- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.981
Gelmek isteyen arkadasimin biri bu kaptanim haber bekliyoruzMerhaba bende buntakima gecmek istiyorum mumkunse eger 2. Takimdayim
çok geçmiş olsun cnm dşyette dengeleme böyle işte akıllı davrandın tebrikleryeni geldim cnm kız hastalandı doktora götürdüm
bu arada tam 1 kilo gitti dediğin gibi 67.5 oldum bu saate kadar hiç bişey yiyemedim koşturmadan bugün protein yerim öğlen
HOŞBULDUKGunaydin kardes takimnasilsiniz yeni gelenler olmus. Hosgeldinizzz
Arkadasim yarin detoksu bana aticak bende hem uygular hem sizle paylasirimkendisi bu detokla 4 kilo vermis ven 1-2 atsam da bile sevinirim yeter ki gitain bakalm cumaya kadar 2-3 gun bu detoksu uygulamayi planliyorum
Merhaba bende buntakima gecmek istiyorum mumkunse eger 2. Takimdayim
o ben oluyorum herhalde canım:)
Diğer bahsettiğim arkadaşımda bu kaptanimmerhaba ben de bu takıma transfer olmak istiyorum :)
Hastalık ilk yıl çok oluyomuş 1. Sınıfa kadar da evde tutsan o yıl olacak bağışıklık sistemi çok zayıf olduğu için.. Senin kız ne güzel alışmış ne kadar sürdü ki alışması neler yaptın benimki baya düşkün bana oyun salonlarında falan gözünün önünde olmam lazım yoksa oynamıyor.. Alışırda alırken gitmek istemeyeceği günleri görürmüyüm ki.. Bugunde bi başka kreşe gidicem aslında okadarda küçük değil yaşadığım il 10 tane kreş var ama 2 yaş altı alan 2 yer var sadece.kzuum ev kredisi zaten elimizi kolumuzu bağlayan bizide
sen şimdiden başla canım araştırmaya çünkü içinin sineceği bi yer bulmak kolay değil (gerçi küçük şehir dediğin için zaten çok kısıtlıdır kreş sayısı ben çok gezmiştim )
benimde kreşle ilgili tek sıkıntım 2 yaşına kadar hiç hastalanmayıp şu an hasta olmadığı haftanın olmaması ,bazen hastalık sebebiyle çok vazgeçmeye niyetleniyorum ama alışmışkende kıyamıyorum şimdi hastalanması okulun ilk yılı hastalanacak diye kendimi avutuyorum ,ayrıca çok güzel vakit geçiriyorlar kreşte belirli bi yaştan sonra biz yetemiyoruz ki yaşlılar napsın fikrin o açıdan bana mantıklı geldi
HosbuldukGunaydin kardes takimnasilsiniz yeni gelenler olmus. Hosgeldinizzz
bu sekilde bozmadan gidersen 90 ı kısa sürede görürsünGünaydınlar sabah erkenden 500ml su içtim kahvaltıda yulaf ezmesi yedim sütlü
ara da 2 haşlanmış yumurta
öğlen tavuk haşlama salata yoğurt bir dilim ekmek
Ara bir kase yoğurt 2 ceviz
Akşam zeytinyagli taze fasulye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek günlük 4bucuk su içmeye çalışıyorum
teşekkürler sende hoşgeldin aramızaGecmis olsun ayrica tebrikler
kurallar gereği geçebilirsiniz canımMerhaba bende buntakima gecmek istiyorum mumkunse eger 2. Takimdayim
kurallar gereği geçebiliyorsunuz canım hoş geldinmerhaba ben de bu takıma transfer olmak istiyorum :)
kalori ile çok kilo verdim dorty de öyle zigzag yöntemi ile kalori sayıyorduk ama bana saymak zor gelmeye başaldı malesefKalori sayimi yontemi ve spor canm agirlikli olarak kondisyon bisikleti yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?