Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

]1 AĞUSTOS HEDEF LİSTESİ

@drdotty (65,3 /65,0
@Buki_89 (65,40/
@nilesss (75,40/
@Miray12_34 (70/
@leylmira ( 79.7/
@Nidsalii (63,1/
@she-ra (92,8/
@yediveren14 (58/54)

@gamzelim080 (77 /70)
@selcanmehmetcan ( 76.9/
@segus 65.8/
@SchonerDuft (71.10/
@tgb1907(65/63)
@bi-zuzu (60,50/
@tobosoludulcinea (63.2/
@kayacans(76.00/
@patient women (84,0/82,0

Arkadaşlar hepimiz kilo verme hedefimize kısa sürede ulaşabilmek için buradayız. Lütfen yukarıdaki listeye 1 aylık hedefinizi yazınız. Hedefini tutturan üyenin ödülü serbest öğün. (Gerçi çoğu arkadaşımız kendinden ödüllü ya neyse)
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen yarına kadar listemiz tamamlanmış olsun

Tartılmıyorum kuzum . 2 gündür annelerde zaman geçirdik dün annemle havuza gittim. 1saaten fazla yüzdüm iyi geldi. Spor da vücudu şişirir perşembe günü dinlen isyersen ya da kimyonlu su ve yeşil çay iç ödemeleri atarsın. Bölgesel olarak ne çalıştın . Sana liste atacaktım ya bulamadım yarın büro daki dosyama bakayım atarım.
Hurma diyeti nasıl tok tutuyor mu . Bende protein yapayım diyorum ama kararsızım.

Günaydın canlar

kahvaltı 2 h yumurta 4 yaprak maarul 2 timek 2 ceviz
ara 10 çiğ badem 3 gün kurusu
öğle 1 sb yogğurt 5 taze kayısı 2 yk yulaf
ara 10 çiğ badem 1 meyve
ara 30 gr peynir 2 gün kurusu 2 etimek
akşam 2 yk kaşığı yeşil mercimekli salata
ara 1 çb kefir 2 gün kurusu

Ne demek canım burdaki amaçlarımızdan biri de birbirimizi desteklemek değil mi . 50 dk egzersiz karın oldu desene çok sevindim.
Geçmiş olsun neyin var bu arada

Ne demek canım burdaki amaçlarımızdan biri de birbirimizi desteklemek değil mi . 50 dk egzersiz karın oldu desene çok sevindim.
Geçmiş olsun neyin var bu arada
akşam üzeri kaısklarıma bir ağrız girdi sancıalrdayım..
gece çok şükür ki uyuyabildim ...
ama ağrım hafif var ve de sanki idrar kaçırması yaşıyorum gün içinde.. bu sebeplerden dolayı kadın doğumcuya gideceğim ..bir de smear testi yaptırmam gerek malum..

Günaydın
84.9 ile başlamıştım
Yanlışlık olmuş :)
40 ım çıktığğında attım kendımı buraya

34 yasındayım. Bankacıyım. 2 oglum var.
3.5 ve 1 yasındalar
1:80 boyundayım
Hedefım ilk etapta 69
Doğum kılolarımı versem ıyı olacak
Kaptanımız kım ?
Ben aday lıstesınde mı kalacam ıkı hafta?

1 AĞUSTOS HEDEF LİSTESİ

@drdotty (65,3 /65,0
@Buki_89 (65,40/
@nilesss (75,40/72)
@Miray12_34 (70/
@leylmira ( 79.7/
@Nidsalii (63,1/
@she-ra (92,8/
@yediveren14 (58/54)

@gamzelim080 (77 /70)
@selcanmehmetcan ( 76.9/
@segus 65.8/
@SchonerDuft (71.10/
@tgb1907(65/63)
@bi-zuzu (60,50/
@tobosoludulcinea (63.2/
@kayacans(76.00/
@patient women (84,0/82,0

Enfeksiyon kötü ya maydonoz suyu iç arada çok iyi geliyor. Tabi dryi ihmal etme . Kime gidiyorsun .

Kızlar aspir yağını denemeye başladım dün öğleden itibaren.
Yemeklerden 15 dk önce içiyorum bakalım.

03.07.2018 menü

Sabah : 2 yumurta + 4 yk lor
Öğlen : tavuklu salata
Ara: Sütlü Nescafe
Akşam: 8 yk kabak yemeği + 2 yk yoğurt

25 dk zuma + 30 dk leslie + 45 dk pilates

3 lt su

bende tatile gidene kadar p.tesi cuma tartılmaya karar verdim çok çabuk moralimi bozuyorum o kadar aç kalıyorum sonuç alamıyorum diye, instada dansatolye diye bi sayfa var orda bölgesel hareketler var ben üst bacak ve göbek için olanı çalıştım ayrıca yürüyüş sonrası belediyenin spor aletlerinden yaptım yarım saat
hurma diyeti beklediğim gibi zor geçmedi hatta bugün sabah 2 hurma az yedim, cuma günkü sonuç iyi olursa 1 hafta yapmayı planlıyorum
aslında hazır izindeyken yarın için yiyeceklerini hazırlayıp proteine başlasan ne güzel olur ödemin felan gider
hurma diyetim bitince önerecein başka bi diyet varmı ?

Günaydınnlarr dizimdeki ağrıdan spor yapamadım tırnağım şükür daha iyi dün kahvaltıda dışarıdaydık ama fazla kaçırmadım ve yine ekmek yemedim :))
Akşam bulgur pilavı ve pattis yemeği yedim yoğurtla olmadı bu menü bu hafta beceremedim sanırım

Pazar günü Ankaraya gidiyorum orda daha çok hareket olur inşallah haftaya daha iyi bir motivasyon şarttt

[QUOTE="Buki_89, post: 56546442, member: 796521"ohhh harikasin vallah canim negüzel olmus:)
Kız fıstık hala zayıflama derdındesın degıl mı
kaldıgımız yerden devam[/QUOTE]
hosgeldin canimmmm napiyosun nasilsin aramiza tekrar katilmana sevindim canim, vallah kopmadim burdan:) hedefime ulasmis biri olarakdan fit fit geziniyom sende hemencik verde manken gibi dolanalim ortalikda (acikda hava attim)

Bende merak ediyordum aspir yağını dene bakalım faydasi olursa bende başlarım :) ben kendi yediklerime az derdim seninki dahada azmiş nasil doyuyor musun .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…