı yüksek bebek küveti bile almıştım ilk çocukta (ne gereksiz) ve hiç işe yaramadan başka ailelere hediye edildi sanırım gittiği yerde de işe yaramamıştır.
Sen şöyle kumaşı yatağı bebeğe uygun olanlardan bir park yatak al hem ucuza kapatırsın hem 3-4 yıl işine yarar.
keske yer yatagında yatırabilsem en saglıklısı oymus ama ben kıyamam bn yatakta o yerlerdekaptinn benim 2. Ve 3. bebişler koynumda yatmayı çok sevdiler daha çok yanımdalardı belki seninki de öyle olur
kaç kg tartıldın mı peki?
ok atarım ınstgramdan bulayım da
keşke benim ki de öyle
ooo yollarda geçecek desene o zaman hafta sonu
Beşik alamazsan mecbur yerde yatıracaksın canımcok fazla bişey almıyoruz zaten kıyafet bile herseyden azar azar aldım hediye gelir kullanamam diye büyüdükc alırım hem modaya da uyms oluruz. banyo kuveti de almadım ben ablam ben alırım dediama alsam kesin öyle kullanılmıcak bişwy alırdım bak
keske yer yatagında yatırabilsem en saglıklısı oymus ama ben kıyamam bn yatakta o yerlerde
akşam makarna salatası olmaz bugün perşembe yarın tartı günü oldugu için karbonhidratı azaltman gerekHerkese merhaba
Akşam giremem diye menüyü yazıp kaçayım
28.06.18 menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Akşam
1 tabak makarna salatası
Bugün pek iştahım yok malesef
Herkese bol eksili günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?