Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Esine ve sana cok gecmis olsun
Hazir gidalari hayatinizdan cikarmaniz süper bisey, saglikli bi sekilde az ama öz kilo vermek en güzeli ama biz insanoglu cabuk sıkıldıgımızdan bir an önce vermek icin saglıksız beslenebiliyoruz (şekil a )
Menülerini düzenli paylasirsan hepimiz elimizden geleni yaapriz canim

O dogum gününe 70 li kilolarda gidilecek o kadar
Elimizden ne gelirse yapacaz bunun için ama hersey sende bitiyor burayi aksatma ki motivasyonunu kaybetmeyesin

haşlamayı okuyunca durum ıyk haşlama yemiş dedim sonra parantez içini gördüm
valla ben üşeniyorum ya salata yapmaya marulu yıkamak işkence bana valla
greyfurt aldım aslında öylece duruyor genel de muz yiyorum ya da kırmızı elma ekşi yiyemiyorum midem rahatsız çünküm .
valla ben hep yanında yapıyorum bir kerede kalkıp benle yapmadı

Canım yapardın. Ben mesajlarından onu anladım... hepimiz evlatlarımız için neler yapmıyoruz ki bu bence kızına çok güzel bir hayat dersi olur ve onun gözünde çok başarılı mücadeleci bir anne olursun

86 doğumluyum cnm 32

Canm 1 kilo daha gitmesine çok sevindim burda daha çok güzel kilolar vericez inan hedefine de varıcaksın kuzum

Canım senin diyetten dolayı sütte bir azalma oldu mu çok su içiyoruz önemli olan bu ama benim oğlan memeyi de reddediyor ne yapacağım bilmiyorum sagmaktan canım çıkıyor

Canım senin diyetten dolayı sütte bir azalma oldu mu çok su içiyoruz önemli olan bu ama benim oğlan memeyi de reddediyor ne yapacağım bilmiyorum sagmaktan canım çıkıyor
Canım ben günde en az 3 litre su içiyorum bi de rezene içiyorum herhangi bir azalma YÖK daha diyete başlayalı 15 gün olacak... benim kızımda memeyi çok emmiyor en uzun 5 dk.. bazen çok ağlayınca bende sağıp veriyorum ama bu sefer hiç memeyi istemiyor.. bende sık sık az az emziriyorum

evet menümü muhakkak paylaşıyorum ben, bugünü yarın paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…