- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.941
Tamam canm5 aydan fazla zamanın var canım ayda 3 kilo verebilsen yaza fıstık gibi girersin.
Bende yaza kadar daha iyi görünebileceğim bi kiloya inmek istiyorum en az 10 kilo vermeliyim. Senin sporlarını takip edeyim. Emzirme bitince kilo vermenin zorlaşması normal. Ben hâlâ emziriyorum küçüklerden biri 15 aylık diğeri 3 yaşında emzirmeyi bitirmeden önce fazla kiloları bitirmeliyim
1. Sayfada kurallarımız var , takımın enerjisi hoşuna giderse bizimle devam etmek istersen kuralları kabul ettiğini beyan etmelisin
Ben bu haftaya kötü başladım yarından cumaya protein diyeti yapacağım cuma sabah itibariyle de zigzag kalori diyetine geçeceğim.Tamam canmtakım çok hoşuma gitti zaten inslh yaza kadar birlikte en az 10 kilo vwricez ben kalori sayimi yontemi uyguluyorum
Aaa süpermişTamam canım bu hafta takıma uyum haftası olur önümüzdeki hafta listeye dahil olursun. Normal şartlarda 69,1 kiloya indikten sonra listeye alınıyor ama 6 aydan fazla olmuş hızlı girersin listeye
Sporu seviyorsun sen bir de detox yaparsan gider tabiiAaa süpermişben bir kac gun detoksla baslamayi dusunuyorum sonra kalori sayimiyla ve sporla devam umarim detoks ise yarar ve guzel bir liste girisi yaparim
1000Ben bu haftaya kötü başladım yarından cumaya protein diyeti yapacağım cuma sabah itibariyle de zigzag kalori diyetine geçeceğim.
Sen günlük ortalama kaç kalori alıyorsun
Arkadasim yarin detoksu bana aticak bende hem uygular hem sizle paylasirimSporu seviyorsun sen bir de detox yaparsan gider tabii
Çok az geldi birden 1000
Bekliyorum canım paylaşmanıArkadasim yarin detoksu bana aticak bende hem uygular hem sizle paylasirimkendisi bu detokla 4 kilo vermis ven 1-2 atsam da bile sevinirim yeter ki gitain bakalm cumaya kadar 2-3 gun bu detoksu uygulamayi planliyorum
Geçmiş olsun fıstığım. Senin listeye dönmek için önce ayrıldığın kiloya düşmen gerek.Herkese merhabaameliyat olalı neredeyse 1 ayı geçti ve adet oldum ben genel ağrılarım var ama şikayetçi değilim Sadece kendimi çok fazla şiş hissediyorum karnım davul gibi oldu kilo aldığımıda hissediyorum nasıl yapsam nerden başlasam bilemedim bir süre daha durup yılbaşıyla dönmek istiyorum ama Şu şişkinliği atmam lazım Ne yapsam nasıl gider
Canm sen zaten emziriyorsun sana asla olmaz birde senin bunyene zaten gerek de olmayabilir canm ama benim metobolizmam çok yavaş canm gecen yilki takimimda diyetisyenle baslamisdim diyetisyenin listesi cok zor geldi onu biraktim kalori sayimi ile kendim yapmaya gectim ama ozel bir diyetisyendi ve yağ/kas ölçüm cihazıyla analiz yapiyorduk ve canm benim zaten metobolizma hizim cihazda 1650 çıktıÇok az geldi birden 1000
Freedieting.com buraya bi bakar mısın zigzag kalori diyetini buradan indiriyorum en az 1300 en çok 1600 kalori veriyor hergünün kalori miktarı farklı ben bu diyetle daha önce güzel kilo vermiştim. 1000 kalori çok az
O zaman senin hep çok dikkat etmen gerekecek tatlım; az kalori , çok efor ! calcium, magnezyum ve kısmende Demir eksikliği yapabilir. Diyet sürecinde kendine dikkat et ve kontrol ettir mineral değerlerini. Canım benim dilerim kolaylıkla gider kilolarınCanm sen zaten emziriyorsun sana asla olmaz birde senin bunyene zaten gerek de olmayabilir canm ama benim metobolizmam çok yavaş canm gecen yilki takimimda diyetisyenle baslamisdim diyetisyenin listesi cok zor geldi onu biraktim kalori sayimi ile kendim yapmaya gectim ama ozel bir diyetisyendi ve yağ/kas ölçüm cihazıyla analiz yapiyorduk ve canm benim zaten metobolizma hizim cihazda 1650 çıktıben 1600 kaloriyle ancak formumu koruyabiliyorum yani canm kilo vermek icin daha assagilara inmem gerek ve gecen hafta 72.8 ile basladim 1200kalorilik diyet ustunede yogun spor ile sadece 500grm gitti dusun yani 1200kaloride fazla geliyor bana en fazla 1000kalori o bile çok malesef bunyem bu
Sağol tatlm evet demirim çok düşukdü yillarca ilac kullanmiadim suan nedurumda bilmiyorum ama magnezyumum cok düşük canm şuan günlük magnezyum takviyesi aliyorum ve aylık da Dvit ampul kırıp içiyorum insülin direncide çok az var demiştiO zaman senin hep çok dikkat etmen gerekecek tatlım; az kalori , çok efor ! calcium, magnezyum ve kısmende Demir eksikliği yapabilir. Diyet sürecinde kendine dikkat et ve kontrol ettir mineral değerlerini. Canım benim dilerim kolaylıkla gider kiloların
Yaaaaa hiç sorma yaaaa bazı şeyleri çok sevdiğim için vazgeçemiyorum zamanla inşallahAfiyet olsun
Kuzum sen hâlâ sucuktan ve kahveden vazgeçmedin mi? Karnı ağrıyacak bebeğin
Spor ne durumda dün yaptın mı dün kaç kg dun bayağı iyi gidiyorsun merak ettimgünaydınn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?