Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın artı çıkmam inşaallah ancak bu bi iki gün böyle oldu maalesef..
ayrıca pek yorgunum şu günler bi düzenim yok vs..
yaylaya henüz alışamadım sanırım : oğlumdan uzak olmaya, annemlerle yaşamaya ve dışarda çalıştığım için ayaklarımın ağrısına ...alışamadım...

Kiyafet anne kız yapamadım cok istedim ama abartmayayim dedim kendi aramizda sade bisey dusundurgum icin orta kivamda kendime cicili bicili kizima elbise aldım ucus pembeden. Şık sunum tepsim var iki katlisi tek katlisi yeter gibi simdilik. Kuzum esim devlet memuru ama onceden izin tarihi belli olmadıgi icin son anda belli oluyor erken planlayamadik akdeniz istiyorum ama oteller cok fena ogretmenevleri dolmus karadeniz dusunuyoruz simdilik sinopta sarıkum plaji amasrada inkum cok guzel akdeniz plaji gibi oralara gitmeyi dusunuyoruz otel falan ayarlamadik belkide gidemiycez

beşik bakıyorum internetten uykularım kactı ya gece rüyama fln girdi inegölde cok pahalı beşikler
Mobilya besik aldim bende cok memnunum ozellikle sallanip sallanmasi iptal edilebilen yukseklik ayari olan, dikilipte dusme olayi olmasin diye birde cekmeceli agir hantal mobilyalari tabsiye etmem. Bilmiyorum baktin mi ama kuzum tahteravalli diye bi marka var sitesinden de bakabilirsin gayet kullanisli saglam urunler var daha uygun fiyatli konforbebe var instagramda da kendi sitelerinde de satis yapiliyorlar onlarada goz at
Tesekkur ederim kuzum valla ohh dedim icim azcik rahatladi sizinlede konusurken azbucuk planladim yiyecekleride dert etmemeye basladim
Kızlar bızımde 20 gun sonra dogungunumuz bende tugbaFB gıbı kocaman 1 yaomak ıstıyorumm
Ben vaktim olsa yapacaktim ama bebisten dolayi elime bi ise atamiyorum hep ilgi istiyo kucak kusu zaten hemen el atmak istero yuzden 1 yazili metalik renk balonlar var ondan alicam

Saol kuzum baktim az once kek topları olarak yapamak daha kolay geldi tarifleri inceledim pratik ve kolay tam aradigim

bakayım o sitelerede kuzum sağolasın cekmeceli olsun demiştik esyalarından bi kısmını koyarız diye ama bakayım tavsiyeni göz önünde bulundurucam

ohh ellerine sağlık benim evde heryer dağınk eşim evde sağolsun hiç elini sürmez temizliğe anca bulaşık yıkar
düğün mü var bu hafta da öylesine mi gidiceksiniz
ahahaha benimki zora kalinca benden güzel yapar vallah toplama isi zaten ondan arkami esim topluyo desem yeridir vallah:)... evet canim dügün cumartesi pazarda abimin oglusunun bebek mevlüdü var nasil yetiscem bilmiom arada 200km var dügünden sonra kayinvalidemlerde kalcaz mecbur Sabah kahvalti falan derken kimbilir kac olur üfff hep üst üste stress oldum suan

bakayım o sitelerede kuzum sağolasın cekmeceli olsun demiştik esyalarından bi kısmını koyarız diye ama bakayım tavsiyeni göz önünde bulundurucam
Ben kendi yatak odama koydum iki yil sonra tayinciyiz diye oda yapmadim benim yanimda yatacak ozamana kadar odayi daraltmasin rahatca cekip silip supureyim diye tercih ettim. Ama sen baska odaya koyacaksan tekrar dolap almaktansa daha iyi olabilir .. o sekilde kullanan arkadasim var gayet memnun.. ben evde tum mobilyalara halay cektiririm temizlik yaparken:) o yuzden bana olmadi

yok canım bizde oda yapmıcaz yanımızda durcak :) bakalım duruma göre alcaz artık

evet biraz sıkıntı yaşadılar ancak ne haldeler net değğil..
diyetisyenim farklı bi yerde ..şimdilik orda görüşüyorum kuzum
kaç kg tartıldın mı peki?
tamam canım sen tam listeyi atabilirsen haftaya p.tesi başlarım
ok atarım ınstgramdan bulayım da
keşke benim ki de öyle
ooo yollarda geçecek desene o zaman hafta sonu

Hiç aceleyle mobilya almanı tavsiye etmem canım sonra kullanamayacağın şeyleri evine getirmiş olursun.Gerçi sen mobilya memleketindesin.
İlk çocukta bunu herkes yaşıyor Ben alt açma ünitesi ve dolaplı yüksek bebek küveti bile almıştım ilk çocukta (ne gereksiz) ve hiç işe yaramadan başka ailelere hediye edildi sanırım gittiği yerde de işe yaramamıştır.
Sen şöyle kumaşı yatağı bebeğe uygun olanlardan bir park yatak al hem ucuza kapatırsın hem 3-4 yıl işine yarar.

bende doğum gününde 78 lerdeydim çok komik olacağı için yapmamıştım bakalım ağustos sonu 2. yaş günü bu sefer kendi evimize yapacağım (buradaki eşimin ailesi ilk d.gününe gelememişlerde onun için) o zaman belki giyeriz takım olarak

bi gün herkes park yatak alacak derdi arkadaşlarım hep ama bende görüntü itibariyle sevemediğim için almadım,zaman zaman pişmanlığını yaşadım keşke alsaydım diye (almam diye çok büyük konuştuğum için alamadımda tükürdüğümü yalaaamaaaammm ) bir keskemde montessori yatak almamak şimdi onu araştırıyorum belki yaptırırız kıza

cok fazla bişey almıyoruz zaten kıyafet bile herseyden azar azar aldım hediye gelir kullanamam diye büyüdükc alırım hem modaya da uyms oluruz. banyo kuveti de almadım ben ablam ben alırım dedi ama alsam kesin öyle kullanılmıcak bişwy alırdım bak

kaptinn benim 2. Ve 3. bebişler koynumda yatmayı çok sevdiler daha çok yanımdalardı belki seninki de öyle olur
keske yer yatagında yatırabilsem en saglıklısı oymus ama ben kıyamam bn yatakta o yerlerde

Herkese merhaba
Akşam giremem diye menüyü yazıp kaçayım
28.06.18 menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Akşam
1 tabak makarna salatası
Bugün pek iştahım yok malesef
Herkese bol eksili günler

kaç kg tartıldın mı peki?

ok atarım ınstgramdan bulayım da

keşke benim ki de öyle
ooo yollarda geçecek desene o zaman hafta sonu
aman toplasinlar arkamizi nolcak sanki....

aynen ya evet öyle bakalim umarim dügünde kinasina benzemez resmen bitsin diye saatleri sayarken yakaladim kendimi

Beşik alamazsan mecbur yerde yatıracaksın canım düşer

akşam makarna salatası olmaz bugün perşembe yarın tartı günü oldugu için karbonhidratı azaltman gerek
ayrıca hergün menü yazmak değil burdaki olay gelip sohbet edip kendini de takımdakileri motive etme amaclı kuruldu bu takımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…