Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız fıstık hala zayıflama derdındesın degıl mı
kaldıgımız yerden devam
hosgeldin canimmmm napiyosun nasilsin aramiza tekrar katilmana sevindim canim, vallah kopmadim burdan:) hedefime ulasmis biri olarakdan fit fit geziniyom sende hemencik verde manken gibi dolanalim ortalikda (acikda hava attim)[/QUOTE]
Insallah kuzum yaaa
Senın gıbı olabılsem keskee

hosgeldin canimmmm napiyosun nasilsin aramiza tekrar katilmana sevindim canim, vallah kopmadim burdan:) hedefime ulasmis biri olarakdan fit fit geziniyom sende hemencik verde manken gibi dolanalim ortalikda (acikda hava attim)
Insallah kuzum yaaa
Senın gıbı olabılsem keskee[/QUOTE]
olursun kuzum surda kac kilocuk kaldi hemencik gider onlar

Ayy gercektenmııı ozaman bugunden ıtıbaren bol spor dıyet devam edeyım her sabah yuruyuse cıkıyoruz donuste 60 sumo squat 60 mekık 60ar sag sol bacak acma 60 jampıng yapıyoruz ıns yakarım hemen cok bı fazlalık yok ama olanıda atarım ıns
Ay o ev harıka gorunuyodu ıns olumlu bı cevap gelır

kızlar kadın doğum doktoruna gititm aksık ağrım için ..
ulturasondan baktı ve kese göründüğünü gebelik olabileceğini söyledi ..
bakalım sonucu heyecanla bekliyorum..
ben zannetmiyorum çünkü adetim biteli 1 hafta felan oldu henüz..
gebelikten farkı bi durum olabilir mi dedim olabilir deyince korktum açıkcası..
kan ve idrar testimin sonuçları öğleden sonra 3 gibi öğreneceğim ..
hayırlarla duanızı beklerim..

Canım geçmiş olsun inşallah kötü bişi değildir bende geçen hafta pempe leke gitti korktum hemen gittiöm yumurtlamadan olabiliyormuş şaşırmıştım smirde aldırdım şükür o da temiz sendede inşlalah sıkıntı çıkmaz hbaer ver

Hadi hayırlısı canim dualarim seninle Rabbim kalbine göre versin sonuçları haberdar et unutma ..

oh gözün aydın kardeşim..
çok sevindim inşaallah benim de temiz çıakr her şey ..

Hadi hayırlısı canim dualarim seninle Rabbim kalbine göre versin sonuçları haberdar et unutma ..

amin en hayırlısı sağlıklısı olsun kuzum Allah razı olsun :)

Bence adet olduğunu sandın ya üstüne görme oldu . Hadi hayırlısı kuzumm

Dediğin sayfaya bakayım bende düzenli spor yapınca kilo verebiliyorum onun dışında gitmiyor sanki. Hurmayı çok yapma bence kastan gitmesin . Sana benim listeleri atarım muhtemelen iş yerinde listeler 3 4 gün öyle devam et sonra 2 gün protein yap hedef kilona ulaşırsın. Hatta bende o listelere uyayım bir süre . Protein bana iyi geliyo ama kabızlık sıkıntısı var onu nasıl yapacam bilmiyorum .
normalde arzu doruk .. özel muayeneye geçtiği için gitmek istemiyorum şu an..
şehir hastanesine gidecem türkan diye bi bayan
Saffet ile çalışıyordu eskiden şimdi saffetle mercan hoca çalışıyor onlarda medicale geçtiler kötü oldu . Memnun kaldın mı drden

dr fena değildi bakalım öğle sonu yorum tahlil sonucuna göree yorumlayabilirim net olarak ,

sporsuz olmuyor ya takıldım kaldım 64-65 arası gidip geliyorum uzun süredi 63 ü göremedim, hurmayı bugün bitiriyim o zaman yine proteine geçsem çok mu yüklenirim vucuduma ayyyy bilemedim kırmam lazım 63ü bu hafta görmem lazım

protein diyetimde kefir içince gece yatmadan hiç kabızlık problemim olmadı sende 2 gün dene bi belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…