Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun emziren annelerin nasıl oluyor bilemedim ama süt yoğurt porsiyonları göremedim, birde su böreği neden iki dilim, kalorisi çok fazla çünkü, onun dışında çok iyi afiyet olsun

emzirdiğin için kurabiye ve böreği görmüyorum afiyet olsun

Kizlar selam geldim ankaraya artik, duzenli menu vericem insallah bundan sonra
Bugun
Sabah: ceyrek simit, tel peynir,2 parca sepet peyniri, 6 tane fln cherry domates
Ara: 1 kucuk kuru pasta
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 6 tane kucuk lahana sarmasi, bol salata
Madalyamiz da olmus super

Maydanoz suyunu hiç sevemedimlimonlu su içiyorum Her sabah ama onuda yapabilirim şey sağlık için izin olduğunda kilo artışı olsada girebilirim diye hatırlıyorum ama vermeyide beklerim ben sorun olmaz

kuzum nasılsın nasıl oldun ?
yılbaşından sonra ki cuma bekliyoruz seni sağlık sorunu nedeni ile ayrıldın öyle not düştüğümü hatırlıyorum o yüzden kilo aldıysan da listeye dönebilirsin
İyim abla toparladım Ya sadece çok şişkinliğim var ödemmi kilomu bilmiyorum tartılmadımda hiçya listeye girerim çok iyi olur Ama takımı kötü etkilemezmiyim biraz veripmi girsem

sinirlerim çok bozuk benim yakın zamanda yaşadığım şeyleri atlattım sanıyordum ama gram atlatmamışım içim öfke dolu hiçbirşey yapmak istemiyorum uyuyum sadece bunu istiyorum
Ne oldu bilmiyorum ama yinede ini doldurma öyle abla vücuda çok kötü yansıyor sonra kendini rahatlatabilecek herşeyi yap uyu dışarıda yürü duş al çay iç ama iyi ol senhem bizlerde varız burda

Kahvalti 7.00
Iki dilim tam bigday ekmegi arasi tost
1 yimurta

Ara 10 gibi 2 ceviz 2 kuru erik
Oglen12.30
Yunurta peynir domates salatalik ve hazir yuvarlae ekmekler oluyorya ondan 1 tane tam bugday olani

4te 1 dilim ayva 1 kucuk portakal

Aksam
Kabak yemegi barbunya salatasi ve marul salatasi
Spor sonrasi belki sut icebilirim

Canm 1 kilo daha gitmesine çok sevindim burda daha çok güzel kilolar vericez inan hedefine de varıcaksın kuzum
İnsallah canimmm bugun komsumnugradi kahveye oncrden olsa silip supururdum hem kilo vermeye baslmanin hemde buraya hesap vermenin azmiyle yemedim kahve ictim sadece oda sekersizdi zor ictim ama sutlu yaparsam bundan snra alisrim insallah zamanla. Sende bir detoksu sec ve yap artik kuzum kir mmetabolizmanin inadini

Yeni gelenler hoş gelmişler sağlıklı kilo vermeler herkese en kısa zamanda idealinize ulaşirsiniz umarım
Hosbulduuukk insallah hepimiz hepimiz
Afyt olsun kucuk su boregi dedgin 1 boregi 4 e boluyirlar porsiyonluk ondansa iyi canim ama saati olmamis sanki kahvaltiya mi saklasaydin hakkini
O dogum gününe 70 li kilolarda gidilecek o kadar
Elimizden ne gelirse yapacaz bunun için ama hersey sende bitiyor burayi aksatma ki motivasyonunu kaybetmeyesin
Yaa supersiniz herkesten motivasyon yagiyor cok fena gaza geldim
İnsallah canm kiziminngozundeki mutsuzlugu oglumda da gormemek icin kizimi mutlu etmek icin saglikli mutlu bir anne olmak icin yapacam insallah

Canm gokyuzu cok guzel bir detoks verdi bana nohut detoksu ona basladm bugun disarda cok islerim vardi öğlen 5e doğru eve döndüm ondan tam harfi harfine olmadi ama yapmaya calistim ama yarin ve oburgun tam harfi harfine yapacagim detoksu canm cok begendim sindirimi inanilmaz çalıştırdı

Canım senin diyetten dolayı sütte bir azalma oldu mu çok su içiyoruz önemli olan bu ama benim oğlan memeyi de reddediyor ne yapacağım bilmiyorum sagmaktan canım çıkıyor
Canim ben de emziriyorum ben kendimde birsey farkettim gece kalktikca sabaha kadar1 litre suyu icersem gunduz cok guzel sütüm oluyor bir de spor yapiyrsan mutlaka sicak suyla yika goguslerini laktik asitten de emmez bebek yada meme krizi denilen donemde olabikirsin 2 4 8 10 aylarda cogunlukla kiz bebeklerde olir

Ayyyy insallah iok guzel sonuc gelecek tatlim ccuma gunu cok.heycanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…