- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.261
Pasta yedin miSlm kızlar çarşıdan yeni geldim eve. Diyetisyene başladım bugün bakalım nasil sonuclanacak.Pek katılamadım bugün annemlere gittim kardeşimin doğum günüydü kusura bakmayın
Galiba azıcık yedimPasta yedin mi
Kardeşine sağlıklı mutlu Yen’i yaşlar dilerim
Cuma sabahı aç karnına tartılıp bilgi vereceğim size şuan tartıldım 58olmuş :)Merhaba yediveren
İlk sayfadaki kuralları okuduğunu varsayarak “hoşgeldin” diyorum. Seni şimdi aday listesine alıyorum 2 hafta deneme süren var canım. Günlük düzenli olarak menü paylaşımlarımız Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirimlerimiz var. Özellikle cuma günleri kilo bildirimlerinin aksatılmaması 12:00 ye kadar yapılması gerekiyor. Önceden mazeret bildirip izin almamış olan üye 2 kez bildirimde bulunmadığında diskalifiye edilir.Ayrıca topiği takip etmek mesajlaşmalara katılmak motivasyona destek olmak hepimizin görevi.
Yediveren14 (bşl.t.28Haziran bşl.k.59 hedef55
Hayırlı olsun canım en kısa sürede hedefine ulaşman dileğiyle
Afiyet olsun canım özel günlerde olur öyle kaçamakGaliba azıcık yedimamin inşallah teşekkür ederim canim.❤
Başlangıç kilonu 58 olarak değiştiriyorum canım.Cuma sabahı aç karnına tartılıp bilgi vereceğim size şuan tartıldım 58olmuş :)
Maalesef olduAfiyet olsun canım özel günlerde olur öyle kaçamak
Diyetisyen randevun nasıl geçti? Yarın senin kilo yüzden 4e bölünecek sanırım
Şuan kv yoğurtlu makarna yapıyor ama ben kendime kabak rendeleyip soteleyip yoğurt ile karıştırıp detoks yapacam. Makarna yasak değil miBaşlangıç kilonu 58 olarak değiştiriyorum canım.
Menülerini paylaşmanı da bekliyorum
aman dikkat et carpmasinniyiyim kuzuuum klimalarla knka oldum evimde serin allahtan gündüzde bi yere gitcem zaman eşim getirip götürüyo işte idare ediyorum
sen nasılsınn zayıf mısın hala
Çünkü ayrıldığın bildirim yapmadığın 4 etap var arada bu süredeki kilo kaybı yüzdenle ortalamaya dahil oluyorsun. 4 haftalık aritmetik ortalamanı almış oluyoruz.Umarım bugün yediğin pasta etkilemezMaalesef olduiyi geçti listemi aldim zaten uyarım listeye ..o niyeki 4 bölme işi ?
Kilo verme sürecinde uygun bulmuyorum ben ama herkesin beslenme alışkanlığı farklı 3 kaşık yenilebilir. Perşembe günleri genel olarak karbonhidrat tüketmiyoruz, cuma tartımızı etkilememesi içinŞuan kv yoğurtlu makarna yapıyor ama ben kendime kabak rendeleyip soteleyip yoğurt ile karıştırıp detoks yapacam. Makarna yasak değil mi
Anladim canim aynen yapicam spor programi indirdim onuda yapicam inşallah etkilemezÇünkü ayrıldığın bildirim yapmadığın 4 etap var arada bu süredeki kilo kaybı yüzdenle ortalamaya dahil oluyorsun. 4 haftalık aritmetik ortalamanı almış oluyoruz.Umarım bugün yediğin pasta etkilemezçocuklar uyuyunca Leslie falan yap kuzum
Aa tebrik ederim canımKızlar şampiyon benim
Çok mu kötüydü ya kına kötü ise düğünü düşünemiyorumaman toplasinlar arkamizi nolcak sanki....
aynen ya evet öyle bakalim umarim dügünde kinasina benzemez resmen bitsin diye saatleri sayarken yakaladim kendimi
Bilmiyorum kiniye boyle oldu yaa
Çok zor bence ya çalışıyorsun birde.Pogaca sımıt hashaslı aklına ne gelırse yapıyo pıs fırın ordan almıyoruz ama kokusu yetıyoyetıstırememmı kız baslasam
Kilo vermeden tatile gitme derim pişman olursun detoks metoks ne varsa yapHadi insallah memnun kalirda sende baslarsinbenimde diyette son 20 günüm 20 gün sonra nihayet tatile gidiyoruz 20 günde 4.5 kilo vermem lazim ama nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?