- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.021
ayyy tam günüymüş cumaları ödül verebilirsin güzel yapıyorlarsaevet cumaları etliekmek börek onlar ıçıkıyor
kendini tanıtırsan tanışmış oluruz canım ne tür yöntemler uyguluyorsunHosbulduk tesekkurler
valla ters tepmişahahah fazla mesai ters tepmiş sende
evet böyle durumlarda veriyolar saolsun anlayışlılar hiç çalışma dediler ama zaten tüm sene oturduk iş varkende kaçamam yani, almanya christmas tatilinde olunca işleri bize pasladılar
hafta sonu 1 kiloluk yemişimo gitti işte ama bugünde çok iyi gidiyorum
yarın eşimin doğum günü evde yine hafif geçirip akşam bi pasta yerim belki minicik o kadar
kızım bence sen hiç heveslenme o detoksu her iddiasına girerim sen yapamazsın
sen bilirisn cnm nasıl istersen ama pasta ne yapar bilememben yarın mı başlasam diyorum evde olucam da dahamı kolay geeçiririm sence
birde yarın eşimin doğum günü minicikte olsa pastadan tadarım yoksa küser o yüzden detoksa ihanetmi olur
yapabildiğim kadar yaparım artık 2 akşamayyy tam günüymüş cumaları ödül verebilirsin güzel yapıyorlarsa
kendini tanıtırsan tanışmış oluruz canım ne tür yöntemler uyguluyorsun
valla ters tepmiş
az çalışın zaten genelde iş pek olmuyor sizin orası sakin geçiyor
neler yedin kız 1 kilo aldın
2 gün detoks yapıp 1 dilim pastamı yiceksinnasıl geçecek o pasta boğazından
bana da öyle geliyor çaktırma
o zaman biz yine perşembe başlayalım gün boyu detoks yapıp bozmayımsen bilirisn cnm nasıl istersen ama pasta ne yapar bilemem
öncelikle hoşgeldiniz
meşhur 4 kilo verdiren detoksun sen gelmeden namı geldi buralara
takıma bi ısın listeyi atarsın bizede artık
kızlar kimlerin 14.tkım simgesi yok etiket yaparasınız simgenizi verdirelim
neden olmasın hem daha sağlıklı daha az kalorisiz olur iyi fikir .yapabildiğim kadar yaparım artık 2 akşam
neler yemedim ki şimdi burda yazmayım bu nasıl takım deyip kaçırmayalım arkadaşları
1 dilim demeyelim yaa 2 çatal diyelimeşimle ikimizde yaş pastay sevmeyiz doğum günlerinde en küçük boy alırız ama çoğunu atarız bozulur belki almam yarın için magnolia üzerine mum dikerim nasıl fikir
kuzum nasılsın nasıl oldun ?Herkese merhabaameliyat olalı neredeyse 1 ayı geçti ve adet oldum ben genel ağrılarım var ama şikayetçi değilim Sadece kendimi çok fazla şiş hissediyorum karnım davul gibi oldu kilo aldığımıda hissediyorum nasıl yapsam nerden başlasam bilemedim bir süre daha durup yılbaşıyla dönmek istiyorum ama Şu şişkinliği atmam lazım Ne yapsam nasıl gider
hoş geldin canımmerhaba gruba dahil olabiliyormuyuz nasıl oluyor acaba
1 günlük detokslarsa sorun olmaz bende ama üst üste bikaç gün zorlar gibibenim bazen bağırsak problemim oluyo sık sık yaşıyorum bu problemi, o yüzden sık sık smothie diyeti veya çeşitli detokslar yapıyorum kararında tabi, @yellow girl atar ona öğlen göndermiştim, dayanması zor oluyo ama idare ediyoruz:)
zamanım gelse hemen dönecem takıma ama 1 aydan az zamanım kaldıneden olmasın hem daha sağlıklı daha az kalorisiz olur iyi fikir .
o kadar çok yedim diyorsun .bizim takıma dönmemiz lazım halimiz hiç iyi değil . ben nasıl kilo verecem bilmiyorum 2 hafta da 1 detoks yapmam lazım sanırım
1 aydan az mı kaldı bende kendimi 67ye zorlayım beraber girelim listeye .1 günlük detokslarsa sorun olmaz bende ama üst üste bikaç gün zorlar gibi
kilo vermemiz durakladığı zaman denemek lazım
zamanım gelse hemen dönecem takıma ama 1 aydan az zamanım kaldı
sen detoks işine hiç girme bence birsürü diyetisyen listen var karar ver seç uygula birini
hatta belirleyip aynı listeyi beraberde uygularız motive amaçlı
Super Super sutlu tatli pastadan daha masumyapabildiğim kadar yaparım artık 2 akşam
neler yemedim ki şimdi burda yazmayım bu nasıl takım deyip kaçırmayalım arkadaşları
1 dilim demeyelim yaa 2 çatal diyelimeşimle ikimizde yaş pastay sevmeyiz doğum günlerinde en küçük boy alırız ama çoğunu atarız bozulur belki almam yarın için magnolia üzerine mum dikerim nasıl fikir
tamamdır kabul ediyorum.hoş geldin canım
1.sayfada kurallarımız yazıyor . okuduğunda kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
6 kiloyu çok rahat verirsin 2 hafta deneme süren olacak aktif olursan 3. cuma da listedesintamamdır kabul ediyorum.
31 yaşındayım 57 kiloyum 1.65 boyundayım hedefim 51 kilo olmak
28 yasindayim 163 boy 98.2 kilom 102.5 la 4hafta oncebaslafm sonra 2. Gruba grdim 101.5 la ama birturlu adapte olamadim G gokyuzundekiturna ve @yellow girl un beni uyarmasyla hadi basla dedim kendime program yaptim onceden diyetisyenin verdgi bir doyet vsr elimde ara ogunleri ekmegi uunu patates ve pirinci cikarttim karkaratayimsi bir doyet haline getrmeye çalıştım 3 gunde 1kilo gtti bile insallah devam edecem ona asil hedefim 55 ama ilk hedefim 90lardan kurtulup 89 u gormek insallakkisa zamda gorurum kizimssoz verdim 30 mayisa kadar zayflayacam insallahayyy tam günüymüş cumaları ödül verebilirsin güzel yapıyorlarsa
kendini tanıtırsan tanışmış oluruz canım ne tür yöntemler uyguluyorsun
valla ters tepmiş
az çalışın zaten genelde iş pek olmuyor sizin orası sakin geçiyor
neler yedin kız 1 kilo aldın
2 gün detoks yapıp 1 dilim pastamı yiceksinnasıl geçecek o pasta boğazından
bana da öyle geliyor çaktırma
28 yasindayim 163 boy 98.2 kilom 102.5 la 4hafta oncebaslafm sonra 2. Gruba grdim 101.5 la ama birturlu adapte olamadim G gokyuzundekiturna ve @yellow girl un beni uyarmasyla hadi basla dedim kendime program yaptim onceden diyetisyenin verdgi bir doyet vsr elimde ara ogunleri ekmegi uunu patates ve pirinci cikarttim karkaratayimsi bir doyet haline getrmeye çalıştım 3 gunde 1kilo gtti bile insallah devam edecem ona asil hedefim 55 ama ilk hedefim 90lardan kurtulup 89 u gormek insallakkisa zamda gorurum kizimssoz verdim 30 mayisa kadar zayflayacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?