Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar menü kahvaltı yumurta peynir bal felan çıkıyor sabah tost ve yumurta yemiştim tekrar yumurta yemem sıkıntı olur mu emek yemeyince yiyeyim öğlen yumurta diyorum
bence olur cnm ben olsam yerdim yani
çok geçmiş olsun cnm dşyette dengeleme böyle işte akıllı davrandın tebrikler
teşekkürler cnm 65i bi an önce görmek istiyorum

sana şöyle söyleyim alışması 1 ayı buldu ara ara ağlamaları oluyormuş kreşte 1 aydan sonra kreşte ağlama işini bitirdi ama sabah bırakırken ağlamaları vardı (sabahın 7.30 da servise biniyor yarı uykulu) 3 ay sonundada sabah ağlamasını bıraktı ..
ilk gittiğinden beri kreşte ağlamasına rağmen eve gelmek istemezdi ...alışması için hiç bişey yapmadım ilk gün yarım gün yanındaydım diğer günler bıraktım çıktım dışarıdan kontrollü oldum 2 gün oda yarım saat felan

napıyım cnm kız hastalanınca bende moral sıfır oluyor canım ona sıkıldı biraz bugün geldim elimdeki işi alıp yarın evden çalışacam
seninde işler yoğun dün mesaideymişin
grip mi halen kıyamam yaa ...
dün ınst. hikayede bir foto gördüm lise arkadaşım ile adaşsın .. kardan adam ile resmini koymuş kızının senin kızla karıştırdım lahana gibi de sarmış birde diyorum ki maşallah boyu nasıl uzamış birde üstüne msj attım hikayeden mesaiden sonra böyle oluyor sanırım
evde çalışma imkanın varsa çok iyi içinde rahat eder en azından
kaç günde 4 kilo bilmem ama yeni gele arkadaş yapmış 4 kilo vermmiş paylaşır heralde bizimlede
bu arada dün ananas detoksu yaptım 1 kilo gitti
sende iyi vermişsin benim şişlik gitmiyor ayaklarım çok soğuk aldı onun etkisi var sanırım gaz doluyum .
valla dört gözle bekliyorum ayda 1 kere yapıp 4 kilo verir kalan günnler korurum

ahahah fazla mesai ters tepmiş sende
evet böyle durumlarda veriyolar saolsun anlayışlılar hiç çalışma dediler ama zaten tüm sene oturduk iş varkende kaçamam yani, almanya christmas tatilinde olunca işleri bize pasladılar
hafta sonu 1 kiloluk yemişim o gitti işte ama bugünde çok iyi gidiyorum
yarın eşimin doğum günü evde yine hafif geçirip akşam bi pasta yerim belki minicik o kadar
kızım bence sen hiç heveslenme o detoksu her iddiasına girerim sen yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…