Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor ne durumda dün yaptın mı dün kaç kg dun bayağı iyi gidiyorsun merak ettim
spor yapamadım cnm dün dökülüyordum bgn yapar mıyım bilmiyoerum aslında leslie ve squat yapsam olur da bakalım akşiamkşi ruh halime regl olcam ya hiç tadım yok

spor yapamadım cnm dün dökülüyordum bgn yapar mıyım bilmiyoerum aslında leslie ve squat yapsam olur da bakalım akşiamkşi ruh halime regl olcam ya hiç tadım yok
regli olacaksan daha sıkı tutarsan regli sonunda birden düşersin sakın bu dönemde es geçme sporu ve diyeti

Dünkü menüm,

sabah: 1 haşlanmış yumurta , peynir , 6 zeytın. 1 bardak çay

öğlen: kıymalı ıspanal 5 yk kadar. 5 yk kada bulgur. brokolo salatası.

aksam: sulu kofte bır kase. azıcıcıcık ayva tatlısı

:)

dıyetısyene baslamayı dusunuyorum bırde

emziriyor muydun menülerin başına yazar mısın emzieiyorsan ona göre yorum yaparız :)
emzirmiyor isen çok geldi menün 5 yk ıspanaklı bulgur yeterliydi yanına 4 yk yoğurt ve salata zaten salata yemişsin .
sulu köfte bulgur ve etli olandı o da olmamış öğlen yemişsin zaten bulgur ve et ayva tatlısı da olmamış
spor ve su ne durumda

Kızlar ve tabi kaptanım size bir şey sorucam başka takımdan geçiş nasl olucak acaba ? Benim iki arkadaşım takımdan memnun diil bu takıma geçmek istiyor?
hangi takımdan geçmek istiyorlar ? özelden de yazabilirsin istersen bende kurallara bakayım

Kızlar ve tabi kaptanım size bir şey sorucam başka takımdan geçiş nasl olucak acaba ? Benim iki arkadaşım takımdan memnun diil bu takıma geçmek istiyor?
TAKIMLAR ARASI TRANSFER

Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

Üye aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.

İlgili işleyiş sadece aktif üyeleri kapsar. İzinli üyeler, izin dönüşlerinde istedikleri takımdan devam edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…