Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar çarşıdan yeni geldim eve. Diyetisyene başladım bugün bakalım nasil sonuclanacak.Pek katılamadım bugün annemlere gittim kardeşimin doğum günüydü kusura bakmayın

Slm kızlar çarşıdan yeni geldim eve. Diyetisyene başladım bugün bakalım nasil sonuclanacak.Pek katılamadım bugün annemlere gittim kardeşimin doğum günüydü kusura bakmayın
Pasta yedin mi
Kardeşine sağlıklı mutlu Yen’i yaşlar dilerim

Kızlar şampiyon benim

Cuma sabahı aç karnına tartılıp bilgi vereceğim size şuan tartıldım 58olmuş :)

Afiyet olsun canım özel günlerde olur öyle kaçamak
Diyetisyen randevun nasıl geçti? Yarın senin kilo yüzden 4e bölünecek sanırım
Maalesef oldu iyi geçti listemi aldim zaten uyarım listeye ..o niyeki 4 bölme işi ?

iyiyim kuzuuum klimalarla knka oldum evimde serin allahtan gündüzde bi yere gitcem zaman eşim getirip götürüyo işte idare ediyorum
sen nasılsınn zayıf mısın hala
aman dikkat et carpmasinn
esine aferin yprma kendini emi. Ogluna isim buldunuz.mu hzirpiklar nasil gidiyor bir seyper alabildon mi kac kilosun ben 62 62.5 sayip duruyom

Maalesef oldu iyi geçti listemi aldim zaten uyarım listeye ..o niyeki 4 bölme işi ?
Çünkü ayrıldığın bildirim yapmadığın 4 etap var arada bu süredeki kilo kaybı yüzdenle ortalamaya dahil oluyorsun. 4 haftalık aritmetik ortalamanı almış oluyoruz.Umarım bugün yediğin pasta etkilemez çocuklar uyuyunca Leslie falan yap kuzum

Şuan kv yoğurtlu makarna yapıyor ama ben kendime kabak rendeleyip soteleyip yoğurt ile karıştırıp detoks yapacam. Makarna yasak değil mi
Kilo verme sürecinde uygun bulmuyorum ben ama herkesin beslenme alışkanlığı farklı 3 kaşık yenilebilir. Perşembe günleri genel olarak karbonhidrat tüketmiyoruz, cuma tartımızı etkilememesi için

Anladim canim aynen yapicam spor programi indirdim onuda yapicam inşallah etkilemez

Bugünkü yediklerim
kahvaliyi geç oldu hastaneye gidince annemlere gittim sonra
11:30 2 dilim kemekli ekmek
2 çatal peynir
2"has.yumurta
3 zeytin
1 tatli kassigi tahin pekmez
1 lokmacik tereyağı

14:00 1 dilim pasta ( malum kardeşimin d.günü )
yarım bardak fanta

19:30 1 lokma sarma

şu 3 litre olmuştur spor 1 saat yürüyüş tempolusundan çocuklar yatnca da Lesli squat yapıp bu yediklerimı eritmek lazim

aman toplasinlar arkamizi nolcak sanki....

aynen ya evet öyle bakalim umarim dügünde kinasina benzemez resmen bitsin diye saatleri sayarken yakaladim kendimi
Çok mu kötüydü ya kına kötü ise düğünü düşünemiyorum
niye boyle oldu yaa
Bilmiyorum ki
Pogaca sımıt hashaslı aklına ne gelırse yapıyo pıs fırın ordan almıyoruz ama kokusu yetıyoyetıstırememmı kız baslasam
Çok zor bence ya çalışıyorsun birde.
Yememek ile iyi yapıyorsunuz 1 kere alsan devamı gelir

Hadi insallah memnun kalirda sende baslarsin benimde diyette son 20 günüm 20 gün sonra nihayet tatile gidiyoruz 20 günde 4.5 kilo vermem lazim ama nasil
Kilo vermeden tatile gitme derim pişman olursun detoks metoks ne varsa yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…