- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.961
spor yapamadım cnm dün dökülüyordum bgn yapar mıyım bilmiyoerum aslında leslie ve squat yapsam olur da bakalım akşiamkşi ruh halime regl olcam ya hiç tadım yokSpor ne durumda dün yaptın mı dün kaç kg dun bayağı iyi gidiyorsun merak ettim
menümü beğendin mi ekmek ekledim artık bgn de tuvalete çıktım şükür sabahları yiycem sadeceSpor ne durumda dün yaptın mı dün kaç kg dun bayağı iyi gidiyorsun merak ettim
regli olacaksan daha sıkı tutarsan regli sonunda birden düşersin sakın bu dönemde es geçme sporu ve diyetispor yapamadım cnm dün dökülüyordum bgn yapar mıyım bilmiyoerum aslında leslie ve squat yapsam olur da bakalım akşiamkşi ruh halime regl olcam ya hiç tadım yok
TMM CNMregli olacaksan daha sıkı tutarsan regli sonunda birden düşersin sakın bu dönemde es geçme sporu ve diyeti
emziriyor muydun menülerin başına yazar mısın emzieiyorsan ona göre yorum yaparız :)Dünkü menüm,
sabah: 1 haşlanmış yumurta , peynir , 6 zeytın. 1 bardak çay
öğlen: kıymalı ıspanal 5 yk kadar. 5 yk kada bulgur. brokolo salatası.
aksam: sulu kofte bır kase. azıcıcıcık ayva tatlısı
:)
dıyetısyene baslamayı dusunuyorum bırde
Hoşbulduk canımblonde ambition hoş geldin
seninle kilolarımız ve hedeflerimiz aynı nasıl bir yöntem kullanıyorsunHoşbulduk canım
hangi takımdan geçmek istiyorlar ? özelden de yazabilirsin istersen bende kurallara bakayımKızlar ve tabi kaptanım size bir şey sorucam başka takımdan geçiş nasl olucak acaba ? Benim iki arkadaşım takımdan memnun diil bu takıma geçmek istiyor?
TAKIMLAR ARASI TRANSFERKızlar ve tabi kaptanım size bir şey sorucam başka takımdan geçiş nasl olucak acaba ? Benim iki arkadaşım takımdan memnun diil bu takıma geçmek istiyor?
Kalori sayimi yontemi ve spor canm agirlikli olarak kondisyon bisikleti yapiyorumseninle kilolarımız ve hedeflerimiz aynı nasıl bir yöntem kullanıyorsun
Canm ozwlden yazdmhangi takımdan geçmek istiyorlar ? özelden de yazabilirsin istersen bende kurallara bakayım
yeni geldim cnm kız hastalandı doktora götürdümtugbaFB canım nerelerdesin?
Gecmis olsun ayrica tebrikleryeni geldim cnm kız hastalandı doktora götürdüm
bu arada tam 1 kilo gitti dediğin gibi 67.5 oldum bu saate kadar hiç bişey yiyemedim koşturmadan bugün protein yerim öğlen
Merhaba bende buntakima gecmek istiyorum mumkunse eger 2. Takimdayimhangi takımdan geçmek istiyorlar ? özelden de yazabilirsin istersen bende kurallara bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?