- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.041
spor yapabiliyor musun ?28 yasindayim 163 boy 98.2 kilom 102.5 la 4hafta oncebaslafm sonra 2. Gruba grdim 101.5 la ama birturlu adapte olamadim G gokyuzundekiturna ve @yellow girl un beni uyarmasyla hadi basla dedim kendime program yaptim onceden diyetisyenin verdgi bir doyet vsr elimde ara ogunleri ekmegi uunu patates ve pirinci cikarttim karkaratayimsi bir doyet haline getrmeye çalıştım 3 gunde 1kilo gtti bile insallah devam edecem ona asil hedefim 55 ama ilk hedefim 90lardan kurtulup 89 u gormek insallakkisa zamda gorurum kizimssoz verdim 30 mayisa kadar zayflayacam insallah
Tesekkur ederim canimmm insallah 1 yil icinde cuma zayflama yarsmasi mezunlar kismina keni ve yellow girl u etiketleyip cok.guzel.bir mezun yazisi yazacamcanım ben sana çok inanıyorum:)
Gunluk 8 bin ile 10 bin arasi adim atiyorum ama bugun 3 bin adim attim 3 tane de hali sildim zaten yoruldugum icin coknyuruyemedim bugunspor yapabiliyor musun ?
burda aradığın motivasyonu bulabileceğini düşünüyorum.
günlük olarak menüleri akşam paylaşıyoruz kaçamaklarımız elbet olacak ama yapmadan yazarsan en aza indirgeyebiliriz ya da nasıl dengelemen gerektiğine yardımcı oluruz genelde kalori yakma yöntemi ile tabi :)
halı mı sildin ellerine sağlık o da sağlam kalori yaktırırGunluk 8 bin ile 10 bin arasi adim atiyorum ama bugun 3 bin adim attim 3 tane de hali sildim zaten yoruldugum icin coknyuruyemedim bugun
Gunluk 8 bin ile 10 bin arasi adim atiyorum ama bugun 3 bin adim attim 3 tane de hali sildim zaten yoruldugum icin coknyuruyemedim bugun
Bir e gecen hafta cuma 99.2 idi kilom bugun sbah 98.2 ciktim yani listeye 99.2 yazinca sorun olmasin diye soyleyim dedimspor yapabiliyor musun ?
burda aradığın motivasyonu bulabileceğini düşünüyorum.
günlük olarak menüleri akşam paylaşıyoruz kaçamaklarımız elbet olacak ama yapmadan yazarsan en aza indirgeyebiliriz ya da nasıl dengelemen gerektiğine yardımcı oluruz genelde kalori yakma yöntemi ile tabi :)
Evet baya yorduhalı mı sildin ellerine sağlık o da sağlam kalori yaktırır
çok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın .Merhaba kızlar
Ben de kendimi tanıtayım:)
Tiroid kanseri tedavisi gördüm, iki kez ameliyat sonrasında atom aldım, tiroidlerim alınınca tabi metabolizmam aşırı yavaş çalışıyor hala da çok çok yavaş, sonra evlendim bir kızım oldu, kilo almaya başladım 105 i falan görmüşümdür hatırlamıyorum , bir ay kendi kendime diyetler yapıp bozuyordum, eşim rahatsızlandı onu da doktora götürdük doktor insülüne başlayabilir diyince çok üzüldüm, hemen eve gittim buzlukta dolapta ambalajlı ne varsa açtım bi çöp torbası attım içine, ne salam ne sucuk ne çikolata ne acı soslar hazır köfteler bırakmadım kimseye de vermedim, bu sağlıksız şeyleri kimse yemesin dedim.. Sonra eşimle başladık diyete o şuan 81 kilo falan çok şükür, incecik oldu, ben de 76 lardayım şuan ..Benim amacım sadece kilo vermek değil, sağlıklı kilo vermek istiyorum, ambalajlı gıda , katkı maddeli gıda kesinlikle almıyoruz ve tüketmiyoruz, herşeyi mutfağımda yapıyorum, bana katkı maddeli gıda öneren doktor, diyetisyen veya herhangi birini görünce anında uzaklaşıyorum, ben sağlıklı olmak istiyorum arkadaşlar..3 ayda bir doktoruma da danıştım metabolizmam çok yavaşladığında detoks yapabiliyorum ancak içinde et ve süt ürünü olduğu taktirdi izin var..
Kısacası uzun süredir diyetteyim ben, bir yılda istediğimi yiyerekten bu kiloya düştüm, 26 kilo vermişim yani..
Şimdi son kilolarım için burdayım, desteklerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum ayrıca menülerimin de eleştirilmesini istiyorum..
2 takımdan transfer isteğim de bakış açısı, benim hayatımda sağlıksız hiç bir ürüne yer yok..olmayacakta..
boyum 176 hedef kilom 60 ..
sevgiler
Canim ben senin hikayeninilk defa okudun Rabbim bir daha saglikla sinamasin insallah ve seni tebrik ediyorum tiroidsiz kilo verebilmen harika birseyMerhaba kızlar
Tiroid kanseri tedavisi gördüm, iki kez ameliyat sonrasında atom aldım, tiroidlerim alınınca tabi metabolizmam aşırı yavaş çalışıyor hala da çok çok yavaş, sonra evlendim bir kızım oldu, kilo almaya başladım 105 i falan görmüşümdür hatırlamıyorum , bir ay kendi kendime diyetler yapıp bozuyordum, eşim rahatsızlandı onu da doktora götürdük doktor insülüne başlayabilir diyince çok üzüldüm, hemen eve gittim buzlukta dolapta ambalajlı ne varsa açtım bi çöp torbası attım içine, ne salam ne sucuk ne çikolata ne acı soslar hazır köfteler bırakmadım kimseye de vermedim, bu sağlıksız şeyleri kimse yemesin dedim.. Sonra eşimle başladık diyete o şuan 81 kilo falan çok şükür, incecik oldu, ben de 76 lardayım şuan ..Benim amacım sadece kilo vermek değil, sağlıklı kilo vermek istiyorum, ambalajlı gıda , katkı maddeli gıda kesinlikle almıyoruz ve tüketmiyoruz, herşeyi mutfağımda yapıyorum, bana katkı maddeli gıda öneren doktor, diyetisyen veya herhangi birini görünce anında uzaklaşıyorum, ben sağlıklı olmak istiyorum arkadaşlar..3 ayda bir doktoruma da danıştım metabolizmam çok yavaşladığında detoks yapabiliyorum ancak içinde et ve süt ürünü olduğu taktirdi izin var..
Kısacası uzun süredir diyetteyim ben, bir yılda istediğimi yiyerekten bu kiloya düştüm, 26 kilo vermişim yani..
Şimdi son kilolarım için burdayım, desteklerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum ayrıca menülerimin de eleştirilmesini istiyorum..
2 takımdan transfer isteğim de bakış açısı, benim hayatımda sağlıksız hiç bir ürüne yer yok..olmayacakta..
sevgiler
Artık var canım hayırlı olsun dilerim yakın zamanda yanına kepte eklenirbenim yok:)
merhaba gruba dahil olabiliyormuyuz nasıl oluyor acaba
Hoşgeldin canım verilecek kilon azmış çabuk vedalaşırız seninletamamdır kabul ediyorum.
31 yaşındayım 57 kiloyum 1.65 boyundayım hedefim 51 kilo olmak
İnşallah canım sağlıklı ideal kilona kısa sürede gelirsin. Seni çok istikrarlı gördüm olur bu iş28 yasindayim 163 boy 98.2 kilom 102.5 la 4hafta oncebaslafm sonra 2. Gruba grdim 101.5 la ama birturlu adapte olamadim G gokyuzundekiturna ve @yellow girl un beni uyarmasyla hadi basla dedim kendime program yaptim onceden diyetisyenin verdgi bir doyet vsr elimde ara ogunleri ekmegi uunu patates ve pirinci cikarttim karkaratayimsi bir doyet haline getrmeye çalıştım 3 gunde 1kilo gtti bile insallah devam edecem ona asil hedefim 55 ama ilk hedefim 90lardan kurtulup 89 u gormek insallakkisa zamda gorurum kizimssoz verdim 30 mayisa kadar zayflayacam insallah
Artık var canım hayırlı olsun dilerim yakın zamanda yanına kepte eklenir
Hoşgeldin canım verilecek kilon azmış çabuk vedalaşırız seninle
İnşallah canım sağlıklı ideal kilona kısa sürede gelirsin. Seni çok istikrarlı gördüm olur bu iş
Evet canm cok istyrm kizim krese gidiyor arkadaslari annen cok sisko dye alay etmisler kucukler iste biraz acimasiz oluyorlar kizimin dogum gununu kreste kutlayacaz insallah 30 mayista o zamana krese zayif birsekilde gelecegime ve ayni kiyafeti giyecegimize soz verdim en azndan 6 ayda 75 lere dusmem lazim yapabileceğimi dusunuyorum insallah yaparimArtık var canım hayırlı olsun dilerim yakın zamanda yanına kepte eklenir
Hoşgeldin canım verilecek kilon azmış çabuk vedalaşırız seninle
İnşallah canım sağlıklı ideal kilona kısa sürede gelirsin. Seni çok istikrarlı gördüm olur bu iş
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar
sevgiler
Yaparsın canım ilk aylar İçin 5-6 kilo gider sonraki 4 ayda 4 er kilo versen süper olur. O doğumgününe 70lerde gidilecekEvet canm cok istyrm kizim krese gidiyor arkadaslari annen cok sisko dye alay etmisler kucukler iste biraz acimasiz oluyorlar kizimin dogum gununu kreste kutlayacaz insallah 30 mayista o zamana krese zayif birsekilde gelecegime ve ayni kiyafeti giyecegimize soz verdim en azndan 6 ayda 75 lere dusmem lazim yapabileceğimi dusunuyorum insallah yaparim
Verilecek kilo az olduğu İçin esnek davranabiliyorsun iradesizlikten değil. 15 kilo fazlan olsa listelerden hiç sapmazdınteşekkğr ederim canım evet az ama bir o kadar da iradesizim belki burda gaza gelirim
Verilecek kilo az olduğu İçin esnek davranabiliyorsun iradesizlikten değil. 15 kilo fazlan olsa listelerden hiç sapmazdın
İnşallah sende bir gayretle kısa sürede verir kurtulursun
sen nerelerdesin kızın iyileşti mi ?Yeni gelenler hoş gelmişler sağlıklı kilo vermeler herkese en kısa zamanda idealinize ulaşirsiniz umarım
Aslinda sadece öglense o tolere edilebilir ama aksam kocisinle aburu cuburu birakman lazim once1 aydan az mı kaldı bende kendimi 67ye zorlayım beraber girelim listeye .
öğlen bozuyor beni bugün pirinç pilavı barbunya vardı mesela akşam da kv yüzük çorbası yapacakmış .
listeye uyamıyorum ya şöyle yapacam evde olduğumda çorba salata gidicem akşamları kahvaltıyı da hafta da 2 gün kahve ve meyve şeklinde yapayım diyorum sporu arttırmam lazım ama zor geliyor valla @Buki_89 nin 1000 kalorilik olan hareketlerini mi yapsak tv izlerkende yapabiliriz uyar mı sana
dimi en güzeli ortasina mum dik olduda bittiSuper Super sutlu tatli pastadan daha masum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?