- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.941
Tartılmıyorum kuzum . 2 gündür annelerde zaman geçirdik dün annemle havuza gittim. 1saaten fazla yüzdüm iyi geldi. Spor da vücudu şişirir perşembe günü dinlen isyersen ya da kimyonlu su ve yeşil çay iç ödemeleri atarsın. Bölgesel olarak ne çalıştın . Sana liste atacaktım ya bulamadım yarın büro daki dosyama bakayım atarım.SchonerDuft nasıl gidiyor tatil, kilon ne durumda, bende dün hurma diyetine başladım bu hafta anlamadığım bi şişlik var üzerimde ellerim ayaklarım hep şiş, spora fena sardım dün 2 saat tempolu yürüdüm bölgesel çalıştım. hışım çıktı.. 15 güne farkeder biraz inşallah
GunaydinGünaydin herkezee napiyosunuz bakalim
Ne demek canım burdaki amaçlarımızdan biri de birbirimizi desteklemek değil mi . 50 dk egzersiz karın oldu desene çok sevindim.SchonerDuft kardeşim sana çok teşekkür ederim :)
dün 5 dakkada olsa sporunu yap başla demiştin..
sabah gözümü açtığımda odada saat yoktu acaba geç mi kaldım spor için derken senin sözün geldi aklıma o sebeple ''5 dk olsa da kalk dedim kendime..sonra baktım saat henüz 6 imiş çıktım dışarı yürüdüm koştum egzersiz yaptım tam 50 dk :)
vazgeçmedim :)
henüz kahvaltı etmedim çünkü hastaneye gidip tahlil vereceğim ...
akşam üzeri kaısklarıma bir ağrız girdi sancıalrdayım..Ne demek canım burdaki amaçlarımızdan biri de birbirimizi desteklemek değil mi . 50 dk egzersiz karın oldu desene çok sevindim.
Geçmiş olsun neyin var bu arada
Günaydın530. Etapta 81.8 ile başlayıp 17 kasım 544. Etapta 75.7kg ile izne ayrılan üye hoşgeldin. Tebrik ederim kilo almadan dönmeyi başarmışsın. Umarım hedefine de kısa sürede ulaşırsın.
Kendini bize tanıtır mısın?
Sevgiler
Enfeksiyon kötü ya maydonoz suyu iç arada çok iyi geliyor. Tabi dryi ihmal etme . Kime gidiyorsun .akşam üzeri kaısklarıma bir ağrız girdi sancıalrdayım..
gece çok şükür ki uyuyabildim ...
ama ağrım hafif var ve de sanki idrar kaçırması yaşıyorum gün içinde.. bu sebeplerden dolayı kadın doğumcuya gideceğim ..bir de smear testi yaptırmam gerek malum..
ohhh harikasin vallah canim negüzel olmus:)Gunaydin
Kahvalti ve sporumu yaptim,simdi biraz dinleniyirum canim
bende tatile gidene kadar p.tesi cuma tartılmaya karar verdim çok çabuk moralimi bozuyorum o kadar aç kalıyorum sonuç alamıyorum diye, instada dansatolye diye bi sayfa var orda bölgesel hareketler var ben üst bacak ve göbek için olanı çalıştım ayrıca yürüyüş sonrası belediyenin spor aletlerinden yaptım yarım saatTartılmıyorum kuzum . 2 gündür annelerde zaman geçirdik dün annemle havuza gittim. 1saaten fazla yüzdüm iyi geldi. Spor da vücudu şişirir perşembe günü dinlen isyersen ya da kimyonlu su ve yeşil çay iç ödemeleri atarsın. Bölgesel olarak ne çalıştın . Sana liste atacaktım ya bulamadım yarın büro daki dosyama bakayım atarım.
Hurma diyeti nasıl tok tutuyor mu . Bende protein yapayım diyorum ama kararsızım.
SchonerDuft kardeşim sana çok teşekkür ederim :)
dün 5 dakkada olsa sporunu yap başla demiştin..
sabah gözümü açtığımda odada saat yoktu acaba geç mi kaldım spor için derken senin sözün geldi aklıma o sebeple ''5 dk olsa da kalk dedim kendime..sonra baktım saat henüz 6 imiş çıktım dışarı yürüdüm koştum egzersiz yaptım tam 50 dk :)
vazgeçmedim :)
henüz kahvaltı etmedim çünkü hastaneye gidip tahlil vereceğim ...
normalde arzu doruk .. özel muayeneye geçtiği için gitmek istemiyorum şu an..Enfeksiyon kötü ya maydonoz suyu iç arada çok iyi geliyor. Tabi dryi ihmal etme . Kime gidiyorsun .
Kız fıstık hala zayıflama derdındesın degıl mı[QUOTE="Buki_89, post: 56546442, member: 796521"ohhh harikasin vallah canim negüzel olmus:)
Bende merak ediyordum aspir yağını dene bakalım faydasi olursa bende başlarım :) ben kendi yediklerime az derdim seninki dahada azmiş nasil doyuyor musun .?Kızlar aspir yağını denemeye başladım dün öğleden itibaren.
Yemeklerden 15 dk önce içiyorum bakalım.
03.07.2018 menü
Sabah : 2 yumurta + 4 yk lor
Öğlen : tavuklu salata
Ara: Sütlü Nescafe
Akşam: 8 yk kabak yemeği + 2 yk yoğurt
25 dk zuma + 30 dk leslie + 45 dk pilates
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?