- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.081
Emziren anne menüsü
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 közlenmiş biber
Ara öğün
Kahve ve küçük diyet kurabiye
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Yeşil salata
2 küçük dilim su böreği
Kızlar ördeğime çooòkkkk sevindimönce den takımım kapanmadan sarı civcivim vardı simdide sarı ördeğim oldu çok tatlı
emzirdiğin için kurabiye ve böreği görmüyorum afiyet olsunEmziren anne menüsü
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
4 yeşil zeytin
3 közlenmiş biber
Ara öğün
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Yeşil salata
2 küçük dilim su böreği
Maydanoz suyunu hiç sevemedimGeçmiş olsun fıstığım. Senin listeye dönmek için önce ayrıldığın kiloya düşmen gerek.
Şişkinliğin içinSchonerDuft ın önerileri olabilir. Ben en çok bilinen maydonoz suyunu önerebilirim.
İyim abla toparladım Ya sadece çok şişkinliğim var ödemmi kilomu bilmiyorum tartılmadımda hiçkuzum nasılsın nasıl oldun ?
yılbaşından sonra ki cuma bekliyoruz seni sağlık sorunu nedeni ile ayrıldın öyle not düştüğümü hatırlıyorum o yüzden kilo aldıysan da listeye dönebilirsin
Ne oldu bilmiyorum ama yinede ini doldurma öyle abla vücuda çok kötü yansıyor sonra kendini rahatlatabilecek herşeyi yap uyu dışarıda yürü duş al çay iç ama iyi ol sensinirlerim çok bozuk benim yakın zamanda yaşadığım şeyleri atlattım sanıyordum ama gram atlatmamışımiçim öfke dolu hiçbirşey yapmak istemiyorum uyuyum sadece bunu istiyorum
Hoşbulduk booolll eksilerBu arada takıma yeni kişiler gelmiş Ne güzel olmuş daha bi canlanmış buralarGelen herkes hoşgelmiş birlikte bol eksilere
Süper menüMerhaba kizlar
Sabah
2 haşlama yumurta 2 dilim ananas
Öğle
Et fajita ayran (ekmek yemedim )
Aksam
Yeşil salata yoğurt
2 buçuk litre su birazdan 45 dakika yürüyüş yapicam bugün çok sağlıklı besledim
Cok iyiMerhaba kizlar
Sabah
2 haşlama yumurta 2 dilim ananas
Öğle
Et fajita ayran (ekmek yemedim )
Aksam
Yeşil salata yoğurt
2 buçuk litre su birazdan 45 dakika yürüyüş yapicam bugün çok sağlıklı besledim
Ayyy insallah cnm ya insallahhh bu arada ben emziriyorum onu söylemeyi unuttumYaparsın canım ilk aylar İçin 5-6 kilo gider sonraki 4 ayda 4 er kilo versen süper olur. O doğumgününe 70lerde gidilecek
İnsallah canimmm bugun komsumnugradi kahveye oncrden olsa silip supururdum hem kilo vermeye baslmanin hemde buraya hesap vermenin azmiyle yemedim kahve ictim sadece oda sekersizdi zor ictim ama sutlu yaparsam bundan snra alisrim insallah zamanla. Sende bir detoksu sec ve yap artik kuzum kir mmetabolizmanin inadiniCanm 1 kilo daha gitmesine çok sevindimburda daha çok güzel kilolar vericez inan hedefine de varıcaksın kuzum
Hosbulduuukk insallah hepimiz hepimizYeni gelenler hoş gelmişler sağlıklı kilo vermeler herkese en kısa zamanda idealinize ulaşirsiniz umarım
Afyt olsun kucuk su boregi dedgin 1 boregi 4 e boluyirlar porsiyonluk ondansa iyi canim ama saati olmamis sanki kahvaltiya mi saklasaydin hakkiniEmziren anne menüsü
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
4 yeşil zeytin
3 közlenmiş biber
Ara öğün
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Yeşil salata
2 küçük dilim su böreği
Yaa supersiniz herkesten motivasyon yagiyor cok fena gaza geldimO dogum gününe 70 li kilolarda gidilecek o kadar
Elimizden ne gelirse yapacaz bunun için ama hersey sende bitiyor burayi aksatma ki motivasyonunu kaybetmeyesin
İnsallah canm kiziminngozundeki mutsuzlugu oglumda da gormemek icin kizimi mutlu etmek icin saglikli mutlu bir anne olmak icin yapacam insallahCanım yapardın. Ben mesajlarından onu anladım... hepimiz evlatlarımız için neler yapmıyoruz ki bu bence kızına çok güzel bir hayat dersi olur ve onun gözünde çok başarılı mücadeleci bir anne olursun
Canm gokyuzu cok guzel bir detoks verdi bana nohut detoksu ona basladm bugun disarda cok islerim vardi öğlen 5e doğru eve döndüm ondan tam harfi harfine olmadi ama yapmaya calistim ama yarin ve oburgun tam harfi harfine yapacagim detoksu canm cok begendim sindirimi inanilmaz çalıştırdıİnsallah canimmm bugun komsumnugradi kahveye oncrden olsa silip supururdum hem kilo vermeye baslmanin hemde buraya hesap vermenin azmiyle yemedim kahve ictim sadece oda sekersizdi zor ictim ama sutlu yaparsam bundan snra alisrim insallah zamanla. Sende bir detoksu sec ve yap artik kuzum kir mmetabolizmanin inadini
Canim ben de emziriyorum ben kendimde birsey farkettim gece kalktikca sabaha kadar1 litre suyu icersem gunduz cok guzel sütüm oluyor bir de spor yapiyrsan mutlaka sicak suyla yika goguslerini laktik asitten de emmez bebek yada meme krizi denilen donemde olabikirsin 2 4 8 10 aylarda cogunlukla kiz bebeklerde olirCanım senin diyetten dolayı sütte bir azalma oldu mu çok su içiyoruz önemli olan bu ama benim oğlan memeyi de reddediyor ne yapacağım bilmiyorum sagmaktan canım çıkıyor
Ayyyy insallah iok guzel sonuc gelecek tatlim ccuma gunu cok.heycanliCanm gokyuzu cok guzel bir detoks verdi bana nohut detoksu ona basladm bugun disarda cok islerim vardi öğlen 5e doğru eve döndüm ondan tam harfi harfine olmadi ama yapmaya calistim ama yarin ve oburgun tam harfi harfine yapacagim detoksu canm cok begendim sindirimi inanilmaz çalıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?