- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.961
hosgeldin canimmmm napiyosun nasilsin aramiza tekrar katilmana sevindim canim, vallah kopmadim burdan:) hedefime ulasmis biri olarakdan fit fit geziniyomKız fıstık hala zayıflama derdındesın degıl mı
kaldıgımız yerden devam
Insallah kuzum yaaahosgeldin canimmmm napiyosun nasilsin aramiza tekrar katilmana sevindim canim, vallah kopmadim burdan:) hedefime ulasmis biri olarakdan fit fit geziniyomsende hemencik verde manken gibi dolanalim ortalikda (acikda hava attim)
Ayy gercektenmıııTatildeyim canım evsiz olduğum İçin otelde yaşıyorum
O güzel ev olmayacak sanırım olursa hayal kadar güzel olacak. Hafta sonu haber vereceklermiş. (Başka müşteri olmazsa yani) şimdilik beklemedeyim. En sevmediğim şey amaçsız biçimde çaba göstermeden beklemektir. Ama şu an sadece bekliyorum.
Memleketinde günlerin eminim keyifli geçiyordur ve dilerim dinlenmiş ve mutlu dönersin.
İzin konusuna gelince hamilelik ve hastalık dışında izne ayrılamıyoruz kurallar değişiyor bu hafta.( Seabahar kızıyor izin veremem) inşallah artı gelmezsin sabite razıyım yada kuzenlerle yakantop falan oynayın perşembe günü belki 100-200 verirsin. Hadi az dikkat et canımcım
Tatil güzeldi ama halen çok yorgunum uykumu alamayorum. Hep uykum varyarın iş başı yapacam bakalım nasıl olacak bu uykusuzlukla
Boyoz yemedim bir yerde denk geldik osa açıkta satılıyordu beğenmedim .[/QUOT
Ayy tatıl donusu ıse baslamak cok zor gelıyo ya anlıyorum senı suanbugun bol bol uyu hazorla kendını kılo ne durumda ben yıne memleketteyım az kacırdım ucunu artık ızne ayrılamıyomusuz
Aaa tamam canım ben duzeltırım kusura bakma
Canım geçmiş olsun inşallah kötü bişi değildir bende geçen hafta pempe leke gitti korktum hemen gittiöm yumurtlamadan olabiliyormuş şaşırmıştım smirde aldırdım şükür o da temiz sendede inşlalah sıkıntı çıkmaz hbaer verkızlar kadın doğum doktoruna gititm aksık ağrım için ..
ulturasondan baktı ve kese göründüğünü gebelik olabileceğini söyledi ..
bakalım sonucu heyecanla bekliyorum..
ben zannetmiyorum çünkü adetim biteli 1 hafta felan oldu henüz..
gebelikten farkı bi durum olabilir mi dedim olabilir deyince korktum açıkcası..
kan ve idrar testimin sonuçları öğleden sonra 3 gibi öğreneceğim ..
hayırlarla duanızı beklerim..
Hadi hayırlısı canim dualarim seninle Rabbim kalbine göre versin sonuçları haberdar et unutma ..kızlar kadın doğum doktoruna gititm aksık ağrım için ..
Canım geçmiş olsun inşallah kötü bişi değildir bende geçen hafta pempe leke gitti korktum hemen gittiöm yumurtlamadan olabiliyormuş şaşırmıştım smirde aldırdım şükür o da temiz sendede inşlalah sıkıntı çıkmaz hbaer ver
Hadi hayırlısı canim dualarim seninle Rabbim kalbine göre versin sonuçları haberdar et unutma ..
Bence adet olduğunu sandın ya üstüne görme oldu . Hadi hayırlısı kuzummkızlar kadın doğum doktoruna gititm aksık ağrım için ..
Dediğin sayfaya bakayım bende düzenli spor yapınca kilo verebiliyorum onun dışında gitmiyor sanki. Hurmayı çok yapma bence kastan gitmesin . Sana benim listeleri atarım muhtemelen iş yerinde listeler 3 4 gün öyle devam et sonra 2 gün protein yap hedef kilona ulaşırsın. Hatta bende o listelere uyayım bir süre . Protein bana iyi geliyo ama kabızlık sıkıntısı var onu nasıl yapacam bilmiyorum .bende tatile gidene kadar p.tesi cuma tartılmaya karar verdim çok çabuk moralimi bozuyorum o kadar aç kalıyorum sonuç alamıyorum diye, instada dansatolye diye bi sayfa var orda bölgesel hareketler var ben üst bacak ve göbek için olanı çalıştım ayrıca yürüyüş sonrası belediyenin spor aletlerinden yaptım yarım saat
hurma diyeti beklediğim gibi zor geçmedi hatta bugün sabah 2 hurma az yedim, cuma günkü sonuç iyi olursa 1 hafta yapmayı planlıyorum
aslında hazır izindeyken yarın için yiyeceklerini hazırlayıp proteine başlasan ne güzel olur ödemin felan gider
hurma diyetim bitince önerecein başka bi diyet varmı ?
Saffet ile çalışıyordu eskiden şimdi saffetle mercan hoca çalışıyor onlarda medicale geçtiler kötü oldu . Memnun kaldın mı drdennormalde arzu doruk .. özel muayeneye geçtiği için gitmek istemiyorum şu an..
şehir hastanesine gidecem türkan diye bi bayan
dr fena değildi bakalım öğle sonu yorum tahlil sonucuna göree yorumlayabilirim net olarak ,Dediğin sayfaya bakayım bende düzenli spor yapınca kilo verebiliyorum onun dışında gitmiyor sanki. Hurmayı çok yapma bence kastan gitmesin . Sana benim listeleri atarım muhtemelen iş yerinde listeler 3 4 gün öyle devam et sonra 2 gün protein yap hedef kilona ulaşırsın. Hatta bende o listelere uyayım bir süre . Protein bana iyi geliyo ama kabızlık sıkıntısı var onu nasıl yapacam bilmiyorum .
Saffet ile çalışıyordu eskiden şimdi saffetle mercan hoca çalışıyor onlarda medicale geçtiler kötü oldu . Memnun kaldın mı drden
bilmedimBence adet olduğunu sandın ya üstüne görme oldu . Hadi hayırlısı kuzumm
burdayımm
Cok degil 69.2 den 72 ye cekerdim hedefimiKızlar da senin gibi yukarı hedef tutmasınlar diye bebeğim
Iyi kuzuu evdeyim bugun yayiliyorum birazdsn ortaligi toplayip kendime kisir yapcam@drdotty tatıldemısın canım ev ısı noldu halledebıldınızmı
SchonerDuft nasıl gectı ızmır tatılı boyoz yedınmı bakım
kaptinn bebıs napıyo
poncikbirgelincik nerlerdesın bıttımı dugun hazırlıkları
Ben bugun evdeyimm azicik bacagim agriyodu dinleneym dedm senin bittimi islerin yoktun 2 gündürrrr
Dediğin sayfaya bakayım bende düzenli spor yapınca kilo verebiliyorum onun dışında gitmiyor sanki. Hurmayı çok yapma bence kastan gitmesin . Sana benim listeleri atarım muhtemelen iş yerinde listeler 3 4 gün öyle devam et sonra 2 gün protein yap hedef kilona ulaşırsın. Hatta bende o listelere uyayım bir süre . Protein bana iyi geliyo ama kabızlık sıkıntısı var onu nasıl yapacam bilmiyorum .
Saffet ile çalışıyordu eskiden şimdi saffetle mercan hoca çalışıyor onlarda medicale geçtiler kötü oldu . Memnun kaldın mı drden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?