- 7 Ocak 2018
- 27.553
- 79.998
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.061
Yaaaaa çok sevindimmmmm@Kazen etiket yaptığım arkadaşlara 14.takım simgesini verebilirmiyiz. teşekkürler şimdiden
@Gizembetulyusablonde ambition @buzmavileylak Kmsl Hnd G gokyuzundekiturna @Verano_porteno @masal3487 @Sahihuban @Nilar @Sevgiclk
Esine ve sana cok gecmis olsunMerhaba kızlar
Ben de kendimi tanıtayım:)
Tiroid kanseri tedavisi gördüm, iki kez ameliyat sonrasında atom aldım, tiroidlerim alınınca tabi metabolizmam aşırı yavaş çalışıyor hala da çok çok yavaş, sonra evlendim bir kızım oldu, kilo almaya başladım 105 i falan görmüşümdür hatırlamıyorum , bir ay kendi kendime diyetler yapıp bozuyordum, eşim rahatsızlandı onu da doktora götürdük doktor insülüne başlayabilir diyince çok üzüldüm, hemen eve gittim buzlukta dolapta ambalajlı ne varsa açtım bi çöp torbası attım içine, ne salam ne sucuk ne çikolata ne acı soslar hazır köfteler bırakmadım kimseye de vermedim, bu sağlıksız şeyleri kimse yemesin dedim.. Sonra eşimle başladık diyete o şuan 81 kilo falan çok şükür, incecik oldu, ben de 76 lardayım şuan ..Benim amacım sadece kilo vermek değil, sağlıklı kilo vermek istiyorum, ambalajlı gıda , katkı maddeli gıda kesinlikle almıyoruz ve tüketmiyoruz, herşeyi mutfağımda yapıyorum, bana katkı maddeli gıda öneren doktor, diyetisyen veya herhangi birini görünce anında uzaklaşıyorum, ben sağlıklı olmak istiyorum arkadaşlar..3 ayda bir doktoruma da danıştım metabolizmam çok yavaşladığında detoks yapabiliyorum ancak içinde et ve süt ürünü olduğu taktirdi izin var..
Kısacası uzun süredir diyetteyim ben, bir yılda istediğimi yiyerekten bu kiloya düştüm, 26 kilo vermişim yani..
Şimdi son kilolarım için burdayım, desteklerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum ayrıca menülerimin de eleştirilmesini istiyorum..
2 takımdan transfer isteğim de bakış açısı, benim hayatımda sağlıksız hiç bir ürüne yer yok..olmayacakta..
boyum 176 hedef kilom 60 ..
sevgiler
O dogum gününe 70 li kilolarda gidilecek o kadarEvet canm cok istyrm kizim krese gidiyor arkadaslari annen cok sisko dye alay etmisler kucukler iste biraz acimasiz oluyorlar kizimin dogum gununu kreste kutlayacaz insallah 30 mayista o zamana krese zayif birsekilde gelecegime ve ayni kiyafeti giyecegimize soz verdim en azndan 6 ayda 75 lere dusmem lazim yapabileceğimi dusunuyorum insallah yaparim
haşlamayı okuyunca durum ıyk haşlama yemiş dedimAslinda sadece öglense o tolere edilebilir ama aksam kocisinle aburu cuburu birakman lazim once
Sadece salata aksamlari cok doyurucu geliyor bana üsenmiyorumdabugün sabah yesil cay öglen 2 tavuk but haslama (öğürme sakın ) aksama hellimli salata yapicam yarina kesin eksideyim yine
Sabahlari meyve yiyeceksen yesil elma yada ananas,greyfurt ye bari yardimci olsun kilo vermene
Spor icinde tv izlerken yapamam yaa kocamin yaninda komik oluyorum o halde
Aaaaaa ne güzelkalori ile çok kilo verdim dorty de öyle zigzag yöntemi ile kalori sayıyorduk ama bana saymak zor gelmeye başaldı malesef
Canım yapardın. Ben mesajlarından onu anladım... hepimiz evlatlarımız için neler yapmıyoruz ki bu bence kızına çok güzel bir hayat dersi olur ve onun gözünde çok başarılı mücadeleci bir anne olursunEvet canm cok istyrm kizim krese gidiyor arkadaslari annen cok sisko dye alay etmisler kucukler iste biraz acimasiz oluyorlar kizimin dogum gununu kreste kutlayacaz insallah 30 mayista o zamana krese zayif birsekilde gelecegime ve ayni kiyafeti giyecegimize soz verdim en azndan 6 ayda 75 lere dusmem lazim yapabileceğimi dusunuyorum insallah yaparim
en fazla 1590 en az 1100 civarıydı listem ama hiçbir zaman 1590 almadımAaaaaa ne güzelbenle aynı yöntemi kullananlar olması harika sen kaç kalori alıyordun canm?
grip mi halen kıyamam yaa ...
dün ınst. hikayede bir foto gördüm lise arkadaşım ile adaşsın .. kardan adam ile resmini koymuş kızının senin kızla karıştırdım lahana gibi de sarmış birde diyorum ki maşallah boyu nasıl uzamış birde üstüne msj attım hikayedenmesaiden sonra böyle oluyor sanırım
evde çalışma imkanın varsa çok iyi içinde rahat eder en azından
sende iyi vermişsin benim şişlik gitmiyor ayaklarım çok soğuk aldı onun etkisi var sanırım gaz doluyum .
valla dört gözle bekliyorumayda 1 kere yapıp 4 kilo verir kalan günnler korurum
86 doğumluyum cnm 32Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun sanada eşinede
Çok güzel ve doğru bir kararla kurtulmuşsun katkılı ürünlerden. Bende herşeyi mutfağımda yapıyorum. Çocuklarımı sağlıklı besliyorum, ambalajlı ürün kesinlikle kullanmıyorum.
Hergün menülerin paylaşılması ve menülere yapılan yorumlar takım kuralıdır herkesten özen bekliyoruz
Benimde boyum 176 ama hedefim 66-70 arasında kalabilmek 60 çok az olmaz mı? Kaç yaşındasın
Inşallah martta ise başlayacağım başlamadan bir hayli kilo vermem lazımbu sekilde bozmadan gidersen 90 ı kısa sürede görürsün
Canm 1 kilo daha gitmesine çok sevindim28 yasindayim 163 boy 98.2 kilom 102.5 la 4hafta oncebaslafm sonra 2. Gruba grdim 101.5 la ama birturlu adapte olamadim G gokyuzundekiturna veblonde ambition un beni uyarmasyla hadi basla dedim kendime program yaptim onceden diyetisyenin verdgi bir doyet vsr elimde ara ogunleri ekmegi uunu patates ve pirinci cikarttim karkaratayimsi bir doyet haline getrmeye çalıştım 3 gunde 1kilo gtti bile insallah devam edecem ona asil hedefim 55 ama ilk hedefim 90lardan kurtulup 89 u gormek insallakkisa zamda gorurum kizimssoz verdim 30 mayisa kadar zayflayacam insallah
Canım senin diyetten dolayı sütte bir azalma oldu mu çok su içiyoruz önemli olan bu ama benim oğlan memeyi de reddediyor ne yapacağım bilmiyorum sagmaktan canım çıkıyorEmziren anne menüsü
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 közlenmiş biber
Ara öğün
Kahve ve küçük diyet kurabiye
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Yeşil salata
2 küçük dilim su böreği
Tesekkur ederim canimmm insallah 1 yil icinde cuma zayflama yarsmasi mezunlar kismina keni ve yellow girl u etiketleyip cok.guzel.bir mezun yazisi yazacam
Hoşbulduk canmYeni gelenler hoş gelmişler sağlıklı kilo vermeler herkese en kısa zamanda idealinize ulaşirsiniz umarım
Canım ben günde en az 3 litre su içiyorum bi de rezene içiyorum herhangi bir azalma YÖK daha diyete başlayalı 15 gün olacak... benim kızımda memeyi çok emmiyor en uzun 5 dk.. bazen çok ağlayınca bende sağıp veriyorum ama bu sefer hiç memeyi istemiyor.. bende sık sık az az emziriyorumCanım senin diyetten dolayı sütte bir azalma oldu mu çok su içiyoruz önemli olan bu ama benim oğlan memeyi de reddediyor ne yapacağım bilmiyorum sagmaktan canım çıkıyor
Verirsin canım önemli olan diyet değil bence sağlıklı beslenmek hem emzirdiğimiz için ekstra bir efor sarfediyoruz o yüzden şuanda kilo vermemiz daha kolayInşallah martta ise başlayacağım başlamadan bir hayli kilo vermem lazım
Esine ve sana cok gecmis olsun
Hazir gidalari hayatinizdan cikarmaniz süper bisey, saglikli bi sekilde az ama öz kilo vermek en güzeli ama biz insanoglu cabuk sıkıldıgımızdan bir an önce vermek icin saglıksız beslenebiliyoruz (şekil a)
Menülerini düzenli paylasirsan hepimiz elimizden geleni yaapriz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?