Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afıyet olsun canım baklavada cok olmamıs bence.

Bugunku menum
Sabah 2 dılım kepeklı ekmek
Domates salatalık
3tane kasık dokmesı
1 dılım kızarmıs peynır
2 dılım peynır
Oglen yok
Ikındı 3 catal haslanmıs yagsız makarna
2 kasık yogurt
Ara 1 kucuk kornet dondurma
Ara 1 mınık armut
Aksam 1 kepce domateslı kıymalı sehrıye corbası
3 yk turlu
5 yk yogurtlu bıber
3 dılım karpuz
Ara 2 kırmızı erık
Su 4 lt olmustur

Nasılsın segus
Yoktun canım herşey yolunda mı
Yolunda canım ozur dılerım cok bosladım burayı farkındayım memlekete geldık hafta sonu burasıda kalabalık coluk cocuk kuzenler hep bırlıkte toplandık. Bu hafta artı cıkabılırım ızınmı alsam bıldırımsız haftaya tam gaz devam edıcem ama kayınvalıdem dıyetısyene gıdıyo onun lısteyı yapıcam bende aksamlarıda sporda eslık edıcem.

Slm kizlar naptiniz oglan hastalandi ugrayamadim..bugun diyetisyene gittim bu ay 2,5kg yağ yakmışım az ama yerimde saymaktansa iyidir heral..
Gecmıs olsun canım. Onemlı bısey yoktur umarım.

3 temmuz
Kahvaltı 08.00
Domates salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ogle 11.30
Taze fasulye
10 tane tam bugday unundan makarna
Aksam17.30
1 kase yogurt corbasi yarmalı
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus
Ay neguzel azcık yemıssın begendım menunu

Gecmıs olsun canım. Onemlı bısey yoktur umarım.

Ay neguzel azcık yemıssın begendım menunu
Sagol canim ayy bilemedimki gunesmi carpti,dun dondurma almistim ondanmi oldu,sabah kustu ogle kustu ikindide kustu,dr goturdum,ishalde ve karin agrisi icin,antibiyotik,probiyotik toz ,agri kesici,birde bulantisini kesecek ilaç,simdilik iyi agrisi gecti gibi atesi var,hic birsey yediremedim sadece bir haslannis patatesle duruyor buda gececek bizde durum bu...sen nasilsin tatildesin sanirim tadini cikar canim ailenle..

Oyy kkyamam ıns toparlar bıranonce tatıldeyım canım memlekete geldık 1 hafta ızın aldık. Tatıl guzelde kalabalıkta bazen ucu kacıyo sonra utanıyorum buraya yazmaya.

Oyy kkyamam ıns toparlar bıranonce tatıldeyım canım memlekete geldık 1 hafta ızın aldık. Tatıl guzelde kalabalıkta bazen ucu kacıyo sonra utanıyorum buraya yazmaya.

Olsun canim bir omur boyu diyetli gecirek degiliz dimi ama yeme tarzimizi degistirerek saglikli beslenme aliskanligi yaptikmi sorun olmaz,tabiki kalabalikta yeniliyor iciliyor ama bu herzaman olmuyor sen biraz dikkat edersin ailenle tatilin tadini çıkar sonra telafiside var hayat boyle boyle yasayip gidecegiz ins..onemli olan desarj olarak tatilden donmen herseyden az az yiyerek nefsini korleyecek sekilde kg da almamis ve dengelemis olursun ...

Tatildeyim canım evsiz olduğum İçin otelde yaşıyorum
O güzel ev olmayacak sanırım olursa hayal kadar güzel olacak. Hafta sonu haber vereceklermiş. (Başka müşteri olmazsa yani) şimdilik beklemedeyim. En sevmediğim şey amaçsız biçimde çaba göstermeden beklemektir. Ama şu an sadece bekliyorum.
Memleketinde günlerin eminim keyifli geçiyordur ve dilerim dinlenmiş ve mutlu dönersin.
İzin konusuna gelince hamilelik ve hastalık dışında izne ayrılamıyoruz kurallar değişiyor bu hafta.( Seabahar kızıyor izin veremem ) inşallah artı gelmezsin sabite razıyım yada kuzenlerle yakantop falan oynayın perşembe günü belki 100-200 verirsin. Hadi az dikkat et canımcım

Kızlar takımda esperanza ile yaptığımız yazışmaları görmüşsünüzdür. Haftaya takımıyla yarışıyoruz. Size sormadan kabul ettim yarışma önerisini. Sizlere güveniyorum. Galip olan takım diğerini ezikleyecek şimdiden hepimize başarılar diliyorum

Canim suyun cok az geldi bana 2,5lt icsen yaz gunu nasil duruyorsun,suyunu artir vc yondende rahatlarsin,sanki sen suyu cok iciyordun diye hatirlim...
Bende kimse menüme yorum yapmamış diye üzülmüştüm :) .
Suyu saymadım dün akşamda 2 büyük bardak içtim yatana kadar . Halen çok içiyorum sadece dün bozdum

Tatil güzeldi ama halen çok yorgunum uykumu alamayorum. Hep uykum var yarın iş başı yapacam bakalım nasıl olacak bu uykusuzlukla
Boyoz yemedim bir yerde denk geldik osa açıkta satılıyordu beğenmedim .

SchonerDuft nasıl gidiyor tatil, kilon ne durumda, bende dün hurma diyetine başladım bu hafta anlamadığım bi şişlik var üzerimde ellerim ayaklarım hep şiş, spora fena sardım dün 2 saat tempolu yürüdüm bölgesel çalıştım. hışım çıktı.. 15 güne farkeder biraz inşallah

SchonerDuft kardeşim sana çok teşekkür ederim :)

dün 5 dakkada olsa sporunu yap başla demiştin..
sabah gözümü açtığımda odada saat yoktu acaba geç mi kaldım spor için derken senin sözün geldi aklıma o sebeple ''5 dk olsa da kalk dedim kendime..sonra baktım saat henüz 6 imiş çıktım dışarı yürüdüm koştum egzersiz yaptım tam 50 dk :)

vazgeçmedim :)

henüz kahvaltı etmedim çünkü hastaneye gidip tahlil vereceğim ...

Gunaydin kizlar
Bu sabah kahvalti da 6.30
Bir dilim tam b.ekmegi
Bir dilim kasar
İki dilim sucuk
Bir bardak cay ictim
Kahvalti sonrasi 3 mil leslie yurudum.
Sicak ve nem baya zorluyor.bu yuzden sabahtan sporu yaptim iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…